Δεν θα περάσει ο ΑμερικανoΣιωνισμός !


του Ηλιογέννητου.


Ενόχλησε κάποιους όπως φαίνεται το ότι η Βενεζουέλα με αφορμή τα γεγονότα στη Γάζα απέλασε τον πρέσβη του Ισραήλ. Με αφορμή το πρόσφατο δημοψήφισμα στη Βενεζουέλα, η γνωστή ακροδεξιά φιλοΚΥΠατζίδικη φιλοΝΑΤΟική πατσαβουροφυλλάδα, της «γαλανόλευκης antifa», δημοσίευσε κείμενο , όπου με το γνωστό ύφος της , αυτό του αγράμματου χωροφύλακα της δεκαετίας του ‘60, εμπλουτισμένο με φρασεολογία ακροδεξιού ψευτόμαγκα, υπάρχει ως τίτλος το «ΡΕ δεν θα περάσει ο φασισμός Λέμε». ( Τις λέξεις «Ρε» και «Λέμε» τις έβαλαν στον τίτλο φαίνεται για να προσδώσουν στο κείμενό τους χαρακτήρα και ύφος «μαγκιάς» , στην πραγματικότητα όμως αποκαλύπτουν ένα πολιτιστικό και πνευματικό υπόβαθρο φτηνής αλητείας ).





Αυτό που τους ενόχλησε και καταγγέλλει το κείμενο ότι ανοίγει δρόμους για τον επικίνδυνο για αυτούς … «φασισμό», είναι ότι μέσα από σε αστικοδημοκρατικού τύπου δημοψήφισμα που έγινε στη Βενεζουέλα, που είναι προεδρική δημοκρατία ( ο πρόεδρος έχει εκεί αρμοδιότητες αντίστοιχες με αυτές που έχει ένας πρωθυπουργός στην Ελλάδα ) , θα μπορεί κάποιος να κατεβαίνει υποψήφιος για πρόεδρος όσες φορές θέλει. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που επιτρέπει η νομοθεσία δηλαδή στην Ελλάδα με τους υποψήφιους πρωθυπουργούς. Μέσα από αυτό, η ακροδεξιά πατσαβουροφυλλάδα γράφει ότι υπάρχει ο «κίνδυνος» να κατεβαίνει σε εκλογές και να εκλέγεται ο Τσάβες πολλές φορές συνεχόμενες, κάτι που είναι «φασισμός»!


Την εγχώρια «αντιφασιστική» δράση του συγκεκριμένου φιλοΚΥΠατζίδικου κέντρου της «γαλανόλευκης antifa» την ξέρουμε καλά. Όπως ξέρουμε καλά και το ότι είναι η μόνη ομάδα που τόλμησε όχι μόνο να στέκεται ενάντια σε όσους ζητάνε να φύγουν από την Ελλάδα οι AμερικανοΣιωνιστικές βάσεις του ΝΑΤΟ, όπως της Σούδας στην Κρήτη, αλλά βγήκε και κατήγγειλε ανοιχτά όσους αδιαφορούν για το ότι «υπάρχει ο κίνδυνος να κλείσουν οι Αμερικάνοι το ΝΑΤΟικό στρατηγείο στη Λάρισα» και δεν διεκδικούν από αυτούς να παραμείνει»!


Τώρα βλέπουμε τη φιλοΝΑΤΟική ακροδεξιά πατσαβουροφυλλάδα να «εξάγει» τον «αντιφασισμό» της και σε ότι αφορά τρίτες χώρες , όταν και όπου νιώθει ότι θίγονται τα συμφέροντα των ΗΠΑ και των Σιωνιστών!


Το κείμενο δεν επιδοκιμάζει την εθνικοποίηση των πετρελαίων της χώρας από την κυβέρνηση Τσάβες , αλλά όπως διαφαίνεται από ότι γράφει , ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από αυτή. Η εφαρμογή των «φασιστικών» πολιτικών όπως τις αποκαλεί η πατσαβουροφυλλάδα της εθνικοποίησης των πετρελαίων και στρατηγικών τομέων της παραγωγής, καθώς και ο κεντρικός σχεδιασμός και έλεγχος της οικονομίας από το κράτος , από την κυβέρνηση Τσάβες , έφερε τη Βενεζουέλα να έχει τον υψηλότερο μέσο μισθό σε όλη τη Λατινική Αμερική , μείωσε στο ελάχιστο τον αναλφαβητισμό , έφτιαξε εθνικό σύστημα υγείας σε περιοχές όπου οι άνθρωποι δεν είχαν ξαναδεί ποτέ γιατρό, έκανε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους κυρίαρχους πάνω στη γη τους και τον τόπο τους, που μέχρι τότε ήταν μια μπανανία του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.


