Να τους χαίρονται οι ψηφοφόροι τους: Οι ακροδεξιοί αντιφασίστες της «Χρυσής Αυγής» παραδέχονται δημοσίως ότι στις τάξεις τους υπήρχε υποστηρικτής εβραϊκής καταγωγής …

Να τους χαίρονται οι ψηφοφόροι τους: 

Οι ακροδεξιοί αντιφασίστες της «Χρυσής Αυγής» 
παραδέχονται δημοσίως ότι στις τάξεις τους υπήρχε 
υποστηρικτής εβραϊκής καταγωγής …


Ακούστε μετά το 07.27 ...

6 σχόλια:

 1. Ανώνυμος31/3/16 1:57 μ.μ.

  Ο "άνθρωπος" έχει ξεφύγει. Παραπέμπει σε αλέφαντο, ζητιανεύει υποστήριξη από την κυβέρνηση των εθνοπροδοτών, κατηγορώντας τον τσιπρα πως δεν τον στηρίζει γιατί φοβάται πως θα τον πούνε "φίλο τον κακών εθνικιστών", επιλέγει να κατηγορεί μερικές εκ των πλέον διαπλεκόμενων εφημερίδων όχι για τίποτε άλλο παρά γιατί "συνεργάστηκαν με τον κατακτητή" προ 80 ετών! Ενώ παραδέχεται εν ψυχρώ πως είχε εβραιους υποστηρικτές οι οποίοι "συμπαθούσαν την χρυσή αυγή".
  Λυπάμαι μονάχα τους ελάχιστους αξιόλογους που παραμένουν στο μαντρί και τους εκλεκτούς αγωνιστές που εχυναν το αίμα τους στα πεζοδρόμια για να τσακιστεί τελικά η χα εκ των έσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εσύ και ο ΜΚ μπορείτε να κάνετε τους Εβραίους και τους Χρυσαυγίτες σαπουνια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/4/16 10:54 π.μ.

   αυτός ο γελοίος ο μιχόπουλος τι ρόλο βαράει? πόσο σου δίνει μεροκάματο ο χοντρός φιλαράκι να είσαι όλη μέρα μπροστά στην οθόνη ...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/4/16 12:29 μ.μ.

   Το τι υιοθετείς την γελοία συστημική προπαγάνδα περί εβραικού σαπουνιού δεν σε τιμά.

   Διαγραφή
  3. Ο επώνυμος ρόλος να σπάω πλάκα με το τον ανώνυμο ΜΚ και το επίσης ανώνυμο σκυλολοι που τον συνοδεύει.
   Αυτός είναι ο ρόλος.

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος3/4/16 1:57 π.μ.

  Φθάνοντας λοιπόν στο 7:27 ακούμε ότι ο εν λόγω εβραίος έφερε πιστοποιητικό από τον ραβίνο,για να αποδείξει ότι ήταν εβραίος.Άρα λοιπόν δεν ήταν ευρέως γνωστό ότι ήταν εβραίος.Συνεχίζοντας,ακούμε ότι ο εν λόγω εβραίος δήλωσε οπαδός της Χρυσής Αυγής και όχι μέλος ή στέλεχος,ώστε να μπορεί να θεωρηθεί ότι ήταν "στις τάξεις της Χρυσής Αυγής".Τόσο απλά.
  Είναι γεγονός ότι την τεχνική του "εμπλουτισμού" της αλήθειας,την διδάσκουν οι εβραίοι μέσα από το ταλμούδ.Οπότε πολύ καλά κάνατε και "διανθίσατε" το άρθρο αντικειμενικής χολής εναντίον της Χρυσής Αυγής,με μια φωτογραφία ενός ραβίνου,περιτριγυρισμένου από άλλους εβραίους.
  Ιάσων

  ΑπάντησηΔιαγραφή