Εθνικοεπαναστατικός Αγώνας.


του Γ.Σ.


Ελευθερία , λέξη πολύ ωραία στο άκουσμα αν και κάπως δύσκολο να κατανοήσεις τι σημαίνει όταν έχεις γεννηθεί σε μια ελεύθερη χώρα (θεωρητικά) και άλλοι την εξασφάλισαν για σένα με θυσίες.


Ο σημερινός τυπικός “ελληναράς” (που πάει εκκλησία , βρίζει το δημόσιο αλλά παράλληλα κάνει πίπες για να καταφέρει να πάρουν το παιδί του εκεί , που αισθάνεται εθνικά υπερήφανος 2 μέρες το χρόνο , βρίζει τους μετανάστες αλλά άμα χρειαστεί εργάτη αλβανό/πακιστανό/μαροκινό θα πάρει , που γουστάρει να βλέπει αρετή και τόλμη κάθε σ/κ αλλά ο γιος του δεν υπηρέτησε στο στρατό λόγω κάποιας σπάνιας ασθένειας ... κλπ) έχει να καυχιέται για το ότι οι Έλληνες πάντα πολεμούσαν για την ελευθερία για το ότι η γαλανόλευκη είναι ποτισμένη με αίμα κλπ.
Αν του αναφέρεις τον IRA (ΙΡΛΑΝΔΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ) ή την PLO ( Οργάνωση για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης ) θα σου πει «αυτοί είναι τρομοκράτες» …


Μα για την ελευθερία τους δε πολεμάνε ;« Όχι αυτοί είναι τρομοκράτες , σκοτώνουν αθώο κόσμο»Μα και οι Έλληνες δεν πολέμησαν τους Τούρκους για την ελευθερία τους ; Το ίδιο κάνουν και οι Ιρλανδοί και οι Παλαιστίνιοι !« Μα οι Έλληνες πολεμούσαν τους Τούρκους δεν ήταν τρομοκράτες … »Αυτό είναι ένα δείγμα για το πως αντιλαμβάνεται ο νεοέλληνας καθώς και ο σύγχρονος Ευρωπαίος τους Εθνικοεπαναστάτες στις μέρες μας .... καθότι όπως φαίνεται εμείς και όλα τα άλλα έθνη που πολέμησαν για την ελευθερία τους προλάβαμε κάποια προθεσμία και όλοι οι άλλοι που δεν την πρόλαβαν δεν είναι επαναστάτες αλλά τρομοκράτες :


Συνεπώς «κακοί» και πρέπει να τους πολεμήσουμε όλοι μαζί γιατί χαλάνε τη πιάτσα των σιωνιστών.Μέσα στους άτυχους που δε πρόλαβαν την προθεσμία συγκαταλέγονται οι Παλαιστίνιοι οι οποίοι για χάρη του «εκλεκτού λαού» έγιναν πρόσφυγες μέσα στην ίδια τους τη χώρα και οι Ιρλανδοί που τολμούν να προσπαθούν να διώξουν απ τα εδάφη τους τα αγγλομασωνικά στρατεύματα του σάπιου στέμματος της Ελισάβετ.


Αυτοί όπως μας μαθαίνει και η τηλεόραση είναι πολύ «κακοί» άνθρωποι που σκοτώνουν χωρίς λόγο και αιτία επειδή μας μισούν όλους ... άσε που οι μεν Παλαιστίνιοι είναι Ισλαμιστές και είναι απειλή για τους «Χριστιανούληδες» , που παραδόξως πως ποτέ δεν έχουν πειράξει κανένα και μάλιστα πάντα βοηθούσαν τον περιούσιο λαό σε κάθε ανάγκη του. Αυτοί οι κακοί Ισλαμιστές θέλουνε να τους σκοτώσουν και «να φέρουν το σκοταδισμό σε όλο τον κόσμο» ….


Ενώ οι δε Ιρλανδοί έχουν δείξει σοσιαλιστικές τάσεις οι οποίες θα οδηγήσουν σε κομμουνισμό (κατά τας γραφάς ...) και είναι και ο Παττακός μεγάλος σε ηλικία για να κατεβάσει τα άρματα , και να εγγυηθεί την ασφάλεια της χώρας από την σοσιαλιστική απειλή που θα προκύψει αν επιτύχουν οι Ιρλανδοί στον αγώνα τους.


Στην πρώτη εικόνα που αξίζει όσο χίλιες λέξεις βλέπουμε τον κοινό αγώνα Παλαιστινίων -Ιρλανδών και την αποτυχημένη προσπάθεια κάποιων LOYALISTS ( καθυστερημένοι φανατικοί του στέμματος που στη σημαία τους έχουν και εξάκτινο ) να τη σβήσουν.


Οι αγαπητοί εν λόγω κύριοι σε σελίδα τους κατηγορούν τους ιρλανδούς εθνικοεπαναστάτες ότι υποστηρίζουν τον «Ισλαμοφασισμό» των παλαιστινίων ενώ κατά το Β’ΠΠ αντί να πολεμήσουν στο πλάι του στέμματος … τόλμησαν να ενστερνιστούν τα ιδανικά του Εθνικοσοσιαλισμού !


Στο ίδιο site υπάρχει και η σημαία της Παλαιστίνης διαγραμμένη έχοντας στο κέντρο μια σβάστικα … , οι αγγλομασόνοι δεν ξεχνούν από ότι φαίνεται όσους τόλμησαν να τους αντισταθούν , είναι γνωστό πως ο Μουφτής των Ιεροσολύμων Χουσεινί που συνέβαλε τα μέγιστα στην αφύπνιση των Μουσουλμάνων ενάντια στο εβραϊκό τέρας και στη συγκρότηση της μεραρχίας των Ες-Ες Χαντσάρ ήταν συγγενής του Γιάσερ Αραφάτ που ηγήθηκε για δεκαετίες της παλαιστινιακής προσπάθειας για ελευθερία.


Το τραγικό είναι πως πολλοί ανά τον κόσμο εθνικιστές ( ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να αυτοαποκαλούνται ) ασπάζονται τις θέσεις ενάντια στον IRA και την PLO. Και στη χώρα μας έχουμε τέτοια δείγματα γραφής από αυτοαποκαλούμενη «πατριωτική ακροδεξιά» εφημερίδα που υμνεί σε κάθε της φύλλο τις δυνάμεις καταστολής , και έχει στο εξώφυλλο βαθύπλουτο μασόνο να γράφει πριν από 5 μήνες υπέρ του Ισραηλινού στρατού και «για τον αγώνα του ενάντια στους αλητήριους παλαιστινίους» ...


Λευκέ Ξύπνα !


Αν πραγματικά πολεμάς για την Ευρώπη των Εθνών και όχι μόνο , κάθε Εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας πρέπει να γίνει και δικός σου !


B&H Hellas Τεύχος 23ο , Μάιος 2009Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου