Το «Μέτωπο Αλληλεγγύης για την Συρία» σε 11 πόλεις της Ελλάδος!


Οι συμπατριώτες μας που στηρίζουν το «Μέτωπο Αλληλεγγύης για την Συρία» πραγματοποίησαν ευρείας κλίμακας αφισοκόλληση σε 11 πόλεις της χώρας! 


Συγκεκριμένα η εν λόγω παρέμβαση έλαβε μέρος στις παρακάτω περιοχές: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κόρινθος, Λαμία, Πειραιάς, Σέρρες και Τρίπολη ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες περιοχές.Δόθηκε ιδιαίτερο βάρος σε σχολεία και σχολές, στέκια νεολαίας και δημόσιους χώρους,  εργοστάσια και χώρους άθλησης ώστε το μήνυμα υπέρ του Συριακού λαού να γίνει ακόμα πιο γνωστό! Το «Μέτωπο Αλληλεγγύης για την Συρία» είναι η μοναδική κίνηση στην Ευρώπη που εκπροσωπεί τον μαχόμενο Συριακό λαό. 


Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι συμμετέχουν στην εν λόγω πανευρωπαϊκή κίνηση άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες όμως αυτό δεν έχει σταθεί εμπόδιο μπροστά στην προσπάθεια για την υπεράσπιση της αλήθειας. Όλοι μαζί έχουν ως στόχο να σπάσουν το τείχος σιωπής που έχουν επιβάλλει οι Σιωνιστές και τα καθοδηγούμενα «μαζικά μέσα αποβλάκωσης»

Σέρρες


                                                                        ΠειραιάςΛαμία
                                                                       Κόρινθος
                                                                       Τρίπολη

                                                                        Κοζάνη

                                                                     ΚέρκυραΚατερίνη

Θεσσαλονίκη

                                                                         Βόλος

Αθήνα βόρεια προάστιαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.