Μήνυμα του Εθνικιστικού Μετώπου Πελοποννήσου «Λύκοι του Μοριά».Πολύ καλή η εμφάνιση της Εθνικής Ελπίδων στην Τρίπολη απέναντι στην ομάδα της «εθνικής» Αγγλίας. Παρόλο που οι Άγγλοι προηγήθηκαν αρκετά νωρίς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να απειλήσουμε πολλές φορές την αντίπαλη εστία.


Ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα που μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον.

Με πρωτοβουλία αυτόνομων αλλά και οργανωμένων συντρόφων από διαφορετικές περιοχές της νοτιοανατολικής Πελοποννήσου , περισσότεροι από 20 Εθνικιστές βρέθηκαν στην βροχερή Τρίπολη και στις εξέδρες του γηπέδου του Αστέρα Τριπόλεως στο πλευρό της Εθνικής ποδοσφαίρου και έδωσαν βροντερό παρών.


Εκεί είχαμε την ευκαιρία αλλά και την τιμή , να γνωρίσουμε πολλά νέα παιδιά με φλογερή Ελληνική συνείδηση και όρεξη για αυτοοργάνωση και ενεργή αντίσταση ενάντια στην παγκοσμιοποίηση .


Περισσότεροι από 2500 φίλαθλοι στο γήπεδο με αρκετά καλή διάθεση και δυνατό παλμό. Το τύμπανο σε συνδυασμό με τα πολλά συνθήματα εκ μέρους των συντρόφων αλλά και του κόσμου άνοιξε την αυλαία του παιχνιδιού.


Η παρουσία Ισραηλινών αθλητικών παραγόντων στον χώρο έδωσε την αφορμή για αρκετά αντισιωνιστικά συνθήματα εκ μέρους μας αλλά και στην συνέχεια από την πλειοψηφία της κερκίδας.


Ακολούθησαν συνθήματα κατά της αγγλοσιωνιστικής κατοχής στην Κύπρο , καθώς και αναφορές στον αγώνα της εθνικοεπαναστατικής ΕΟΚΑ ‘Α. Δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα κλασσικά συνθήματα ενάντια στην παρακρατική antifa! και τα τσιράκια της.


Αναρτήθηκαν από την αρχή του αγώνα έως το τέλος ελληνικές σημαίες , εθνικιστικά σύμβολα και πανό των Εθνικιστών της Σπάρτης φυσικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.


Σημασία έχει σε κάθε γειτονιά και σε κάθε πόλη να είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι , όλοι μαζί απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και σε κάθε εκφραστή της νέας τάξης πραγμάτων.


Μετά το παιχνίδι ακολούθησε διανομή πολιτικού υλικού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό ανάρπαστα έγιναν τα εξαιρετικά αυτοκόλλητα του μουσικοπολιτικού οργανισμού «Blood and Honour Hellas».


Το γήπεδο δεν αποτελεί τον σκοπό αλλά μόνο ένα μόνο μέσο για την διάδοση των ιδεών μας.


Ενότητα και αλληλεγγύη είναι το όπλο μας για το μέλλον.


Εθνικιστικό Μέτωπο Πελοποννήσου «Λύκοι του Μοριά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου