Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές κλείστε τα αυτιά σας στις προπαγανδιστικές «σειρήνες» του αστικού καθεστώτος !


του Εχετλαίου.



Η οικονομική κατάσταση της χώρας ειδικά τα τελευταία δυο χρόνια είναι σε όλους γνωστή, και τα αποτελέσματα της τα ζούμε όλοι σήμερα.

Χωρίς να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες για το πώς και το γιατί της όλης κατάστασης που άλλωστε έχουν αναλυθεί από πολλούς άλλους άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι, θα προσπαθήσω να προβάλλω μια άλλη άποψη δηλαδή για το πώς μπορεί το αστικό κράτος να προσπαθήσει να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, διακινδυνεύοντας ακόμα και την δημιουργία εμφυλιοπολεμικής κατάστασης στην κοινωνία.






Γνωρίζοντας λοιπόν το πολιτικό σύστημα ότι αυτή την στιγμή βρίσκεται κολλημένο με την πλάτη στον τοίχο, οι επιλογές του είναι μετρημένες. Μια πρώτη του επιλογή είναι να ρισκάρει την δημιουργία μιας κυβέρνησης συνεργασίας ακόμα και από εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα, τα όποια βέβαια εδώ και καιρό προβάλλονται μέσω των καθεστωτικών ΜΜΕ ως λύση στα προβλήματα της χώρας.

Πιστεύουν ότι μια τέτοια κυβέρνηση θα συσπειρώσει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου διαλύοντας το αντιμνημονιακό μέτωπο που στηρίζει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Σκοπός της θα είναι να αναγκάσουν τον κόσμο να βρεθεί απέναντι στο «νέο» αλλά στην ουσία παλιό πολιτικό σύστημα που θα του προβάλλει αυτή την μια και μοναδική λύση.

Είναι πιθανόν ότι μια τέτοια κυβέρνηση θα επιδιωχθεί από πολλά κέντρα να δημιουργηθεί αφού έχει «καεί» και το χαρτί της «δεξιάς» κυβέρνησης του Σαμαρά. Δεν είναι καθόλου απίθανο να το προσπαθήσουν και με την δημιουργία κατάστασης «χάους» στην κοινωνία ώστε να τρομοκρατηθεί ο κόσμος και να στηρίξει άνευ όρων τις επιλογές του συστήματος .

Σε περίπτωση όμως που η λύση της κυβέρνησης «εθνικής ανάγκης» δεν ευδοκιμήσει για διαφόρους λόγους, όπως για παράδειγμα η απροθυμία να στηριχτεί από κάποια από τα πολιτικά κόμματα ή η εξαρχής απόρριψη του από το πολιτικό παρασκήνιο, τότε είναι πιθανόν να χρησιμοποιηθεί η λύση της ακραίας πόλωσης και η δημιουργία κατάστασης εμφυλίου πολέμου ανάμεσα στον ίδιο τον λαό …

Τον ρολό του μπαμπούλα βέβαια θα τον παίξει μερίδα του λεγόμενου «αντιεξουσιαστικού χώρου» που ελέγχεται ως ένα σημείο από την ΚΥΠ και πιθανόν σε μια πιο μεταγενέστερη κατάσταση οι χιλιάδες οπλισμένοι λαθρομετανάστες που ήδη αντιλαμβανόμενοι την κοινωνική κατάσταση έχουν επιδοθεί εδώ και μήνες με την ανοχή και συνενοχή πολλών σε πλιάτσικο της κοινωνίας.

Κοντολογίς θα προσπαθήσουν να διασπάσουν την μαχόμενη κοινωνία χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά το δίλλημα δεξιάς - αριστεράς, πατριωτών - κομμουνιστών.

Έτσι λοιπόν το αστικό σύστημα θα κάνει επίκληση στον πατριωτισμό των ελλήνων ... , κυρίως του λεγόμενου «δεξιού χώρου», για να σωθεί η χώρα από την καταστροφή όπως θα διαδίδει μέσω των μμε, αλλά και στον φόβο των αστών και των νοικοκυραίων ότι η χώρα και η τάξη θα καταλυθεί από «αριστερά» και «αναρχικά» στοιχεία και θα μετατραπεί σε ιδιότυπο σοβιέτ !

Φυσικά αντίστοιχα θα υποδαυλίζονται οι αριστεροί από τα κόμματα τους (Συριζα , Κομμουνιστικό κόμμα , τροτσκιστική πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ) να αντισταθούν στην «φασιστική» χούντα που θα εμφανίζεται ότι προωθούν δεξιά κόμματα (Καρατζαφέρης, Σαμαρικοί και Φιλελεύθεροι ... )

Σκοπός αυτής της πόλωσης θα είναι ο εξής ένας: Διάσπαση της κοινωνίας, άρα και του αντιμνημονιακού μπλοκ , και εξαναγκασμός ενός σημαντικού κομματιού της να στηρίξει έστω και με βαριά καρδία το σύστημα και τις μνημονιακές του αποφάσεις.

Όπως κατά την διάρκεια των Δεκεμβριανών αλλά και του μετέπειτα εμφυλίου πολέμου ο εθνικιστικός και πατριωτικός χώρος αναγκάστηκε , παρασύρθηκε ή και πρόθυμα στήριξε το αμερικανοκίνητο τότε δεξιό πολιτικό μπλοκ για να μην επικρατήσει στην Ελλάδα ο μπολσεβικισμός και τα σοβιέτ του Ζαχαριάδη και της κλίκας του, έτσι κατ΄ αντιστοιχία με την εποχή μας βέβαια, θα επιδιωχθεί να παιχτεί ένα παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος όπου το δίλλημα θα είναι περίπου το εξής: ή στηρίζεται εμάς, (το μνημονιακό - αστικό σύστημα δηλαδή) έστω και αν διαφωνείται μαζί μας, ή η χώρα παραδίδεται στην μαρξιστική αριστερά, στο χάος και στις θέσεις του Συριζα των οικολόγων και λοιπόν συνοδοιπόρων.

Βέβαια ο κόσμος που δεν ξέρει τα παρασκήνια μπροστά στην πόλωση που θα επικρατήσει δεν πρόκειται να σκεφτεί ότι και τα δυο μπλοκ στην ουσία τα ίδια συμφέροντα εξυπηρετούν από διαφορετικό μετερίζι το καθένα.

Αν και σε πολλούς μπορεί το παραπάνω σενάριο να ακούγεται υπερβολικό και ακραίο, τα γεγονότα δείχνουν ότι μπορεί να αποτελέσει την ύστατη λύση του συστήματος ώστε να περισωθεί το ίδιο και τα κεκτημένα του αλλά να εξυπηρετηθούν και τα ξένα συμφέροντα που εκπροσωπεί .


Χαρακτηριστικά αναφέρω τα εξής παρακάτω παραδείγματα :


1. Από την αρχή της κρίσης μέχρι τώρα, το ΛΑΟΣ και κυρίως τα στελέχη του που είναι στην βουλή όπως ο γνωστός ελλαδέμπορος Γεωργιάδης και ο υιός Πλεύρης συνεχώς χρησιμοποιούν μια ξύλινη γλώσσα που παραπέμπει σε μεταπολεμικές εμφυλιακές λογικές (προτείνουν άμεση και άνευ όρων στήριξη στο κράτος … και στην αστυνομία, βλακώδεις κατηγορίες στο ΚΚΕ και στην ευρύτερη συστημική αριστερά για προσπάθεια κατάληψης της εξουσίας με την βία), είναι λοιπόν γνωστό σε πιο κοινό και σε ποιους ψηφοφόρους απευθύνονται οι προαναφερόμενοι και το κόμμα τους.


2. Συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (όταν μιλάει ο επίτιμος μιλάει το βαθύ κράτος , δηλαδή αυτοί που κυβερνούν πραγματικά την χώρα) στους φακέλους του Παπαχελά τις ημέρες της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αυτοί που βρίσκονται στις πλατείες δεν εκφράζουν το σύνολο του ελληνικού λαού και ότι το μεσοπρόθεσμο πρέπει να ψηφιστεί ακόμα και αν η ψήφιση του έχει ως αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες !


3.
Λεκτικές επιθέσεις διαφόρων ομάδων ,κομμάτων και προσωπικοτήτων του λεγόμενου «δεξιού» χώρου ενάντια στην αριστερά για υποκίνηση επεισοδίων και κάλεσμα στην αστυνομία και στο κράτος να επέμβει αποφασιστικά (τι εννοούν άραγε ;)


Αντίστοιχα στην αριστερά ,παρά την προσπάθεια που γίνεται τελευταία ειδικά από τον Συριζα για να εμφανιστεί με μια κεντρώα και μετριοπαθή στάση για ψηφοθηρικούς λόγους πάντοτε, η διαπότιση της από τις φιλοσυστημικές νεοταξικές και αντεθνικές θέσεις των διαφόρων υποομάδων της δεν πρόκειται να την αφήσει να ξεφύγει από τα τετριμμένα.

Όπως άλλωστε απέδειξαν και τα επεισόδια στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, και δήλωσαν και οι ίδιοι οι «αριστεροί» (που κατά βάση σιχαίνονται τις παρελάσεις, κάνουν εμετό όταν βλέπουν την ελληνική σημαία), απλώς τις χρησιμοποίησαν για να παρακινήσουν προς τις δικές τους θέσεις τον κόσμο και να καπελώσουν τις δίκαιες αντιδράσεις του.

Η σύγκρουση λοιπόν με μπροστάρηδες την νεοταξική αριστερά του συστήματος που θα χρησιμοποιεί τα ίδια συνθήματα του παρελθόντος , με τον γνωστό ακροδεξιό χώρο ο οποίος είτε κατόπιν άνωθεν εντολής, είτε από κεκτημένη ταχύτητα θα απαντήσει στην πρόκληση , πολύ πιθανόν να οδηγήσουν την χώρα σε εμφυλιοπολεμικού τύπου διάσπαση που θα εμπλέξει τα ευρύτερα κομμάτια της κοινωνίας και φυσικά θα αποσπάσει την κοινή γνώμη από το σάπιο αστικό πολιτικό σύστημα και το ξεπούλημα της χώρας στους ντόπιους και ξένους μεγαλοκαρχαρίες.


Ποια θα πρέπει να είναι η θέση των εθνικιστών και εθνικοσοσιαλιστών σε τέτοια μελλοντική κατάσταση ;

Η άποψη μου χωρίς φυσικά να είναι θέσφατο είναι η εξής : Οι εθνικιστές δεν έχουν κανένα λόγο να εμπλακούν σε μια στημένη διαμάχη που στην ουσία θα αφορά και θα εξυπηρετεί το σύστημα , τους ακροδεξιούς και ακροαριστερούς λακέδες του και τα ξένα αφεντικά τους.

Όσες εκκλήσεις και αν γίνουν για την σωτηρία της χώρας θα πρέπει να θυμόμαστε ότι θα γίνονται από ανθρώπους που θα θεωρούν ότι η σωτηρία της πατρίδας αφορά την σωτηρία την δικιά τους και των συμφερόντων τους.

Το «λάθος» του 46 - 49 όπου χιλιάδες εθνικιστές θυσιάστηκαν για να επικρατήσει στην χώρα μεταπολεμικά το καθεστώς των αμερικανόφιλων καπιταλιστών και των αφεντικών τους δεν πρέπει να ξαναγίνει , διότι και αν ακόμα θεωρήσουμε ότι η εποχή εκείνη δικαιολογούσε τέτοιες αποφάσεις, λόγω ευρύτερων γεωπολιτικών κινδύνων αλλά και τις προϋπάρχουσας πολιτικής εμπειρίας , σήμερα δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιστρέψουμε σε διλλήματα που αφορούν άλλες εποχές, άλλες καταστάσεις ,και άλλους ανθρώπους .

Ας αφήσουμε λοιπόν τους διάφορους αντιφασίστες, ακροδεξιούς , νεοφιλελεύθερους, και αστούς να νομίζουν ότι σώζουν την χώρα και ας επικεντρωθούμε στην δική μας οργάνωση και τακτική.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/11/11 6:29 μ.μ.

    Όπως εύστοχα βλέπουμε στην φωτογραφία του άρθρου,τα δυο κόμματα εξουσιάζονται απο την jew york. Το κόμμα του πασοκ είναι το αντίστοιχο των δημοκρατικών των Η.Π.Α. που είναι 100% εβραίοι στην καταγωγή με διεθνιστικές τάσεις(ακόμα και ο νέγρος Ομπάμα είναι εβραίος απο την μάνα του), και η Ν.Δ. είναι το αντίστιχο των ρεμπουπλικάνων δηλαδή ακροδεξιοί σιωνιστές(κράμα Αγγλοσαξόνων-Εβραίων). Επειδή ο Γ΄Παγκόσμιος θα είναι φυλετικός με στόχο των αφανισμό της λευκής φυλής, οι Εθνικιστές-Εθνικοσοσιαλιστές δεν έχουν την πολιτέλεια να θυσιάζοντε σε εμφύλιους πολέμους μεταξύ διεθνιστών και ακροδεξιών αμφοτέρων σιωνιστών. Η λύση είναι η θωράκιση μιας φυλετικής κοινωνίας(ίσως και σε χωριστές κοινότητες-περιοχές απο τους υπόλοιπους αστούς) και δράση την κατάληλη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.