Antifa ... τα τσιράκια των Ιμπεριαλιστών έχουν πορεία ...


του Μαύρου Γάτου.


Τις τελευταίες ημέρες έχουν αναρτηθεί στους δρόμους της Αθήνας αφίσες της Antifa που καλούν τον κόσμο σε πορεία που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008 , ώρα 12.00 στη Βικτώρια.

Η «πορεία μνήμης» ... ( ! ) όπως αποκαλείται, έχει ως στόχο την καταδίκη του μακροχρόνιου και άνισου αγώνα του σέρβικου λαού ενάντια στη Νέα Τάξη και τον ιμπεριαλισμό, αλλά και του ελληνικού λαού που επέλεξε να συμπαραταχθεί ηθικά όλα αυτά τα χρόνια με τους Σέρβους αγωνιστές και όχι με τους ιμπεριαλιστές -Αμερικάνους και Ευρωπαίους- και τους τοποτηρητές τους στην περιοχή των Βαλκανίων (Κροάτες , Βόσνιους μουσουλμάνους , Αλβανούς UCKάδες).

Η Antifa καταδικάζει τον «ελληνικό εθνικισμό» για τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών στα μέτωπα των πολέμων της πρώην Γιουγκοσλαβίας επειδή εκείνοι πολεμούσαν στο πλευρό των «κακών» Σέρβων και όχι των «καλών» Βόσνιων μουσουλμάνων, των Κροατών ή των Αλβανών, προστατευόμενων των Αμερικάνων. Υποστηρίζει επίσης ότι το νατοϊκό προτεκτοράτο των Σκοπίων είναι θύμα του ελληνικού εθνικισμού και της ελληνικής «αδιαλλαξίας» για το όνομα και ότι το φαινόμενο αυτό αποτελεί συνέχεια της «επιθετικότητας» που έχουν επιδείξει οι Έλληνες και Σέρβοι «γενοκτόνοι» εναντίον των «πολιτικά ορθών» εθνών της περιοχής κατά τον πόλεμο της Βοσνίας (1992-1995).


Συνεπείς στην φιλοατλαντική τους γραμμή, οι της Antifa βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο με τα «γεράκια» του Πενταγώνου και το ΝΑΤΟ , με το Διεθνές «Δικαστήριο» για τα Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας της Χάγης και την Κάρλα ντελ Πόντε , με τον Μπλερ , με τον Μάνο , τον Ανδριανόπουλο , με τη Φιλελεύθερη Συμμαχία, με τους Πράσινους και με όλους τους κολαούζους της πλανητικής εξουσίας.


Υπερασπίζονται για ακόμη μία φορά με θέρμη τον ιμπεριαλισμό και τη Νέα Τάξη και τ’ αφεντικά τους, τους Αμερικάνους και το ΝΑΤΟ και είναι πια φανερό ότι δεν τους υπηρετούν απλώς : ταυτίζονται πλέον εντελώς μαζί τους.

Πάνω στην αγωνία τους να μας πείσουν πόσο «κακοί» είναι οι Σέρβοι «ξέχασαν» να μας πουν έστω μία λέξη για τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών κατά των λαών των Βαλκανίων. «Ξέχασαν» να μας πουν για τους Σέρβους - θύματα της κροατικής επιθετικότητας στη Σλαβονία και την Κράινα που σφαγιάστηκαν με αμερικανική στρατιωτική υποστήριξη το 1995, για τους βομβαρδισμούς της σερβικής Βοσνίας το ίδιο έτος από τα νατοϊκά αεροσκάφη και για το θάνατο και τον εκτοπισμό χιλιάδων Σέρβων αμάχων.

«Ξέχασαν» ακόμη να μας μιλήσουν για τους σφοδρούς νατοϊκούς βομβαρδισμούς του 1999 που επί 78 ημέρες ισοπέδωναν τη Σερβία, σκοτώνοντας αμάχους, καταστρέφοντας υποδομές ζωτικής σημασίας, βομβαρδίζοντας νοσοκομεία και μαιευτήρια ...

Προφανώς λοιπόν για τους οπαδούς και τα μέλη της Antifa καλώς έγιναν οι παραπάνω βομβαρδισμοί γιατί θύματά τους ήταν οι «κακοί» Σέρβοι, συμπαθούντες των Ελλήνων, και επειδή σκοπός μας είναι να πληγεί η αιτία όλων των κακών, ο ελληνικός και ο σερβικός εθνικισμός, θα πρέπει να συνταυτιζόμαστε με το ΝΑΤΟ.

Μέσα αφενός από την επιλεκτική εμμονή τους στη δαιμονοποίηση των Σέρβων και αφετέρου από την επιδεικτική σιωπή τους αναφορικά με τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών και των υποτελών τους στην περιοχή αποδεικνύεται ότι κάποιοι άλλοι κρύβονται από πίσω τους.

Καιρός να τους βρούμε.


ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ !

ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ !

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΛΑΟ !


1 σχόλιο:

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.