Αυτόνομη Παρέμβαση ενάντια στα Starbucks !Οι Αυτόνομοι Σοσιαλιστές Εθνικιστές ενάντια στους χρηματοδότες του Σιωνισμού !Στις 28 Σεπτεμβρίου με πρωτοβουλία των Αυτόνομων Συντρόφων του Μαύρου Κρίνου από την περιοχή της Αθήνας πραγματοποιήθηκε παρέμβαση ενάντια στα Starbucks στο κέντρο της πόλης.
( Μοίρασμα της προκήρυξης σε πελάτες της αλυσίδας Starbucks ... )


Μοιράστηκε σε εκατοντάδες προκηρύξεις το παρακάτω κείμενο :Μποϋκοτάζ στα STARBUCKS !

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας STARBUCKS Howard Schutltz αποτελεί ένα από τα σεβάσμια μέλη της Σιωνιστικής κοινότητας των Η.Π.Α. Μεγάλο μέρος των κερδών της εταιρίας χρηματοδοτεί τον Ισραηλινό στρατό και τις επιχειρήσεις του στην Παλαιστίνη και τον Λίβανο. Επίσης συνεισφέρει στην δωρεάν υλική βοήθεια του κατοχικού Αμερικανικού στρατού στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.


Αγοράζοντας τα προϊόντα της εταιρίας STARBUCKS κάποιοι συνεισφέρουν :


Στους βομβαρδισμούς της Λωρίδας της Γάζας , της δυτικής όχθης και της Βηρυτού..Στον ακρωτηριασμό χιλιάδων αθώων παιδιών από Ισραηλινά πυρά..

Στον δηλητηριασμό των υδάτων της Λωρίδας της Γάζας με απαγορευμένες χημικές ουσίες..

Στην δημιουργία χιλιάδων προσφύγων..

Στην ανελέητη πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας..

Στο χτίσιμο του τείχους της ντροπής στην Λωρίδα της Γάζας..

Τελικά ο καφές στα STARBUCKS στοιχίζει … πολύ ακριβά .. στοιχίζει σε αθώες ανθρώπινες ζωές γυναικόπαιδων και όχι μόνο !Θα επιμείνετε να χρηματοδοτείτε τον θάνατο αθώων ;;;

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ

Το κείμενο αυτό μοιράστηκε σε δεκάδες πελάτες των Starbucks που υπήρχαν στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο των καταστημάτων στην Αθήνα αλλά και σε πολλούς περαστικούς χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δεν μείναμε όμως μόνο εκεί ...

Προχωρήσαμε σε μοίρασμα προκηρύξεων και αφισοκόλληση με μηνύματα ενάντια στον Καπιταλισμό και την εκμετάλλευση στην Ομόνοια , στα Προπύλαια στο Μοναστηράκι αλλά και στην Πανεπιστημίου και Σολωμού.

Κάθε γουλιά καφέ από τα Starbucks είναι και μια σφαίρα του Ισραηλινού στρατού !

Κάθε Ευρώ στα Starbucks είναι βοήθεια για τον αμερικάνο εισβολέα σε Αφγανιστάν και Ιράκ !

Δήλωσε Ανυπακοή !

Πολέμα τους υποστηρικτές του Σιωνισμού και του Ιμπεριαλισμού !


Σκέψου Παγκόσμια

Δράσε Τοπικά !


Πιο Δυνατοί από Ποτέ !

Η αντικαπιταλιστική δράση και οι καθημερινές παρεμβάσεις είναι η καλύτερη απάντηση μας στους λασπολόγους και στους παρακρατικούς ρουφιάνους !


Μποϋκοτάζ στα STARBUCKS !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου