Απέναντι στην καταιγίδα που έρχεται (άρθρο του Κωνσταντίνου Θ. Παπαδογιάννη)

 


Απέναντι σε μια νεολαία που το trap γίνεται τρόπος ζωής και δωδεκάχρονα παιδιά φτάνουν στο σημείο να βάζουν θηλιά στο λαιμό τους, απέναντι σε μια νεολαία που την κατευθύνουν κομματάρχες και πολυεθνικές, απέναντι σε μια νεολαία που ψάχνει να βρει το νόημα της ζωής σε κάλπικους - ισμούς και αφηγήματα του συστήματος και της κατανάλωσης, ξεχωρίζουν κάποιες πύρινες φωνές της νεολαίας. 

Της δικής μας νεολαίας που τολμάει να δηλώσει  ότι είναι ανυπότακτη απέναντι σε φθονερούς διώκτες και ανθελληνικούς κρατικούς φορείς, της δικής μας νεολαίας που ψάχνει να βρει την αλήθεια μέσα από δυσεύρετα ή απαγορευμένα βιβλία. 

Της Σιδηράς Νεολαίας που τολμάει να υπερασπιστεί Ιδέες και να τις κάνει πράξη στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο και στην θητεία, στον χώρο εργασίας και στα στέκια χωρίς να υπολογίζει αν θα τους πουν κάποιοι ότι είναι «φασίστες» ή «νεοναζί». 

Ο λόγος λοιπόν για μια ακόμη φορά στον Κωνσταντίνο Θ. Παπαδογιάννη έναν Πολιτικό Στρατιώτη με μεγάλη αναγνωρισιμότητα και προσφορά εντός και εκτός διαδικτύου, για τον οποίο είχαμε αναφερθεί αρχικά εδώ ενώ η συνέντευξη του την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ δημιούργησε θετικές εντυπώσεις και ρεκόρ αναγνωσιμότητας. 

Τον ευχαριστούμε για τον  χρόνο και την τιμή για μια ακόμη φορά.

Οι σύγχρονοι αφηγητές ενός παμπάλαιου έργου διαμάχης και υποδούλωσης, αποφάσισαν το τέλος της θερινής «χαλάρωσης» και σιγά σιγά και με την πτώση της θερμοκρασίας είναι ευκαιρία να μπουν ξανά οι σιτιζόμενοι ιθαγενείς του χώρου που λέγεται Ελλάδα πίσω στα κελιά τους. Τα κελιά φέτος θα είναι πολυτελείας και άρτια δομημένα, σε σχέση με τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια που υπήρχαν εμφανή τρωτά σημεία και οι γνωστοί άγνωστοι μεταξύ αγνώστων έκαναν την όποια ατομική ή συλλογική αντίσταση μπορούσαν.

Ο συνολικός όμως τρόμος του θανάτου που θα επιβληθεί τον χειμώνα που θα διανύσουμε, έχει πολλά σχέδια και πολλούς πρόθυμους υπηρέτες για να υλοποιηθούν ένα προς ένα. Αυτή η παγκόσμια Ταλμουδική συμμορία, όντας πάνοπλη έχει σκοπό να ποδοπατήσει με κάθε τρόπο την αξιοπρέπεια των λαών της Ευρώπης, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την εγκαθίδρυση των μηχανισμών της τέταρτης βιομηχανικής «επανάστασης».

Ας δούμε λοιπόν τώρα ποιοι είναι αυτοί οι μηχανισμοί και τι μπορεί πραγματικά ο Έλληνας και κατά επέκταση ο Λευκός άνθρωπος να κάνει για να αποφύγει την ολοκληρωτική συντριβή της υπάρξεως του. Η κατευθυνόμενη «πανδημία» και οι πιέσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των Ευρωπαίων πολιτών, θα συνεχιστούν αλλά πιστεύω όχι με την ίδια θέρμη των περασμένων χειμώνων. Θα είναι η εφεδρική τους θέση, διότι ήδη έχουμε εισέλθει στα «βαθιά και θολά νερά» της νέας παγκόσμιας εποχής με τον κλιματικό, ενεργειακό και σύντομα επισιτιστικό κίνδυνο.

Οι διακοπές ρεύματος, η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και η μείωση των εναέριων πτήσεων θα γίνουν μία αυξανόμενη γενική εικόνα, όπου ο σύγχρονος μαζάνθρωπος της συμφοράς και της «προόδου» θα δεχτεί χωρίς πολλά πολλά. Ήδη στην Ιταλία, αλλά δυστυχώς ακόμα και στην χώρα μας η βρώση εντόμων, όπως ακρίδων και σκουληκιών είναι η νέα επερχόμενη μόδα που θα στοχεύσει εκεί που ακριβώς πρέπει, ώστε να ξεφτιλιστεί όσο δεν παίρνει και ο τελευταίος ραγιάς αυτού του άκρως αντιφασιστικού δημοκρατικού κρατιδίου.

Οι αρρώστιες που θα προκύψουν από αυτές τις τροφές, αλλά και άλλες εργοστασιακές συσκευασμένες των πολυεθνικών θα βάλουν την ταφόπλακα στην ήδη σκλαβωμένη κοινωνία. Η έως τώρα αυξημένη θνητότητα μετά την τρίτη και τέταρτη δόση των εμβολίων κατά του κορονοϊού, δεν κατάφεραν όπως φάνηκε να αποπροσανατολίσουν έστω και λίγο το πλήθος του λαού μας από την απάτη και την υπέρμετρη και απύθμενη βλακεία και ύπνωση που τον διακατέχει. 

Αξίζει όμως εδώ να αναφερθεί πώς υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις αυτών των καιρών, όπως οι χιλιάδες υγειονομικοί σε αναστολή και αμέσως μετά όλοι οι ανεμβολίαστοι και μη εργαζόμενοι που με πείσμα και σεβασμό στο δικαίωμα της επιλογής, πάνε πρακτικά κόντρα στο νοσηρό μέλλον που ίσως να έφτασε ήδη.

Δεν ξεχνάμε το παρακάτω νέο για την Χρυσάνθη που δολοφονήθηκε από τους ίδιους που δολοφόνησαν και τον Ιάσωνα έξω από την βουλή: 

«Η νεαρή οδοντίατρος είχε οδηγηθεί σε οικονομική ασφυξία και επαγγελματική περιθωριοποίηση μετά από το τιμωρητικό μέτρο του Υπ. Υγείας. Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι στα θύματα της καταστροφική διαχείρισης της πανδημίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, προστέθηκε μια νεαρή υγειονομικός, η οποία βρισκόταν σε αναστολή, ως αποτέλεσμα της εκδικητικής πρακτικής του υπουργείου Υγείας σε όσους δεν δέχτηκαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις των διαμαρτυρόμενων υγειονομικών, μια 36χρονη οδοντίατρος, η οποία έμεινε για περισσότερο από έναν χρόνο εκτός επαγγελματικού στίβου επειδή δεν δεχόταν να εμβολιαστεί, βρέθηκε σε αδιέξοδο και οικονομική ασφυξία, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της».

Σε αυτά τα δυο πρόσωπα αφιερώνω το άρθρο αυτό.

Πείνα, εξαθλίωση, εμβόλια, σκουλήκια θα κατακλύσουν την Αγία μας Γη. Εμείς σε όλα αυτά τα επερχόμενα τι θα κάνουμε; Ρητορικό το ερώτημα για όσους δεν μπορώ να γνωρίζω! Για μένα λοιπόν και όσους δεν δέχτηκαν να θυματοποιηθούν και να τα παρατήσουν, έχω να πω πώς όλα τώρα αρχίζουν. Ως μονάδες, ως ομάδες, ως συλλογικότητες και φορείς μπορεί ο καθένας από εμάς να δώσει τον δικό του αγώνα για το μέλλον των παιδιών του, της Φυλής και και της Παράδοσης. Για σχεδόν τρία χρόνια είμαστε οι διωκόμενοι και θα παραμείνουμε όρθιοι όποιον διωγμό και να υποστούμε.

Αρκεί να είμαστε άξιοι να σταθούμε ενώπιον Θεού, Ηρώων και Εθνομαρτύρων όταν έρθει εκείνη η Ιερή στιγμή και να ξέρουμε ότι κάναμε το σωστό και ας μην τα καταφέρουμε. Αρκεί η συνείδηση μας να είναι ενεργή, μήπως και μείνει τίποτα όρθιο. Μέχρι την Τελική Νίκη του Ελληνισμού και των Ιδεωδών της Πατρίδος, της Ορθοδοξίας και της Οικογένειάς μας. 

Καμία υποχώρηση και κανένας συμβιβασμός! 

Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!

48 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/10/22 10:44 μ.μ.

    Ποιο το νόημα του βίντεόκλιπ με τις εικόνες της Παναγίας? Που αναφέρεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/10/22 10:23 μ.μ.

      Πολωνοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί που παίζουν NS Black Metal είναι.

      Διαγραφή
    2. Ούτε NS Black Metal παίζουν ούτε ορθόδοξοι χριστιανοί είναι, αντιχριστιανοί είναι που χλευάζουν την ορθόδοξη εκκλησία και χρησιμοποιούν την αισθητική της.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/10/22 6:30 μ.μ.

    Ένα εξαιρετικό άρθρο από έναν νέο Έλληνα. Μακάρι να βρουν την δύναμη και άλλοι της ηλικίας του να αντισταθούν και να προχωρήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/10/22 3:35 π.μ.

      Δηλαδη ρε ΜΚ ποιός είναι εν τέλει ο νεαρός; Τι έχει κάνει ;

      Διαγραφή
    2. Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης16/10/22 12:51 μ.μ.

      Είμαι ο κανένας και προσπαθώ με όσα μέσα διαθέτω και μη, να διαδώσω την φωνή του Εθνικού Κοινωνισμού. Εσύ ανώνυμε ποιος είσαι και τι έχεις κάνει;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/10/22 5:52 μ.μ.

      Κάτι που δεν κάνουν πολλοί... Παράγει...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/10/22 12:23 π.μ.

      Κώστα χαλάρωσε λίγο και άσε τον χώρο να σε κρίνει αντί να παρουσιάζεσαι υπερφίαλος. Τελικά είσαι εθνικός κοινωνιστής ή αυτόνομος εθνικοσοσιαλιστής όπως είχες γράψει σε επώνυμο σχόλιο προηγούμενης ανάρτησης?

      Διαγραφή
    5. Ο Κοινωνισμός είναι η ελληνική λέξη του σοσιαλισμού. Πέσατε να το φάτε το παιδί πάλι, δεν θέλει τελικά ο χώρος να τραβάει κάποιος μπροστά, εκεί καταλήγω.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος18/10/22 5:09 μ.μ.

      Ποια είναι η διαφορά βρε στοκε της ακροδεξιάς 12:23 του εθνικοκοινωνιστή από τον εθνικοσοσιαλιστή; ακριβώς ίδια σημασία έχουν. Τραβα σε χοντρό και ανηψιό να το παίξεις στελεχος καλύτερα και ασε την αυτόνομη νεολαία ήσυχη

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος18/10/22 9:28 μ.μ.

      Άσε τον χώρο να σε κρίνει και... χαλάρωσε, συμβουλεύει το παιδί σαν άλλος Λιγνάδης ο...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/10/22 10:47 π.μ.

    Καλές οι αισχατολογιες αλλά από ένα σημείο και μετά θυμίζουν τους λαϊκισμούς των πολιτικαντιδων.

    Αφήστε την βοθροδοξια και τους παπαδες να σαπίσουν μέσα στη βρώμα τους, αρκετό κακό έχουν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο Πίστη, άλλο Εκκλησία, άλλο παπάδες... Φιλικά πάντα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/10/22 11:57 π.μ.

      Δεκτό εν μέρει.
      Το να διαχωρίζεις την πίστη από την εκκλησία είναι κατανοητό (έστω κι αν η βοθροδοξια και ο ιουδαιοχριστιανισμος είναι φιλοσοφικά και αισθητικά ασύμβατα με το Ελληνικό/Ευρωπαϊκό πνεύμα), όμως εκκλησία και παπάδες είναι το ίδιο πράγμα. Το να διαχωρίζουμε τους παπαδες από την εκκλησία είναι σα να διαχωρίζουμε για παράδειγμα τον Μητσοτάκη από τη ΝΔ.
      Στο ελλαδικό κράτος δεν υπάρχει κάτι πιο βρώμικο από την εκκλησία.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/10/22 3:49 μ.μ.

      Άστα συναγωνιστή. Το ίδιο βρώμικος και ο χώρος των "εθνικών". Πέρασα από εκεί και ξέρω. Αν στην εκκλησία συναντάς τους καμένους ακροδεξιούς στο περιβάλλον των "εθνικών" κάνουν κουμάντο οι Φύσσες. Δεν είναι η εκκλησία το πιο βρώμικο κομμάτι της Ελλάδας. Όλη η Ελλάδα έχει σαπίσει.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/10/22 4:56 μ.μ.

      11:57 τον Ιησού Χριστό τον σταύρωσαν οι Ιουδαίοι,εν τέλει το να συνδέεις τον ιουδαϊσμό με τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό όπως αυτός αποκαλύπτεται μέσα από το λόγο του Θεού στο ιερό και θείον ευαγγέλιο, μόνο έλλειψη μόρφωσης δείχνει...

      Πρώτα πρέπει να ξεχωρίσεις τον Θεό και το λόγο του, μετά να αποβάλλεις τα αιρετικά δόγματα του χριστιανισμού όπως Ιουδαίοι, προτεστάντες, καθολικοί,γιαχωβαδες και τα λοιπά κι εν κατά κλειδί να μελετήσεις την Ορθοδοξία δλδ εκείνους που διδάσκουν τον ορθό τρόπο πίστης....

      Τώρα άλλο εκκλησία άλλο παπάδες, κάποτε υπήρχαν πραγματικοί ιερείς που πολέμησαν κι αγωνίσθηκαν με τη ζωή τους,η εκκλησία είναι ο οίκος του Θεού που έχουν χτιστεί πολλές από αυτές με το υστέρημα και με πολύ κόπο από το λαό καθώς η Εκκλησία είναι ο οίκος του Θεού κι εφόσον είμαστε τέκνα του Θεού η Εκκλησία ανήκει και στο λαό καθώς είναι το σπίτι όλων των πιστών κι όχι των παπάδων...

      Οι άγιοι μας προειδοποιούν ότι οι παπάδες θα γίνουν οι ποίο βλάσφημη κι ασεβείς θα προσκυνήσουν το χρήμα,θα γίνουν όργανα του διαβόλου,θα υπάρξουν κι εξαιρέσεις μα οι πλειοψηφία θα θέλει να μας σκοτώσει...

      Εκεί είναι που θέλει να μην μπερδεύουμε το θεό με τα έργα των πονηρών ανθρώπων όπως κι των παπάδων που έχουν πάψει να διδάσκουν ορθοδοξία χρόνια τώρα διατηρούν όμως την προβιά του χριστιανισμού για να ξεζουμιζουν τον λαό κι να κάνουν την ορθοδοξία όσο ποίο μισητή γίνεται,για ότι κι αν κάνει η σύνοδος της βλασφημίας και το συναφή τους φταίνε αυτοί κι όχι η Πίστη,η Πίστη είναι σωστή αυτή που την απαρτίζουν είναι λάθος....

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/10/22 3:19 μ.μ.

      4:56 ο χριστιανισμός αίρεση του ιουδαϊσμού είναι "μορφωμένε" και ο Χριστός που πιστεύεις ένας Εβραίος μονοθειστής ήταν που ήταν ραβίνος και δίδασκε σε συναγωγές.κουρασε το ξεπλυμα του χριστιανισμού,κάντε από τώρα περιτομή.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος17/10/22 9:17 μ.μ.

      3:19 επειδή ήταν τόσο Εβραίος για αυτό κι με εντολή Εβραίων σταυροθηκε, Γαλιλαίος από την Καπερναούμ,αν κι ι θεός δεν έχει καταγωγή, μέσα από τα έργα του καταλαβαίνουμε γιατί επέλεξε να εμφανιστεί στους εκεί λαούς, όσο γιαςτην περιτομή ήταν κ είναι παράδοση των δημοτικών λαών κι όχι μόνο των Εβραίων ...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος17/10/22 9:18 μ.μ.

      Σημιτικων λαών*

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος17/10/22 9:20 μ.μ.

      Ο χριστιανισμός δεν είναι ένας, πρέπει να τα ξεχωρίσεις...

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος18/10/22 12:08 π.μ.

      11:57 Τι γιορτάζει η ορθοδοξία την 1η Ιανουαρίου, γνωρίζεις;

      https://youtu.be/vIVNZNwAm84

      Τι αναφέρει το τροπάριο της κυριακής της ορθοδοξίας (μίας από της μεγαλύτερες γιορτές της εκκλησίας), γνωρίζεις;

      https://youtu.be/DpGvSS9-kNQ

      Και επίσης, το να διαχωρίζεις το παπαδαριό από την εκκλησία είναι σα να διαχωρίζεις τον Μητσοτάκη από τη ΝΔ. Απλά πρόκειται για οξύμωρο σχήμα.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος18/10/22 10:54 π.μ.

      Ο Πλάτωνας μονοθεϊστής ήταν "αμόρφωτε".3:19 μ.μ. Φόρεσε τώρα τη χλαμύδα σου και πήγαινε να διαδηλώσεις κατά του φασισμού μαζί με τον πατέρα Φύσσα.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος18/10/22 3:04 μ.μ.

      Στα ....... μου για τον Πλάτωνα αν ήταν πολυθεϊστης η μονοθειστής... Ο άλλος λέει ότι επειδή οι Εβραίοι σταύρωσαν τον Χριστό άρα αυτό σημαίνει ότι δεν ήταν Εβραίος ...ας του πει κάποιος ότι ο λόγος που τον σταύρωσαν ήταν επειδή ο ίδιος ο Χριστός τους κατηγορούσε λέγοντας τους ότι "εσείς δεν είστε σωστοί Εβραίοι επειδή δεν τηρείτε σωστά τα εβραϊκά έθιμα και εγώ τα τηρώ καλύτερα " αυτός ήταν ο λόγος σταύρωσης του και όχι κάποια μπατριωτικη συνωμοσία τύπου "οι κακοί Εβραίοι σταύρωσαν τον αντισημίτη Χριστό 1!1!1" για την περιτομή που έκανε ο Χριστός και για το ότι ήταν ραβίνος σε συναγωγη να φανταστώ δεν στα είπαν στο ΟΟΔΕ. Τόσο αμορφωσια αυτός ο λαός που πιστεύει ότι οι Γαλιλαίοι ήταν κάτι διαφορετικό από τους σημιτες...γεωγραφικός όρος είναι το Γαλιλαίος ,φυλετικά ανατολίτες σημιτες ήταν όπως και ο Χριστός .σταματήστε να ζείτε με δανεικη σκέψη.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος18/10/22 3:38 μ.μ.

      12:08 η εκκλησία δεν είναι κόμμα,η εκκλησία χτίστηκε από τον λαό κι σε αυτόν ανήκει,δεν φταίνε οι παπάδες που ο λαός αντί να δοξάζει τον Θεό, προσκυνά αυτούς...

      Ότι έβγαλε η Ελλάς από ανθρώπους έβγαλε, τώρα έχει ινφλουενσερ ...

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος18/10/22 9:01 μ.μ.

      10:54
      Εντάξει ρε "μορφωμένε", πήγαινε τώρα να συμπαρασταθείς στον παιδεραστή τον Μίχο που ήταν επίτροπος σε μία από τις μεγαλύτερες εκκλησίες του κεντρικού τομέα Αθηνών.
      Και υπόψην, ο συγκεκριμένος δεν είναι το μόνο βοθρόλυμα, γεμάτος είναι ο χώρος της εκκλησίας από τέτοια σιχάματα. Μη νομίζεις ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται...

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος19/10/22 3:10 μ.μ.

      Ρε σανδάλι 9:01 εγώ δεν είπα ότι είναι καλό το παπαδαριό. Σου είπα ότι είναι το ίδιο σκατά και το δωδεκάθεο "παπαδαριό" των χλαμυδάτων. Μην τα βάζεις μόνο με τον ένα βόθρο και καλύπτεις τον άλλο. Μια μαρξιστοφωλιά είναι ο παγανιστικός χώρος που τα τελευταία χρόνια είδε το φως το αληθινό στο φιλελευθερισμό. Κάνει κρα από μίλια αυτό που πας να περάσεις.

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος19/10/22 7:12 μ.μ.

      9:01 και τι φταίει σε αυτό ο Χριστός,βρε μλκ και στους σατανιστές τα ίδια έχει και στην εκκλησία έχει και σε όλα τα δόγματα έχει...

      Η προπαγάνδα σας είναι τόσο για γέλια ρε καημένοι...

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος19/10/22 11:09 μ.μ.

      7:12 Εχεις δικιο , ο χριστος δεν φταιει ... εσεις φταιτε που ειστε ελληνες και πιστευετε σε εναν εβραιο -μολις 2000 ετων-

      Διαγραφή
    17. Ανώνυμος19/10/22 11:49 μ.μ.

      3:10
      Δεν με ενδιαφέρει ρε για τις χλαμύδες και τους δωδεκαθεϊστες! Μίλησα εγώ για δωδεκαθεϊστές; Εσύ τα μπουρδούκλωσες αυτά όταν καυτηρίασα τη βρωμά της εκκλησίας. Άρχισες να λες για δωδεκαθεϊστές και πράσσειν άλογα λες και αυτό αποτελεί απάντηση σε όσα ανέφερα για την βρώμα της εκκλησίας και του παπαδαριού. Δεν είμαι δωδεκαθεϊστής και δε με αφορά ούτε ο πατέρας του Φύσσα, ούτε το αν είναι μαρξιστοφωλιά, γιατί απλούστατα δεν έχω σχέση μαζί τους ούτε και έχω λόγο να τους υπερασπιστώ. Εσύ ξεκίνησες ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ να μιλάς για δωδεκαθεϊστες, για χλαμύδες, για τον πατέρα του Φύσσα και άλλα τέτοια.

      Δεν έχω ιδέα τι γίνεται στους δωδεκαθεϊστες, ούτε είπα ότι ξέρω. Αλλά αυτοί που πληρώνονται από το δημόσιο με παχυλούς μισθούς και βρίσκονται σε προνομιακό καθεστώς μονιμότητας, δεν είναι οι δωδεκαθεϊστες ή δεν ξέρω εγώ ποιοι άλλοι... Είναι οι παπάδες που τα παίρνουν από 40 μεριές ενώ παράλληλα οι ναοί και τα πνευματικά κέντρα τους βρίθουν από πολυτέλεια και γύρω τους συντηρούν έναν στρατό από λαμόγια μέσα στα οποία ενίοται περιλαμβάνονται αποβράσματα όπως ο Μίχος. Αυτό καυτηριάζω εγώ.
      Σχεδόν σε κανέναν άλλο χώρο δε ρέει το κρατικό χρήμα στον βαθμό που ρέει μέσα στην εκκλησία και αυτό από μόνο του ίσως είναι αρκετό για να εξηγήσει τη διαφθορά του συγκεκριμένου χώρου. Στις μεγάλες εκκλησίες μέχρι και οδηγούς έχουν οι ρασοφόροι οι οποίοι πληρώνονται με μαύρα λεφτά για να οδηγούν τα πανάκριβα αυτοκίνητα που ανήκουν στους μητροπολιτικούς ναούς.

      Αν έχεις την ίδια γνώμη για το παπαδαριό τότε στην πραγματικότητα δεν διαφωνούμε στο συγκεκριμένο θέμα.

      7:12 μ.μ.
      Ποια προπαγάνδα ρε παπάρα που θα βρίσεις κιόλας;
      Είναι προπαγάνδα το ότι ο Μίχος ήταν εκκλησιαστικός επίτροπος; Ψέματα είναι; Τι αρλούμπες μου τσαμπουνάς για σατανιστές; Οι σατανιστές είναι που είναι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι και έχουν γύρω τους ένα κάρο παρατρεχάμενα λαμόγια να γλύφουν τους κώλους τους ή οι παπάδες; Τι συγκρίνεις τώρα;

      Δεν είπα ότι φταίει ο χριστός που ένας παιδεραστής ήταν εκκλησιαστικός επίτροπος. Την ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ καυτηριάζω.

      Τις διαφωνίες μου με την ουσία του χριστιανισμού τις εξέφρασα περιληπτικά σε προηγούμενο σχόλιο όπου ανέφερα ενδεικτικά δύο από τις μεγαλύτερες γιορτές της ορθοδοξίας (την περιτομή του χριστού την 1η Ιανουαρίου και την Κυριακή της ορθοδοξίας) όπου φαίνονται οι ιουδαϊκές ρίζες της εν λόγω θρησκείας καθώς και η ασυμβατότητά της με το Ελληνικό πνεύμα. Όλα τα υπόλοιπα που έχω γράψει είναι εις βάρος της εκκλησίας και του παπαδαριού.
      Επίσης είπα ότι δεν γίνεται να διαχωριστεί το παπαδαριό από την εκκλησία γιατί πρακτικά το παπαδαριό ΕΙΝΑΙ η εκκλησία. Σε πρακτικό επίπεδο ο κάθε χώρος χαρακτηρίζεται από αυτούς που τον συγκροτούν και κάνουν κουμάντο σε αυτόν. Τώρα αν εσύ είσαι ορθόδοξος χριστιανός που ταυτόχρονα απορρίπτει πλήρως το παπαδαριό αλλά παράλληλα θεωρεί ότι η εκκλησία είναι καθαρή και αξίζει την υποστήριξή σου, δικαίωμά σου να το πιστεύεις. Αλλά και εμένα είναι δικαίωμά μου να θεωρώ ότι αυτό είναι αντιφατικό.

      Διαγραφή
    18. Ανώνυμος20/10/22 12:34 π.μ.

      Γιατί συζητιέται πάλι το θέμα της θρησκείας; Η πίστη είναι προσωπική για τον καθένα.

      Διαγραφή
    19. Ανώνυμος21/10/22 5:41 μ.μ.

      12:34 Δεν γινεται να το παιζεις ΕΣ και να πιστευεις σε μια αβρααμικη ανατολιτικη θρησκεια .

      Διαγραφή
    20. Ανώνυμος21/10/22 10:47 μ.μ.

      Κόψε την προπαγάνδα και ξεκόλλα.

      Διαγραφή
    21. Ανώνυμος22/10/22 9:38 μ.μ.

      11:49 έτσι όπως το θέτεις σαφώς συμφωνώ. Το έχασα λίγο με τα ανώνυμα σχόλια. Νόμιζα ότι είσαι αυτός που είπε ότι γράφει στα @#δια του τον Πλάτωνα. Έτσι όπως τα περιγράφεις είναι στα ψηλά κλιμάκια της εκκλησίας. Στην επαρχία υπάρχουν και παπάδες που είναι φτωχοί. Πνευματικοί δεν είναι. Δεν είναι πάντως και λαμόγια. Υποθέτω και στην Αθήνα θα υπάρχουν τέτοιοι αλλά εξαφανίζονται στη βρώμα του συστήματος. Δεν είναι η εκκλησία μόνο το πρόβλημα. Ότι αφορά αυτό το γαμημένο κράτος και τις ομάδες που το διαχειρίζονται έτσι είναι.

      Διαγραφή
    22. Ανώνυμος23/10/22 2:18 π.μ.

      9:38
      Όχι φίλε δεν είναι δικό μου το σχόλιο για τον Πλάτωνα. Όντως είναι εύκολο να γίνει παρανόηση όταν όλα τα σχόλια είναι ανώνυμα.

      Δεν αντιλέγω σε αυτά που αναφέρεις. Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι παπαδες είναι λαμόγια. Είναι όμως προνομιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι που πληρώνονται αξιοπρεπεστατα για τα δεδομένα της σημερινής αγοράς εργασίας που ο βασικός μισθός είναι 600 ευρώ, και απολαμβάνουν καθεστώς μονιμότητας την στιγμή που όσοι δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Θα μου πεις και που είναι το πρόβλημα; Αυτό ας το κρίνει ο καθένας μόνος του.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος16/10/22 6:47 μ.μ.

    To εθνικιστικο πνευμα συνεχιζεται και μεγαλωνει μερα με την μερα. Ζητω ο Ελληνισμος Ζητω Οι Ελληνες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/10/22 6:57 μ.μ.

    Ευγε κωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/10/22 7:21 μ.μ.

    Ένα μεγάλο μπράβο στον γράφοντα, διότι, έκατσε, διάβασε, και ενημερώθηκε, απέκτησε δική άποψη, μέσω της έρευνας, κάτι που πολλοι από μας, δεν κάνουμε. Τα κάνουμε γαργάρα όλα, τουλάχιστον η δική μου γενιά, των 40, και λυπάμαι πολύ, όταν διαβάζω, πως, η οποιαδήποτε ανυσηχια η έκφραση από κάποιον για την Ελλάδα, θεωρείται λαικισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/10/22 2:17 μ.μ.

    Συγχαρητήρια λεβεντιά συνέχισε στο στόχο...την αφύπνιση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/10/22 2:18 μ.μ.

    Ακόμη ένα πολύ δυναμικό άρθρο, ελπίδα για το έθνος παιδιά σαν κι εσένα Κωνσταντίνε, συνέχισε στον δύσβατο δρόμο της αρετής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/10/22 4:25 μ.μ.

    Κώστα συγχαρητήρια και άσε το - - - να σκούζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/10/22 6:59 μ.μ.

    Τελικά οι ΓΤΠ πιστεύουν στο δίκαιο του αίματος και στην ανόθευτη, αν όχι ελληνική, τουλάχιστον ευρωπαϊκή (αρία) καταγωγή, ή αναγνωρίζουν ως Έλληνες ακόμη και μιγάδες με αποδεδειγμένη ασιατική πρόσμειξη; Και αν ναι, τότε γιατί όχι και νέγρους;
    Το σημειώνω αυτό γιατί κάποια περίεργα πράγματα τώρα τελευταία έχουν πέσει στην αντίληψή μας και χρειάζονται επίσημες διευκρινίσεις. Απαιτούνται εξηγήσεις εδώ και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/22 8:45 μ.μ.

      Αγαπητέ 6:59, αν όντως περιμένεις απάντηση απο τους φουκαράδες, τοτε φοβάμαι οτι θα πεθάνουμε περιμένοντας. Δεν βαριέσαι, "κουκί" να είναι και απο όποιον να είναι. Αλβανοί, ομοφυλόφιλοι, μιξοβαρβαροι κλπ Καθε μασκαράς ευπρόσδεκτος.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος18/10/22 4:18 μ.μ.

    Ας πούμε την αλήθεια καθαρά και ξάστερα. Οι ακροδεξιοί "μπατριώτες" δεν υπολογίζουν ούτε καταγωγές, ούτε δίκαια του αίματος, ούτε Νόμους της Νυρεμβέργης. Οι πιο πολλοί είναι μαυριδεροί, μπετόβλακες και φουκαράδες.
    Όχι "ελληνο"-κινέζους/γιαπωνέζους/κογκολέζους και δεν συμμαζεύεται, αλλά τον ίδιο τον Τζένγκις Χαν είναι έτοιμοι να ψηφίσουν για να εξασφαλίσουν από τυρόπιτα μέχρι επίδομα ανεργίας των 300 ευρώ. Και πολύ λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η πιστη ειναι κατι προσωπικο για τον καθενα. Απο εκει και περα παντα κρινουμε οποιον τολμησει να πει κατι. Αν υπαρχει διαφωνία καλο ειναι να αναπτυσονται επιχειρήματα. Νεο παιδι μαθαινει μεσα στο βοθρο που ζουμε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/10/22 12:58 π.μ.

    Απο ΑντιΝατοικος:
    Πολυ ευστοχο κειμενο, συγχαρητηρια! Περιγραφει ακριβως το καταντημα της χωρας και του λαου!
    Υ.Γ: Παντως τα επιχειρηματα των "εθνικων" (τρομαρα τους!) κατα των Χριστιανων, ειναι τα ιδια με αυτα των Ιουδαιων! Οτι και καλα λατρευουμε εναν "εβραιο ραββινο", κι οτι ο χριστιανισμος ειναι "εβραικη αιρεση" κλπ κλπ.... Οι ιδιοι οι Εβραιοι απαρνηθηκαν τον Χριστο και τον Θειο Λογο, οπως απαρνηθηκαν και την Σοφια των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων. Παντοτε πιστευαν σε εναν δικο τους "θεο" αντιανθρωπινο και ρστσιστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/22 11:11 μ.μ.

      Ας τον απαρνηθηκαν οι εβραιοι τον χριστο ... με λιγα λογια οι εβραιοι απαρνηθηκαν εναν αλλον εβραιο ... μεγαλη διαφορα ... το παιζετε και ελληνες τρομαρα σας που πιστευετε σε εναν εβραιο ψευδομεσσια .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/10/22 8:38 μ.μ.

      Και ποιός είσαι εσύ ρε συν ανώνυμε, που θα μας περάσεις τον Αντίχριστο λόγο σου;

      Βγες επώνυμα κι με επιχειρήματα, όσο για τους σατανιστές που λέει ο παραπάνω ότι δεν έχουν οδηγούς κ λοιπά,δεν σχολίασε ότι σκατό παιδεραστές έχουν κι αυτοί κι τα υπόλοιπα δόγματα...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/10/22 5:47 μ.μ.

      χρειαζεται να ειμαι καποιος για να σου πω οτι δεν ειναι λογικο το να πιστευεις σε εναν εβραιο ;

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.