Φοβούνται μήπως εφαρμοστούν τέτοιες «φασιστικές» πολιτικές και στην Ελλάδα, και διώξουμε από εδώ τα ΑμερικανοΣιωνιστικά αφεντικά τους, που κάνουν το κουμάντο όχι μόνο στο Ελληνικό κράτος, αλλά και σε χώρους εργασίας κάποιων ακροδεξιών όπως στην ΚΥΠ και στην ΝΑΤΟική βάση της Σούδας. Διότι εκεί εργάζονται κάποιοι από το γνωστό χώρο της ακροδεξιάς φιλοαμερικάνικης «γαλανόλευκης antifa».





Σαφώς και ο συγγραφέας του παρόντος κειμένου, δεν ταυτίζεται με την κυβέρνηση Τσάβες, και διαφωνεί κάθετα με διάφορες επιλογές της όπως τις εκλογές και τα δημοψηφίσματα, αλλά και από διάφορες επιρροές της κυβέρνησης Τσάβες από ιδέες του φιλελευθερισμού , του μπολσεβικισμού και της ροζ αριστεράς. Όμως το κύριο πρόβλημα της κυβέρνησης Τσάβες δεν είναι ο «φασισμός» όπως λέει η ακροδεξιά φιλοΚΥΠατζίδικη πατσαβούρα, αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο.


Είναι οι δημοκρατικές αυταπάτες, και η υιοθέτηση αξιών και ιδεών που πηγάζουν από τη Γαλλική Επανάσταση και το φιλελευθερισμό, κληρονομημένες είτε από την αστική δημοκρατία, είτε από το μπολσεβικισμό. Παρόλα αυτά, συγκρινόμενη με τα καθεστώτα μαριονέτες της Λατινικής Αμερικής, αλλά και με την κατάσταση που υπάρχει στο σύγχρονο κόσμο, η κατάσταση στη Βενεζουέλα μπορεί να θεωρηθεί ως εστία φωτός, δεδομένου μάλιστα ότι στην Μπολιβαριανή επανάσταση συμμετέχει κόσμος που έχει έντονο το εθνοκοινωνικό στοιχείο , καθώς και την ιδέα της αντίστασης στη Νέα τάξη πραγμάτων, τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και το Σιωνισμό, ενώ υπάρχει σε κάποιο έστω και μικρό βαθμό ακόμα και το εθνοφυλετικό στοιχείο, ενώ η κυβέρνηση έχει εφαρμόσει πολιτικές που κινούνται σε αντιιμπεριαλιστική εθνική και κοινωνική κατεύθυνση , και έχει το στοιχείο του κοινωνικού λαϊκού πατριωτισμού, που διαφέρει από τον αστικό «πατριωτισμό» της ψήφου στη συμμετοχή της «Ελλάδας» και της «Κύπρου» στη Γιουρο-βύζιον και της «εθνικής μπάσκετ» του … Σοφοκλή , αυτά δηλαδή που προβάλλει ως πατριωτισμό η ακροδεξιά πατσεαβουροφυλλάδα, την ίδια στιγμή που καταδικάζει το αίτημα να φύγουν από την Ελλάδα οι ΝΑΤΟικές βάσεις, και τη στιγμή που πουλάει παραμύθια ότι θα «πάρουμε την Πόλη» ενώ ούτε λόγο δεν κάνει περί οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής και φυλετικής κατοχής της χώρας μας και για το ζήτημα της εθνικής ανεξαρτησίας .





Πρέπει λοιπόν να επικροτήσουμε τα όποια θετικά μέτρα έλαβε η κυβέρνηση Τσάβες σε εθνική και κοινωνική κατεύθυνση ( αυτά που καταδικάζει ως «φασιστικά» η ακροδεξιά πατσαβούρα ). Όταν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στον ΑμερικανοΣιωνισμό, τη Νέα Τάξη πραγμάτων και σε κυβερνήσεις που πέρα από τις όποιες αδυναμίες τους αντιστέκονται στηρίζοντας την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία, στηρίζουμε ανοιχτά τις δεύτερες. Παράλληλα η κυβέρνηση Τσάβες, έχει στηρίξει ανοιχτά και όλες τις άλλες χώρες που αντιστέκονται στον ΑμερικανοΣιωνισμό και τη Νέα Τάξη πραγμάτων, όπως π.χ το Ιράν, προωθώντας ένα μέτωπο αντίστασης εθνών.


«ΡΕ Δεν θα περάσει ο φασισμός Λέμε» έχει τίτλο στο κείμενό της η πατσαβουροφυλλάδα.


Αυτό που πραγματικά δεν πρέπει να περάσει, είναι ο Αμερικανοσιωνισμός. Όποιος σιωπά και τους δίνει δικαιώματα να προσπαθούν να χτίσουν Αμερικανοσιωνιστικό πολιτικό χώρο στη χώρα μας, κατά τα πρότυπα του Σαακασβίλι στη Γεωργία, γίνεται συνένοχος. Η Σιωπή είναι συνενοχή. «Ας πάρουμε εμείς τα Σκόπια και ας πάρουν και αυτοί κανένα νησί» , έγραφε παλαιότερα ο παχύσαρκος εκδότης της πατσαβουροφυλλάδας, αναφερόμενος στους Τούρκους, και προσθέτοντας «ας πάρουν τη Σαμοθράκη για παράδειγμα». «Μακάρι να ήμουν πράκτορας της ΚΥΠ» προσέθετε στην ίδια συνέντευξή του.


Όχι.


Δεν θα περάσει ο Αμερικανοσιωνισμός. Θα έρθει η μέρα που θα πετάξουμε στη θάλασσα Αμερικάνους , Σιωνιστές και Νατοϊκούς ακροδεξιούς που δουλεύουν στην ΝΑΤΟική βάση της Σούδας, και θα κρεμάσουμε στην πλατεία του «Συντάγματος» της «δημοκρατίας» τους, αυτούς που αλωνίζουν στις μυστικές υπηρεσίες, όπως μερικούς που δουλεύουν στο τοπικό παράρτημα της CIA και της Μοσάντ, την ΕΥΠ και πληρώνονται με τα λεφτά του Ελληνικού λαού για να μας κρατάνε ΣΚΛΑΒΟΥΣ, για να προβοκάρουν και να διαλύουν κάθε τι πραγματικά εθνικό , κάθε τι δηλαδή που απειλεί το καθεστώς πολιτικής, κοινωνικής, εθνικής, πολιτιστικής και φυλετικής κατοχής της χώρας μας (με μια λέξη το καθεστώς της «δημοκρατίας» τους), κάθε τι «φασιστικό» όπως το αποκαλούν και οι ίδιοι.


Πέρα από όποιες ιδεολογικές διαφορές έχουμε μεταξύ μας, όσοι ζωντανοί , πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να σταματήσουμε την πλήρη άλωση εκ των έσω και τον έλεγχο έστω και του όποιου κάθε εναπομείναντος εθνικού στοιχείου από τους εγκάθετους των Αμερικανών και του Ισραήλ που εμφανίζονται φορώντας τη μάσκα ενός ΝΑΤΟικού ψευτο«πατριωτισμού» και προσκελκύουν κόσμο καμουφλάροντας ΑμερικανοΣιωνιστικές θέσεις με Ελληνικά εθνικά σύμβολα, πλαστικά σημαιάκια , «ελληνόψυχα» cd και πλαστικά τσολιαδάκια κατασκευασμένα στην Κίνα, τα οποία προσπαθούν να μας πουλήσουν ως εμπόρευμα για να τα ανταλλάξουν με την ελευθερία και την αξιοπρέπειά μας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που πωλούσαν κάποτε οι αποικιοκράτες προκάτοχοί τους τα φτηνά καθρεφτάκια και τα κολιέ με τις ψεύτικες χάντρες στους ιθαγενείς ινδιάνους της Αμερικής ανταλλάσοντας τα άμεσα με χρυσό και έμμεσα με την κατοχή και εκμετάλλευση της ίδιας της γης τους.


ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ !


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ !


ΚΑΨΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.