Η νομιμοφροσύνη των δημοκρατών ... εφήμερων μαζανθρώπων !του Πλακέντιου.Η νομιμοφροσύνη σαν έννοια σημαίνει την πλήρη καταστολή σε  ατομικό  καθώς και σε συλλογικό επίπεδο - όταν αναφερόμεθα  στην Κοινότητα προσδιορισμένη δια του φυσικού φυλετικού Υποβάθρου - δια μέσου της  συνειδητοποίησης και αποδοχής αυτής από τα / το άτομα / άτομο  στο εκάστοτε θεωρούμενο ως νόμιμο κατεστημένο, το οποίο θεωρείται απαραβίαστο και «ιερό» για την κοινωνική και ατομική ομαλότητα η οποία υποτίθεται ότι είναι ανεπηρέαστη από ολισθήματα  … όμως το ήδη ολισθημένο δεν γίνεται να ολισθήσει περισσότερο.Με βάση αυτό το καλλιεργούμενο - κυρίως σε πρώτο στάδιο, δια της ελεγχόμενης  και αντιπνευματικής παραπαιδείας - συνειδησιακό πλαίσιο παρατηρούνται φαινόμενα αποδοχής της εκάστοτε κατάστασης από το άτομο και την γενικότερη Κοινότητα όπου και ανήκει φυλετικά. Διαμορφώνεται μια ιδιαίτερη εμφατική αδράνεια και πνευματική νάρκη χωρίς να λείπει η αντιδραστικότητα - ως διαμορφωμένο  αντιθετικό συναίσθημα προς κάθε είδους πραγματική δράση που απειλεί  με κατάρρευση το δημοκρατικό εκφυλισμένο καθεστώς των  σιωνιστών τραπεζιτών και των κινούμενων στο ίδιο πλαίσιο υποτακτικών πάσης κομματικής υφής και παράταξης  «προοδευτικών  και ανανεωτικών δημοκρατικών δυνάμεων»  - δια της διαμορφωμένης εκ των μέσων μαζικής εξαπάτησης  «Κοινής Γνώμης».


Αυτή όμως η αντίληψη προοπτικής δεν είναι έμφυτη , το άτομο από την φύση του υπηρετεί δια μέσου της συνειδητοποίησης - δηλαδή της κατανόησης του σκοπού για τον οποίο συντελέσθηκε η έναρξη της ζωής του ως υλικοπνευματική οντότητα και ως συμπαντικά καθορισμένο και εν δυνάμει, ολοκληρωμένο είναι - το συλλογικό πεπρωμένο της φυλής  για  την εκπλήρωση του οποίου είναι  φυσικώς προορισμένος και σχεδιασμένος. Της οποίας βέβαια αποτελεί οργανικό και αναπόσπαστο μέρος καθώς είναι ένα μέρος του όλου που αυτή αποτελεί όπως αυτό επεξηγείται άριστα στην Εθνικοσοσιαλιστική Βιοθεωρία.


Πράγμα που συνεπάγεται μια ιδιαίτερη αμφίδρομη σχέση αλληλεξάρτησης  και ολοκληρωτικής σύζευξης του  ατόμου με την Κοινότητα, μέχρι την Τελική Ενδελέχεια (ολοκλήρωση και Τελείωση του Λόγου - Τέλους του Όντος με σκοπό την ανανέωση της  κυκλικής  κίνησης  της Αναγέννησης).


Καθώς φαίνεται λοιπόν η Δράση μέσα στα Κοινοτιστικά πλαίσια είναι καθορισμένη και συνεπάγεται την Διαφύλαξη της ίδιας της Φυσικής  αντικειμενικής  πραγματικότητας και όχι της διαμορφούμενης από αντιφυσικούς και άκρως υλιστικούς  παράγοντες , οι οποίοι επιβάλλουν θεσμούς , νόμους και ασαφή πλειοψηφικά καθεστώτα , τα οποία υπηρετούν  κρατικά οικονομίστικου τύπου συστήματα .Για αυτό εξάλλου το σύστημα που επικρατεί που δεν διαφέρει  ούτε από την αριστερή  αλλά ούτε από την δεξιά προοπτική, ενδιαφέρεται και προωθεί  την κοινωνική και  φυλετική μαζοποίηση μιας και αυτό ενδυναμώνει  πλειοψηφιοκρατικές  «πολιτειακές» τάσεις  και έχει ως σκοπό την  τελική εξαφάνιση και πλήρη καταρράκωση  της  Αξιοκρατικής Αντίληψης  και των  - ως προς την ολότητα σώματος και πνεύματος - Αρίστων.  Για αυτό εξάλλου ο Εθνικοσοσιαλισμός βρίσκεται  στο στόχαστρο συνεχώς.


Συνεπώς  λοιπόν  ο  Αγώνας  κατά αυτής της εκφυλισμένης αστικής αντίληψης είναι επιτακτικός και αναγκαίος καθώς και η ολοκληρωτική αντίθεση μας  προς αυτήν . Βέβαια δεν λείπουν όσοι κατά καιρούς καπηλεύονται  Ιδέες και Ιδανικά. Εκμεταλλευόμενοι την σύγχυση των όρων προσπαθούν  να περάσουν προς τα έξω μια  ... «νομιμόφρονη» όψη της  Βιοθεωρίας μας με σκοπό την κάρπωση των «δημοκρατικών αγαθών» του συστήματος και δείχνοντας ταυτόχρονα ότι πραγματικά ποτέ δεν έδιωξαν από πάνω τους την ρετσινιά του ρουφιάνου και του δειλού «εθνικόφρονα» δεξιού.  Η εναντίωση και η διαφοροποίηση μας από αυτούς είναι δεδομένη εδώ και χρόνια.


Σαν επίλογο  θα υπενθυμίσω  τα  αξέχαστα λόγια - από ομιλία στην Ravenna  της Βόρειας  Ιταλίας κατά την ταραγμένη  αλλά τόσο Ηρωική  εποχή των χρόνων του Μολυβιού ,  του Μεγάλου Αγωνιστή του  Ε.Σ.Ε.Σ.Ι.  -  του Γεωργίου Βεντούρη :«Είμαστε παγανιστές γιατί είμαστε Έλληνες, γιατί μας είναι αδύνατο να παραδεχθούμε άλλες αξίες εκτός από αυτές που πηγάζουν από το θαύμα του Ελληνικού πνεύματος. Γιατί στη θέση των ηρώων και των φιλοσόφων μας, δεν μπορούμε να βάλουμε προφήτες σκοτεινούς και αιμοσταγείς βασιλιάδες ενός άξεστου και βάρβαρου λαού … είμαστε Αναρχικοί και θα είμαστε μέχρι όμως την στιγμή που θα κυριαρχήσει η αρχή της εθνικοσοσιαλιστικής εξουσίας»Σύντροφοι Ψηλά τα Αιώνια Λάβαρα με τα Παντοτινά Σύμβολα της  Φυλής, τίποτα δεν  τελείωσε το ‘45 ούτε πρόκειται να τελειώσει ποτέ !

link:
Ο αριστερός Εθνικοσοσιαλιστής Γεώργιος  
Βεντούρης και ο αγώνας του ΕΣΕΣΙ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου