Μυρτώ, το αίμα σου κυλάει στις φλέβες μας!Συναγωνίστριες και συναγωνιστές αυτό το άρθρο αφιερώνεται ως έχουμε καθήκον στη μικρή μας αδερφή που βρίσκεται διασωληνωμένη μετά από πολλαπλό βιασμό και απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της από υπάνθρωπο έποικο από το Πακιστάν.


Όπως κάθε οργανωμένος εποικισμός έτσι κι αυτός τον οποίο υφιστάμεθα ως Έλληνες εδώ και αρκετά χρόνια συνοδεύεται από βιασμούς, δολοφονίες, κλοπές και στο μέλλον και από μαζικές δολοφονίες υπό τη μορφή τρομοκρατικών επιθέσεων από ασιατικά κτήνη.Οι Έλληνες ένστολοι, ως όργανα του νεοελληνικού κράτους των δολοφόνων, είτε αδιαφορούν, είτε αδυνατούν να προστατέψουν το λαό, ενώ οι καπιταλιστές, βυθισμένοι στη ταξική τους αποχαύνωση και την ασφάλεια που τους παρέχουν οι  σωματοφύλακες, τρίβουν τα χέρια τους για τη φτηνή εργασία που προσφέρουν οι έποικοι με την αμέριστη υποστήριξη των προδοτών της ‘αριστερής’ λαίλαπας.


Βέβαια η μικρή Μυρτώ που άκουγε ανέμελη μουσική στη παραλία από το κινητό της τίποτα μάλλον δεν είχε σκεφτεί από όλα αυτά όπως ίσως ούτε και οι γονείς της. Άλλωστε τώρα που τα σχολεία είναι κλειστά και δεν τους ταλαιπωρούν τα μαθηματικά, η φυσική και τα αρχαία Ελληνικά, ποιό Ελληνόπουλο θα ήθελε να σκέφτεται το ζοφερό μέλλον που σχεδιάζουν γι αυτό τα κοράκια του διεθνούς Σιωνισμού και οι εγχώριοι κοτζαμπάσηδες ; Έπρεπε όμως να πληρώσει ! Γιατί ; Διότι ήταν Ελληνίδα !


Διότι έτσι πρέπει να συμβεί στον ντόπιο όταν ο έποικος πάρει τη γη του… να ταπεινωθεί, να εξευτελιστεί, να κακοποιηθεί και τελικά να πεθάνει !


Ηλίθιοι νεοέλληνες η Μυρτώ δεν ήταν απλά ένα ‘τυχαίο’ περιστατικό, ούτε ήταν θύμα ‘εγκληματικότητας’ όπως αρέσκονται να λένε οι αστοί και τα ακροδεξιά τσιράκια τους.


για περισσότερα στον σύνδεσμο εδώ ...

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος19/8/12 12:38 π.μ.

    Για το περιεχόμενο της διαπλοκής δεν μιλάει κανένας. Σε τι συνίσταται η διαπλοκή κ γιατί οι δολοφόνοι έχουν άσυλο. Γιατί έπρεπε ο πακιστανός να έχει τα ευεργετήματα του νόμου? Το γιατί δεν το πιάνει κανένας έστω κ ως προβληματισμό. Μήπως γνωρίζετε κ έχετε πέσει θύματα της σιωπής? Επίσης δεν την αποκαλεί κανένας μαθήτρια. Μήπως για να μην συνδυαστεί το συμβάν με τον Γρηγορόπουλο? Eίναι η ίδια αιτία διαπλοκής απλώς αλλάζει η εθνικότητα των δολοφόνων. Ο ένας ήταν κ όργανο κράτους μην ξεχνάμε. Την απάντηση την δίνω εγώ όμως εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=HY-m7Fq0h8o ΤVskai- ΕΚΑΤΟΜ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή