Φασίστες και Αυτόνομοι …


Αμετανόητοι Φασίστες προς φρίκη των γελοίων αντιφασιστών. Στρατιώτες της αντιδημοκρατικής σκέψης, εγγόνια μιας γενιάς που πολέμησε από την Νορβηγία έως τα νερά του Ευφράτη και έστησε λάβαρα νίκης στην έρημο της Βορείου Αφρικής.

Βάρβαροι της σύγχρονης εποχής, κυνηγοί του ονείρου, παντοτινοί αρνητές της ένωσης των τοκογλύφων στέκουμε ακόμη όρθιοι απέναντι στις ριπές του κοινοβουλευτικού ανέμου που σαρώνει ιδέες, συνειδήσεις και καρδιές.

Γελάμε στα μούτρα των νεοελλήνων που στήριξαν τις τύχες των παιδιών τους σε 300 ριψάσπιδες. Γελωτοποιοί της εξουσίας οι ίδιοι και η φάρα που άφησαν σε αυτή την γη. Παραμένουν τυφλωμένοι δούλοι σε μια χώρα φαντασμάτων.

Μακριά από αυτούς τους μπάσταρδους γραικύλους, νιώθουμε Λύκοι ανάμεσα στα πρόβατα της αστικής δημοκρατίας , οι Τελευταίοι Πιστοί της Ευρώπης.Πατρίδα η Ευρώπη, Έθνος οι Σύντροφοι,
Σημαία Μαυροκόκκινη, Πάλη Εθνικοσοσιαλιστική!
Στον σύνδεσμο εδώ μπορείτε να διαβάσατε 100 ιδεολογικά άρθρα ...1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος26/2/14 2:48 μ.μ.

    Πατριδα η Ευρωπη???εμενα η Πατριδα μου ειναι η Ελλαδα και πιστευω στην ευρωπη των εθνων.Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω την ιδεολογια σας.Θα ηθελα παρακαλω μια ιδεολογικη αναλυση.Θα ελεγα πως τεινετε προς τον αναρχοφασισμο - μια ιδεολογια που δε μπορει να υπαρξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή