Μιχαλολιακιάδα: Συνέδριο Όγδοο (του Α.Θ.)


Σ.Σ. Το παρακάτω άρθρο το λάβαμε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι απόψεις της συντακτικής μας ομάδας είναι γνωστές εδώ και αρκετά χρόνια για τον λεγόμενο "χώρο", αλλά η δημοσίευση αυτή είναι μια ευκαιρία για έναν δημόσιο και γόνιμο διάλογο σχετικά με το μέλλον του Εθνικισμού στην χώρα μας.


Μαζεύτηκε το Σάββατο και την Κυριακή το μαντρί του Νικόλα και οι υποτακτικοί του, για να τον χειροκροτήσουν για άλλη μια φορά στο βήμα να εξαπολύει μύδρους, υποσχέσεις και ασυναρτησίες, καπηλευόμενος τον εθνικιστικό λόγο. Κάθε καρυδιάς καρύδι ήταν εκεί και μπροστά - μπροστά οι πιο θερμόαιμοι κόλακες της αυτού μεγαλειότητας του Κοτζαμπάση της Μάνης. Ο εθνικισμός και η μαγκιά έτρεχαν από τα μπατζάκια των «συναγωνιστών» και μετά το πέρας του συνεδρίου έδωσαν όρκο υποταγής και αφοσίωσης στην Ανωτάτη Αρχή του κινήματος (τρομάρα του).

Μεγάλη και αισθητή στα πηγαδάκια και τα social media, η απουσία του πάλαι ποτέ πρωτοπαλίκαρου του και επικίνδυνου μνηστήρα της αρχηγίας. Μια άσβεστη φλόγα σιγόκαιγε στις καρδιές των χθεσινών, πως ο Ηλίας τους, με πύρινη ρομφαία θα αναλάβει την ηγεσία του κινήματος και θα τιμωρήσει τους καταπατητές της πατρίδος. Πλανήθηκαν όμως και η μεγίστη μορφή για άλλη μια φορά υπερίσχυσε. Αυτή η καρέκλα τελικά αποτελεί κτήμα της οικογενείας του Μανιάτη παλικαρά! Ο Ηλίας θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή της διαδοχής, όπως ο πρίγκιπας Κάρολος περιμένει την απέθαντη μάνα του Ελισάβετ και ο καιρός θα περνάει και θα περνάει. Έτσι, κάποια στιγμή δυστυχώς θα ¨καεί¨ το χαρτί Κασιδιάρης ή κατά τις γνωστές πρακτικές θα του αποδοθεί ο τίτλος του προδότη και λοιπά και πρακτορικά και παρακρατικά (Ξέρουν στα κεντρικά).

Μαθήματα ιστορίας βέβαια ψηφίστηκαν για κάθε τοπική, για να μορφωθεί η πλέμπα που μαζεύτηκε και νομίζει πως ο Παπαφλέσσας είπε το ΟΧΙ στον Όθωνα το 1940 και έγινε το Πολυτεχνείο, για να ανατρέψει την ΕΟΚΑ Γ και τον Γρίβα Διγενή. Μετά ευτυχώς ανέλαβε η Υπολοχαγός Νατάσα και μαζί με τον Κώστα Πρέκα, έσωσαν την πατρίδα από τα δεινά. Επόμενη στάση Μεταξουργείο, next station Metaxourgio, προσοχή στις ηλιθιότητες που στραβώνουν τον εθνικιστικό χώρο, please mind the vlax!

Και τα χρόνια περάσαν και ο στρατός ηλιθίων μαζεύτηκε και μαζικά χειροκρότησε, γιατί αν υπήρχε το αμαρτωλό 0,29% ακόμα ξύλο θα τρώγανε οι Κεφαλές. Τώρα, περιτριγυρισμένος από κομματικό στρατό, έχοντας στο χέρι με χίλια δύο τα μεγάλα στελέχη  που δεν μπορούν να αποχωρήσουν αξιοπρεπώς, ο Νίκος, σαν τροφαντός καβαλάρης καλπάζει επάνω στα άψυχα σώματα των συναγωνιστών που πρόδωσε και κατέστρεψε και πάνω στο αίμα που χύθηκε για την Αγνή επικράτηση της Ιδέας. Οφείλουμε πάντως να παραδεχτούμε πως κατάφερε να επιβιώσει από πολλά και να επικρατεί αλώβητος, επίτευγμα που πρέπει να το αναγνωρίσουμε (στον Τάκη το ¨Μασώνο¨).

Ας μη γελιόμαστε κύριοι, μετά και από το συνέδριο επικράτησής του, είναι πλέον ο Άξιος Τσίπρας του Εθνικού χώρου. Όπως πανέξυπνα ο Αλέξης πέταξε τις ακραίες, αντιευρωπαϊκές φωνές και τους επικριτές του, για να πράξει τις θεσμικές συμφωνίες και να υπογράψει τα Μνημόνια με δύο χέρια, έτσι και ο Νίκος, πέταξε τις δυνατές και αγνές φωνές για να κάνει αισχρή πολιτική με το μαγαζί του και μόνο με αυτόν μπροστά. Όσοι παρέμειναν, το έκαναν είτε από πολιτικές φιλοδοξίες, είτε επειδή ¨κρατιούνται γερά¨ και φλερτάρουν με τη μπουζού.

Όσοι λοιπόν γνωρίζαμε τα μελλούμενα απλώς περιμέναμε να επιβεβαιωθούμε. Αυτοί που άλλα περίμεναν διαψεύστηκαν και αυτοί που δεν μπορούν να πούν τίποτα σκύβουν το κεφάλι και σιωπηλά αποδέχονται την κατάσταση.  Αυτή την κατάσταση που δυστυχώς ή ευτυχώς είναι αμετάβλητη και έχει όνομα. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.

Μην περιμένετε κανέναν καβαλάρη με άσπρο άτι να σώσει την κατάσταση, γιατί και αυτός αποτέλεσε δυστυχώς το νούμερο τρία στη λίστα των θυμάτων της υπόγειας πολιτικής του Αρχηγού του. Δεν είδε το νούμερο δύο που τον έκανε άνθρωπο πως προδόθηκε και παρέμεινε να δουλεύει για το μεγάλο αφεντικό. Πριν καεί εντελώς ίσως να προλαβαίνει, αλλά σε άλλο μαγαζί, γιατί σ’ αυτό κουμάντο κάνει ένας και δεν θα νοιαστεί να κάνει τα πάντα για να το κρατήσει.

Στο αίτημα του κομπλεξικού Φύρερ και του συνεδρίου του : «θέλουμε την πατρίδα μας πίσω» , η απάντηση των πραγματικών εθνικιστών είναι το : «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ».

Μέχρι την τελική νίκη, ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ


Α.Θ.

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/3/16 11:32 π.μ.

    πριν ξεκινησετε-υπερασπιστες της ιδεας -αλλο ενα περιεργο εως υποπτο αρθρο εναντιων της χρυσης αυγης ενημερωθειτε τουλαχιστον ορθα.ο ηλιας κασιδιαρης δεν μπορει να παρισταται σε εκδηλωσεις του χωρου.εχει περιοριστικους ορους αλλα που να τα ξερετε εσεις αυτα....τωρα μπορειτε να ξεκατινιαστειτε απεριοριστα με τι αλλο με αρθρα και σχολια,προσεξτε ομως γιατι μερικες φορες.....βρεχει ντουντουκες οι νοωντες νοειτωσαν.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλη μια κομματικη φιεστα στο μαγαζι του Μιχαλολιακου.

    Οι υπολοιποι εθνικιστες που δεν ειμαστε κομματοσκυλα και κλακαδοροι γιατι θα πρεπε να αιφνιδιαζομαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/3/16 1:48 μ.μ.

    Ποια η θέση της ΣΟ σχετικά με τον Μιχάλη Αρβανιτη, Γιάννη Λαγό και Νίκο Μιχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από την στιγμή που ανέχονται τους δηλωσίες ηγέτες της χα καμιά διαφορετική θέση δεν υπάρχει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/3/16 2:44 μ.μ.

      Το άρθρο πάντως τραβάει ξεκάθαρη διαχωριστική γραμμή μεταξύ αυτών που παραμένουν, έχοντας βολευτεί ως το ΚΚΕ της ακροδεξιάς κτλ και σε αυτούς που πιθανώς θέλουν μα εκβιάζονται.
      Δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο αυτό, ιδιαίτερα για κάποια λίγα από τα στελέχη για τα οποία έτρεξα κάποτε έστω και λίγο σεβασμό.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/4/16 8:36 π.μ.

      Το πρώτο σχόλιο πιστεύω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση αν και οι αναφερθέντες δεν είναι αμοιροι ευθυνών αλλά έχει υπάρξει μια διαφοροποιηση και συνεπώς περιθωριοποίηση τους από το αφεντικό του μαγαζιού. Ιδιαίτερα για τον Λαγό του οποίου οι μέρες είναι μετρημένες και μόνον λόγω της δίκης δεν έχουν εξαπολύσει ακόμη τα γνωστά πρακτορικά κόλπα τους. Είναι τελειωμένος από τότε που διέρρευσε η συνομιλία του με τον Δεμεστιχα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/3/16 11:50 π.μ.

    Ενδιαφέρεστε και στο Εθνικό Μέτωπο για "ιδέες"; Γιατί το άρθρο το είδα στην ιστοσελίδα του Εθνικού Μετώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον δεν κατάλαβες ότι δεν διαβάζεις την σελίδα του ε.μ.

      στάλθηκε στην σο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από τον Α.Θ.

      κάποια άλλη απορία?

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος31/3/16 1:42 μ.μ.

    και γελασαν οι πουθεναδες,και χαρηκαν οι πουθεναδες.
    αλλος ενας λιβελος για την ΧΑ που αν μη τι αλλο δικαιολογει κυριως την πoυστοδειλια οτι "να μωρε αφου και και η ΧΑ καραγκιοζηδες ειναι,κατσε σπιτι σου τωρα,ααααμα βρεθει κανεις αξιος παμε"

    γ@μαμε απ το πληκτρολογιο ε? ουτε για κλωτσιες δεν εισαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δείξτε σεβασμό στον κοινοβουλευτισμό και μετά μπορείτε να μιλήσετε για δειλία ...

      Διαγραφή
    2. Σεβασμό στον κοινοβουλευτισμο και ασφαλως και στους Εβραιους συναγωνιστες μας που διωχθηκαν αδικα και συγχωρεθηκαν!!

      Διαγραφή
    3. Παρά την άκομψη "γραφίδα" σας θα δεχθώ ως ορθή τη λογική σας βάση,θέτοντάς σας όμως και το ερώτημα:Πως θα μπορούσε κάποιος να συστοιχηθεί πολιτικά με τη ΧΑ,όταν στην ιδεολογική της προμετωπίδα(Εθνικό Σχέδιο) προτείνει τη διόγκωση της μεσαίας τάξης? Δηλαδή προτείνει την επαναδημιουργία του κατ΄εξοχήν παρασιτικού τμήματος των Ελλήνων εργαζομένων(δεν εννοώ φυσικά τεμπέλιδων,αλλά εργατικών στρωμάτων που λόγω της ιδιαίτερης δομής του ελληνικού καπιταλισμού απασχολούνταν στο τριτογενή τομέα χωρίς να παράγουν μορφές πρόσθετης υπεραξίας).Να ακολουθήσουμε λοιπόν τους πανηλιθιώτατους στη φυλακή ή στο ψυχιατρείο? Όσο για το γεγονός του πληκτρολογιακού εγκιβωτισμού μας,έχετε απόλυτο δίκιο αλλά μάλλον στοχοποιείτε τα λάθος άτομα(εννοώ Μ.Κ).

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος3/4/16 1:11 π.μ.

    "Θα έρθει ενα ψευτορωμεϊκο -να μην το πιστέψετε -θα φυγει πίσω."

    https://www.youtube.com/watch?v=fwPHUtlmfwM

    Ν. Μιχαλολιάκος: ( περίπου στο 50:00 ) "θα ερθει κάποτε ενα ψευτορωμεϊκο μην το πιστεψετε θα έρθει κι άλλο(ψευτορωμεϊκο). και αυτο το άλλο (ψευτορωμεϊκο) που έρχεται είναι η χρυσή αυγή των Ελλήνων είστε εσείς"

    τι να πει κανεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/4/16 1:53 π.μ.

    Πραγματικά το άρθρο "αντικειμενικής" εμπάθειας εναντίον της Χρυσής Αυγής,με προβληματίζει πάρα πολύ σοβαρά.Μήπως τελικά είμαστε μπροστά σε ένας τέλος εποχής;Δεν ξέρω και σίγουρα δεν θέλω να το πιστέψω!
    Εξηγούμαι:Τόσο καιρό φροντίζατε και βάζατε την προσωπική σας πινελιά,στα άρθρα αντικειμενικής εμπάθειας εναντίον της Χρυσής Αυγής.Έβλεπα στο διαδίκτυο τα άρθρα μαζικής παραγωγής τα οποία,δίνοντας μάχη για την "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ",αρλουμπολογούσαν εναντίον της Χρυσής Αυγής και ήμουν βέβαιος ότι στο ιστολόγιο σας δεν θα έβρισκα μια ξερή αντιγραφή.Ήμουν βέβαιος ότι θα έβρισκα,το ίδιο μεν άρθρο,διανθισμένο όμως με μια φωτογραφία,μια λεζάντα,έναν υπότιτλο,ένα υστερόγραφο.Μέχρι τώρα δεν με είχατε διαψεύσει.Τώρα όμως πραγματικά θλίβομαι που βλέπω απλά μια ξερή αναδημοσίευση.Τι ακριβώς συνέβη;Στέρεψε η έμπνευση;Χάθηκε η διάθεση για δημιουργία;Δεν υπήρχε χρόνος,λόγω υποχρεώσεων;Προσωπικώς θα ήθελα να συμβαίνει το τρίτο,ώστε να διατηρηθεί η ελπίδα της ευχάριστης και ποιητικότατης,δική σας πινελιάς.
    Στα του άρθρου.Με την πραγματοποίηση του συνεδρίου της Χρυσής Αυγής,τα απανταχού καρατζατουμπάκια και λοιποί "patrioten",θα έχανα το μεγάλο "επιχείρημα","πότε θα κάνει η Χρυσή Αυγή το συνέδριο που είχε προαναγγείλλει;" ή "γιατί δεν κάνει συνέδριο η Χρυσή Αυγή;".Έτσι λοιπόν,τα απανταχού καρατζατουμπάκια και λοιποί "patrioten",έπρεπε να παράξουν και να τυποποιήσουν το άρθρο αυτό,για να έχουν να πουν "κάτι",μετά από το φιάσκο που θα κατέληγε το προαναφερθέν "επιχείρημα".Για να μειώσουν(στην φαντασία τους και μόνο) το φιάσκο αυτό,"σκέφτηκαν" να πάνε το πράγμα ένα βήμα παραπέρα.Δημιούργησαν λοιπόν στο μυαλό τους την "ανάγκη για αλλαγή στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής","χρήζοντας" ως διεκδικητή της αρχηγίας τον Κασιδιάρη(χωρίς βεβαίως να τον ρωτήσουν).Στο πρόβλημα της μη παρουσίας του Κασιδιάρη στο συνέδριο,λόγω των περιοριστικών όρων,μιμούμενοι τις στρουθοκαμήλους,σκέφτηκαν την "τεχνική" του "πες πως δεν υπάρχει".Ε και για να γεμίσουν τις υπόλοιπες γραμμές,αρκέστηκαν στα χιλιοειπωμένα και πλέον βαρετά και καθόλου διασκεδαστικά,που δεν ακούει και κανείς.
    Για δε τις "ιδέες".Την καρατζατούμπειο "ιδέα" του "μνημονιακού πατριωτισμού",ουδείς την πήρε και ούτε θέλει να την πάρει.Το αυτό συμβαίνει και για τις όποιες ιδέες που υπάρχουν αυστηρά και μόνο στην διαδικτυακή φορμόλη.
    Ιάσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.