Έκτακτη ενημέρωση: Ο Διαδικτυακός Εθνικιστικός Ενημερωτικός Διεθνής Ιστότοπος Του Altermedia, Ετέθη Εκτός Νόμου … !Ο παλαιότερος και πιο γνωστός διεθνής εθνικιστικός ιστότοπος ετέθη εκτός νόμου με την αιτιολογία ότι προάγει την φοβία του κόσμου έναντι των “προσφύγων”, προωθεί τον αντισημιτισμό και υποθάλπτει εμμέσως τον Εθνικοσοσιαλισμό. 

Ήδη έχουν συλληφθεί στην Γερμανία οι δύο διαχειριστές του Altermedia Deutschland όπου και τους απαγγέλθηκε μια σειρά κατηγοριών, ενώ παράλληλα έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές και έφοδοι των αρχών ασφαλείας στις οικίες διαχειριστών του Altermedia σε τουλάχιστον 6 διαφορετικά κράτη.

Γνωρίζοντας ότι το Altermedia ιδεολογικά κινείτο μεταξύ του πατριωτισμού και του ριζοσπαστικού εθνικισμού, τίθεται λοιπόν ευθέως το εύλογο ερώτημα: πώς είναι δυνατόν να συνεχίζουν απρόσκοπτα την λειτουργία τους στην Ελλάδα ιστολόγια που εμφανίζονται δημοσίως ως Εθνικοσοσιαλιστικά και που η διαχείριση τους λαμβάνει χώρα εντός της Ελλάδος;

Προφανώς, είναι “στημένα” μαϊμού Ε/Σ μπλογκς και ιστολόγια 
ή πρόκειται για ΘΑΥΜΑ μεταφυσικής υποστάσεως…! 

10 σχόλια:

 1. Ανώνυμος4/3/16 1:14 μ.μ.

  Δυστυχώς, υπάρχουν ελάχιστες μη-ελεγχόμενες εθνικιστικές φωνές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος4/3/16 3:22 μ.μ.

  Tο Altermedia, ήταν μία από τις λίγες φωνές που πραγματικά πολεμούσε το σύστημα και δεν ήταν υπό των έλεγχο ρουφιάνων των κρατικών υπηρεσιών.
  Κρίμα, που πλέον δεν υπάρχει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος4/3/16 9:07 μ.μ.

  Τα λαμόγια του "χώρου" με τα μαϊμού Εθνικοσοσιαλιστικά μπλογκ δεν τα αγγίζει κανείς, αφού αποτελούν τμήμα του διεφθαρμένου συστήματος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος4/3/16 11:18 μ.μ.

  Θα μας λείψει το Altermedia, που παρείχε εναλλακτική ενημέρωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος5/3/16 2:49 μ.μ.

  Ας ελπίσουμε ότι οι έλληνες και ξένοι συναγωνιστές του Altermedia, θα επιβιώσουν από τις ποινικές επιθέσεις του συστήματος και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους αργότερα από κάποιο άλλο μετερίζι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος5/3/16 10:02 μ.μ.

  Δεν καταλαβαίνω τις τελευταίες δύο παραγράφους. Άλλωστε, Εθνικοσοσιαλιστικά μπλοκς δεν είσαστε εσείς και ο Καμεραντ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος6/3/16 10:13 π.μ.

  Απο τα συμφραζομενα , τι να υποθεσουμε για τον Μαυρο Κρινο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος6/3/16 4:19 μ.μ.

  έχει ελάχιστη μνήμη ο "εθνικός" χώρος. ιστολόγια που εμφανίζονται ως "εθνικοσοσιαλιστικά¨ και τελικά προβάλλουν τν τέκτονα Μπρέιβικ, τον Αυστριακό φιλοσιωνιστή Στράχε και το ΝΑΙ στο πρόσφατο δημοψήφισμα δεν είναι τίποτε άλλο παρά στημένα από ρουφιάνους και ακροδεξιούς κερδοσκόπους.

  όσο για τα σχόλια στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ άλλη μια προσπάθεια γελοίων ρουφιάνων να αποσπάσουν την προσοχή του αναγνωστικού κοινού ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος8/3/16 12:37 μ.μ.

  Μαύρε Κρίνε, καθόλου τυχαίο το γεγονός, ότι το σύστημα επιτίθεται με μανία σε κάθε τι μη ελεγχόμενο. Τον τελευταίο καιρό, παρατηρούμε "συναγωνιστές" να ρουφιανεύουν εθνικιστικούς χώρους, δίνοντας δημοσίως την διεύθυνσή τους..., να διώκεται το Altermedia..., να λασπολογείται στοχευμένα ο Μαύρος Κρίνος δια σχολίων μέσω της συστημικής "καθιδρυματικής" χαφιεδονυφίτσας και άλλα πολλά.
  Ασφαλώς, πρόκειται περί ενορχηστρωμένης επίθεσης. Οι τυφλοπόντικες του χαφιεδισμού, προφανώς βρίσκονται σε πλήρη πανικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. πολλά σχόλια δεν γνωρίζουμε από που προέρχονται, για αυτό θα είναι καλό αν δεν είμαστε σίγουροι να αποφεύγουμε πρσβλητικούς χαρακτηρισμούς. χορτάσαμε από αυτά ....

   Διαγραφή