Ο Γερμανικός «Τρίτος Δρόμος»

 

Μετάφραση: Wolverine

Ο «Τρίτος Δρόμος» ιδρύθηκε την 28η Σεπτεμβρίου του 2013 στη Χαϊδελβέργη με την σημαντική συμμετοχή πρώην στελεχών του NPD και αυτόνομων/ανένταχτων ακτιβιστών. Δραστηριοποιούνται ως κόμμα στα ομοσπονδιακά κρατίδια της Βαυαρίας, του Βερολίνου, του Βραδεμβούργου, της Ρηνανίας - Παλατινάτου και της Σαξονίας καθώς και στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με την επίσημη διακήρυξη τους, το κόμμα ζητά έναν λεγόμενο «γερμανικό σοσιαλισμό» ως έναν «Τρίτο Δρόμο» πέρα από τον κομμουνισμό και τον καπιταλισμό. 

Το όραμα τους βασίζεται γενικά σε μια ταυτοτική άποψη για την ανθρωπότητα με έναν στενό προσανατολισμό στον ιστορικό «αριστερό» εθνικοσοσιαλισμό και την σημασία της μάχιμης συντροφικότητας. Στοχεύουν σε μια προεδρική δημοκρατία με «εκτεταμένες εξουσίες» για τον πρόεδρο, για τις βασικές βιομηχανίες και τις τράπεζες γράφουν ότι πρόκειται να εθνικοποιηθούν στην υπηρεσία του «γερμανικού σοσιαλισμού» σύμφωνα με το πρόγραμμα τους. Χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους ιδεολογικά ως «εθνικοεπαναστάτες» (NR) και ακολουθούν το πρόγραμμα της λεγόμενης «αριστερής» πτέρυγας του NSDAP γύρω από το «Μαύρο Μέτωπο» των αδελφών Strasser.

Με βάση αυτή την ιδεολογία, ο επικεφαλής τους είπε σε μια πορεία στο Πλάουεν τον Μάιο του 2014: «Οι καπιταλιστές επιχειρηματίες βάζουν τους Γερμανούς στο περιθώριο της μακροχρόνιας ανεργίας και διψούν για φρέσκο ξένο αίμα». Το κόμμα αντιτίθεται ρητά στις χριστιανικές αξίες που πρόκειται να αντικατασταθούν από έναν «παγανιστικό γερμανικό» εσωτερισμό της κοινότητας. Το 2019, το κόμμα εστίασε επίσης ιδιαίτερα στη συζήτηση για την προστασία του περιβάλλοντος και του κλίματος. Διατηρούν επαφές με Ούγγρους, Ουκρανούς και Ρώσους καθώς και με το Σκανδιναβικό Σουηδικό Κίνημα Αντίστασης αλλά και με το νεοφασιστικό Casa Pound Italia. Επίσης έχουν επαφές με το καθεστώς του Άσαντ της Συρίας και την Χεζμπολάχ. 

Το κόμμα είναι αντισιωνιστικό ενώ στις ευρωεκλογές του 2019 είχε ως σύνθημα το «Ευρώπη ξύπνα! Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία αντί για δικτατορία της ΕΕ!» με βάση το σύνθημα «Γερμανία ξύπνα», που απαγορεύεται βάσει του ποινικού δικαίου, λόγω του ύμνου των SA. Θεωρούν τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους σε όλη την Ευρώπη «προδότες», «αντιπροσώπους της δειλής αστικής τάξης» και «αποδέκτες χρημάτων από το κεφάλαιο». Αντιτίθεται το κόμμα στην συμμετοχή στο ΝΑΤΟ και είναι υπέρ της άμεσης αποχώρησης από τον επιθετικό Αμερικανοσιωνιστικό οργανισμό. Χρησιμοποιεί σύμβολα από την εθνικοσοσιαλιστική εποχή, του «Γερμανικού Εργατικού Μετώπου» ένα σφυρί και ένα σπαθί που διασταυρώνονται μεταξύ τους. Αυτά τα δύο σύμβολα είχαν σκοπό να απεικονίσουν την ένωση στρατιωτών και εργατών. 

Ο «πολιτικός αγώνας» περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συναυλίες, διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις, εκστρατείες διανομής. Ο «πολιτιστικός αγώνας» αναφέρεται στη διατήρηση των εθίμων. Ο «αγώνας για την κοινότητα» περιλαμβάνει τις πτυχές της «βοήθειας στη γειτονιά», την «ζωντανή κοινότητα», τις «κοινές δραστηριότητες αναψυχής» και τις «αθλητικές συγκεντρώσεις», στις οποίες οι πολεμικές τέχνες διαδραματίζουν ιδιαίτερο ρόλο. Το κόμμα προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες, όπως δωρεές σε είδη για τους άστεγους και εκστρατείες διανομής ρούχων. Προσφέρει επίσης βοήθεια στις εργασίες για το σπίτι, μαθήματα μαγειρικής, εκστρατείες δώρων και συναντήσεις νέων. Το κόμμα έχει τώρα ένα ευρύ φάσμα προσφορών ειδικά για τα παιδιά και τους νέους, συμπεριλαμβανομένων των πεζοποριών και των κατασκηνώσεων. 

Σε αντίθεση με τις άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις, που κατανέμουν τη βοήθεια τους καθαρά με βάση τις ανάγκες, οι δωρεές γίνονται αποκλειστικά σε Γερμανούς. Κοινές γιορτές όπως οι εορτασμοί του ηλιοστάσιου, φθινοπωρινά φεστιβάλ και εκδηλώσεις μνήμης. Η κεντρική μορφή εκδήλωσης είναι οι «συντροφικές βραδιές» που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπου συζητούνται επίκαιρα θέματα καθώς και ιδεολογικά θέματα. Στην ιστοσελίδα του, το κόμμα ασχολείται επανειλημμένα με τους εθνικιστές συγγραφείς και τους ακρογωνιαίους λίθους του «εθνικισμού», του «σοσιαλισμού» και της «επανάστασης» που διατυπώνει το κόμμα, σύμφωνα με την «εθνική αντικουλτούρα ως εναλλακτική στο υπάρχον σύστημα». 

«Ζούμε σε μια ξεριζωμένη και χωρίς κουλτούρα φιλελεύθερη καπιταλιστική καταναλωτική κοινωνία που γνωρίζει μόνο το σήμερα και όχι το αύριο. Φουσκωμένοι και εντελώς εκφυλισμένοι, ο λαός μας κατατρώει όλο και περισσότερο υλισμό. Το νόημα της ύπαρξης και η επίγνωση του ποιος είναι και από πού προέρχεται χάνονται εντελώς σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία που κλέβει την ταυτότητα μας». Το κόμμα κάλεσε επίσης τα μέλη του να συμμετάσχουν στις διαμαρτυρίες κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό και έγραψε σχετικά μεταξύ άλλων «υπάρχουν Γερμανοί στις πόλεις που έχουν τελειώσει με το σύστημα και θέλουν την αλλαγή. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι αυτή η αλλαγή θα είναι ο δρόμος προς τον γερμανικό σοσιαλισμό», τα «δεξιά στρατόπεδα» θα μπορούσαν να αποκλειστούν ως «ζωολογικός κήπος τρελών».

Διατηρούν διασυνδέσεις με το σύνταγμα Azov, ένα Ουκρανικό σώμα εθελοντών που έχει πλέον ενσωματωθεί στην Ουκρανική Εθνική Φρουρά. Μετά το ξέσπασμα του πολέμου, το κόμμα περιέγραψε αυτό τον ένοπλο σχηματισμό ως την «ένοπλη πτέρυγα του εθνικού κινήματος» στην Ουκρανία σε έναν «ηρωικό αγώνα για την ελευθερία της χώρας τους». Ωστόσο, σύμφωνα με το κόμμα, δεν στέκεται κανείς με την κυβέρνηση του προέδρου Volodymyr Zelenskyj, ο οποίος περιγράφεται ως «διεφθαρμένος και Εβραίος», αλλά μάλλον με τους εθνικιστές εκεί, επειδή έχουν τις «μεγαλύτερες μεσοπρόθεσμες δυνατότητες» στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τις δικές τους πληροφορίες, το κόμμα έχει στείλει πολλές αποστολές υλικού όπως αλεξίσφαιρα γιλέκα μάχης και ασυρμάτους σε «εθνικιστικές μονάδες» στην Ουκρανία.

36 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/9/23 12:56 μ.μ.

    Είναι ταυτοτιστές, κοινοτιστές και κατά του Χριστιανισμού; Μόνο αυτοί ξέρουν πως γίνεται αυτό. Η γερμανική εθνική ταυτότητα είναι ταυτισμένη με το Χριστιανισμό. Πριν το Χριστιανισμό δεν υπήρχε Γερμανία. Υπήρχε ενιαία γερμανική φυλή με όλους τους προγόνους των Σκανδιναυών και των Ρώσων μέσα. Εκτός και αν εννοούν ότι είναι Παγγερμανιστές αλλά το πάνε πλαγίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/23 3:38 μ.μ.

    Ο γερμανικός τρίτος δρόμος ήταν ότι καλύτερο για τους εθνικοεπαναστατες οι οποίοι έμειναν άστεγοι από όταν το NPD άλλαξε. Σίγουρα τον Γερμανό εθνικιστή αυτή τη στιγμή τον εκπροσωπεί ο τρίτος δρόμος και όχι το Αστικό και ακροδεξιο AFD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/9/23 4:04 μ.μ.

    Μάλλον άθελά σας το κείμενο εύστοχα παρουσιάζει το αδιέξοδο και τις αντιφάσεις σε μεγάλη μερίδα ε/σ ομάδων και οργανώσεων σε εξωτερικό και Ελλάδα.

    Υπέρ του Άσαντ και της Χεζμπολάχ αλλά στην μεγαλύτερη γεωπολτική σύγκρουση του αιώνα είμαστε υπέρ των εχθρών τους και κατά των συμμάχων τους. Kαι ρωτάω εγώ ο αφελής, αν η πλευρά αυτή επικρατήσει, η Ρωσία υποταχθεί πλήρως και επιστρέψουμε σε ένα γεωπολιτικό σκηνικό όπως αυτό των αρχών του αιώνα πόσο πιστεύετε θα αντέξουν καθεστώτα όπως αυτό του Άσαντ ή του Ιράν; Ο Άσαντ πχ αν δεν είχε την στήριξη της Ρωσίας θα ήταν παρελθόν εδώ και πολλά χρόνια.

    Κατά του ΝΑΤΟ αλλά υποστηρίζουμε την πλευρά που στηρίζει, εξοπλίζει, χρηματοδοτεί και χρησιμοποιεί το ΝΑΤΟ και επικράτηση της οποίας το ενισχύει αφάνταστα. Όσο το ΝΑΤΟ και η Αμερική παραμένουν πανίσχυρα τι πιθανότητα δίνετε για κάποια ραγδαία ανατροπή του πολιτικού σκηνικού σε κάποια Ευρωπαική χώρα; Ρητορικό ερώτημα. Η αποδυνάμωση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ δεν θα έπρεπε να είναι το βασικό ζητούμενο για μας; Ποιός θα έπρεπε να είναι αυτή την στιγμή ο εχθρός μας αν όχι αυτός που ΣΗΜΕΡΑ έχει τον απόλυτο έλεγχο της πατρίδας μας;

    Υποστηρίζουν το AZOV επειδή λέει αυτοί έχουν τις "μεγαλύτερες μεσοπρόθεσμες δυνατότητες" στην Ευρώπη. Mάλιστα. Ας το σχολιάσουμε λιγάκι αυτό. Οι του AZOV την μεγαλύτερη δύναμη παρέμβασης στο εσωτερικό της χώρας την είχαν το 2014. Αρχικά αμέσως μετά το Maidan όσο το πολιτικό σκηνικό ήταν ρευστό και έπειτα, ακόμη περισσότερο, όσο ο επίσημος στρατός της Ουκρανίας ήταν σε αποσύνθεση. Τι έκαναν τότε; Τους χρήσιμους ηλίθιους του ΝΑΤΟ όσο η Nuland διάλεγε κυβερνήσεις και χάρασε πολιτική. Ακόμα και στο υποθετικό σενάριο που στο τέλος η Ουκρανία επικρατεί, τι ακριβώς "δυνατότητες" θα έχει το AZOV; Σε μια ερημωμένη και ισοπεδωμένη χώρα, πλήρως εξαρτώμενη από το Δυτικό κεφάλαιο, πλήρως εξαρτημένη στρατιωτικά από ΝΑΤΟικό εξοπλισμό και δεμένη χειροπόδαρα πολιτικά και θεσμικά στο άρμα του ΝΑΤΟ και της Αμερικής (το οποίο θα είναι και εξαιρετικά ενισχυμένο, πρακτικά χωρίς αντίπαλο δέος σε παγκόσμιο επίπεδο). Αντίθετα ας σκεφτούμε τι παραπάνω "δυνατότητες" θα μπορούσαν να έχουν όλα τα ριζοσπαστικά και επαναστατικά κινήματα στην Ευρώπη με το ΝΑΤΟ και την Αμερική αποδυναμωμένα και ηττημένα.

    Αλλά τι να λέμε, έχουμε πιάσει τέτοιο πάτο που αν αύριο η Αμερική ετοιμαζόταν για εισβολή και ανατροπή καθεστώτος στη Συρία θα αρκούσαν 2 βιντεάκια με εθελοντικές αμερικανικές μεραρχίες να κουνάνε σβάστικες και να βγάζουν πύρινους λόγους για την λευκή επικράτηση για να κινητοποιηθεί πανευρωπαικά ο ε/σ χώρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/23 1:07 π.μ.

      Τι ψαχνεις ρε φίλε; πιασε το αυγο και κουρευτο ειναι οι ανθρωποι οπως και οι περισσότεροι "αναρχικοι", "στρασερικοι", φιλο"αριστεροι"
      εδω μεσα. Τον Γερμανό εθνικιστη λεει ο αλλος τον εκπροσωπουν αυτοι και οχι το Αfd... Δεκα μαλ@#%ς ολοι κι ολοι και εκπροσωπουν τον Γερμανό εθνικιστη και το Αfd 20 % εκπροσωπεί τους εξωγηινους.. Επειδη λενε 2 τσιτατα κατα του κεφαλαιου δηλαδη γινανε ηρωες για τους εδω άναρχο εσ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/9/23 10:13 π.μ.

      1:07 ψήφισες Σπαρτιάτες από την Θήβα και εσύ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/10/23 1:35 π.μ.

      Δεν συμφωνώ 1:07. Εθνικισμός δεν είναι η φιλελεύθερη ακροδεξιά του Afd

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/10/23 7:19 μ.μ.

      1:07 εσείς οι κασιδιαραιοι ποιους εκπροσωπείτε;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/10/23 9:40 π.μ.

      7:19 τους Έλληνες εθνικιστές και εθνικοκοινοτιστές..

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/10/23 2:28 π.μ.

      Είμαι εθνικοσοσιαλιστής και εθνικοεπαναστατης και δεν με εκπροσωπείτε και σαν εμένα είναι οι περισσότεροιΜε άτομα σαν τον ψατζηερεμια τον σφήκα και κάτι τεκνατζουδες εκπροσωπείτε τον εαυτό σας και τους γραικυλους που σας περιβάλλουν

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/9/23 7:21 μ.μ.

    πανηγύρι στο Μπακού για την νίκη των Αζέρων με ρωσικές και τουρκικές σημαίες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/23 11:27 μ.μ.

      Που τις είδες Φώτη τις ρωσικές σημαίες; Άνοιξε κάνα βιβλίο ιστορίας που θα βάλεις στο ίδιο τσαμπί την Ευρωπαϊκή Λευκή Ρωσία με τους Ασιάτες τουρανότουρκους κατσαπλιάδες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/23 12:17 π.μ.

      Fake news ποστάρεις έξυπνε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/9/23 12:33 μ.μ.

      Να λες καλά που ήταν οι Ρώσοι και ο πληθυσμός του Αρτσάχ φεύγει χωρίς αιματοχυσία. Αν στην περιοχή έκαναν κουμάντο τίποτα γιάνκηδες όπως κάποτε στην Κράινα, τώρα θα είχαμε δεύτερη γενοκτονία Αρμενίων.

      Αντικειμενικά η μόνη σωτηρία για την Αρμενία στο μέλλον θα είναι να ενταχθεί στη Ρωσική Ομοσπονδία. Αλλιώς θα την πάρουν ολόκληρη οι τουρκαλάδες κι ο βλαξ ο Πασινιάν θα περιμένει να τον σώσει ο μικροτσούτσουνος Μακρόν.

      Διαγραφή
  5. Δυνατο κίνημα, καλές ιδέες, καθαρές. Οργανωτικά πάσχουν αλλά υπάρχει πειθαρχία και λογική στις κινήσεις τους. Έκανα μαζί τους μερικές φορές και είδα τις τεράστιες δυσκολίες που έχουν στην επιβίωση του ...την φυσική. Δυστυχώς πέρα από τους σκληρούς νόμους στην Γερμανια, εμείς εδώ είμαστε παραδεισος( μη βιαστείτε να πείτε για ΧΑ, αλλά φάση αυτο) . Εκεί αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα καξ απκ μπάτσους, με τατουάζ, ενδυμασίας κτλ....αλλά και από αντιφα αλλά όχι μαστουροαντιφα...καλά οργανωμένους με πολεμικές τέχνες, μαχητές δρόμων.
    Πάντως έχουν κάνει δυναμικές πορείες και διαδηλώσεις. Δύσκολα εκεί και μπράβο τους που το παλεύουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν ελληνικό φιλορωσικό σάιτ πανηγυρίζει για την άνοδο του ακροδεξιού afd (με ομοφυλοφιλική ηγεσία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (Αντικαθεστωτική #98)27/9/23 11:23 μ.μ.

    https://www.youtube.com/watch?v=EwnBZu1zOXI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/23 4:39 μ.μ.

      τα ίδια και τα ίδια ο Πλεύρης έχουν εκτεθεί οι καράφλες και δεν τον έχουν καταλάβει όταν το καταλάβουν θα είναι αργά

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/23 5:26 μ.μ.

      Ενα κάρο μαλακίες ο παππούς

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/9/23 9:21 π.μ.

      Εδώ ο προ-μεταλλαξης Χάρης λέει τελείως άλλα πράγματα πάντως. Τι ισχύει αυτή την εβδομάδα Χάρη;
      Ακόμα περιμένω έναν τρόπο επικοινωνίας.

      https://open.spotify.com/episode/6ChlH4uCesdpUpqVi6Sgp0?si=hzjw3c30R5CJNiLy6ULJAQ&utm_source=copy-link

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/10/23 1:17 π.μ.

      Δεν μας παίρνουν υπόψη οι πλευρηδες επειδή είμαστε ανώνυμοι.Η Γιώτα τι απέγινε;Οι γυναίκες δεν γουστάρουν φαλάκρα και ναζισμό 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος28/9/23 1:15 π.μ.

    Όποιος στηρίζει Αζοφ είναι μέρος της κόκκινης προβιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/23 2:01 μ.μ.

      αυτό το υποστηρίζουν οι Ρώσοι στο αντιφα συνέδριο που διοργάνωσαν και έλαβε μέρος ο πρώην αρχηγός της Μοσάντ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/23 3:34 μ.μ.

      Το υποστηρίζουν οι φιλελεύθεροι σιωνιστές που τιμούν στα κυνοβούλια τους εθελοντές Ναζί Ουκρανούς που πολέμησαν τους Ρώσους ενώ κατά τα άλλα κυνηγάνε τις ιδέες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος28/9/23 12:20 μ.μ.

    o Άδωνις, λέει, τα πήρε από τους Κινέζους

    https://www.protothema.gr/politics/article/1417732/o-polemos-ipa-kinas-gia-ta-diktua-5g-i-huawei-kai-ta-tablet-tou-adoni/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/9/23 12:30 μ.μ.

    Ο γερμανικός τρίτος δρόμος, που πριν το 1945 ήταν όχι μόνο ιδεολογική αλλά και γεωπολιτική πραγματικότητα (η χώρα-κέντρο της Ευρώπης σε διαρκή αγώνα ενάντια σε Δύση και Ανατολή) ονομάζεται Sonderweg.

    Σήμερα ο όρος Sonderweg χρησιμοποιείται ως μπαμπούλας από τα τσιράκια του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού εντός Γερμανίας, ακόμα και διανοούμενους τύπου Habermas, για να καταγγείλουν όσους Γερμανούς επικρίνουν τον Ατλαντισμό. Σύμφωνα με αυτή την εργαλειακή χρήση, όσοι Γερμανοί - είτε εθνικιστές είτε αριστεροί - κατακρίνουν την εξάρτηση της χώρας από το ΝΑΤΟ, είναι "νοσταλγοί του Sonderweg" και άρα φασίστες.

    Αν πάντως δίδεται ως πληροφορία για κάποια γερμανική γκρούπα ότι έχει σχέσεις με Αζόφ, αυτομάτως κάτι τέτοιο την κατατάσσει εκτός του "γερμανικού τρίτου δρόμου" και εντός του πλατιού ΝΑΤΟικού μετώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/9/23 2:03 μ.μ.


    Τον εχθρό του ρώσικου σοσιαλφασισμού Κοτζιά (διώκτη Ρώσων διπλωματών το 2018) βάζει σε καίρια θέση στο κόμμα ο Κασελάκης. Κίνηση που δείχνει την αγάπη του για τη μόνη πραγματική ιστορική σύμμαχο της Ελλάδας, την εξοχοτάτη αμερικάνικη δημοκρατία, και την εχθρότητά του για το ρώσικο σοσιαλφασισμό. Τώρα το μόνο που μένει για να ψηφίσουμε όλοι Στέφανο, είναι να κάνει και τον ... υπουργό πολιτισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/9/23 2:08 μ.μ.


    Ο Τέλης σας πάντως, αποκάλεσε προδότες τους στρασσερικούς στους τρίτους χωματόδρομους αριστερά γωνία:
    .....
    Εμείς όμως Τέλη παραμένουμε ορθόδοξοι εθνικοσοσιαλιστές, δηλαδή ΔΕΞΙΟΙ όπως ορθότατα απέδειξε ο Μαρίνης μόλις με ένα κείμενο, όσο και να σκούζεις:

    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4dG5Br9syznvgzNriHHiUo9uHQ5AavPruDYKq-rwnwWgkBfP1190XhF7Npq-6_-sUOuj9CHTQnVvk3NLECJivs8nWGwJNqtBwT9Vi4KVJ9vrk02B9T3ztBRwgHgDpwkzCEj1ZCu1_PqB-CYB44J9GrM2pVACpx7V92kufguR0axkMfaLuXU4s8HVmLg/w512-h189/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%822.jpg

    Ο φοραδοκυνηγός Dies Irae, μας έδειξε το δρόμο και ετοιμάσου για νέες απώλειες φοράδων! Από την ίδια σχολή σκέψης προέρχομαι και εγώ...το νου σου!

    - προβοκάτωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/23 3:08 μ.μ.

      επανήλθε ο αηκ με τα γνωστά ... και τα καλιαρντά του. λίγο πριν το νέο Ηράκλειο για να έχει χρόνο να αρχίσει τα αφιερώματα α στο ιντυμιντια. δεν λείπει ο Μάρτης από την σαρακοστή

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος28/9/23 3:29 μ.μ.

    Έχει εξαιρετικές προοπτικές ο Τρίτος Δρόμος, για πανεθνική, παλλαϊκή ανάταξη της άκαπνης και απόλεμης Γερμανίας. Και όταν συμβεί στην Γερμανία οι άλλες χώρες θα ευθυγραμμιστουν στο πνεύμα αυτό πιο εύκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/23 9:30 μ.μ.

      Πιστεύω ότι και ο ελληνικός Τρίτος Δρόμος μπορεί ανάλογα να οδηγήσει στην ανάκαμψη την άκαπνη και απολεμη Ελλάδα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/9/23 4:47 μ.μ.

      Ποιός ελληνικός Τρίτος Δρόμος; Ο φουκαρράς;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/10/23 9:42 π.μ.

      Η μοναδική κινηματική έκφραση του τρίτου δρόμου στην χώρα είναι οι Έλληνες του Ηλία.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/10/23 12:27 π.μ.

      9:42 οι γραιλυλοι του Ελάιας από τον Δομοκό είστε χειρότεροι από τους αουγκανους του Νίκου απο το κέντρο αποκατάστασης

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/10/23 2:29 π.μ.

      Όχι Έλληνες
      Γραικυλοι

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος28/9/23 11:53 μ.μ.

    Εδώ στο Ελληνικό το χώμα, το στοιχειωμένο και ιερό,που το ίδιο χώμα μένει ακόμα απ’ τον αρχαίο τον καιρό ...
    Στο χώμα τούτο πάντα ανθούνε κι έχουν αθάνατη ζωή και μας θαμπώνουν, μας μεθούνε νεράιδες, ήρωες, θεοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η μόνη σοβαρή και αμιγώς Εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση στην Ευρώπη μαζί με το Nordic Resistance Movement.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.