Άκου Χρυσαυγίτη: Σάλπιγξ δεύτερη


σύνδεσμος: Σάλπιγξ πρώτη







του Τηλέμαχου


" … Μαθαίνω ότι σε πείραξε η 1η Σάλπιγγα. Δεν πειράζει η αλήθεια πολλές φορές ενοχλεί. 2η Σάλπιγγα λοιπόν και άμα αντέχεις το διαβάζεις: 

Χρυσαυγίτη και Χρυσαυγίτισσα στα γράφω αυτά όχι για μένα αλλά για σένα.  Ναι για σένα. Δεν σου χρωστάω τίποτα, όμως βρεθήκαμε στο ίδιο μετερίζι και νοιάζομαι γιατί από σένα που μετράς λίγα χρόνια ζωής περιμένω να σκεφτείς και να πράξεις και όχι για την τσέπη και την βόλεψη άλλων που έστησαν μαγαζιά πάνω στις ιδέες. Ίσως σου αξίζει να στα «χώσω» όπως έκανα τόσο καιρό στην τοπική αλλά μυαλό είδα ότι δεν έβαλες. Με τις μαλακίες που σκέφτεσαι και πράττεις τα τελευταία χρόνια αφού γεμάτος έπαρση νομίζεις ότι μόνο εσύ αγαπάς αυτόν τον τόπο κατάφερες ακόμη και να στρέψεις τους 6 στους 10 εναντίον σου και να δώσεις το βούτυρο στο ψωμί της δημοκρατίας.

Φοράς Εθνικοσοσιαλιστικά σύμβολα που ούτε ξέρεις τι συμβολίζουν και μιλάς σαν αντιφασίστας. Δηλώνεις Έλληνας μάγκας και σωστός … και αφιερώνεις ποιήματα του Γκάτσου και λόγια της Γώγου στους τοίχους σου. Ξύπνα μαλάκα! Κάποιο λάθος έχεις κάνει και δεν το έχεις καταλάβει. Πληρώνεις για παραλλαγές μπλουζάκια καπελάκια και άλλα σκατουλάκια και γελάνε κάποιοι με τις μαλακίες σου αφού τα φράγκα καταλήγουν όχι στην Ιδέα όπως νομίζεις αλλά στην τσέπη τους και στην τεράστια μπυροκοιλιά τους.

Έχεις το θάρρος βέβαια να δηλώνεις όχι Κομμουνιστής ή Αναρχικός ή Φιλελεύθερος αλλά κάτι εθνικο - έτσι. Ναι καλά κάνεις και δηλώνεις διαφορετικός αλλά στην νοοτροπία λίγες ρε οι διαφορές σου από τους οπαδούς των προδοτικών κομμάτων αφού κάθεσαι σούζα μπροστά σε προσωπολατρείες που φέρνουν αηδία, σινιέ γραβάτες και κυριλέ εμφανίσεις, πολυτελείς αίθουσες και κλακαδόρους που μυρίστηκαν ρουσφέτια.

Την ίδια στιγμή ο μπολσεβίκος Γλέζος λέει «η ηγεσία μας είναι η λαϊκή μας βάση». Εσύ τολμάς να το πεις αυτό; Δεν κατάλαβες ότι σε πούλησαν όλοι οι ηγέτες σου όταν έψαχναν για δικαιολογίες μετά τα γεγονότα της Αμφιάλης και έφτασαν σήμερα στο σημείο να καλύπτουν έναν από τους βουλευτές σου που προέρχεται από το βαθύ ΠΑΣΟΚ και έδινε ψωμί όχι σε Έλληνες αλλά σε λαθρομετανάστες;! («Συγκεκριμένα στο κατάστημα μου Mr Πεϊνιρλί εργάζοταν οι αλλοδαποί Taxo Anastasio του Soubi και Dete Rita του Behar, χωρίς ποτέ να τους έχω συμπεριφερθεί μειωτικά ή να έχω εκδηλώσει σε βάρος τους κάποια διάθεση εκμετάλλευσης τους. Αντιθέτως λειτουργούσαμε όλοι μαζί σαν ομάδα» δήλωση του Μπούκουρα)

Είναι σίγουρο ότι όταν θα γίνει γνωστό το παραπάνω, θα βγουν οι κομματάρχες στις τοπικές σας οργανώσεις και θα σας πουν «έλα ρε μην ασχολείσαι μαλακίες γράφουν εμείς έχουμε κίνημα». 

Σε ρωτάω Χρυσαυγίτη και Χρυσαυγίτισσα που ήταν το κίνημα σου όταν έσερναν τον αρχηγό σου οι μπάτσοι στον ανακριτή και βρέθηκαν έξω από την ΓΑΔΑ ελάχιστοι δικοί του; Που ήταν ο αρχηγός σου και οι υπαρχηγοί του όταν όλοι έβαλλαν αντιφασιστικά πυρά κατά ριπάς να δείξουν πυγμή και δύναμη απέναντι στον Σαμαρά; 

Να σου πω που ήταν. Έτρεχαν να υπογράψουν δηλώσεις μετανοίας και να υποστηρίξουν ότι τα σύμβολα τα άρθρα και οι χαιρετισμοί ήταν μιας άλλης εποχής … και οι ίδιοι δεν είναι παρά συλλέκτες και οι πράξεις «λάθη της νεότητας» (δήλωση του Παππά) … "


22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/2/14 11:39 π.μ.

    Δεν σου ζήτησε κανείς επίδοξε σαλπιγκτή να νοιάζεσαι για εμάς.Άλλωστε δεν ανήκεις στο κίνημά μας πλέον. Και από ότι φαίνεται δεν το συμπαθείς και ιδιαίτερα. Οπότε τον δρόμο σου και εμείς τον δικό μας.Μια παρατήρηση μόνο: προφανώς θεωρείς ύψιστη πράξη υπευθυνότητας και ιδεολογικής συνέπειας να δηλώσουν τα στελέχη και ο Αρχηγός της Χ.Α εθνικοσοσιαλίστές και υπερασπιστές των συμβόλων, την στιγμή που κατηγορούνταν ολόκληρο το Κίνημα ως εθνικοσοσιαλιστική- εγκληματική οργάνωση. Αν γίνονταν αυτές οι δηλώσεις, το ότι θα ταλαιπωρούνταν χιλιάδες άνθρωποι και στην ουσία θα τελείωνε και τυπικά η υπόθεση "εθνικιστικό(η Ε/Σ,όπως θες πέστο) κίνημα στην Ελλάδα" ουδόλως σε ενδιαφέρει..Σου θυμίζω, ότι στον μάταιο τούτο κόσμο, υπάρχει η πολιτική και τακτική σκέψη..Προφανώς για σένα αυτά είναι ψιλά γράμματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/14 1:04 μ.μ.

      Σου θυμίζω, ότι στον μάταιο τούτο κόσμο, υπάρχει η πολιτική και τακτική σκέψη..Προφανώς για σένα αυτά είναι ψιλά γράμματα..


      α μαλιστα.οταν όμως συμπεριφεροταν ετσι ακριβως ο σαλτιμπάγκος Καρατζαφέρης,εσεις οι-τοτε-γνήσιοι ιδεολογοι τον λεγατε...κατσε να θυμηθω....α ναι,ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!τωρα οι κωλοτουμπες λεγονται κινησεις τακτικης.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/2/14 5:09 μ.μ.

      καρατζατουμπας και ΧΑ? μερα με τη νυχτα φιλε... Οταν κυβερνησει η ΧΑ φιλε θα κανει πραξη αυτα που εσεις εδω μεσα απλα ευαγγελιζεσθε ματαια χωρις ελπιδα υλοποιησης...σκεψου το λιγακι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/3/14 2:17 μ.μ.

      χαζος η' πιτσιρικας?μπορει και τα δυο...μερα με τη νυχτα λοιπον ο καρατζαφυρερ με τον μιχαλολιακο.τοτε το 2002 γιατι τα ειχαν τακιμιασει?σκεψου το εσυ λιγάκι.

      (μαλλον κινηση τακτικης ηταν κι αυτή....)

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/14 12:09 π.μ.

    Θυμήσου το ΧΟΡΤΙΑΤΗ το ''44 Τηλέμαχε, το σύντροφό σας τον σούμπερτ, τον πούλο...χέστε μας εσείς και ο ''εθνικοσοσιαλισμός'' σας...πέστε κάτι να πείσετε και εμάς που ψηφίζουμε ΧΑ...διαφορετικά μείνετε εκεί που είστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πριν σου απαντήσει ο Τηλέμαχος να σου θυμίσω ότι ο Σούμπερτ υπήρξε ψυχοπαθολογική περίπτωση ενός εγκληματία πολέμου, φυλακίστηκε ακόμη και από τις Γερμανικές αρχές και ο Πούλος στο δικαστήριο ξέχασε κάθε Εθνικοσοσιαλιστική σκέψη και δήλωσε ότι θέτει τον εαυτό του στο πλευρό του Βασιλιά ενάντια στους Κομμουνιστές. Άρα κάθε ταύτιση με τα 2 συτά πρόσωπα είναι το λιγότερο ατυχής. Χαίρομαι που γυρνάς την συζήτηση στα ... σκατά ... διοτί η ακροδεξιά σας αυτό είναι και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα προσπαθήσουμε να σε πείσουμε για κάτι διότι απλά δεν το έχουμε ανάγκη να το κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/2/14 9:54 π.μ.

    Ανθρωπάκια θλιβερά,ξεπουλήσατε την ιδεολογία σας για μερικούς ψήφους..Το μόνο που σας νοιάζει είναι η προβολή και μια θέση στα έδρανα της ψευτοδημοκρατίας τους.Ανοίξατε τις πόρτες στους αστούς και απομακρύνατε τους αγωνιστές γιατί σας χαλούσαν τη "σούπα"..Πουλούσατε φούμαρα και θεωρίες που ποτέ δεν πιστέψατε..Είστε ξεκάθαρα κι εσείς ένα ακόμη παραμάγαζο στον κοινοβουλευτικό θίασο και είστε καταδικασμένοι.Ποτέ δε στηρίξατε κανέναν-δε μάθατε τι είναι αλληλεγγύη-παίρνατε εντολές από τον αρχηγό σας και παρατούσατε τα μέλη σας στη φυλακή-ρίχνοντας τους τόνους να μην κακοχαρακτηριστείτε(ακόμη και το φυσικό αρχηγό Π.Α τον αφήσατε στη μοίρα του)..Η ζωή όμως είναι αμείλικτη..Αυτός που ξέχασε τους συναγωνιστές και δεν τους βοήθησε ποτέ-πήγε κι αυτός φυλακή-χωρίς να κάνουν τίποτα για να διαμαρτυρηθούν για την φυλάκισή του..
    Τώρα ως όψιμοι πολιτικάντηδες πηγαίνετε στα Καλάβρυτα και μιλάτε για τους Γερμανούς εθνικοσοσιαλιστές που εκθειάζατε-ως προγόνους της Μέρκελ και δυνάστες..Μιλάτε για ολοκαύτωμα των Ελλήνων-σε λίγο θα μιλάτε και για ολοκαύτωμα των Εβραίων,ξεφτίλες του κερατά..Με άτομα λούμπεν και γραφικούς πορεύεστε και νομίζετε πως οι ψήφοι σας θα δώσουν τη λύση..Είστε οι φανατικότεροι δημοκράτες και υπερασπιστές του συντάγματος-αυνανίζεστε με τις δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά,είστε οι πλέον συντηρητικοί,ακροδεξιούληδες με πρότυπα σας,φουσκωτούς μπάτσους και λιμενοφύλακες και γκόμενες λα'ι'κές Γ' κατηγορίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ελλάδα ήταν κράτος μειωμένης ενικής κυριαρχίας έως το 1948. Απο το 1948 μέχρι σήμερα, η Ελλάδα βρίσκεται υπο ισραηλινή κατοχή. Η μεταβολή απο κράτος μειωμένης κυριαρχίας σε σατραπεία, έχει μεγάλη διαφορά. Δεν μιλάμε για εβραϊκή επιρροή που σαφέστατα υπήρχε ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ απο ιδρύσεως Ελληνικού κράτους, αλλά απο το 48 με την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, η Ελλάδα προτεκτορατοποιήθηκε ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΣΡΑΗΛ για λόγους που έχουν να κάνουν με την γεωπολιτική. Διαβάστε βιβλία του Κυριάκου Διακογιάννη, όσοι δεν έχετε διαβάσει. Τα γράφω όλα αυτά γιατί πρέπει να γίνει αντιληπτό απο όλους τους Έλληνες στο φρόνημα οτι το πρώτο πρόβλημα και αναγκαία συνθήκη για την λύση όλων των υπολοίπων προβλημάτων της χώρας είναι το ζήτημα της εθνικής ανεξαρτησίας. Όλα τα υπόλοιπα προβλήματα της Χ.Α. συμπεριλαμβανομένης είναι απόρροιες του μείζονος.
    Πάμε στην Χ.Α. .
    Καταρχάς δηλώνω και αισθάνομαι εθνικοσοσιαλιστής (οχι Χιτλερικός). Βρίζεται όλοι οι πρώην και δαιμονοποιήτε τον Μιχαλολιάκο και τους συν αυτό. Το σκεπτικό είναι οτι δρα ως ανάχωμα στην ύπαρξη ενός υγειούς και δυναμικού, πραγματικά εθνικιστικού κινήματος. Το ερώτημα που τίθεται είναι: Είναι δυνατόν να επιτραπεί απο τις ισραηλινές αρχές κατοχής ένα τέτοιο κίνημα; Με τον όρο κίνημα εννοώ την νόμιμη πολιτική δραστηριότητα. Ας αναλογιστούμε πόσες προσωπικότητες απο τον πολιτικό, επιχειρηματικό, στρατιωτικό, εκκλησιαστικό κόσμο έχουν τεθεί εκτός παιχνιδιού με τον έναν ή άλλον τρόπο. Άνθρωποι όχι ενσυνείδητα πολέμιοι του σιωνισμού, αλλα πολλές φορές απλά γιατί έτυχε να βρεθούν μπροστά στα συμφέροντα των κατακτητών. Το παιχνίδι είναι στημένο και δημοκρατία δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΕΠΙΦΑΣΗ όχι τώρα αλλα εδώ και 60 χρόνια. Θα υπήρχε σήμερα Χρυσή Αυγή εάν πριν 10 - 15 - 20 χρόνια είχε εκπαραθυρωθεί ο Μιχαλολιάκος ( που είναι αυτό που είναι) και είχαν αναλάβει οι καθαροί; Ούτε για πλάκα. Απλά ας σκεφθούμε όλα αυτά τα χρόνια πόσες φορές θα μπορούσαν να την θέσουν εκτός νόμου, να χώσουν 40 - 50 άτομα βαθιά στη φυλακή ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ χωρίς να ακουστεί τίποτα. Κάποιοι θα πείτε οτι είμαι κότα, χέστης κτλ. Το ρεζουμε είναι οτι βρισκόμαστε ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ 60 χρόνια και πολιτικό κίνημα ΑΥΤΟΝΟΜΟ σε συνθήκες κατοχής ΔΕΝ δύναται να υπάρξει.
    Δείτε τι συμβαίνει και στην αριστερά όλα αυτα τα χρόνια. Ποιοι έχουν επικρατήσει; Υπάρχει κάποιο γνήσιο αριστερό κόμμα; Εάν ναι, να το δέιξεται και σε εμένα. Και μιλάμε για έναν πολιτικό χώρο με πολύ μεγάλο αριθμό ριζοσπαστικοποιημένων αγωνιστών και με δομές στην ελληνική κοινωνία. Ποιοι κυριαρχούν και εκεί; Τα τρωκτικά. Γιατί: Γιατί έχουμε κατοχή.
    Χωρίς ιδεολογία δεν πας πουθενά, αλλα το ζητούμενο σήμερα δεν είναι να χτίσουμε την πολιτεία του Πλάτωνα. Ο αγών είναι απελευθερωτικός ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Η ψήφος σε οποιοδήποτε κόμμα έχει νόημα εάν μπλοκάρει τους άμεσους σχεδιασμούς του κατοχικού καθεστώτος. Απο τις εκλογές ΔΕΝ μπορεί να έλθει η λύση. Άρα και η πολεμική κατά της Χ.Α. είναι ανούσια. Το ζητούμενο είναι να χτίζονται οι δομές μέσα στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλληνας22/2/14 9:34 μ.μ.

      η τελευταία πρότασή σου είναι η ουσία συμπυκωμενη 110%. κατα τη γνώμη μου αυτός είναι και ο λόγος που δολοφόνησαν τον Γκιόλια. είσαι πολύ μεγάλη γάτα αδερφέ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος20/2/14 3:19 μ.μ.

    Εντολή Σαμαρά : Κλείστε όλη τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή!

    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/proeklogiko-prajikophma-kai-eschath-prodosia-theloun-na-kleisoun-sth-fulakh


    .......είναι που είναι συστημικό κόμμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/2/14 3:34 μ.μ.

    Βόμβα Κασιδιάρη : Μπαίνουμε ολοι φυλακή!

    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eschath-prodosia-apo-th-chounta-benizelou-samara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/2/14 5:34 μ.μ.

    ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται πλην των υβριστικών που προέρχονται από γνωστές καρικατούρες και εμποράκους που μυρίστηκαν λεφτά στον εθνικισμό και έστησαν μαγαζάκια. Χρυσαυγίτες μπορείτε να πείτε το ίδιο για την Αντεπίθεση που την κλείσατε σε μια βραδιά μετά την αποφυλάκιση του Περίανδρου για να μην αποκαλυφτεί ο βρώμικος ρόλος της ηγεσίας σας ; όχι φυσικά εκεί δεν βγάλατε μιλιά για την λογοκρισία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παγανιστής21/2/14 6:23 π.μ.

    Εγώ δεν είμαι εθνικιστής ούτε εθνικοσοσιαλιστής. Είμαι εντελώς έξω από τον χώρο σας και τις έριδές του και νομίζω ότι αυτό που κάνετε δεν είναι κι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε.

    Η χ.α έχει δηλώσει, πιστεύω, εξ'αρχής τις επιδιώξεις της. Να γίνει ένα μαζικό κίνημα και να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία με νόμιμο τρόπο, να πάρει την εξουσία και να επηρρεάσει θεσμικά την Πολιτεία (συνταγματική αναθεώρηση).

    Στο να γίνει η χ.α μαζικό κίνημα συνεπάγεται πως θα έχει μέσα της και πρώην Πασόκους. Και μόνο τους αριθμούς να δούμε, μόλις το 2009 η Αριστερά στις διάφορες εκφάνσεις της συγκέντρωσε σχεδόν τα 4.100.000 από τα 6.858.421 έγκυρα ψηφοδέλτια. Ο αγώνας της χ.α συνεπάγεται το να είναι ανοιχτή, προσιτή και προτιμητέα σε όλο αυτόν τον κόσμο που βρίσκεται (αλλά και κρατιέται) μακρυά της.

    Άρα η κριτική του είδους "ξεπουληθήκατε για τα ψηφαλάκια" μπορεί να είναι σχετική και βάσιμη για άλλου είδους αγώνα, αλλά όχι για τον αγώνα της χ.α. Ο λέγων αυτά δεν επιθυμεί μαζικό κίνημα και εκλογές, τουλάχιστον όχι βραχυπρόθεσμα. Βέβαια εδώ έχουν πάλι λόγο οι Χρυσαυγίτες, που μπορούν να υποστηρίξουν ότι μέχρι να γίνει μαζικό κίνημα από μη-ξεπουλημένους, το έθνος πιθανότατα δεν θα υπάρχει πια.

    Επίσης το θέμα με τα πρώην στελέχη. Το να κάνεις νόμιμο πολιτικό αγώνα και να στερείσαι τις αβάντες των καθεστωτικών, σημαίνει πως εκ των πραγμάτων αδυνατείς να στηρίξεις όποιον δικό σου μπλέκει -δικαίως ή αδίκως- με το Νόμο. Στήριξη απέναντι στο Νόμο δεν μπορούν να παρέχουν οι αδύναμοι. Στήριξη σημαίνει να συλλαμβάνονται τρομοκράτες και να κατεβαίνουν δέκα βουλευτές σε υπεράσπισή τους. Αυτά στην Ελλάδα μπορεί να τα κάνει μόνο η Αριστερά, και η Δεξιά όταν είναι κυβέρνηση.

    Οπότε αδίκως συζητάτε. Άλλο αυτό που προσπαθεί να κάνει η χ.α και άλλο αυτό το οποίο καλώς, από την άποψή σας, σχολιάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/2/14 10:45 π.μ.

    ρε χρυσαυγίτες μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με την ποιότητα των στελεχών σας. ιδού η ξεφτίλα σας και ποιους έχετε στις τοπικές σας:

    "Ο ίδιος αυτοσυστήνεται ως «επιστάτης» ή «τομεάρχης» του Αγίου Παντελεήμονα και «μέλος της ασφάλειας» της Χρυσής Αυγής. Στους «Καθαριστές» εμφανίζεται να διώχνει μεταναστόπουλα από την πλατεία, να συμμετέχει στην προεκλογική εκστρατεία των τοπικών στελεχών της Χρυσής Αυγής και να εκπροσωπεί σε εκλογικά τμήματα την οργάνωση την ημέρα των εκλογών.

    Αυτό που δεν λέει ο Γιώργος Βάθης είναι ότι ο ίδιος έχει γίνει γνωστός στην περιοχή από την εμπλοκή του στην πιο άθλια μορφή σωματεμπορίας: τον εξαναγκασμό αλλοδαπών γυναικών σε πορνεία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/2/14 1:12 μ.μ.

    "Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/2/14 1:34 π.μ.

    Την ίδια στιγμή ο μπολσεβίκος Γλέζος λέει «η ηγεσία μας είναι η λαϊκή μας βάση». Εσύ τολμάς να το πεις αυτό; Κάπου χάνετε την μπάλα. Ούτε εγώ είμαι χρυσαυγίτης και σίγουρα δεν θα μπορούσα και δεν θα ήθελα να είμαι. Αλλά να βάζεις σαν μέτρο σύγκρισης αυτόν και αυτό που το είπε είναι πολύ ποταπό. Να ξαναεξετάσεται που ανήκετε και πού θέλετε να ανήκετε, διαφορετικά γράψτε κανένα παραπάνω άρθρο για τον αντικουμμουνισμό απο αντικαπιταλισμό και τον ενστερνισμό ιδεών που δεν πολεμήσανε τον εθνικοσοσιαλισμό χωρτάσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/2/14 3:55 π.μ.

    Καλή η κριτική σε πολλά σημεία, αλλά νομίζω πως σε περίοδο πολιτικών ΔΙΩΞΕΩΝ, πρέπει να αντιμετωπίζονται διαφορετικά κάποιες καταστάσεις. Έχουμε περίοδο διώξεων και κάποιοι συμπεριφέρεστε λες και δεν τρέχει τίποτα. Άλλοι χώροι - που και εκείνοι δεν είναι ακριβώς "ενιαίοι χώροι" πολιτικά ή ακόμη και ιδοελογικά - ένα φτέρνισμα που θα ενοχλήσει έναν δικό τους να υπάρξει και συσπειρώνονται. Εδώ...και στο εκτελεστικό απόσπασμα να οδηγούσανε τους Χρυσυαγίτες, πάλι...με κριτικές θα ασχολούσατε μερικοί. Ούτε οι Τροτσκυστές στον εμφύλιο δεν έκαναν έτσι. Ανοίξτε λίγο τα μάτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/2/14 6:03 μ.μ.

    Ωραία παιδιά, μετά το θρησκευτικό διχασμό, τώρα η Χ.Α. Πιστεύω μπορούμε να βρούμε κι άλλους λόγους να διασπάσουμε το Εθνικιστικό κίνημα που ξαναγεννιέται στην Ελλάδα σε "σέχτες". Σήμερα, στην εποχή που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ η ενότητα και η αλληλεγγύη ανάμεσα στους Εθνικιστές, σήμερα βρήκατε να σπείρετε τη διχόνοια. Διόλου σοφή κίνηση. Ένα μαζικό κίνημα σαν τη Χ.Α. μπορεί να γίνει η αφορμή για να ενημερωθεί ο κόσμος για μια εναλλακτική θεώρηση, όπως αυτή του Εθνικοσοσιαλισμού (το ίδιο συνέβη και για εμένα). Αν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση για τις εκλογές (η αποχή δεν αποτελεί λύση και το γνωρίζετε) τότε σας παρακαλώ, θέλω πολύ να την ακούσω. Αν, όμως, δεν έχετε κάποια, τότε καλύτερα -αν δεν θέλετε να υποστηρίξετε κάποιο κίνημα- να σωπάσετε σχετικά με το θέμα γιατί οι παροτρύνσεις σας μπορεί να αποβούν πολύ πιο μοιραίες από αυτό που θεωρείτε ως "κίνδυνο". Εγώ λέω ας τους δώσουμε μια ευκαιρία. Από το να βγει πάλι κανένας Καμίνης λ.χ., καλύτερα ο Κασιδιάρης. Αυτή είναι τουλάχιστον η άποψή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/2/14 6:25 μ.μ.

    μαύρε κρίνε δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν οι "σάλπγγες" , τα ξυπνητηρια και τα αρθρα σου κοντρα στην μονη εθνικιστικη φωνη . Προφανώς παιρνεις γραμμη απο τους νεομπολσεβικους και το "παταρι" και φαντασιωνεσαι πατριωτισμο μεσω αριστερας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος27/2/14 4:29 μ.μ.

    Σαν παλιο μελος της χα ενα εχω να πω η χρυση αυγη εκανε μοδατους εθνικιστες των φωτο που στα δυσκολα την κανανε ολοι και ξεμεινε με τα παπουδια ουτε λογος για παλια μελοι την εχουν κανει εδω και καιρο γεματα απογοητευση για το καταντημα της, καταδικαζει τους ουκρανους εθνικιστες στηριζει τους Ρωσσους και η δειλια της χα συνεχιζεται με το να λεει η μονη διεξοδος ειναι η εκλογες.Κυριοι καταστρεψατε τον εθνικισμο στην Ελλαδα και γινατε απλα πολιτικαντηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/2/14 5:20 μ.μ.

    Πρώτα κάνανε "κινήσεις τακτικής" για να μπουν στη βουλή, αφού μπήκαν στην βουλή κάνουν "κινήσεις τακτικής" για πάρουν την εξουσία. Όταν πάρουν την εξουσία θα κάνουν "κινήσεις τακτικής" για να τα πάνε καλά με τον ΕΕ και τα άλλα αφεντικά; Που τελειώνει η υποκρισία και που αρχίζει η προδοσία, υπάρχει μια πολύ λεπτή διαχωριστική γραμμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.