Απάντηση στους διαδικτυακούς clown ... της «antifa area» και της «omnia sunt communia».


του Πτολεμαίου.


Το να κάτσουμε να ασχοληθούμε με την διαδικτυακή λάσπη και προβοκάτσια είναι κάτι που το αποφεύγουμε. Προτιμούμε ότι έχουμε να πούμε να το λέμε πρόσωπο με πρόσωπο με όλους όσους μας λασπολογούν. Υπάρχουν όμως και κάποιες στιγμές που αξίζει να σπαταλήσουμε μέρος του χρόνου μας για να απαντήσουμε σε κάφρους του διαδικτύου ανεξαρτήτως προέλευσης ή «ιδεολογίας».


Στο παρελθόν στο γνωστό Indymedia γράφτηκαν δεκάδες σχόλια εναντίον της συντακτικής μας ομάδας με απίστευτα ψεύδη και συκοφαντίες. Ανάμεσα σε αυτά υπήρξαν και σχόλια από δήθεν «αναρχικούς» που στην πραγματικότητα δεν ήταν άλλοι από τα γνωστά ακροδεξιά μπουμπούκια - οι γνωστοί υμνητές της χούντας και της «ελληνικής» αστυνομίας - οι οποίοι από της πλευρά τους τα έγραφαν όλα αυτά για δικούς τους λόγους.



Ας δούμε όμως ποιοι είναι οι νέοι διαδικυτυακοί επικριτές μας , στους οποίους και χρωστάμε μια απάντηση εδώ και καιρό.



Πριν λίγο καιρό λοιπόν κάποιο μπλογκ ονόματι antifa area δημοσίευσε το εξής :



http://antifa-area.blogspot.com/2009/03/omnia-sunt-communia-httpomniasuntcommun.html



το παραπάνω κείμενο αναδημοσιεύτηκε και στο μπλογκ omnia sunt communia.



Η απάντηση στους όψιμους αντιφασίστες της antifa ! δεν χρειάζεται να είναι από την πλευρά μας ύβρεις και συνθήματα που στην τελική δεν αποτελούν ουσιαστική απάντηση αλλά μια ξεκάθαρη και σύντομη απάντηση.



Η antifa ! στην Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως το μακρύ χέρι του βρώμικου παρακράτους και έχει σημασία να της απαντάμε άμεσα και αποτελεσματικά με κάθε μέσο.



Καλούμε όλους όσους πιστεύουν στον Επαναστατικό Εθνικισμό και Σοσιαλισμό να αντιμετωπίσουν την antifa ! με ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ επιχειρήματα και ΚΙΝΗΣΕΙΣ μέσα στις σχολές , στα σχολεία , στους χώρους εργασίας , στα στέκια της νεολαίας.



Ένα αναλυτικό κείμενο για τον ρόλο της antifa είναι το παρακάτω , το οποίο μπορείτε να φωτοτυπήσετε και να μοιράσετε σε νεολαίους , να το διαδώσετε μέσω mail και γενικά να το προωθήσετε όπου εσείς νομίζετε.


Σχετικός σύνδεσμος :



http://mavroskrinos.blogspot.com/2007/09/blog-post_462.html



Ας πάρουμε όμως αποσπάσματα του γελοίου αυτού κειμένου που αναρτήθηκε στα τέλη Μαρτίου του 2009 και ας απαντήσουμε όπως εμείς νομίζουμε σε κάποια από αυτά.



Γράφουν ενδεικτικά οι κύριοι «αντιφασίστες» ( τα αποσπάσματα με πλάγια γραφή είναι του μπλογκ antifa area ) :



... Ενα απλο σχολιο των συντροφων της διαδικυτακης κολεκτιβας omnia sunt communia(http://omniasuntcommunianetcollective.blogspot.com/)
προκαλεσε την οργη καποιων ασπονδυλων που εχουν μπερδεψει τις βουρτσες με τα ...σωβρακα!




απάντηση :



θα δούμε παρακάτω ποιοι έχουν μπερδέψει τις βούρτσες και τα σώβρακα κύριοι αντιφάδες ...



Αυτους που εχουν μπερδεψει τον εθνικοσοσιαλισμο και τον μπολιαζουν με μια σειρα ιδεες που ο φυρερ θα τους τραβαγε το αυτι.



απάντηση :

Καταρχάς είστε οι πλέον αδαείς για να γνωρίζετε τι εστί Εθνικοσοσιαλισμός. Ουδέποτε είχατε και ακόμα και σήμερα δεν έχετε - δεν μπορείτε άλλωστε - έστω και επιδερμικά προσεγγίσει την συγκεκριμένη έννοια και κοσμοθεωρία / βιοθεωρία .


Εθνικοσοσιαλισμός σημαίνει Ταυτότητα , Παράδοση , Πολιτισμός , Κοινωνική Δικαιοσύνη , Φυλετισμός και Περηφάνια.


Σημαίνει υπεράσπιση της Αλήθειας και της Τιμής.




Αυτοι που εχουν μπερδεψει τον στρασσερ και τον εζρα παουντ με τον Καζαντζακη και τον Τσε. To εμπολα και τον δραγουμη με τον Καρυωτακη μετον Παλαμα και τον Καραγατση Τον αντιεβραισμο με τον ισλαμικο φονταμενταλισμο.

απάντηση :


Ο Τσε υπήρξε πραγματικός Νοτιοαμερικάνος Πατριώτης και Αντικαπιταλιστής αντάρτης καθώς και φίλος του Φασίστα Περόν. Μας εμπνέει με την ζωή του και αποτελεί σύμβολο αντίστασης. Οι Στράσσερ και Πάουντ αποτελούν μέρος της πολιτικής μας κληρονομιάς για τους οποίους δεν γνωρίζετε το ελάχιστο. Ο Καζαντζάκης υπήρξε πραγματικός Έλληνας και ουδέποτε ραγιάς και υποτελής όπως τα φιλαράκια σας του Ιού και του Δικτύου.



Διαβάστε κάποιο από τα βιβλία των υπολοίπων και μετά γράψτε αρλούμπες.


Την αντισιωνιστική αντίσταση την ονομαζετε "φονταμεταλισμό" ... αυτό φτάνει για να καταλάβουμε που το πάτε ...



Κύριοι αντιφάδες δεν είναι ΕΜΠΟΛΑ αλλά Έβολα !

Έλεος πια τι άλλη γελοιότητα θα γράψετε ! ;


Ένας από τους μεγαλύτερους μύστες του ηρωικού τρόπου σκέψης που το ήθος του και η σκέψη του επηρέασε - εκτός από τους Συντρόφους μας - ακόμα και την ένοπλη άκρα αριστερά της δεκαετίας του ’70 !


Φανατικοί αναγνώστες των βιβλίων του υπήρξαν - σας το λέμε εμείς επειδή απλά είστε άσχετοι - Αριστεριστές και Αναρχικοί και φυσικά χιλιάδες Φασίστες και Εθνικοσοσιαλιστές που τον τιμούν για το έργο του !


Αλλά μάλλον έχετε προσβληθεί από τον γνωστό ιό της Αφρικής για αυτό γράφετε τέτοιες βλακείες !



Άλλο ... έμπολα :



http://en.wikipedia.org/wiki/Ebola_virus



και άλλο ... Ιούλιος Έβολα :



http://www.juliusevola.com/



Βγάλτε από τα μάτια σας τις αντιφασιστικές τσίμπλες !


Δηλωνουν εθνικοσοσιαλιστες-ανησυχουν για το μελλον της (ΠΑΠ)αρειας φυλης και των λευκων παιδιων,αλλα δηλωνουν αρωγοι στον αγωνα της Κωνσταντινας Κουνεβα να μεινει στην ζωη υστερα απο την βιτριολικη επιθεση παρακρατικων καθαρματων.


απάντηση :


Φυσικά και νιώθουμε Εθνικοσοσιαλιστές , φυσικά ανησυχούμε για τα λευκά παιδιά και φυσικά και είμαστε αλληλέγγυοι στην Κωνσταντίνα Κούνεβα. Δεν έχουμε κανέναν λόγο για το αντίθετο.


Θαυμαζουν τον Τσαβεζ , τους μαχητες του IRA,τον καναρη και τον ...κωλο-κοτρωνη. Δημοσιευουν ποιηματα (ετσι λενε τωρα τις παραληρηματικες και στην σειρα και στο νοημα εκμυστηρευσεις) του αλλοτε αρχιναζιστη-βομβιστη καλεντζη Δηλωνουν ελληνες εθνικοσοσιαλιστες και αντι-αντιφα και εχουν δανειστει ενα σωρο συμβολα και ιδεες απο τον Α.Α χωρο


απάντηση :


Φυσικά και θαυμάζουμε την σοσιαλιστική πολιτική και αντικαπιταλιστική πρακτική και του Τσάβες και του Μοράλες - πραγματικοί πατριώτες και αντικαπιταλιστές και όχι ρουφιάνοι της νέας τάξης όπως τα αφεντικά σας - φυσικά και τιμούμε τον IRA ο οποίος είχε και Εθνικοσοσιαλιστική "πτέρυγα" στο ένοπλο τμήμα του αλλά και άμεσες σχέσεις με Ε/Σ συντρόφους μας ( που να τα ξέρετε όλα αυτά έχετε να ασχοληθείτε με τα δικαιώματα των ροζ parade ... ) φυσικά και ο Κανάρης και ο Κολοκοτρώνης αποτελούν παραδείγματα ανθρώπων που πολέμησαν για αυτόν τον τόπο - που εσείς μισείτε - σε αντίξοες συνθήκες , αλλά νίκησαν διότι ήταν μαχητές και λιοντάρια.



Τον Αριστοτέλη Καλέντζη καλό θα είναι να μην τον πιάνετε στο στόμα σας.


Είστε τόσο μικροί και ασήμαντοι για να πείτε το οτιδήποτε για τον πιο αξιόλογο – κατά την γνώμη μου - σύγχρονο Έλληνα Εθνικοσοσιαλιστή.


Όταν αυτός πολεμούσε την αστική δημοκρατία , όταν αυτός δεν φοβήθηκε το σύστημα αλλά το έφτυνε κάθε μέρα ακόμα και μέσα από τα μπουντρούμια του μασόνου Καραμανλή εσείς απλά δεν υπήρχατε ...


Ρωτήστε παλαιότερους πραγματικούς Αναρχικούς σας για να μάθετε τι εστί Α. Καλέντζης ... και μετά απλά σιωπήστε ...



Κανένα σύμβολο και καμιά πρακτική δεν έχει αντιγραφεί ... είναι καιρός να ξυπνήσετε ...


Ειναι μεταξυ αλλων: αντικαπιταλιστες,εναντια στα ναρκωτικα , δηλωνουν acab και θελουν να κλεισει το ιντυμηντια


απάντηση :


Ο Εθνικοσοσιαλισμός πάντα υπήρξε φανατικός αντίπαλος του Καπιταλισμού. Ενώ εσεις ως αντιφάδες θα μείνετε στην ιστορία ως το μακρύ χέρι του καπιταλισμού και του νεοφιλελευθερισμού.



Μην ξεχνάτε ότι στο πλευρό σας είναι και έλληνες φιλελεύθεροι όπως δήλωσαν πρόσφατα και στο μπλογκ τους !


Ναρκωτικά ;


δηλαδή έπρεπε να ζητάμε όπως εσείς τον διαχωρισμό σε «μαλακά» και «σκληρά» ;


φυσικά και είμαστε κατά των ναρκωτικών ... υπερασπίζεστε ακριβώς τα ίδια με τους φιλελεύθερους και τους σοσιαλοδημοκράτες !


Δεν έχουμε ανάγκη καμιά εξάρτηση ! Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά είτε μαλακά , είτε σκληρά !



Για την σύγχρονη αστυνομία του σημερινού άθλιου σαπισμένου ανθελληνικού κράτους , των μπάτσων - διακινητών - σωματέμπορων - και φυσικά προστατών του καπιταλιστικού κομματικού μηχανισμού το acab είναι το λιγότερο που έχουμε να πούμε ΕΜΕΙΣ ως Εθνικιστές και Σοσιαλιστές.



Πολλές οι περιπτώσεις όπου "τα δικά σας παιδιά" συνεργάστηκαν άψογα με τους μπάτσους ενάντια σε Εθνικοσοσιαλιστές.


Πρόσφατα άτομο δικό σας ζήτησε σε τηλεοπτικό κανάλι αύξηση της αστυνόμευσης και της καταστολής.
Κατά τα άλλα δηλώνει σκληρός αντιφασίστας ... όλα αυτά με στοιχεία και όχι λόγια του αέρα και αν χρειαστεί θα επανέλθω μέσω του Μαύρου Κρίνου στο συγκεκριμένο θέμα.


Εμείς ονειρευόμαστε την στιγμή που θα κλείσει το Indymedia όχι φυσικά από τους μπάτσους - άλλωστε αυτοί δήλωσαν ότι το στηρίζουν το Indymedia - αλλά απο όλους ΕΜΑΣ και όλους αυτούς που έχουν καταλάβει τον ρόλο του.


Μπορεί να μας προλάβουν άλλοι που και αυτοί έχουν καταλάβει τον στημένο ρόλο του ...


Αυτά τα ολίγα και αν χρειαστεί θα επανέλθω ...


Ως τότε ενάντια στην antifa ! σήμερα , αύριο και πάντα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.