Η καταιγιστική συνέντευξη του Άρη Αρίωνος στο Εθνικοεπαναστατικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο της Azov! (αρχείο ήχου)

Ο Συναγωνιστής Άρης Αρίων Στο Azov Radio μιλάει την γλώσσα της αλήθειας για την ακροδεξιά συστημική Χρυσή Αυγή και γκρεμίζει τα παραμύθια της άθλιας Σιωνιστικής Προπαγάνδας του Κρεμλίνου για τους Ουκρανούς Εθνικιστές/Εθνικοσοσιαλιστές και την Ουκρανία! 




21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/10/15 1:45 μ.μ.

    Εξαιρετικά εύστοχος όπως πάντα ο ευπατρίδης Άρης Αρίων! Δίκαια πλέον θεωρείται μια κοινώς αποδεκτή και σεβαστή προσωπικότητα στον εθνικοσοσιαλιστικό χώρο, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/10/15 2:05 μ.μ.

    Ο συναγωνιστής Άρης Αρίων ξεβράκωσε πλήρως την ακροδεξιά Χρυσή Αυγή, που έχει καταντήσει γραφείο τύπου της Ρωσικής πρεσβείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/10/15 4:41 μ.μ.

    Έξοχη συνέντευξη. Συγχαρητήρια στον συναγωνιστή Άρη Αρίωνα που έχει το θάρρος να λέει πάντα την αλήθεια δημοσίως και συγχαρητήρια στον ΜΚ που μας γνωστοποίησε την εν λόγω συνέντευξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/10/15 5:08 μ.μ.

    Οι Ρωσόδουλοι ακροδεξιούληδες, το μόνο που ξέρουν ως ρουφιανοπαπαγαλάκια του Κρεμλίνου, είναι να γράφουν και να λένε ψέματα για τον Δεξιό Τομέα, το Σύνταγμα Αζώβ και την Ουκρανία. Συγχαρητήρια στον Άρη Αρίωνα που ξεσκέπασε την αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/10/15 9:10 μ.μ.

    Συγχαρητήρια στον Συναγωνιστή Άρη Αρίωνα για αυτή την τόσο διαφωτιστική συνέντευξη. Είναι απίστευτο, αλλά τα ακροδεξιά λαμόγια της Χρυσής Αυγής και του "χώρου" δεν έχουν πει ούτε μία αλήθεια για τους Ουκρανούς συναγωνιστές ριζοσπάστες εθνικιστές / Εθνικοσοσιαλιστές ή γενικά για το θέμα της Ουκρανίας, αντιθέτως προωθούν συνειδητά την αισχρή προπαγάνδα ψεύδους των μαρξιστών και του διεφθαρμένου Σιωνιστικού καθεστώτος του Κρεμλίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/10/15 11:35 μ.μ.

    Ευτυχώς, που υπάρχει και ο άριστος συναγωνιστής Άρης Αρίων για να ρίχνει άπλετο φως στην αλήθεια, δείχνοντάς μας την αθλιότητα και το σκοτάδι που επικρατεί στην ακροδεξιά ΧΑ και στα περισσότερα "εθνικιστικά" μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/10/15 12:25 μ.μ.

    Θυελλώδης συνέντευξη! Οι ακροδεξιοί ψευταράδες ξεφτιλίστηκαν εντελώς. Ο Συναγωνιστής Άρης Αρίων με αυτή την αποκαλυπτική συνέντευξη, αποτελείωσε την Σιωνιστική Ρωσόδουλη προπαγάνδα των ακροδεξιών ρουφιάνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/10/15 1:26 μ.μ.

    Ειλικρινά, αισθάνομαι μεγάλες ενοχές που είχα πιστέψει ανοήτως ορισμένα από τα ασύστολα ψεύδη της άθλιας ακροδεξιάς ηγεσίας της Χρυσής Αυγής για τους αγνούς συναγωνιστές Ουκρανούς Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές, δηλαδή, ότι δήθεν στήριζαν τον προδότη Ποροσένκο κλπ. Ας είναι καλά ο συναγωνιστής Άρης Αρίων που μας άνοιξε τα μάτια περί των τεκτενομένων στην Ουκρανία.
    Μαύρε Κρίνε, σε ευχαριστούμε που προβάλεις την αλήθεια επ'αυτού του τόσο σοβαρού ζητήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/10/15 2:54 μ.μ.

    Εύγε στον σύντροφο Άρη Αρίωνα που έβαλε ταφόπλακα στην εμετική προπαγάνδα της συστημικής ακροδεξιάς ΧΑ και των λοιπών λακέδων του χώρου που ψευδολογούν εναντίον της Ουκρανίας και εναντίον των Ηρώων Ουκρανών Συντρόφων μας του Δεξιού Τομέα και του Συντάγματος Αζώβ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαυρε κρινε


    Σε αυτο το μπλογκ στηριζετε τον ασαντ.Γιατι δεν ανεβαζεις αναρτησεις με τον Πουτιν που στηριζει στρατιωτικα και πολιτικα το καθεστως Ασαντ τις τελευταιες μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/10/15 3:25 μ.μ.

    Μπράβο στην εθνικοσοσιαλιστική αυθεντία, Άρη Αρίων! Ευτυχώς που υπάρχουν άξιοι συναγωνιστές επαναστάτες σαν αυτόν και ακούγεται μια άξια ελληνική φωνή στο εξωτερικό, δίχως να γινόμαστε ρεζίλι, όπως με κάτι άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/10/15 8:04 μ.μ.

    Ο κορυφαίος Εθνικοσοσιαλιστής Άρης Αρίων αποδόμησε πλήρως όλη την φαιδρή ψευδοεπιχειρηματολογία και λασπολογία των ρωσόδουλων ακροδεξιών γραικύλων της κλίκας Μιχαλολιάκου, του απεχθούς Σιωνιστικού Κρεμλίνου και των διεφθαρμένων ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/10/15 9:02 μ.μ.

    Είναι ευλογία για όλους μας, που ο πανάξιος συναγωνιστής εκπροσωπεί επαξίως το ριζοσππαστικό Εθνικιστικό και Ε/Σ κίνημα στο εξωτερικό και έτσι δεν γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς όπως οι νερόβραστοι ακροδεξιοί καραγκιόζηδες της Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/10/15 1:48 μ.μ.

    Τα ακροδεξιά σκυλάκια του Πούτιν, έχουν καταπιεί την γλώσσα τους με την νέα συνέντευξη του εξαίρετου Συναγωνιστού Άρη Αρίωνος. Το γεγονός, ότι ο Άρης Αρίων έχει άμεση επικοινωνία με την Αζώβ και είναι ο πρώτος Έλληνας που έδωσε συνέντευξη στο Azov Radio, αποδεικνύει το υψηλότατο κύρος και την μεγάλη εκτίμηση που τρέφουν οι Ουκρανοί Σύντροφοί μας στο πρόσωπό του. Τούτο μας χαροποιεί ιδιαιτέρως και μας προσδίδει υπερηφάνεια.
    Θερμά συγχαρητήρια για την ανάρτηση της εν λόγω συνεντεύξεως στον ΜΚ. Δυστυχώς, ως διεπίστωσα ελάχιστος αριθμός ιστολογίων/μπλογκ αναπαρήγαγε την εν λόγω συνέντευξη, που σημαίνει ότι η σήψις στον "εθνικιστικό" χώρο είναι αβυσσαλέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ok my friends... I am speaking to you in English, because it is the only language you get...!
    Or should I say American...!
    1. Whoever can't understand that Maidan was an "orange" revolution, is an idiot...
    2. There is no "patriotism" in selling your country to a foreign patron...
    3. All in all, you are
    P.S. You don't have the right to speak on behalf of "nationalists"... You are German Nationalsocialists and I understand that...The Greek Nationalists are not tools of "frau Merchel"...
    GREECE IS FOR THE GREEKS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/15 9:55 π.μ.

      i am speaking to you because you are an idiot. this article is about azov and aris arion, if you dont like his opinion go to hell ...

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος5/10/15 11:19 μ.μ.

    Οι ακροδεξιοί πολιτικάντηδες αρχιψευταράδες της οικογενειοκρατικής Χρυσής Αυγής, καθώς και οι υπόλοιποι ρωσόδουλοι του "χώρου", ξεφτιλίστηκαν εντελώς... με την αποκαλυπτική συνέντευξη του σπουδαίου Εθνικοσοσιαλιστή συναγωνιστή Άρη Αρίωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/10/15 1:39 μ.μ.

    Οι ακροδεξιοί καραγκιόζηδες της Χρυσής Αυγής, έχουν γίνει φορείς της αισχρής ρωσικής ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας της Ρωσικής πρεσβείας.
    Συγχαρητήρια στον Άρη Αρίωνα για αυτή την συνέντευξη που κατέδειξε το ποιος λέει αλήθειες και ποιος ψέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/10/15 6:45 μ.μ.

    Τα λαμόγια της ακροδεξιάς κρύφτηκαν στα καβούκια τους αναφορικά με το εθνικιστικό κίνημα στην Ουκρανία και το Ουκρανικό θέμα. Έφαγαν μεγάλη ήττα μέσα και έξω από την Χρυσή Αυγή!
    Μπράβο στον συναγωνιστή Άρη Αρίωνα που κρατά πάντα ψηλά το λάβαρο τς Ιδέας, μας ενημερώνει και μας τιμά με την πολύτιμη δράση και παρουσία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/10/15 10:10 μ.μ.

    Η διεφθαρμένη ακροδεξιά στην Ελλάδα, το μόνο που κάνει είναι να κατηγορεί και να λασπολογεί τους πάντες και τα πάντα και ειδικά όσους δεν ελέγχονται από το Σύστημα, όπως είναι οι Ουκρανοί συναγωνιστές του Δεξιού Τομέα και του Συντάγματος Αζώβ στην Ουκρανία.
    Θερμά συγχαρητήρια στον επίλεκτο συναγωνιστή Άρη Αρίωνα που αποκαλύπτει την αλήθεια και έτσι ξεφτιλίζονται ιδεολογικά και ηθικά ένα προς ένα τα βρωμερά λαμόγια και οι ρουφιάνοι του "χώρου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/10/15 10:36 μ.μ.

    Πρώτη φορά στέλνω σχόλιο στο μπλογκ σας, το οποίο ανακάλυψα πολύ πρόσφατα. Πριν ακούσω αυτή την καταπληκτική και πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική διαδικτυακή συνέντευξη, πίστευα στην επικρατούσα άποψη ότι οι εθνικιστές και οι ναζί στην Ουκρανία χρηματοδοτούνταν από δυτικές μυστικές υπηρεσίες και τους Εβραίους ολιγάρχες, ότι στήριζαν το καθεστώς του Ποροσένκο κλπ.
    Τελικά, ήμουν θύμα της παραπληροφόρησης που επικρατεί στα ΜΜΕ και γενικά στα πατριωτικά ιστολόγια στην Ελλάδα. Ευτυχώς, τώρα κατάλαβα ότι η πραγματικότητα είναι πάρα πολύ διαφορετική!
    Μπράβο σε αυτό το παληκάρι, τον Άρη Αρίωνα, ο οποίος φαίνεται να γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα πράγματα μέσα και έξω από την χώρα, που αγωνίζεται για την αποκάλυψη της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.