Για άλλη μια φορά η νεοταξική αριστερά υπηρετεί με άμεσο και έμμεσο τρόπο τα συμφέροντα του ιμπεριαλισμού και του σιωνισμού.


του Jihad.


Είναι γνωστό και όλοι θυμόμαστε το υποτονικό κλίμα που υπήρξε στις πορείες έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα κατά την διάρκεια του πολέμου στην Γάζα εκ μέρους γνωστών οργανώσεων και προσώπων της ελληνικής "αριστεράς".


Πολλοί τότε αναρωτήθηκαν για τον ρόλο κάποιων σε κρίσιμες καταστάσεις που θίγονται τα συμφέροντα και τα σχέδια των Σιωνιστών. Εμείς πιστεύουμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και σχεδόν τα πάντα στις πολιτικές εξελίξεις είναι προσχεδιασμένα από τους γνωστούς καπιταλιστικούς κύκλους.


Επιπλέον ας μην ξεχνάμε ότι τα χρήματα είναι άφθονα για να σταματήσουν τυχόν ενοχλητικές ... αντιδράσεις.


Σήμερα μετά από τα νέα επεισόδια στην Τεχεράνη - μια ακόμα «πορτοκαλί επανάσταση» σε εξέλιξη - στο γνωστό ρουφιανομίντια ( indymedia ) αναρτήθηκε το παρακάτω κάλεσμα :" ... Συγκέντρωση στην ιρανική πρεσβεία ενάντια στο εκλογικό πραξικόπημα και για συμπαράσταση στον αγωνιζόμενο λαό που δολοφονείται αυτές τις μέρες στο Ιράν. Οι Ιρανοί της Ελλάδας απαιτούν από όλα τα δημοκρατικά κράτη την μη αναγνώριση του φασιστικού και δικτατορικού ισλαμικού κράτους του Ιράν.


Λευτεριά στην εργατική τάξη
Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους
Ίσα δικαιώματα στις γυναίκες του Ιράν
Κατάργηση της θανατικής ποινής ... "Έτσι λοιπόν ενώ στο Ιράν για άλλη μια φορά συγκρούονται τα συμφέροντα και τα σχέδια των παγκόσμιων αφεντικών με τις επαναστατικές δυνάμεις της τιμής , της παράδοσης και της Ιρανικής επανάστασης κάποιοι καλοθελητές ρουφιάνοι και τσιράκια σπεύδουν να διαμαρτυρηθούν έξω από την ιρανική πρεσβεία !

Κατηγορούν τον ιρανικό λαό ακριβώς με τις ίδιες κατηγορίες που υιοθετεί το κράτος - δολοφόνος που λέγεται Ισραήλ και οι ξεπουλημένες δυτικές δημοκρατίες και οι ηγεσίες τους !


Στο παρελθόν οι επαναστάτες του Ιράν στάθηκαν στο πλευρό των Ευρωπαίων Εθνικοσοσιαλιστών και με κάθε τρόπο στήριξαν τις προσπάθειες μας για ένα καλύτερο αύριο χωρίς τον διεθνή σιωνισμό. Σήμερα οι σύντροφοι του NPD και του NVU δηλώνουν ανοιχτά την αλληλεγγύη τους και είναι στο πλευρό του Ιρανικού λαού.


Εμείς από την πλευρά μας ως Αυτόνομοι Εθνικιστές και Σοσιαλιστές χαιρετίζουμε την νίκη του αντισιωνιστή και μαχητή προέδρου του Ιράν και δηλώνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στο εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα της ιρανικής επανάστασης !


Οι Σύντροφοι Φρουροί της Ιρανικής Επανάστασης θα δώσουν την απάντηση στα σχέδια των αμερικανών και των ισραηλινών !


Ο Ιρανικός λαός δεν θα υποκύψει στα κελεύσματα των καπιταλιστών και στους πράκτορες του διεθνή σιωνισμού !


Πολλοί «αριστεριστές» αλλά και «ακροδεξιοί» αρέσκονται στο να προσφωνούν τους αγωνιστές του Ιράν ως ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ...


Ε , ναι λοιπόν εμείς δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας ( την οποία δεν εκφράζουμε μόνο με λόγια αλλά και με έργα ) στους Ιρανούς Συντρόφους Ισλαμοφασίστες που δίνουν την μάχη για Εθνική Αξιοπρέπεια και Κοινωνική Δικαιοσύνη !


Δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε στο άμεσο χρονικό διάστημα ανακοίνωση από ομάδες της γνωστής antifa ! στην Ελλάδα με τσιτάτα «ενάντια στον Ισλαμοφασισμό» και πορεία έξω από την Ιρανική πρεσβεία ...


Εμείς θα είμαστε εκεί στο πλευρό των Ιρανών Συντρόφων Εθνικοεπαναστατών ενάντια στους παγκόσμιους «μπάτσους» της antifa !Αλληλεγγύη στο Ιράν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου