Αυτόνομοι Εθνικιστές Κύπρου: "Κατά Μέτωπον" 22-12-2012.



" ... Η προγραμματισμένη παρουσίαση της δισκογραφικής δουλειάς του Κωνσταντίνου Στυλιανού είναι ένα από τα γεγονότα που σημάδεψαν την εθνικιστική χρονιά στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου, αφού ήταν μια εκδήλωση ενάντια στην λήθη και στην υποταγή, μια μουσικοπολιτική εκδήλωση ενάντια στην τρόϊκα και την διζωνική.


Από νωρίς το απόγευμα ο χώρος του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ Λεμεσού, ένας καθαρά οπαδικός χώρος μετατράπηκε για ακόμα μια φορά σε ένα εθνικοκοινωνικό χώρο αφού είναι γνωστή η προσφορά του συγκεκριμένου συνδέσμου. Ο άσχημος καιρός δεν πτόησε κανέναν από τους συναγωνιστές και φίλους που με διάθεση διαμόρφωσαν το οίκημα ούτως ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η πρώτη εθνικιστική μουσικοπολιτική εκδήλωση στο νησί.







Αυτόνομοι, μέλη αντικατοχικών οργανώσεων καθώς και φίλοι του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος έδωσαν το παρών τους τιμώντας έτσι την δουλειά του φίλου και συναγωνιστή Κωνσταντίνου Στυλιανού. Ο χώρος μικρός για να χωρέσει τους δεκάδες εθνικιστές που μαζεύτηκαν από όλες τις μεριές της ελεύθερης Κύπρου.



Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 10 το βράδυ με χαιρετισμό από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ Λεμεσού. Στην συνέχεια ο κ. Λουκάς Σταύρου, πρόεδρος του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος αναφέρθηκε στην τέχνη και στον εθνικισμό μεταξύ άλλων σε μια άκρως επίκαιρη ομιλία ενώ διαβάστηκαν χαιρετισμοί από την S-Crew Records & Distributions, την εταιρεία που ανέλαβε την κυκλοφορία και την διανομή του μοναδικού και χωρίς προηγούμενο για την Ελληνική  πολιτικοποιημένη μουσική σκηνή δίσκου που κινείται στον χώρο του έντεχνου folk / rock.



Η  S-Crew Records & Distributions μεταξύ άλλων χαιρέτισε την εκδήλωση παρουσίασης του cd ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ αναφέροντας ότι πρόκειται για μια αξιέπαινη κυκλοφορία, της οποίας ανέλαβαν την διανομή χωρίς κανέναν ενδοιασμό, διότι ως εταιρεία πιστεύει ότι τέτοιες δουλειές βρίσκονται προς τη σωστή κατεύθυνση όσον αφορά την ποιότητα και το μήνυμα που περνούν στους ακροατές. Κάλεσαν του Έλληνες της Κύπρου να ενισχύσουν την κυκλοφορία και τα τραγούδια του Συντρόφου Κωνσταντίνου χαρακτηρίζοντας το άλπουμ σαν μια πραγματική όαση μέσα στα σκουπίδια που ακούμε καθημερινά.






Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάσει η σ.ο. του Μαύρου Κρίνου, έτσι λοιπόν στον χαιρετισμό της μεταξύ άλλων ανέφερε : "Η συντακτική ομάδα του "Μαύρου Κρίνου" χαιρετίζει την σημερινή εκδήλωση των συναγωνιστών και συγχαίρει τον αδερφό μας Κωνσταντίνο Στυλιανού για την πρωτοβουλία καθώς και όλους όσους στήριξαν αυτή την ποιοτική προσπάθεια. Το μυαλό και η καρδιά μας βρίσκεται πάντα στην Μεγαλόνησο και λαχταράμε όλοι μαζί την στιγμή που θα παλέψουμε για μια Ελεύθερη και  και Ενωμένη Κύπρο."


Ευχάριστη έκπληξη ήταν για όλους εμάς που δώσαμε το παρών μας, η ανάγνωση χαιρετισμού της Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας και των Ελλήνων Κενταύρων από Κύπριο συμπατριώτη μας, μαθητή της σχολής των Έφιππών Τοξοβόλων.


Τέτοιες στιγμές μπορείς να αντιληφθείς πώς μπορεί κάποιος να εκμηδενίσει τις χιλιομετρικές αποστάσεις και να συνδέσει μια γειτονιά της Λεμεσού με ολόκληρο τον μητροπολιτικό κορμό.



Η Ελληνική Εφιπποτοξοτική Εταιρεία μεταξύ άλλων χαιρέτισε την κυκλοφορία και παρουσίαση της δισκογραφικής εργασίας του Συνέλληνος Κωνσταντίνου Στυλιανού η οποία αποτελεί, σύμφωνα με τον χαιρετισμό τον καλύτερο αγωνιστικό παιάνα για τον μαχόμενο Κυπριακό Ελληνισμό.



Μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό τους οι Έλληνες Κένταυροι αναφέρουν ότι οι συνθέσεις του Κωνσταντίνου Στυλιανού, επίκαιρες και λυρικές όσο ποτέ, δεν είναι παρά το πιο ειλικρινές θυμίαμα - υπόσχεση των σημερινών Κυπρίων και Ελλαδιτών Πατριωτών προς τις ψυχές των Ηρώων που πλανώνται πάνω από τα Φυλακισμένα Μνήματα διαβεβαιώνοντας το "πολλώ κάρρονες" όποτε χρειασθεί ..."


για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο στον σύνδεσμο εδώ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.