Αυτόνομη Παρέμβαση ενάντια στα Starbucks !Οι Αυτόνομοι Σοσιαλιστές Εθνικιστές ενάντια στους χρηματοδότες του Σιωνισμού !Στις 28 Σεπτεμβρίου με πρωτοβουλία των Αυτόνομων Συντρόφων του Μαύρου Κρίνου από την περιοχή της Αθήνας πραγματοποιήθηκε παρέμβαση ενάντια στα Starbucks στο κέντρο της πόλης.
( Μοίρασμα της προκήρυξης σε πελάτες της αλυσίδας Starbucks ... )


Μοιράστηκε σε εκατοντάδες προκηρύξεις το παρακάτω κείμενο :Μποϋκοτάζ στα STARBUCKS !

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας STARBUCKS Howard Schutltz αποτελεί ένα από τα σεβάσμια μέλη της Σιωνιστικής κοινότητας των Η.Π.Α. Μεγάλο μέρος των κερδών της εταιρίας χρηματοδοτεί τον Ισραηλινό στρατό και τις επιχειρήσεις του στην Παλαιστίνη και τον Λίβανο. Επίσης συνεισφέρει στην δωρεάν υλική βοήθεια του κατοχικού Αμερικανικού στρατού στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.


Αγοράζοντας τα προϊόντα της εταιρίας STARBUCKS κάποιοι συνεισφέρουν :


Στους βομβαρδισμούς της Λωρίδας της Γάζας , της δυτικής όχθης και της Βηρυτού..Στον ακρωτηριασμό χιλιάδων αθώων παιδιών από Ισραηλινά πυρά..

Στον δηλητηριασμό των υδάτων της Λωρίδας της Γάζας με απαγορευμένες χημικές ουσίες..

Στην δημιουργία χιλιάδων προσφύγων..

Στην ανελέητη πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας..

Στο χτίσιμο του τείχους της ντροπής στην Λωρίδα της Γάζας..

Τελικά ο καφές στα STARBUCKS στοιχίζει … πολύ ακριβά .. στοιχίζει σε αθώες ανθρώπινες ζωές γυναικόπαιδων και όχι μόνο !Θα επιμείνετε να χρηματοδοτείτε τον θάνατο αθώων ;;;

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ

Το κείμενο αυτό μοιράστηκε σε δεκάδες πελάτες των Starbucks που υπήρχαν στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο των καταστημάτων στην Αθήνα αλλά και σε πολλούς περαστικούς χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δεν μείναμε όμως μόνο εκεί ...

Προχωρήσαμε σε μοίρασμα προκηρύξεων και αφισοκόλληση με μηνύματα ενάντια στον Καπιταλισμό και την εκμετάλλευση στην Ομόνοια , στα Προπύλαια στο Μοναστηράκι αλλά και στην Πανεπιστημίου και Σολωμού.

Κάθε γουλιά καφέ από τα Starbucks είναι και μια σφαίρα του Ισραηλινού στρατού !

Κάθε Ευρώ στα Starbucks είναι βοήθεια για τον αμερικάνο εισβολέα σε Αφγανιστάν και Ιράκ !

Δήλωσε Ανυπακοή !

Πολέμα τους υποστηρικτές του Σιωνισμού και του Ιμπεριαλισμού !


Σκέψου Παγκόσμια

Δράσε Τοπικά !


Πιο Δυνατοί από Ποτέ !

Η αντικαπιταλιστική δράση και οι καθημερινές παρεμβάσεις είναι η καλύτερη απάντηση μας στους λασπολόγους και στους παρακρατικούς ρουφιάνους !


Μποϋκοτάζ στα STARBUCKS !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτόνομη συντακτική ομάδα για την Εθνική Αυτονομία & την Τρίτη Θέση.

Διαβάστε με προσοχή τα παρακάτω:

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Προς τους συναγωνιστές, φίλους και εχθρούς:

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης. Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται. Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των σχολιαστών.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Εάν επιθυμείτε μπορείτε να σχολιάσετε ή να επικοινωνήσετε και μέσω των επίσημων σελίδων μας στο Facebook. Για φωτογραφικό υλικό μεταβείτε στο Instagram μας.

Για να επικοινωνήσετε με τα μέλη της συντακτικής ομάδας στείλτε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο blackmilitiagr@gmail.com ή στον υπεύθυνο της συντακτικής ομάδας στο twitter.

Σε περίπτωση που δεν ανανεώνονται οι δημοσιεύσεις σε σελίδες ή δεν βρίσκεται λογαριασμούς αυτό σημαίνει ότι έχουν καταργηθεί προσωρινά ή διαγραφεί λόγω αναφορών.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.

Αυτόνομοι και ελεύθεροι για την πατρώα γη και τον σοσιαλισμό!