Η αθλιότητα της μπουρζουαζίας επαναλαμβάνεται !του Αριστοτέλη Καλέντζη.


Ένα δημοσίευμα στο, πολύ, αμφιλεγόμενο «Ιndymedia» έρχεται να αποδείξει - παρά τον τίτλο του - ότι υπάρχουν κάποιοι που θυμούνται και θυμούνται πολύ καλά ότι η μπατσοκρατική δημοκρατία επαναλαμβάνεται με την ίδια απανθρωπιά αλλά και την ίδιαν έλλειψη φαντασίας !Το δημοσίευμα έχει αριθμό «ταυτότητος» 1083361 κι έχει ως εξής:
1083361
Kανείς δε θυμάται
από το παρελθόν 12:31μμ, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009


Το 1977 και ΠΑΛΙ παραμονές εκλογών συνελήφθη ο Καλέτζης σαν τρομοκράτης. Ό Καλέτζης ακροδεξιός και τότε η ακροδεξιά ήταν ο κίνδυνος για τη Νέα Δημοκρατία.


Τότε και ΠΑΛΙ η Νέα Δημοκρατία ήταν κυβέρνηση που ετοιμάζονταν να παραδώσει την εξουσία.


Τότε και ΠΑΛΙ η Νέα Δημοκρατία κινδύνευε να χάσει τις εκλογές αλλά με τη σύλληψη του Καλέτζη που καταδικάστηκε πέντε μέρες ΠΡΙΝ τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία ΚΕΡΔΙΣΕ οριακά τις εκλογές!!!!


Τώρα και ΠΑΛΙ παραμονές εκλογών συλλαμβάνονται "τρομοκράτες" αλλά αριστεροί αυτή τη φορά. Τώρα ο κίνδυνος για τη Νέα Δημοκρατία είναι ορατός από "αριστερά"!


Τώρα και ΠΑΛΙ η Νέα Δημοκρατία κινδυνεύει να πιάσει πάτο ακριβώς όπως και το 1977 αλλά πολεμάει για την ...ανατροπή και συλλαμβάνει κάποιους πιτσιρικάδες με ...κατσαρολικά στη κουζίνα τους!


Μπας και είμαστε αναλώσιμα κρέατα του κομματικού δίπολου που δουλεύει για το υπερατλαντικό αφεντικό του TOΣΟ ξεδιάντροπα;
To παραπάνω δημοσίευμα είναι ακριβέστατο και απολύτως εύστοχο ως προς τον συμπερασματικό παραλληλισμό του! Μόνη ανακρίβειά του και λίαν προσβλητική για το άτομό μου, ο χαρακτηρισμός μου ως «ακροδεξιού»! Κατά τεκμήριο , ένας Πλατωνικός Εθνικοσοσιαλιστής βρίσκεται εκτός του πολιτικάντικου «φαύλου κύκλου», αλλά το λανθάνειν για τον συντάκτη του , ως άνω , κειμένου ανθρώπινο.


Με την επανάληψη του «κόλπου» της δήθεν «αποτελεσματικότητας απέναντι στους τρομοκράτες» η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει την επανάληψη του ίδιου «φτηνού» δημαγωγικού «πατρόν» που, από τον καιρό του εθνοπροδότη Κωνσταντίνου Καραμανλή, επιχειρεί τη συστηματική εξαπάτηση της κοινής γνώμης με σκοπό το «στρουγγάρισμά» της στο αδιέξοδο της αναγκαστικής ψήφου !


Λακωνικά και χωρίς καμία διάθεση πολιτικολογίας, θεωρώ ανεπιφύλακτα την υπόθεση της συλλήψεως του Χαλανδρίου ως στημένη και κοινό προεκλογικό πυροτέχνημα !


Έχοντας άμεση «εμπειρία» της χαφιεδίστικης ποταπότητας της αστικής δημοκρατίας , θεωρώ ότι η συγκεκριμένη πυροτεχνηματική σύλληψη δήθεν «τρομοκρατών» εξυπηρετεί το προεκλογικό παιγνίδι των μπουρζουαζίστικων μονομάχων του κοινοβουλίου και μόνον.


Η δε δικαστική αρχή που αποτελεί το «μακρύ χέρι» της μπουρζουαζίας αυτό ακριβώς θα πρέπει να το έχει υπ’ όψη! Τα μάτια όλων είναι στραμμένα επάνω στους χειρισμούς της «δικαιοσύνης» με ιδιαίτερα κριτική διάθεση διότι δεν νοείται να παραβλέπουμε τον a priori προεκλογικό δόλο που είναι ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΣ !


Οι δικαστές που θα χειρισθούν τις τύχες των συγκεκριμένων συλληφθέντων θα πρέπει να έχουν υπ’ όψη τους ότι ανήκουν σε ένα σύστημα καθολικώς αμφισβητούμενο και πανταχόθεν διάτρητο ! Οι συγκεκριμένοι δικαστές θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί διότι « οι κρίνοντες κριθήσονται ! ».


Και μία τέτοια «κρίση» θα είναι ασφαλώς απρόβλεπτη !


Σε μία κοινωνία όπου πρεζέμποροι αστυνομικοί και λοιποί ένστολοι επίορκοι με την «συνδρομή» δημοσιοκάφρων προϊόντων της κοινοβουλευτικής ζούγκλας , καταρτίζουν δικογραφίες υπό τις ευλογίες αλητών ρασοφόρων και με την επικύρωση αποφάσεων διπόδων κτηνών του ευρύτατου παραδικαστικού κυκλώματος , ΚΑΝΕΙΣ δεν πείθεται ότι στο Χαλάνδρι συνελήφθησαν «τρομοκράτες» !


Αντιθέτως, η σκέψη ΟΛΩΝ πηγαίνει στην επανάληψη μιάς άτιμης μεθοδεύσεως μπατσο-κυπιτζήδων που στηρίζουν τη διαιώνιση της δημοκρατικής απάτης !


Και, όλα τα παραπάνω, δεν τα γράφει ένας «αριστερός» ή ένας «αναρχικός» που επιθυμεί να υπερασπισθεί «συντρόφους» του αλλά ένας Φασίστας που αγωνιά για τις τύχες συνανθρώπων του τους οποίους «η μηχανή του δημοκρατικού κυμά» οδηγεί επί σφαγήν , χάρη προεκλογικών συμφερόντων !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου