Αφιέρωμα σε οργανώσεις και πρόσωπα του Ελληνικού Εθνικοεπαναστατικού χώρου ( μέρος ‘α ) – Εθνοκοινοτικός Σύνδεσμος Ελλήνων : ΑΡΜΑ


Εκ μέρους της συντακτικής ομάδας :



Με αφορμή την ολοένα και μεγαλύτερη διάδοση των κειμένων μας σε δεκάδες ιστολόγια και ιστοσελίδες και λόγω της κατακόρυφης αύξησης επισκέψεων του "Μαύρου Κρίνου" θεωρήσαμε σωστό να προχωρήσουμε σε μια σειρά σύντομων αφιερωμάτων σε οργανώσεις , συσπειρώσεις και πρόσωπα του Εθνικοεπαναστατικού χώρου.



Όλα αυτά τα πρόσωπα και οι οργανώσεις που θα παρουσιαστούν ενδεικτικά στην συνέχεια στο ιστολόγιο μας πιστεύουμε ακράδαντα ότι συμβάλλουν θετικά στην οικοδόμηση ενός αυθεντικού Ελληνικού Επαναστατικού Κινήματος.



Κάθε πρόσωπο , κάθε οργάνωση ή συσπείρωση χτίζει μέρα με την μέρα ένα νέο φρούριο ιδεών , επανδρώνει καθημερινά τις επάλξεις για ένα καλύτερο αύριο. Δείχνει την αληθινή διάσταση του αγώνα μας μακριά από καταστάσεις και πρόσωπα που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα το θετικό.



Ναι μπορεί να διαφωνούμε σε κάποια ζητήματα με τα πρόσωπα και τις οργανώσεις που θα παρουσιάσουμε. Δεν έχουμε όμως να χάσουμε και δεν έχουμε να φοβηθούμε το παραμικρό από αυτό το γεγονός . Εμείς από την μεριά μας μένουμε πιστοί και αταλάντευτοι στις θέσεις μας αλλά παράλληλα προβάλλουμε κάθε αξιόμαχη μονάδα και πολιτική συσπείρωση που χτυπάει το παγκόσμιο θηρίο με κάθε μέσο έστω και από άλλο μετερίζι.



Οι καιροί είναι κάτι παραπάνω από δύσκολοι. Χρέος μας είναι να προσπαθήσουμε να είμαστε ενωμένοι γιατί μόνο τότε θα είμαστε πιο δυνατοί. Οι εξελίξεις τρέχουν και οφείλουμε να είμαστε άγρυπνοι φρουροί , πραγματικοί σύντροφοι και αλληλέγγυοι με όλους αυτούς που στενάζουν κάτω από την σκλαβιά του σιωνιστικού και καπιταλιστικού τέρατος.



Μόνο όταν απέναντι στον εχθρό συγκροτήσουμε ένα μέτωπο έχουμε ελπίδα να νικήσουμε.



Στο πρώτο αφιέρωμα για τις Ελληνικές Εθνικοεπαναστατικές οργανώσεις / πρόσωπα του χώρου η συντακτική ομάδα του Μαύρου Κρίνου παρουσιάζει τον Εθνοκοινοτικό Δεσμό Ελλήνων ΑΡΜΑ.




Κεντρική ιστοσελίδα του ΑΡΜΑΤΟΣ με άκρως ενδιαφέροντα θέματα :


http://www.armahellas.com/



Στο δεξιό πλαίσιο της ιστοσελίδας σχετικός σύνδεσμος για επικοινωνία.



Αρχηγός του ΑΡΜΑΤΟΣ ο συναγωνιστής Στέφανος Γκέκας.






Η αποκλειστική συνέντευξη του Στέφανου Γκέκα στον "Μαύρο Κρίνο" που προκάλεσε πραγματικό σεισμό σε 4 μέρη :


Συνέντευξη με τον Στέφανο Γκέκα ( Α' Μέρος )


http://mavroskrinos.blogspot.com/2008/11/blog-post_16.html


Συνέντευξη με τον Στέφανο Γκέκα ( Β' Μέρος ) :


http://mavroskrinos.blogspot.com/2008/11/blog-post_22.html


Συνέντευξη με τον Στέφανο Γκέκα ( Γ' Μέρος ) :


http://mavroskrinos.blogspot.com/2009/01/blog-post_4714.html


Συνέντευξη με τον Στέφανο Γκέκα ( Δ ' μέρος. ) :


http://mavroskrinos.blogspot.com/2009/01/blog-post_08.html



Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα του ΑΡΜΑΤΟΣ :


Τί είναι το ΑΡΜΑ


Σε μία περίοδο εμφανούς καθολικής Σήψεως και γενικής Διαλύσεως, μέσα από συντρίμμια καταστάσεων ερμαφροδίτων και αμφιρρόπων μεταξύ κατ’ ουσίαν ταυτίσεως με τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα του σηπογόνου Συστήματος αφ’ ενός και της ταυτοχρόνου παραπλανητικής, κυρίως, αντανακλάσεως ψευδεπιγράφων επιφάσεων «αντιθέσεως» και «αντιδράσεως» κατά του Συστήματος-πλαισίου, «εναντίον όλων» και τά λοιπά μεγαλόστομα κυμβαλοειδή αλαλάσματα, πού με την ίδια ανεπίγνωτη ευχέρεια πού δολίως εκστομίζονται πετιούνται κατόπιν στον κάλαθο των αχρήστων, για να εμφανισθούν οι στομφώδεις των εμπνευσταί ως «οι καλοθεληταί όλων αρκεί ένα καλό αντάλλαγμα», ξεθάλλει (εκβλαστάνει) ο πυρήνας του χώρου αυτού πού, έχοντας επί μακρόν αντιπαρατεθή όχι μόνον με την ουσίαν και τις εκδηλώσεις τού Συστήματος αλλά και με τις όποιες κήβδιλες κι άσφαιρες εκτονώσεις της νεανικής επαναστατικής διαθέσεως, κατευθυνόμενες κι ευλογούμενες, όμως, από τούς κεντρικώς την όλην αμφίρροπο συμβίωσι ασυμβάτων ποιοτήτων ελέγχοντας εμπόρους ιδεών, ελεύθερος πιά από καθορισμούς ξένους κι αλλογενείς και άτοπες (αλλ’ αριστοτεχνικώς υπό τινων εκμεταλλευμένες!) περί «ενότητος» επικλήσεις, ευρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την πρόκλησιν του αυτοκαθορισμού, της δημιουργίας δηλαδή και ανοικοδομήσεως υπό το φώς αυτού πού αυθεντικώς και ασυμβιβάστως είναι δικό μας, ώστε ευρύθμως και ιεραρχικώς νά εκφράση ό,τι αμέσως εκπηδά εκ της ιδίας μας φυλετικής ουσίας, εκ του κεντρικού άξονος της υπάρξεώς μας.



Ενδεικτικές φωτογραφίες :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.