Απόσπασμα από άρθρο του Gabriele Adinolfi για τους Ουκρανούς Εθνικιστές.


« … Τώρα, ο ρόλος των Ουκρανών Εθνικιστών, που δεν μπορούν παρά να έχουν τη συμπάθειa μας και την αλληλεγγύη μας, γίνεται κρίσιμος και αποφασιστικός. Είναι να καταγγείλουν τους ελιγμούς του Soros και της αδελφότητας του και να εργαστούν με επιμέλεια και επιτήρηση της κατάστασης.

Είναι να διεκδικήσουν έναν ουκρανικό εθνικισμό και την αδιαπραγμάτευτη εθνική ανεξαρτησία τους, αλλά την ίδια στιγμή, πρέπει να καλύψουν τις ανάγκες μιας προνομιακής σχέσης με τη Ρωσία, τόσο για οικονομικούς λόγους και ενεργειακούς, τόσο για την προοπτική της ιστορικής εξέλιξης, όσο και επειδή, από την οπτική της σύγκρουσης των πολιτισμών και της κουλτούρας, όπου σήμερα η Μόσχα στέκεται απέναντι στη Δύση, η Ουκρανία είναι στο ίδιο στρατόπεδο με τον Πούτιν και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα, αν δεν αλλάξουν δέρμα και ψυχή.

Αυτό είναι ένα λεπτό και βασικό τους καθήκον. Αντιστοίχως το δικό μας καθήκον είναι να εγκαταλείψουμε την κατηγορία του οπαδού, ακόμη κι αν έχει θεωρητική αναφορά για να επιτευχθεί μία ρεαλιστική ενσυναίσθηση με όσους είναι ανθρωπολογικά και ιδεολογικά συγγενείς, ώστε αυτή να είναι η μικρή συμβολή μας προς την σωστή κατεύθυνση. Όσο παράδοξο και να είναι αυτό (αλλά κάθε σημαντική απόφαση γεννιέται από το Παράδοξο) αυτό είναι η ανεξαρτησία της Ουκρανίας σε αποφασιστική συνεργασία με την Ρωσία του Πούτιν … »





αναδημοσίευση από την Ραδιοφωνία Αντίστασης

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/3/14 12:15 π.μ.

    Ο Yarosh συναντήθηκε με τον πρέσβη του Ισραήλ και του υποσχέθηκε δημ(ι)οκρατικό καθεστώς και τον διαβεβαίωσε ότι ο Δεξιός Τομέας δεν είναι αντισημιτικός. Το μόνο που μένει τώρα είναι να προσκυνήσουν και στο Άουσβιτς. Αυτούς υποστηρίζουμε;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κατάσταση στην Ουκρανία δεν είναι άσπρο μαύρο, μπορείς να διαβάσεις το άρθρο στο ΑΡΜΑ που περιγράφει την κατάσταση. Δεν είναι μόνο το svoboda και ο δεξιός τομέας στους δρόμους, συμφωνώ ότι είναι άκρως απαράδεκτο να συναντηθεί με τους Σιωνιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/14 1:28 μ.μ.

      Αν οι άνθρωποι είναι πραγματικά αγωνιστές πρέπει να τον "στείλουν" αυτόν και τους ομοίους του με συνοπτικές διαδικασίες, γιατί όχι μόνο κινδυνεύει η Ουκρανία να γίνει προτεκτοράτο των Αμερικανοσιωνιστών -και συνεπώς να βρεθεί σε ακόμα χειρότερη κατάσταση από αυτή που ήταν-, αλλά έτσι αμαυρώνεται το ήθος όλων των Ουκρανών -και όχι μόνο- Εθνικοσοσιαλιστών.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/3/14 5:05 μ.μ.

      Στο άρμα που έχει ξεπατικώσει το άρθρο του Φωτόπουλου και έχει κάνει συρραφή με άλλα άσχετα κείμενα χωρίς παραπομπές χωρίς τίποτα ; Τουλάχιστον εσείς ,συμφωνούσαμε διαφωνούσαμε, είχατε ιδεολογική συνοχή και αυθεντικά επιχειρήματα. Αυτά τα τερτίπια δεν αρμόζουν στη σωστή αξιολόγηση της κατάστασης.

      Διαγραφή
    3. Ποια άρμα και ποιος Φωτόπουλος. Από την ραδιοφωνία αντίστασης έχει γίνει η αναδημοσίευση. Για ποια τερτίπια μιλάς.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/3/14 7:54 μ.μ.

      "Η κατάσταση στην Ουκρανία δεν είναι άσπρο μαύρο, μπορείς να διαβάσεις το άρθρο στο ΑΡΜΑ που περιγράφει την κατάσταση."


      Σε αυτό αναφέρθηκα. Εσύ δεν το έγραψες ; Πρότεινες να διαβάσουμε το άρθρο στο άρμα. Το διάβασα. Και απάντησα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/14 2:58 μ.μ.

    Η κατάσταση σίγουρα δεν είναι άσπρο μαύρο. Πέρα από τα παραπάνω, οι Ουκρανοί Εθνικιστές έχουν καταφέρθει εναντίων Ελλήνων ομογενών στην πλειοψηφία τους Πόντιοι. Τέτοιες καταστάσεις φέρνουν σίγουρα σε δύσκολη θέση έναν Έλληνα Εθνικιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι συντροφοι ειναι λαθος. Υποστηριζουμε την ειρηνη κ την συνεργασια μεταξυ των εθνοτητων. Δεν μπορει μια εθνοτητα να στρεφεται εναντιον των αλλων, που ειναι κατα βασιν ομοφυλοι. Η Ουκρανια δεν ηταν ουτε μπορει να γινει ομοιογενε; εθνικα κρατος. Οι ελληνες εθνικιστες πρεπει να συμβαλλουν στην συμφιλιωση των εθνων της Ουκρανιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/3/14 12:58 μ.μ.

    Είμαι αυτός που σας έγραψε οτι ο Πούτιν θα θερίσει.
    Και είναι προφανές οτι η κατάσταση στην Ουκρανία υποκινήθηκε και ελέγχεται απο σιωνιστές ανεξάρτητα αν φέρουν σβάστικες η όχι.(αυτοί ΟΛΑ τα κάνουν για να υποσκάψουν). Μπορεί ένας Ουκρανός εθνικιστής να θέλει την ανεξαρτησία του και να διατρανώσει τη εθνική του υπερηφάνεια κλπ και ειναι σεβαστό, αλλα οφείλει πρώτον να θυμάται οτι επι ΕΣΣΔ η Ρωσία ηταν υπο σιωνιστική κατοχή με αρχηγό ενα εβραίο της Γεωργίας, και δεύτερον να λάβει υπ' όψη του τη σημερινή πραγματικότητα, και όχι πως θα.. φωνάξει για μια "περήφανη Ουκρανία" αλλα πως θα εργαστεί για να ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ αυτό που ευαγγελίζεται. Πως να το κάνουμε, η πολιτική δεν είναι για όλους. Δεν πα να δηλώνεις εθνικιστής εθνικοσοσιαλιστής φασίστας κλπ αν τα έργα σου εξυπηρετούν τον εχθρό οφείλεις οχι μονο να φας τη σφαλιάρα σου αλλα και να μάθεις απο αυτό. Διότι εμείς εδώ γράφουμε σχόλια και κάνουμε αναλύσεις, αλλα κάποιοι άλλοι που διαχειρίζονται την τύχη εκατον πενήντα εκατομμυριων ψυχών και είναι εκ των πραγμάτων η τελευταία ελπίδα για λευκή φυλή και Ευρώπη των εθνών, όταν το πράγμα ζορίζει έχουν το θάρρος να στείλουν άρματα στρατό ελικόπτερα κλπ στην Κριμαία αναλαμβάνοντας και την ευθύνη. Διότι οπουδήποτε είναι συγκεντρωμένη μεγάλη ισχύς πυρός σε συνθήκες πιέσεως μια εκτροπή έιναι όλο και πιθανότερη.

    Δυο επισημάνσεις:

    α) η βίαιη επανάσταση είναι απο τη φύση της κατάσταση ασταθής. Για να επέλθει ισορροπία -και δη η επιθυμητή- πρέπει να υπάρχουν ή πολύ μεγάλες δυνάμεις και ικανές να απορροφήσουν ΚΑΘΕ αντίδραση, ή/και τέτοια διάνοια στο χειρισμό καταστάσεων και συσχετισμών που θα επιφέρει πολύ γρήγορα το σχηματισμό νέας υπερδύναμης.(περίπτωση Χίτλερ). Αν απουσιάζουν καί τα δύο, και παρόλα αυτά υπάρξει αλλαγή, αυτό μπορεί -απο τη δική μου πλευρά τουλάχιστον- να αποδοθεί μόνο σε θεϊκή παρέμβαση. Τίποτε απο αυτά δεν βλέπω στην Ουκρανία.

    β) αν ο κόσμος είναι -τελικά- μονοπολικός, τότε όλα είναι ένα θέατρο και τίποτε απο όσα συμβαίνουν δεν έχει σημασία. Και φυσικά, όχι μόνο τίποτε δεν θα αλλάξει με ιστοσελίδες, αλλα η ίδια η συμμετοχή μας σε αυτές εξυπηρετεί μάλλον τον αντίθετο σκοπό. Προσωπικά δεν το πιστεύω, αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι οι σιωνιστές δεν ασχολούνται με τις ιστοσελίδες. Σας είπα και επαναλαμβάνω οτι και τη δική σας σελίδα την διαβάζουν και γράφουν σε αυτή ειτε ειναι συνειδητοί έιτε ανυποψίαστοι πράκτορές τους. Γνώμη μου είναι πως θα το καταλάβετε αν σας τραβάνε μακριά απ το πρόσωπο του Χριστού και τα έργα που εκπορεύονται απο αυτό. Και φυσικά ο καλύτερος πράκτορας είναι αυτός που δεν ξέρει οτι είναι πράκτορας. Ψαχτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/3/14 12:03 π.μ.

    Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη οξυδέρκεια για να κατανοήσει κανείς το ποιοί τρίβουν, περισσότερο από όλους τους άλλους , τα χέρια τους από τις εν λόγω κινητοποιήσεις. Είναι αυτοί που δεν έχουν συμφέρον από την υπογραφή της εμπορικής συμφωνίας Ρωσίας-Ουκρανίας. Είναι αυτοί που χάνουν οριστικά έναν πελάτη στην περιοχή (35 δις δολλάρια δάνειο υπολογίστηκε η βοήθεια που χρειάζεται ), είναι αυτοί που θέλουν τη χώρα σύνορο του ΝΑΤΟ. Είναι αυτοί που μέσα στο γενικό χαμό φυσικά και για ένα διάστημα θα δεχθούν τις ''δυναμικές'' υπηρεσίες των πραγματικών Εθνικοσοσιαλιστών-Εθνικιστών Ουκρανών...γιά ένα διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.