Παρέμβαση Αυτόνομων Εθνικοσοσιαλιστών στην Καβάλα.



του Wolverine


Νέοι στην ηλικία που δεν πιστεύουν στα παραμύθια της αντιφασιστικής ακροδεξιάς. Μιας ακροδεξιάς που προστατεύει το κατοχικό καθεστώς και αποτελεί την χρυσή εφεδρεία του συστήματος. Εχθροί των δημοκρατών οι οποίοι στέρησαν από τις οικογένειες τους το ψωμί και την ελπίδα. Παιδιά Ελλήνων εργατών και αγροτών που δεν τους λέει τίποτα ο όρος «κοινοβουλευτική ομαλότητα» και δεν τους συναρπάζει στο ελάχιστο ο σάπιος κοινοβουλευτικός ιστός και η δομή των κομμάτων. 


Μέλη μιας νεολαίας που δείχνει να αφυπνίζεται και να αντιλαμβάνεται τον ρόλο των «πατριωτών», των βουλευτών, των αριστερών και των δεξιών και κυρίως των αφεντικών τους. Δεν έχουν παρά να μοιράσουν Μίσος απέναντι σε όλους αυτούς που σκοτώνουν καθημερινά την νεολαία και την Πατρίδα με την ανεργία, την πρέζα, και την κρατική καταστολή. Ναι είναι λίγοι στον αριθμό όπως η Αγέλη των Λύκων. Και όμως η παρουσία τους στην Καβάλα την προηγούμενη εβδομάδα ενόχλησε τόσο τους Δημοκράτες όσο και τους ακροδεξιούς αντιφασίστες ενώ δημιούργησε «εφιάλτες» σε μπάτσους και παρακρατικούς χαφιέδες. Αυτόνομοι στην πράξη, Εθνικοσοσιαλιστές στις Ιδέες, Τελευταίοι Πιστοί μιας Ιδεολογίας που είναι πολλά περισσότερα από μια λέξη. 


Προς ενημέρωση όλων Αυτόνομοι / Ανένταχτοι Εθνικοσοσιαλιστές από την Μακεδονία (Εθνικοσοσιαλιστική Στρατιά κ Brigade Hellas) έδωσαν το παρών στην Καβάλα και τίμησαν με τον δικό τους τρόπο την μνήμη των 3 αξιωματικών στα Ίμια. 








Γύρισαν την πλάτη σε ακροδεξιές φιέστες που μυρίζουν φετιχισμό και αντιφασισμό και έστειλαν το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Ναι φορούσαν στα πρόσωπα τους τις περιβόητες κουκούλες που αποτελούν ένα σύμβολο αντίστασης για κάθε εξεγερμένο σε ένα χρώμα που φυσικά εκφράζει τις πολιτικές μας παραδόσεις και το σύνολο των Ευρωπαίων Συναγωνιστών. 


Ας μην τολμήσουν κάποιοι να βγάλουν εύκολα συμπεράσματα. Αυτά τα παιδιά όχι μόνο δεν έχουν να χάσουν τίποτα αλλά ποθούν να κερδίσουν τα πάντα στο διάβα τους, δηλώνουν υπερήφανοι Φασίστες σε μια κοινωνία πτωμάτων που ρουφάει την δημοκρατική πρέζα με κάθε τρόπο και υποδουλώνεται καθημερινά στον Σιωνιστικό τρόμο.


Αυτά τα νέα παιδιά που τα μισεί η καθεστωτική αριστερά και τα ρουφιανεύει στις δυνάμεις κατοχής η αντιφασιστική ακροδεξιά είναι τα ίδια πρόσωπα που στο σχολείο, στον χώρο εργασίας, στο εργοστάσιο, στην πανεπιστημιακή σχολή, τολμούν να δηλώνουν Πολιτικοί Στρατιώτες και Αυτόνομοι Εθνικοσοσιαλιστές. Ξέρουν ότι το Ragnarok έρχεται και είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τις ιδέες τους με κάθε τρόπο. Ντυμένοι στα μαύρα, ναι οι Έλληνες Μελανοχίτωνες των ημερών μας, απόγονοι των Μακεδονομάχων των πολεμιστών που έδωσαν το αίμα τους για την Λευτεριά!


Από την στιγμή που η Δημοκρατία αποτελεί τον Θάνατο για τις Κοινωνίες και τα Έθνη κοινή πεποίθηση όλων είναι το γεγονός ότι: καταδικάζουμε την Δημοκρατία από όπου και προέρχεται!

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/2/14 12:42 π.μ.

    για ουκρανία θα πούμε τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι φυσικά να πούμε, πες μας πρώτα την άποψη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/2/14 8:10 μ.μ.

    όλα τώρα αρχίζουν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/2/14 3:45 μ.μ.

    στους δρόμους της Ουκρανίας χιλιάδες εθνικιστές-εθνικοσοσοσιαλιστές δίνουν μάχες όχι για ένταξη στην ευρωπαική ένωση όπως πολλοί πιστεύουν,μα για εθνική αξιοπρέπεια.Μην κοιτάτε τους δυτικόφιλους του σβομποντα. Στους δρόμους το δυναμικό μπλοκ των συγκρουσιακών δυνάμεων απαρτίζουν εθνικιστές μέσω του Pravy Sektor,ήδη στο πλάι τους έχουν σταθεί δεκάδες οργανώσεις από όλη την Ευρώπη,πιστεύω πως αξίζουν μιας αναφοράς.
    http://world.time.com/2014/02/04/ukraine-dmitri-yarosh-kiev/
    περιμένω και εγώ την άποψή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/2/14 4:26 μ.μ.

    αιρετική υπόθεση:

    ο εχθρός, η διανοητική λέπρα της ανθρωπότητας, οι λάτρεις του ψεύδους θεομάχοι ΕΒΡΑΙΟΙ, έχουν πολλούς αντιπαλους αλλα ένα και μόνον ΕΝΑ βασικό αντίπαλο: Τον Χριστιανισμό.

    Στα πλαίσια της οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης όλων των δυνητικών κινδύνων που θα απειλούσαν τη σύγχρονη εβραϊκή "αυτοκρατορία" (στην ουσία τέτοια είναι) ξεκινούν πρώτα υποσκάπτοντας τους αδύναμους που όμως θα μπορούσαν να τους επιφέρουν αστάθεια: πχ Σανταμ, Καντάφι, Αίγυπτος κλπ όπου θέλουν να εγκαταστήσουν δημοκρατίες (αυτες τις γνωστές πολυφυλετικές, των ομοφυλοφίλων, των ναρκωτικών και της παρακμής).

    Βλέπουν οτι ο ηρωϊκός Συριακός λαός και ο ΗΓΕΤΗΣ Assad δεν πέφτουν (τη συνδρομή των Ρώσων που δεν έχουν ευκαιριακές σχέσεις αλλα μακροχρόνιους δεσμούς με τη Συρία), και επιλέγουν να ανοίξουν ενα δεύτερο μέτωπο πιο κοντά στην καρδιά του βασικού αντιπάλου:στην Ουκρανία.

    Η επιλογή του στόχου δεν είναι τυχαία: η χώρα είναι στην καρδιά της ανατολικής ευρώπης και της Ρωσίας. Οι Ουκρανοί κατα τη σοβιετική περίοδο υπέστησαν γενοκτονία απο τον πατερουλη Στάλιν και τρέφουν μια αντιπάθεια στη Ρωσία για αυτό (επειδή η Ρωσία ήταν και είναι ο βασικός εκφραστής της ισχύος και της Σοβιετικής Ένωσης και της Ομοσπονδίας) ενώ κατα το 39-45 πολλοί Ουκρανοί συνετάχθησαν με τους εθνικοσοσιαλιστές προσδοκώντας (και όχι άδικα) ελευθερία απο τα δεσμά της ΕΣΣΔ.

    η Ουκρανία είναι μια καταπληκτική επιλογή: πρώτα απ όλα είναι πλήγμα ΜΕΣΑ στα εδάφη της ομοσπονδίας. Εκτός αυτού, το πεδίο είναι ανοικτό: στην Ουκρανια ειναι αρκετα εντονο το παγανιστικό στοιχείο- κατι που εκμεταλλευονται έντονα οι εβραίοι για να βαζουν πορνες να πριονιζουν σταυρούς- υπάρχουν αρκετοί καθολικοί , αλλά και οι ορθόδοξοι πληθυσμοί τόσο της Ουκρανίας όσο και της Ρωσίας είναι επι αρκετά χρόνια υπο την επίδραση της σιωνιστικής προπαγάνδας με αποτέλεσμα οι άμυνές τους να έχουν αρχίσει να υποχωρούν αισθητά. Αν δε, συνεχιστεί ο ίδιος ΟΧΕΤΟΣ να πλήττει την Ρωσία, τότε σε δεκαπέντε-είκοσι χρόνια θα υπάρχει -όπως εδώ- μονον ένα νεκρό κέλυφος της Χριστιανικής ορθόδοξης αυτής χώρας που αυτή τη στιγμή αποτελεί το μοναδικό προπύργιο για την λευκή Ευρώπη και τον Χριστιανικό κόσμο.

    Νομίζω πάντως οτι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην κριτική των όσων συμβαίνουν. Το καθεστώς Πούτιν εμφανίζεται να κάνει "ανοίγματα" στην ευρώπη και στη δύση γενικότερα: Ενα ερώτημα είναι το ΓΙΑΤΙ, (πχ γιατι να μην περιχαρακωθουν ξανα όλες οι πρωην σοβιετικές δημοκρατίες της αχανούς ΕΣΣΔ και να περνανε φινα με τα αποθέματα της αχανούς ομοσπονδίας αφήνοντας την παρηκμασμένη Ευρώπη στην πτώση που επέλεξε μετά τον πόλεμο), αλλα μια πρώτη απάντηση εδώ είναι μάλλον απλή: Επειδή οι (πρώην) σοβιετικοί γνωρισαν στο πετσί τους εβδομήντα χρόνια οτι αν κάτι γίνεται με ΕΠΙΒΟΛΗ είναι καταδικασμένο, τελικά, να αποτύχει. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν λοιπόν, επιθυμεί να δώσει στους υπηκοους της ομοσπονδίας κάποια "ελευθερία" να επιλέξουν ή όχι, τα "αγαθα" (βλ δυτικός "πολιτισμός") που στερήθηκαν επι ΕΣΣΔ. φυσικά, το κακό δεν αργεί να έρθει. Οι αρουραίοι του Ιουδαϊσμού όπως στη Γερμανία του 18 όπως και στη Ρωσία πριν το '17, όπως και επι ΕΣΣΔ, όπως και στη ρημαγμένη ευρώπη μετα το '45 φροντίζουν να μολύνουν όλους τους πληθυσμούς με την αρρώστια τους. Έτσι, ό μέσος Ρώσος η ο μέσος Ουκρανός αποζητά αφ ενός να φυγει ο "κακός Πούτιν" και "περισσότερη δημοκρατία", ανεκτικότητα και γάμους ομοφυλοφίλων, αντιφα πολυπολιτισμικότητα και την ελευθερία να αγοράζει τα καθρεφτάκια της ιουδαϊκής προπαγάνδας, να παίρνει τα φάρμακά τους, να κολλάει τις αρρώστιες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/2/14 4:27 μ.μ.

    σημαντικές προσωπικότητες της Ρωσίας έχουν κάνει δηλώσεις που πολύ λίγοι πολιτικοί του υπόλοιπου κόσμου θα τολμούσαν:

    "η Ρωσία πρέπει να διαφυλάξει τον χριστιανικό χαρακτήρα της" ή " απο τα μελη του πρωτου σοβιετ οι περισσότεροι ηταν εβραίοι" έχει πει ο πρόεδρος Πούτιν. ίσως ήθελε να πεί "καλα σας εκανε ο Χίτλερ" αλλα με είκοσι δύο εκατομμύρια νεκρούς για το σφυροδρέπανο θα ήταν κάπως δύσκολο..

    "η εκκλησία δεν πρέπει να υποταχθεί στη νέα ταξη πραγματων" είπε πρόσφατα ο πατριάρχης Κύριλλος. Και όσο αν για εναν κληρικό, μπορεί -λες και υπηρχε ποτέ περίπτωση να εκστομίσει κατι τέτοιο ο ιερωνυμος η ο βαρθολομαιος- κανείς να σταθεί μόνον εκεί, (κάνουν και άλλα πολλά μερικοί ρώσοι κληρικοί), οι πολιτικοί κρίνονται απο τα έργα: ο Assad δεν επεσε μεχρι στιγμης. Και αυτό είναι το σημαντικό.

    με γνώμονα αυτό, ( τον Assad), άλλα μέτωπα που αντιμετώπισε (πχ Γεωργία) αλλά και τα μεγέθη που διαχειρίζεται όποιος αναλαμβάνει τις τύχες μιας αχανούς χώρας όπως είναι η Ρωσική ομοσπονδία, όλα δείχνουν οτι ο Πούτιν είναι μάλλον σοβαρότερος πολιτικός απο τους ευρωπαίους παλιάτσους και πάντως αρκετά σοβαρός για να δεχθεί παιχνιδια μεσα στα εδάφη τους. ο Αδόλφος Χίτλερ είχε ήδη καταλάβει -και το απέδειξε- απο το 1924 οτι η πτώση του καθεστώτος ακόμα και με δημοκρατικούς μηχανισμούς ειναι όχι μέν το πλέον ευκταίο, για τις επαναστατικές αλλαγές που ήθελε να υλοποιήσει στην εξαθλιωμένη Γερμανία, αλλα πάντως εφικτό, με τους κατάλληλους χειρισμούς. Εκτός αυτού, πλέον δεν νομίζω να αμφιβάλλει κανείς σας -εγώ πάντως είμαι βέβαιος- οτι οιαδήποτε δυνητικά ανατρεπτική κίνηση ,απο.. ένα αυγό η μια πέτρα σε μια διαδήλωση μέχρι και κείμενα σε ιστοσελίδες όπως η δική σας, παρακολουθούνται -αν οχι σιγοντάρονται- απο συνειδητούς ή ασυνείδητους δούλους των σιωνιστών με στόχο πάντα την τελική ματαίωση τέτοιων σχεδίων. Είμαι παραπάνω απο βέβαιος οτι αναμεσα στους οργισμένους διαδηλωτές της Ουκρανίας βρίσκονται απο ειλικρινείς εθνικιστές, μέχρι αδιάφοροι άνθρωποι της Ουκρανικής ασφάλειας και -φυσικά, όπως πάντα- εβραίοι πράκτορες. Πιθανολογώ οτι αν συνεχιστεί αυτη η κατάσταση οι Ρώσοι ναι μεν θα κάνουν κράτει προβάλλοντας τα παιχνίδια του σότσι αλλα μάλλον όταν έρθει η ώρα ο Πούτιν δεν πρόκειται να δεχθεί ροζ επαναστάσεις στην κόκκινη πλατεία της Μόσχας, τουλάχιστον όχι αν δεν τις ελέγχει ο ίδιος. Τότε, απλώς θα βγάλει άρματα και θα θερίσει, και δεν αποκλείεται να εξαγάγει αστραπιαία την κρίση σε μία άλλη χώρα, και στο βαθμό που οι υποθέσεις που εκφράζω είναι όντως ορθές, ξέρετε κατι;

    ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.


    δυο ερωτήσεις προς τη ΣΟ:

    1) αν θέλετε μοιραστείτε μια γνώμη για τον περίεργο Alexander Dugin http://www.arcto.ru/ βρίσκω ενδιαφέροντα τα βιβλία που παραπέμπει όπως και το ότι το "ο αγών μου" είναι απαγορευμένο στη Ρωσία απο το 2010.

    2) Δεν απαντησε ακόμα ο φίλος σας σχετικά με τον βουδισμό, αλλα ούτε και εσείς, για το αν πιστεύετε οτι υπάρχει μία και μοναδική αλήθεια, ή αν τα πράγματα είναι σχετικά.


    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα

    ο Ντούγκιν είναι αξιόλογη προσωπικότητα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε ή διαφωνούμε σε όσα λέει, επίσης πάνω από όλα κοιτάει τα συμφέροντα της πατρίδα του. Ο Πούτιν ως εβραίος και ο ίδιος από την πλευρά της μητέρας του είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση. Το μέλλον θα δείξει! Για τις απαντήσεις όταν κάποιος έχει χρόνο θα απαντήσει ... δεν είναι μόνο το διαδίκτυο η καθημερινότητα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/2/14 10:20 μ.μ.

      ευχαριστώ για τη σύντομη απάντηση. πρώτη φορά διαβάζω οτι η μητέρα του Πούτιν είναι εβραία. αν έχετε κάποια αξιόπιστη πηγή παρακαλώ παραθέστε την. αν ισχύει, τότε σύμφωνα με τον ιουδαϊσμό θεωρείται εβραίος, και σύμφωνα με τον εθνικοσοσιαλισμό εχθρός. Σύμφωνα με το Χριστιανισμό, ανεξάρτητα απο καταγωγή, αν είναι χριστιανός είναι θανάσιμος εχθρός των Ιουδαίων που ο ίδιος ο Χριστός όνόμασε "παιδιά του διαβόλου" (κατα Ιωάννη 8:44) επειδή όμως δεν έχουμε χριστιανόμετρο, μόνο τα έργα μπορούν να δείξουν (γι αυτό και στάθηκα ιδιαίτερα στην περίπτωση Assad).Υπάρχουν και αποθαρρυντικά ίχνη (πχ φωτογραφιες με κιπα κλπ) αλλα πάντως νομίζω οτι για τους περισσότερους ο Πούτιν παραμένει ένας γρίφος.

      Διαγραφή
  8. οι πληροφορίες προέρχονται από Ρώσους Εθνικοσοσιαλιστές και είναι αξιόπιστες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.