Θερμά συγχαρητήρια στην Nadja Drygalla!


Προτίμησε να αποχωρήσει από την "Ολυμπιακή" αποστολή της Γερμανίας παρά να συμβιβαστεί με την "πολυπολιτισμικότητα" και τον "αντιρατσισμό". Η συγκεκριμένη είδηση (όπως άλλωστε ήταν απόλυτα αναμενόμενο) δημοσιεύεται εντελώς παραχαραγμένη από όλα ανεξαιρέτως τα εγχώρια Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως όπως και από αρκετά διεθνή.


Η αθλήτρια ούτε αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς, ούτε ανήκει στον χώρο της "ακροδεξιάς" όπως αναφέρουν. 
Εδώ δημοσιεύουμε την είδηση όπως ακριβώς έχει (και δυστυχώς αυτό αποτελεί μέχρι στιγμής Πανελλήνια αποκλειστικότητα για την ιστοσελίδα www.armahellas.com) Η 23χρονη Γερμανίδα πρωταθλήτρια της κωπηλασίας Nadja Drygalla δηλώνει εθνικοσοσιαλίστρια (και όχι "ακροδεξιάς ιδεολογίας" όπως την παρουσιάζουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως, χαρακτηρισμό που η ίδια τον θεωρεί προσβλητικό καθώς οι ιδέες της δεν έχουν καμία σχέση με την ακροδεξιά) και συμμετείχε ενεργά στην τοπική εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση "National Socialists Rostock".

Εργαζόταν στην τοπική αστυνομία από την οποίαν και δέχονταν πιέσεις απαιτώντας να σταματήσει την πολιτική της δράση. Η ίδια όμως προτίμησε να μείνει δίχως εργασία παρά να απαρνηθεί την αγωνιστική στάση ζωής της και πριν από έναν χρόνο υπέβαλλε την παραίτηση της στην αστυνομία καταγγέλοντας το αντεθνικό και ελεγχόμενο από τους Σιωνιστές "γερμανικό" κράτος.


Καθώς αποτελεί εξαιρετική αθλήτρια οι αθλητικοί παράγοντες της Γερμανίας ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ από τις επιδόσεις της να την συμπεριλάβουν στην Γερμανική "Ολυμπιακή" αποστολή του Λονδίνου 2012. Έτσι η αθλήτρια πρόλαβε χθες να λάβει μέρος στην Γερμανική οκτάκωπο που πήρε την 7η θέση στο τουρνουά του Λονδίνου.


Όμως καθώς η αθλήτρια ήταν γνωστή στην Γερμανία για την στάση ζωής της, και ιδιαίτερα στην περιοχή του Rostock, τα τοπικά Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως ξεκίνησαν τις περασμένες ημέρες να δημοσιεύουν αθλιότητες στον τύπο της χώρας καθώς και φήμες για προσωπική της σχέση που άλλες εφημερίδες ανέφεραν ότι ήταν με "νεοναζιστή", άλλες με "στέλεχος ακροδεξιού κόμματος" με άλλες με "στέλεχος του Γερμανικού Εθνικιστικού κόμματος NPD".


Καθώς βέβαια η ίδια η αθλήτρια δηλώνει εθνικοσοσιαλίστρια δεν έχει ιδιαίτερη σημασία με ποιόν διατηρεί σχέση αν και είναι απόλυτα αυτονόητο ότι δεν θα είχε σχέση με κάποιον …αναρχικό ή "προοδευτικό" αλλά θα προτιμούσε κάποιον εθνικοσοσιαλιστή.


Έτσι τα περί "σχέσεως" της αθλήτριας με "νεοναζιστή" κ.λ.π. τα αναφέρουν τα Μ.Μ.Ε. κυρίως διότι για να πωλήσουν την ιστορία χρειάζονταν να προσθέσουν και λίγο…"πιπέρι" , ώστε να μπορούν τα δημοσιεύματα να προκαλούν και μερικές αρρωστημένες ονειρώξεις και φαντασιώσεις στους αρρωστημένους "αντιρατσιστές" που τα διαβάζουν και τα αναπαράγουν.


για περισσότερα στον σύνδεσμο εδώ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου