Νέα κοινωνική παρέμβαση Αυτόνομων συντρόφων του Μαύρου Κρίνου στο κέντρο της Αθήνας.


Εκτρώσεις = γενοκτονία.του Νέστορος Π.


Στις 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε μια νέα κοινωνική παρέμβαση από συντρόφους και συντρόφισσες του Μαύρου Κρίνου της περιοχής των Αθηνών.


Το εθνικό και κοινωνικό θέμα των εκτρώσεων μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν τόσο με σχετική αρθογραφία στο ιστολόγιο μας , όσο και με παρεμβάσεις και ενημέρωση δεκάδων Ελληνίδων με πληροφοριακό υλικό.


Η συντακτική μας ομάδα και στο παρελθόν προχώρησε σε ανάλογες παρεμβάσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα και πολύ θετικά σχόλια τόσο από απλούς συμπατριώτες μας και συμπατριώτισσες όσο και από οργανωμένες συνιστώσες του εθνικοεπαναστατικού χώρου.


Έτσι λοιπόν με πρωτοβουλία συντρόφων επιλέξαμε περιοχές των Αθηνών για να έρθουμε σε άμεση επαφή με νέες Ελληνίδες και να προβάλλουμε την δική μας θέση.


Σημαντικός παράγοντας στην προσπάθεια αυτή το εξαιρετικό πληροφοριακό υλικό του οργανισμού κοινωνικής φροντίδας «Θεόφιλος» , το οποίο μοιράστηκε σε εκατοντάδες αντίτυπα.


Πρώτος μας σταθμός ο σταθμός του μετρό στο Αιγάλεω όπου και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με πολλές συμπατριώτισσες μας για το φλέγον αυτό θέμα που δεν είναι άλλο από τις εκτρώσεις.


Στο υλικό που μοιράσαμε επιλέξαμε να προσθέσουμε την σφραγίδα της συντακτικής μας ομάδας με αποτέλεσμα κάποιοι συμπατριώτες έχοντας στα χέρια τους το υλικό αυτό να ενημερώνονται παράλληλα για τις δραστηριότητες και τις θέσεις των συντρόφων μας.


Στην συνέχεια συνεχίσαμε την παρέμβαση σε κεντρικά σημεία , οδούς και δρόμους των Αθηνών ( Σύνταγμα , Ακαδημίας , Προπύλαια , Ιπποκράτους , Ομόνοια , κ.α. ) με εκατοντάδες φυλλάδια να μοιράζονται αποκλειστικά σε νέες Ελληνίδες.

Παράλληλα με το μοίρασμα των ενημερωτικών φυλλαδίων στην Ιπποκράτους καταστρέψαμε αφίσες τσάτσων της νέας τάξης και παρακρατικών σκουπιδιών . Ενώ σε κάποια κομβικά σημεία συμβολικά κολλήσαμε αυτοκόλλητα της συντακτικής μας ομάδας αλλά από κάποια ακόμα με αντικαπιταλιστικό μήνυμα του «Blood and Honour Hellas» που έτυχε να έχουμε μαζί μας.

Πάντως με το μήνυμα της παραπάνω αφίσας συμφωνούμε 100% …Για εμάς το θέμα των εκτρώσεων αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα και στο μέλλον σκοπεύουμε να προχωρήσουμε σε ακόμα πιο ευρύτερες κινήσεις.


Σκοπός μας και στόχος μας οι συνεχείς παρεμβάσεις σε σχέση με τα κοινωνικά ζητήματα και η ακόμα μεγαλύτερη αυτοοργάνωση σε περιοχές που έχουμε επαφή με συντρόφους και συντρόφισσες για την ενδυνάμωση και ανάπτυξη του Ελληνικού Εθνικοεπαναστατικού κινήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου