Γιατί δεν αντιδράς στον ανάποδο κόσμο; (άρθρο του Κωνσταντίνου Θ. Παπαδογιάννη)

 

Είναι κοινή παραδοχή για όσους υπερασπίζονται τα εθνικοεπαναστατικά ιδεώδη ότι τα πιο σημαντικά οχυρά είναι οι Νέοι, και τα οχυρά πρέπει πάντα να είναι όρθια και ακέραια. Είναι υποχρέωση των μεγαλύτερων σε ηλικία συναγωνιστών να ακούνε τι έχουν να πουν οι μικρότεροι σε ηλικία, και κυρίως να προβάλλουν τις απόψεις τους όταν αυτές εμφανίζονται ως μια καλλιτεχνική «πυρογραφία» και όχι ως μια απλή γραφή στο υλικό της ιδεολογικής σκέψης. 

Πέρα από τις καθιερωμένες επιπλοκές που προκαλούν η καθεστωτική προπαγάνδα και τα λάθη των «ηγετίσκων» του «χώρου» καθώς και η στελεχοπενία/γεροντολαγνεία σε θέσεις εξουσίας που διαμορφώνουν τους κομματικούς μηχανισμούς, τα τελευταία είκοσι χρόνια ηχούν ως «σειρήνες συναγερμού» οι δράσεις και οι παρεμβάσεις των αυτόνομων/ανένταχτων εθνικιστών. 

Ξεχωρίζει ανάμεσα σε δεκάδες αξιόλογες φωνές αυτή του νεολαίου συναγωνιστή Κωνσταντίνου Θ. Παπαδογιάννη, μια αναγνωρίσιμη προσωπικότητα που επηρεάζει και διαμορφώνει με την σκέψη του ελπιδοφόρες προοπτικές ενώ τυγχάνει να είναι πρόσωπο προς συζήτηση στους κύκλους των εθνικιστών. 

Για μια ακόμη φορά η συντακτική μας ομάδα φιλοξενεί ένα νέο εξαιρετικό άρθρο του δείγμα της πολιτικής ωριμότητας του. Ο ίδιος παρά την «δημοφιλία» του παραμένει μετριόφρων αλλά πάντοτε μάχιμος, συνεχίζει να αποκρυσταλλώνει την σκέψη του και παράλληλα να συντονίζει την δράση του χωρίς να πέφτει στα «ναρκοπέδια» του κατοχικού καθεστώτος. 

Για όσους ενδιαφέρονται υπενθυμίζουμε ότι η αντιδημοκρατική και αντικαθεστωτική σκέψη του προβλήθηκε για πρώτη φορά στην αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε την 19η Ιουλίου 2022 - εδώ - η οποία είναι 1η σε αναγνώσεις στην διάρκεια ζωής του ιστολογίου, πήρε νέα δυναμική σε ένα άρθρο της 13ης Οκτωβρίου 2022 - εδώ - και έφτασε στο μέγιστο των αντιδράσεων με τα ηχητικά που ανέβηκαν στο κανάλι «Μαύρες Φλόγες» - εδώ και εδώ - όλα αυτά μαζί συμπληρώνουν μια «βεντάλια» ποιοτικής σκέψης όπου ο νεανικός παλμός συναντά την απόλυτη στράτευση στην Ιδέα για την υπεράσπιση της Ελλάδος και της Ευρώπης.

Η πορεία του συναγωνιστή θυμίζει την ρήση του Joseph Goebbels:

«… Λέγεται συνήθως πως όποιος έχει μαζί του την Νεότητα έχει και το μέλλον. Εμείς όμως αποδείξαμε το αντίθετο: όποιος αγωνίζεται για το μέλλον έχει μαζί του και την Νεότητα!»

Γιατί δεν αντιδράς στον ανάποδο κόσμο;

Με αφορμή την πρόσφατη μαζική εξέγερση του λαού της Βραζιλίας, μου γεννήθηκε ενδόμυχα ένα ερώτημα. Άραγε θα δούμε και στην χώρα μας και σε άλλα Ευρωπαϊκά Έθνη, μεγάλους γηγενείς πληθυσμούς να ξυπνούν και να εναντιώνονται στην πραγμάτωση (που ήδη συντελείται) των σχεδίων των ξένων και των σκοτεινών κέντρων εξουσίας; Η απάντηση δεν έχει δοθεί ακόμα, αλλά πολύ σύντομα θα γίνει και αυτό διότι οι άνθρωποι ολοένα και σε μεγαλύτερη κλίμακα καλούνται να επιλέξουν πλευρά. Αυτήν της Μεγάλης Επανεκκίνησης και των δεινών που φέρνει μαζί της ή εκείνη της Μεγάλης Αφύπνισης των Ευρωπαϊκών Εθνών. 

Αρχίζοντας λοιπόν την «καταβύθιση» στον δημοκρατικό τους κόσμο, θα ξεκινήσω μην μπορώντας να κάνω διαφορετικά με τις «αγαπημένες μας» εκλογές. Μία διαδικασία χλευασμού και υπονόμευσης της νόησης και της κρίσης των ανθρώπων, αλλά και μια αφορμή για την εγκατάσταση δικών τους ηγετίσκων σε θέσεις κλειδιά. Προώθηση ενός αφηγήματος φόβου και κοινωνικής αποξένωσης μέσω της ψευδοπανδημίας, με τεράστια πακέτα εκατομμυρίων μοιρασμένα από τις κυβερνήσεις σε πληθώρα χρησίμων ηλιθίων, για τον εξαναγκασμό του θανάτου εκατομμυρίων συμπολιτών μας. Το εμβόλιο πριν το εμβόλιο έκανε τον καθηγητή να μην θυμάται τον μαθητή του και το αντίστροφο, με ανυπολόγιστες συνέπειες για το μέλλον του δεύτερου που είναι το μέλλον του τόπου. Και το ίδιο το «εμβόλιο», ένα σκεύασμα υπογονιμότητας πήρε και παίρνει δυστυχώς καθημερινά πολλές ψυχές ομοεθνών μας, μετατρέποντας μας σιγά σιγά σε μία σιωπηλή μειοψηφία στην ίδια μας την Γη. 

Κάτι τέτοιο είναι φυσικά το δέντρο στο δάσος που φύτευσαν στις συνειδήσεις μας δεκαετίες πιο πριν, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η ύπουλη αντικατάσταση του πληθυσμού με την εισβολή των λαθρομεταναστών. Μετέπειτα έχουμε την εισαγωγή στην ατζέντα της αντιεπιστημονικής κλιματικής αλλαγής. Μία εξίσου προσβολή του νου των ανθρώπων, η ατζέντα αυτή είναι μία ατζέντα κοινωνικού ελέγχου που οι γνωστοί ενορχηστρωτές την έθεσαν σε εφαρμογή για την δικαιολόγηση και την εξομάλυνση των όποιων διαμαρτυριών για την καταστροφή και κυρίως την εκμετάλλευση των ενεργειακών υποδομών της ανθρωπότητας. Με τον έλεγχο της τροφής και την οικονομική κατάρρευση φέρανε την μαζική πείνα.

Βλέπουμε λοιπόν σιγά σιγά, πώς ακόμη και οι πιο δύσπιστοι υπήκοοι τους αρχίζουν να συνειδητοποιούν το πρόβλημα και τις βαθύτερες ρίζες αυτού. Ο άνθρωπος πλέον με την φτηνή δικαιολογία της απειλής της καταστροφής του πλανήτη, βρίσκεται στο στόχαστρο των πολυεθνικών και των Σιωνιστών το οποίο φοβούμενο τις κοινωνικές αναταραχές σύντομα θα συνεδριάσει για να αποφασίσει για τις τύχες μας. Τα υψηλά κοινωνικά στρώματα των πρεσβειών και των τεκτονικών στοών ή των διαφόρων επιτροπών, τώρα που αισθάνονται την πίεση εντείνουν τις ενέργειες που αισθάνονται πώς πρέπει να κάνουν για την υλοποίηση της τελικής υποταγής των μαζών. Προκειμένου να αποφύγουν τις αντιδράσεις θα χρησιμοποιήσουν τις γνωστές αλλά και όχι μόνο τακτικές τους. Άρτος και θεάματα για την αποχαύνωση κυρίως όμως, διαίρει και βασίλευε! Όσο εσύ θα τσακώνεσαι με τον γείτονα, τον συγγενή, τον σύζυγο και τον συνάνθρωπο σου εκείνοι θα συνεχίζουν την πολιτική επιδομάτων με ψίχουλα και την εξαθλίωση σου σε πλήρη βαθμό με κάθε δυνατό τρόπο όπως είναι η εγκατάλειψη της αγροτιάς η ερήμωση των δασών και η προώθηση «εναλλακτικών» τρόπων διατροφής.

Το κόστος της ζωής σου είναι πολύ μεγάλο για αυτούς και ο υψηλός πληθωρισμός θα τους θέσει προ των πυλών της εισαγωγής μας σε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της νέας τάξης πραγμάτων. Αυτό της τεχνητής νοημοσύνης μέσω της ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης. Οι Παγκοσμιοποιητές δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το «βαρύ» χαρτί που διαθέτουν. Στην ετήσια συνάντηση τους λοιπόν στο Νταβός της Ελβετίας, πλην των όσων προανέφερα και έχω ξανά αναφέρει στο βιβλίο μου «Για το Έθνος και την Ιδέα» και σε διάφορα δημοσιευμένα άρθρα, την συζήτηση θα μονοπωλήσει αυτό το ζήτημα. Πώς δηλαδή θα επιτύχουν την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση με την ψηφιοποίηση των πάντων, ακόμη και των ανθρώπων. 

Καταληκτική ημερομηνία για εκείνους είναι το έτος 2030. Όπου μέσα στα επόμενα λιγοστά έτη και μετά τα όσα πειράματα έγιναν και θα γίνουν θα έχουν την πλήρη εξουσία των μαζών και των λαών και πολύ φοβάμαι ακόμα και της ίδιας μας της σκέψης. Στον δημόσιο διάλογο η τεχνητή νοημοσύνη θα παρουσιάζεται ως ένα θετικό αφήγημα και μεγάλη πρόοδος της τεχνολογίας που θα διευκολύνει την ζωή μας. Οι υπερανθρωπιστικές αλλαγές στην υγεία και τα ηλεκτρικά εμφυτεύματα στον εγκέφαλο και το υπόλοιπο σώμα μας, θα παρουσιάζονται στην κοινή γνώμη ως η αρχή της τελειοποίησης του ανθρωπίνου γένους. Όσο λοιπόν η σταδιακή υποδούλωση θα αυξάνεται, η επιβίωση μας θα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Όσο περισσότερο μηχανές θα γινόμαστε, τόσο λιγότερο ανθρώπινοι θα παραμένουμε.

Το «Διαδίκτυο των Πραγμάτων» όπως το αναφέρουν οι ίδιοι είναι η υπογραφή μας στην ίδια μας την καταστροφή. Κάθε αμάξι, κάθε υπολογιστής, κάθε κάμερα και γενικώς καθετί ηλεκτρονικό που μας περιβάλλει θα συνενωθεί για την δημιουργία μια βάσης δεδομένων με στόχο τον αφανισμό μας. Αυτή η διακυβέρνηση θα είναι πολύ εύκολο να επιβληθεί με τις ευλογίες και την ψήφο των λαών, λόγω της πολύπλευρης κρίσης που οι ίδιοι δημιουργούν όταν πρέπει. Όλος αυτός ο πολύ κλειστός κύκλος που δεν μας περιλαμβάνει, θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί κάθε μας κίνηση. Από τις ώρες που είμαστε στην δουλειά, μέχρι και τα βατ ενέργειας που θα καταναλώνουμε. Και φυσικά δεν χρειάζεται να αναφερθεί νομίζω πόσο έντονη θα είναι η αδιαφορία των πολλών όταν ολοκληρωθούν τα όσα λέω. Ο λαός έτσι αδιάφορος όπως είναι αυτήν την στιγμή, έτσι στον μέγιστο βαθμό της πνευματικής του σήψης θα βρίσκεται και τότε μη έχοντας κανέναν προσανατολισμό για να τον βγάλει από το αδιέξοδο που ο ίδιος έθεσε εαυτόν με τις επιλογές του. 

Με την εφαρμογή λοιπόν των μετανθρωπιστικών προταγμάτων απαντάται και στους πλέον δύσπιστους ένα ερώτημα πολλών ετών σε όσους αναφέρουμε την πραγματικότητα. Λέγανε: Πώς θα μας ελέγχουν όλους, είναι δυνατόν τόσα δισεκατομμύρια ανθρώπων να παρακολουθούνται όλο το εικοσιτετράωρο; Στις λεγόμενες έξυπνες πόλεις, οι πολλοί δεν θα έχουν θέση και την στοχευμένη μείωση πληθυσμού πλέον την βλέπει και ο πιο ηλίθιος (βλέπε απογραφή πληθυσμού Ελλάδος 2022).

Συνοψίζοντας θα ήθελα να αναφέρω την πεποίθηση μου πώς θα υπάρξουν νέοι αρνητές και εχθροί του κόσμου τους, οι οποίοι θα πλαισιώσουν εμάς. Και η προσπάθεια τους για καταστολή της ανθρωπότητας στο τέλος δεν θα επιτευχθεί, πολύ απλά γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ο ζωντανός εφιάλτης, η ψυχοπάθεια και η Αποκάλυψη που φέρανε δεν θα επιτύχουν την βεβήλωση της Φύσης και του Σχεδίου του Θεού. Κυρίως διότι δεν ζει στις ψυχές τους τίποτα από τα δύο εν αντιθέσει με το πολεμικό πνεύμα που μιλάει σε κάθε αγωνιστή της Φυλής μας. Και η λύση εν τέλει θα έρθει μόνο από την αποστροφή μας από τα φθαρτά και τα συνηθισμένα. Μόνο εάν λειτουργήσουμε Μεταπολιτικά, οι τακτικές του χθες δεν θα έχουν θέση στο αύριο. 

Η άρνηση και η όποια σχέση με το σύστημα κανόνων που δημιουργήθηκε για να μας θέτει πάντα στην πλευρά των ηττημένων, θα πρέπει να γίνει ιερή μας υποχρέωση. Ο δύσβατος δρόμος της αρετής που ίσως είναι ο τελευταίος για εμάς, αν δεν ακολουθηθεί καμία διαφοροποίηση δεν πρόκειται να έρθει στην ζωή μας και όσα βιώνουμε θα πληθαίνουν. Η υπεράσπιση της παράδοσης και ο πρακτικός Ιδεαλισμός είναι ο μονόδρομος για κάθε σκεπτόμενο αντικομφορμιστή του σήμερα.

Δηλώνουμε περήφανοι Αρνητές και Εχθροί του Καθεστώτος.

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/1/23 10:21 μ.μ.

    Η σελίδα του Μαύρου Κρίνου στο Facebook λογοκρίθηκε από την πλατφόρμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης18/1/23 1:00 μ.μ.

    Κρύβοντας το κεφάλι μας μέσα στο χώμα της "άγνοιας" δεν θα αποφύγουμε ένα μέλλον που δεν μας αξίζει. Ας το περιμένουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, "όρθιοι" αλλά προετοιμασμένοι για το πώς θα το αντιμετωπίσουμε.

    Μάνος Δανέζης

    Ευχαριστίες ξανά στην συντακτική ομάδα του "Μαύρου Κρίνου" για την φιλοξενία των σκέψεων μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/23 7:57 μ.μ.

      Φίλτατε Κώστα τα άρθρα σου είναι πάντοτε επίκαιρα και καλογραμμένα. Όπως έχω σημειώσει και στο παρελθόν, ο λόγος σου είναι μεστός, χωρίς βερμπαλισμούς και ασυνάρτητα κατεβατά στα οποία έχει συνηθίσει ο χώρος. Μακάρι να συνεχίσεις έτσι.
      Θερμή παράκληση μόνο όσον αφορά στις φωτογραφίες. Πρέπει να το κοιτάξετε με την Σ.Ο. καθώς χτυπά πολύ άσχημα να μπαίνουν προσωπικές φωτογραφίες "ινσταγκραμικού" τύπου σε ιδεολογικά άρθρα. Δίνει μια εικόνα ωραιοπάθειας και ναρκισσισμού που είναι γνώρισμα της σημερινής νεολαίας. Πάντοτε, χωρίς καμία διάθεση κριτικής. Σε τιμά που βγαίνεις χωρίς φόβο, με το όνομά σου και την φωτογραφία σου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/1/23 4:24 μ.μ.

      Υπάρχουν ικανοί φωτογράφοι στο χώρο. Ας βοηθήσουν να φτιαχτεί η αισθητική του. Λίγος εθελοντισμός δεν κάνει κακό.

      Διαγραφή
    3. Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης21/1/23 5:30 μ.μ.

      Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Οι όποιες φωτογραφίες μπαίνουν κάθε φορά για να δουν ποιος είμαι, καμία διάθεση αυτοπροβολής εννοείται. Όπως είπες και στο τέλος του σχολιασμού σου, δεν φοβάμαι κανέναν πέραν του Θεού και την κρίση των προγόνων μου και δείχνω το πρόσωπο μου. Και πάλι να είσαι καλά, το εκτιμώ!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/1/23 7:57 μ.μ.

      Άρχισε τις συμβουλές περί ... φωτογραφιών ο φωτογράφος.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/1/23 3:08 μ.μ.

      7:57, που βλέπεις τον μεστό και ανανεωτικό λόγο;
      Με κάθε καλή πρόθεση, δυσκολεύομαι να διακρίνω κάτι ουσιαστικό πέρα από τετριμμένες κοινές διαπιστώσεις, τίποτε καινούργιο.

      Όσο για το ύφος, πολύ κάτω του μετρίου. Βρήκε βήμα και μιλάει, όμως εδώ που τα λέει αυτά και όπως τα λέει είναι κοινός τόπος χωρίς τίποτε καινούργιο.

      Από την άλλη, αν τα πει έτσι παραέξω δεν κερδίζει κανένα και τίποτε.

      Αυτό για το οποίο τον προειδοποιείς, του το καλλιεργείς και ο ίδιος.
      Όλοι δάσκαλοι, όλοι αρχηγοί.
      Κανένας δεν θέλει πια να μάθει, να γίνει στρατιώτης.
      Η γενιά του πασαλείμματος, της σαπουνόφουσκας!
      Τελειώσαμε...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος22/1/23 8:58 μ.μ.

      Όταν βλέπει νέα παιδιά ο φωτογράφος αρχίζει τα κόλπα του. Ένα θετικό μετά ένα αρνητικό σχόλιο. Στο τέλος τον καταλαβαίνουν άπαντες.

      Διαγραφή
    7. Εσύ τι προτείνεις στον Κώστα;

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος23/1/23 3:18 μ.μ.

      Μην τον ξεφωνίζετε, περνάει κρίση 3ης ηλικίας.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος23/1/23 3:34 μ.μ.

      Είμαι ο 3:18 και είμαι αξιωματικός, ούτε φωτογράφος ούτε σταυλοκοπρίτης.
      Να μην παρεξήγούμαι, ο νεαρός μου είναι συμπαθέστατος, άλλο αυτό.
      Δεν μπορώ φυσικά από εδώ να τον συμβουλεύσω τι να κάνει, όπως ρωτάει κάποιος.
      Απλά ήθελα να επισημάνω τι να μην κάνει!
      Πχ να μην καβαλήσει κι αυτός το καλάμι και μάλιστα από τα 20.

      Όταν οι νεοσύλλεκτοι θέλουν να παριστάνουν τους στρατηγούς προτού ακόμα ολοκληρώσουν την βασική τους εκπαίδευση και μάλιστα με ελληνικά που είναι για την εντατική, τότε όσο και να ευαγγελίζονται το καινούργιο, είναι δυστυχώς βαριά σημαδεμένοι από το παλιό και σάπιο...

      Παλληκάρια, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει ΔΟΥΛΕΙΑ πολλή!

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος24/1/23 5:26 μ.μ.

      εντάξει ιππέα είναι φαντασίωση η στολή
      δεν πιάνεσαι από πουθενά ρε μπαγάσα

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/1/23 11:41 μ.μ.

    Επιτέλους και κάποιος που πάει κόντρα στο ρεύμα, δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο ο παγκόσμιος οδοστρωτήρας, όλα τα ίσια για στραβά, και τα μαύρα για άσπρα, να ακούγονται τέτοιες φωνές,να ακούμε και την νεολαία. Τα παιδιά μας θα μείνουν πίσω στην τελική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/1/23 10:21 μ.μ.

    https://www.lifo.gr/now/world/neonazi-sygkrotima-toy-kaiada-der-sturmer-dinei-mystikes-synaylies-black-metal-sto-mexiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/23 2:12 π.μ.

      Ναι τι; Ότι η γΛιφο έχει μπερδέψει τους Sturmer (που δεν συμμετείχε ποτέ ο καιάδας) με τους Nser Mataron;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος26/1/23 1:45 μ.μ.

    Βρέθηκε ένα νέο παιδί να πει τα πράγματα με το όνομα τους, να εκφράσει τις ανησυχίες του για το μέλλον της γενιάς του και εσείς ΠΑΛΙ ξεφεύγετε από τα γραφόμενα. Αδιόρθωτοι μια ζωή. Εύγε στον νεαρό Κωνσταντίνο που διαφέρει και δεν συμβιβάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.