Τα ουρλιαχτά των Λύκων αντηχούν ως κάλεσμα μάχης στα αυτιά μας!


Υπάρχουν κάποιοι που επιλέγουν να κάνουν τα λόγια πράξη και να περάσουν στην πλευρά της αντίστασης. Υπάρχουν αυτοί που δεν φοβούνται να κοιτάξουν το αιματοβαμμένο θηρίο απευθείας στα μάτια και να πράξουν όπως τους επιβάλλει η συνείδηση τους.

Μέσα στην κοινωνική έρημο που μας περιβάλλει, τα καραβάνια της νεοελληνικής πραγματικότητας πηγαινοέρχονται χωρίς να υπολογίζουν αν δίπλα τους κάποιοι δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους, αν κάποιοι άλλοι δεν έχουν να πληρώσουν για ξύλα και πετρέλαιο τον χειμώνα ή αν μπορούν οι γονείς να ξυπνήσουν την επόμενη ημέρα με μια ελπίδα στην καρδιά. 

Είναι όλοι τους δίποδα κτήνη που εντυπωσιάζονται από τα κηρύγματα της Τρέμη και του Τσίμα που σκύβουν το κεφάλι στις επιταγές της Σιών και του ΔΝΤ και περιμένουν να σωθούν από την κάλπη. Ξεχωρίζουν ανάμεσα τους οι τραγικές φιγούρες  της φιλοκαθεστωτικής αστικής ακροδεξιάς που αγωνίζονται για να δείξουν ότι ξέχασαν για πάντα τα γνωστά "εναντίον όλων" αμέσως μόλις εμφανίστηκαν μπροστά τους τα αργύρια της εξουσίας και σπεύδουν αυθημερόν στα στούντιο των τηλεοπτικών σταθμών για να δηλώσουν ΥΠΟΤΑΓΗ στο εθνοκτόνο σύστημα. Γνωστή η πορεία τους γνωστή η ψυχή τους γνωστή και η δειλία τους ...

Πέρα από αυτά τα τιποτένια ανθρωποειδή που καθημερινά αποκαλύπτονται στα μάτια του λαού κάποιοι άλλοι με τις ενέργειες τους δείχνουν ότι η λαϊκή οργή είναι γεγονός και όχι κάποιες λέξεις σε ένα χαρτί ή στην οθόνη του υπολογιστή.

Είναι Λύκοι που δεν πιστεύουν στο μαντρί και για αυτό επέλεξαν να παλέψουν με τρόπο Περήφανο και Δυναμικό, ακούμε καθαρά τις φωνές τους ως μια κραυγή πολέμου μέσα στη νύχτα της σύγχρονης πραγματικότητας,  ανταποδίδουμε με όλη μας την δύναμη στο κάλεσμα τους για Αλληλεγγύη!


Λευτεριά στους Συναγωνιστές που βρίσκονται στα κελιά της αστικής δημοκρατίας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου