Ανακοίνωση της Εθνικοσοσιαλιστικής Κίνησης Ελλάδος: Αποχή από κάθε αστική δημοκρατική διαδικασία!



Ανακοίνωση της Εθνικοσοσιαλιστικής Κίνησης Ελλάδος

Κάθε εκλογική διαδικασία είναι μια επίδειξη δύναμης του συστήματος και ένα ακόμη κάλεσμα στα δημοκρατικά πρόβατα. Καλούνται τα δημοκρατικά δίποδα  να επιβεβαιώσουν με την ψήφο τους την υποταγή στην ανθελληνική εξουσία και την ολόψυχη πίστη τους στο δημοκρατικό μαντρί. Η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και η προώθηση των νέων αντιλαϊκών μέτρων δεν συνιστά τίποτε άλλο παρά μια ακόμη αριστερή παραλλαγή της ξένης κυριαρχίας και των ντόπιων συνεργατών. Το «πόπολο» ανίκανο για πολλοστή φορά να διακρίνει το προσωπείο της ξενόδουλης ολιγαρχίας συνεχίζει να στοιχίζεται πίσω από κομματικές γραμμές και δημοκρατικές διαδικασίες, περιμένοντας να πάρει σε δόσεις την δημοκρατική μεθαδόνη που του προσφέρει η διοίκηση της αποικίας σε μορφή προεκλογικού υλικού. Θα συνεχίσει να διατηρεί μέσω αυτής τον τεχνητό κόσμο και τις ψευδαισθήσεις της μάζας. Μιας μάζας που τράφηκε με τον καπιταλισμό, μεγάλωσε σε μαρξιστικό περιβάλλον και διδάχτηκε να μισεί κάθε τι εθνικό και αληθές αφού η δυνατότητα της κοινωνικής αντίληψης προϋποθέτει και την ικανότητα να διακριθεί και να παραμεριστεί το σάπιο από το υγιές άμεσα και για πάντα.

Η νεοελληνική μάζα έχει διδαχτεί στα σχολεία, στον στρατό, στα πανεπιστήμια να διατηρεί με κάθε κόστος τον ωφελιμισμό αντί του συλλογικού ιδεώδους και στην προσπάθεια αυτή βρίσκει καταφύγιο στα κομματικά πανό, στις κομματικές μαζώξεις και στις κομματικές πομφόλυγες που διατηρούν τα κρατικοδίαιτα μαντριά είτε σε κόκκινο φόντο είτε σε γαλανόλευκο. Χάρισμα τους λοιπόν η πλέρια και η αμεσότατη δημοκρατία, χάρισμα τους το έκτρωμα του κοινοβουλευτισμού που ονομάζεται σύγχρονη ελληνική δημοκρατία, χάρισμα τους κάθε όψη πλευρά και προσωπείο της σύγχρονης κοινωνίας. Αυτό το συνοθύλευμα από ύαινες έχει μάθει να τρώει με βουλιμία την σάρκα του διπλανού για να επιζήσει ένα ακόμη λεπτό απέναντι στο τσουνάμι της πραγματικότητας που το ίδιο έχτισε στις στάχτες της Ευρώπης και στο αίμα των νεκρών του τελευταίου μεγάλου πολέμου.

Οι Αντιδημοκράτες, οι πραγματικοί Εχθροί του Καθεστώτος, οι Εθνικοσοσιαλιστές και οι Φασίστες δεν έχουν ανάγκη από παραμυθάκια και αυταπάτες. Γνωρίζουν αρκετά  καλά ότι κάθε τι που δημιουργήθηκε μετά το ’45 δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ακόμη επίπεδο του Πύργου της σύγχρονης Βαβέλ. Και όταν αυτός ο πύργος θα καταρρεύσει θα είμαστε εκεί για να γελάσουμε με την ψυχή μας, και να χορέψουμε πάνω στα ερείπια της δημοκρατίας ουρλιάζοντας από χαρά αφού εμείς δεν θα έχουμε τίποτα να χάσουμε ενώ όλοι αυτοί σίγουρα πάρα πολλά. Αυτός ο κόσμος δεν είναι ούτε στο ελάχιστο δικός μας αλλά η Χίμαιρα της νεοφιλελεύθερης κοινωνίας που σκοτώνει με αμερικάνικες βόμβες παιδιά στο Ιράκ και στην Λιβύη, στέλνει στα ψυχιατρεία της Σιβηρίας αντιφρονούντες που εναντιώνονται στον νέο τσάρο της «Αγίας Ρωσίας», που σκοτώνει εν ψυχρώ άοπλους Συντρόφους στην Νότια Αμερική επειδή σήκωσαν ανάστημα στους περιούσιους αφέντες, που τεμαχίζει και δηλητηριάζει έναν ολόκληρο κόσμο και πλανήτη για τα συμφέροντα των πολυεθνικών και των μυστικών στοών.

Τα διλήμματα λοιπόν έχουν πάψει να υπάρχουν για εμάς εδώ και δεκαετίες και το αντίπαλο δέος είτε ονομάζεται Λαφαζάνης είτε Μιχαλολιάκος γνωρίζουμε καλά ότι και οι δυο επιλογές δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι εφεδρικές μαριονέτες του βρώμικου συστήματος, που έβγαλε και πάλι από την ναφθαλίνη στην σκηνή ο παγκόσμιος σκηνοθέτης για να κυριαρχήσει στο πολιτικό σκηνικό για μια ακόμη τετραετία. Οι υπόλοιποι κομπάρσοι που ακούνε στο όνομα Τσίπρας, Μειμαράκης, Καμμένος, Λεβέντης, Κουτσούμπας, και Γεννηματά δεν είναι παρά τα παλαιά παρατηρητήρια της εξουσίας που χτίζονται και βάφονται ξανά και ξανά μπροστά στα μάτια ενός αδύναμου λαού για να φαίνονται πιο απειλητικά. Αυτός ο λαός ποτέ όμως δεν κατάλαβε πόσο αδύναμοι είναι οι ίδιοι οι αφεντάδες. Και πόσο δυνατός είναι ο λαός όταν θέλει και μπορεί να πολεμήσει. Για να πολεμήσει όμως πρέπει να θέλει και να ζήσει.

Απέναντι στον παραμορφωτικό φακό της ολιγαρχίας και της κομματικής διαπλοκής, απέναντι στα ψέματα και στις δολοπλοκίες του Σιωνιστικού εσμού η ΑΠΟΧΗ δεν είναι παρά μια συνειδητή επιλογή για αυτούς που δεν έχουν κομματικά συμφέροντα και δεν ανέχονται να μπουν με γραβάτες στον ναό της βοθροκρατίας και να παρευρίσκονται δίπλα στα κοινοβουλευτικά γουρούνια με τα πανάκριβα αυτοκίνητα την στιγμή που χιλιάδες άλλοι δεν έχουν ούτε ψωμί στο μεσημεριανό τραπέζι. Η Αποχή και η εναντίωση στην αστική δημοκρατία είναι βασική παράμετρος αυτών που δεν θέλουν να είναι κωπηλάτες στην γαλέρα της «νέας εποχής» αλλά «Λύκοι ανάμεσα στα Πρόβατα της αστικής δημοκρατίας».

Χαρακτηριστικό δείγμα κοινοβουλευτικού "ήθους" ...



Για περισσότερες αντιφασιστικές ακροδεξιές κυβιστήσεις εδώ (3.40) και  εδώ (39.00) 


10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/9/15 6:35 μ.μ.

    Ουδείς αναμάρτητος:
    http://ristorante-verona.blogspot.gr/2015/09/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι δουλειά έχει ο southgate με την ανάρτηση για τις εκλογές; επίσης για όσους δεν γνωρίζουν ο εν λόγω ιουδαίος ανήκει σε εκείνη την σέκτα που θέλει την καταστροφή του κράτους του Ισραήλ! Με μια απλή αναζήτηση μπορεί κάποιος να βρει φωτογραφίες κάτω από τα λάβαρα του Ιράν! Μα τόσο ηλίθιοι είναι τελικά κάποιοι τρόφιμοι;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/9/15 10:44 π.μ.

      Άστους θα στηρίξουν νδουλα τα ακροδεξιά απολιθώματα όπως στο δημοψήφισμα του ιουλίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/9/15 12:31 π.μ.

      Ρεστοράν βερόνα στήριξε την νεοφιλελεύθερη λαίλαπα όπως στο δημοψήφισμα του ιουλίου και άσε ποιος είναι πραγματικός εθνικοσοσιαλιστής.

      προς τον ουδείς αναμάρτητος πάει το μήνυμα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/9/15 7:03 μ.μ.

    Μετά την απόπειρα διαφήμισης του τέκτονος Breivik οι αρσακειάδες του δήθεν "εσ" επανέρχονται με βλακώδη δημοσίευση ....

    Arsonists torched a car belonging to an anti-Zionist Rabbi in Manchester who has condemned violence against Palestine and branded Israel a "festering sore."

    A Volvo estate vehicle was doused in fuel and set alight in Salford, Manchester, in what appears to be an escalation of a hate campaign against Rabbi Ahron Cohen.

    It happened in Welbeck Grove, Broughton, after Cohen's house was pelted with eggs by a Jewish mob for his stance on Israel's war with Palestine last month.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/9/15 7:47 μ.μ.

    Ο Troy Southgate είναι αντισιωνιστης εθνικοαναρχικος και ο Cohen είναι αντισιωνιστης και αυτός κατά του κράτους του Ισραήλ ας κόψουν τα ληγμένα οι κύριοι του ristorante verona τους έχουν καταστρέψει τον εγκέφαλο το κόλλημα τους με το στρασσερισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/9/15 11:36 μ.μ.

    Μην ξεχνάτε οι συγκεκριμένη του ristorante verona είναι που τάχθηκαν υπέρ του ναι της νδουλας στο δημοψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλαιολόγος16/9/15 6:55 π.μ.

    Συνειδητή αποχή από την εκλογική απάτη. Καθήκον μας η πλήρης απαξίωση του πολιτικού συστήματος και της αστικής δημοκρατίας.
    Θα ήταν χρήσιμο πάντως να μας πληροφορήσετε για την "Εθνικοσοσιαλιστική κίνηση Ελλάδας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/9/15 6:49 μ.μ.

    Οι τρόφιμοι της πιτσαρίας Βερόνα "ξαναχτυπούν". Επιτέλους, μάθετε να ξεχωρίζετε τους αντικαθεστωτικούς από τις μαριονέτες. Σας πονάει ο Troy γιατί εκθέτει την ξεφτισμένη ακροδεξιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ17/9/15 12:39 μ.μ.

    Προτείνω όχι μόνο να ψηφίσουμε την Χρυσή Αυγή, αλλά υπερβαίνοντες τα άρρωστα όρια της αστικοδημοκρατικής ψευδαισθησίας μας να την εξωθήσουμε με όλη την ναρκωμένη εθνικοσοσιαλιστική μας ορμή στον πρὀωρο πολιτικό της θάνατο. Ας γίνουμε η θεία νέμεσις ως προέκταση της οργής που κατατρώγει τα σωθικά μας κι ας εξαπλώσουμε την φοβική ακροδεξιά επιδημία σ'όλο το συνειδησιακό φάσμα των κοινωνικών τομών που θέλουν να βιώσουν την αυθυπαρξία τους αποτετμημένες απ'τον εθνικό κορμό. Ας γίνουμε οι φορείς της αντιδράσεως που θα κάψει τα ανδρείκελα στην εκδικητική πυρά του έθνους και μαζί με αυτά τις άτολμες νοητές γραμμικές παραστάσεις του αστικού όχλου. Ας γεννήσουμε την Υψίστη Ιδέα της Φυλής, αφού εξαγνίσουμε τον αναδυόμενο τόπο γεννήσεως απ'την αναβλητική ματαιοφροσύνη που την κρατά δέσμια σε ανέπαφες διαστάσεις.
    Προτείνω, λοιπόν, την εντατική γενίκευση του εν λόγω συνονθυλεύματος προβλέποντας και εισορώντας στην ασφυξία και τον πνιγμό των αρνητών του Έθνους και στην ίδια την ιδεολογική στροφή των υπαρχόντων φορέων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.