Το «Μέτωπο Αλληλεγγύης για την Συρία» σε 11 πόλεις της Ελλάδος!


Οι συμπατριώτες μας που στηρίζουν το «Μέτωπο Αλληλεγγύης για την Συρία» πραγματοποίησαν ευρείας κλίμακας αφισοκόλληση σε 11 πόλεις της χώρας! 


Συγκεκριμένα η εν λόγω παρέμβαση έλαβε μέρος στις παρακάτω περιοχές: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κόρινθος, Λαμία, Πειραιάς, Σέρρες και Τρίπολη ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες περιοχές.Δόθηκε ιδιαίτερο βάρος σε σχολεία και σχολές, στέκια νεολαίας και δημόσιους χώρους,  εργοστάσια και χώρους άθλησης ώστε το μήνυμα υπέρ του Συριακού λαού να γίνει ακόμα πιο γνωστό! Το «Μέτωπο Αλληλεγγύης για την Συρία» είναι η μοναδική κίνηση στην Ευρώπη που εκπροσωπεί τον μαχόμενο Συριακό λαό. 


Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι συμμετέχουν στην εν λόγω πανευρωπαϊκή κίνηση άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες όμως αυτό δεν έχει σταθεί εμπόδιο μπροστά στην προσπάθεια για την υπεράσπιση της αλήθειας. Όλοι μαζί έχουν ως στόχο να σπάσουν το τείχος σιωπής που έχουν επιβάλλει οι Σιωνιστές και τα καθοδηγούμενα «μαζικά μέσα αποβλάκωσης»

Σέρρες


                                                                        ΠειραιάςΛαμία
                                                                       Κόρινθος
                                                                       Τρίπολη

                                                                        Κοζάνη

                                                                     ΚέρκυραΚατερίνη

Θεσσαλονίκη

                                                                         Βόλος

Αθήνα βόρεια προάστιαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου