Χρυσή Αυγή: Σκυλί που γαβγίζει ή ψάρι που τσιμπάει...; (Ροϊδοδήμος Γιώργος)



Με αφορμή δύο πρόσφατα στιγμιότυπα συμπεριφοράς επωνύμων χρυσαυγιτών παραθέτω, ως προς το ένα με σταρ τον κ. Κασιδιάρη, πώς θα μπορούσε να παιχτεί από τον ίδιο :

(Αγγλικά σε μειλίχιο ύφος και με χαμόγελο):

_“Could you please be so kind as to refer to the neighboring country with the name chosen and preferred by my country? I think it would be polite from your side to choose FYROM.”

Και αν αρνούντο οι δημοσιογράφοι του ΒΒC, τότε η απάντηση…:

_”I expected some polite manners towards the host at least, from a civilized people like the British. I am sorry, I cannot continue”. (Kαι φεύγει ο ίδιος).

Αντιθέτως ο κύριος Κασιδιάρης, μέσα στο δικό του χώρο, επέλεξε τον αυταρχισμό αντί της αφοπλιστικής ευγένειας με γνώμονα την αποτελεσματικότητα, αδιαφορώντας για κανόνες συμπεριφοράς αλλά και μεθόδους επιβολής, πέφτοντας πιο κάτω από το επίπεδο των αγενών τουλάχιστον αν όχι προκλητικών δημοσιογραφίσκων. Τι κέρδισε; (άμυαλους μιμητές μόνον). Τι έχασε; Κάποια προβολή θέσεων (αλλά και εντυπώσεων σε ευρύτερο κοινό).

Κυρ Κασιδιάρη, είσαι για τη λαϊκή και τα πανηγύρια με πάγκους. Δεν είναι κακό. Ο καθείς εφ΄ώ ετάχθη. Στη συνέχεια, στο Ευρωκοινοβούλιο, ο συνταξιούχος πατριώτης Συναδινός, ομοίως συμπεριφερόμενος και αυτός, έφαγε πόρτα και υπάκουα αναγκάστηκε να υπομείνει την αποβολή του. Εύγε στο γηραιό παλληκάρι!!

Αχ κύριε Συνοδινέ μου! Τι γυρεύετε στη Χρυσή Αυγή; Με τον πολέμαρχο Μάρδα να πάτε. Το ίδιο μυαλό (δεν) έχετε. Πως όμως θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά ο στρατηγός (!) παρά να ακολουθήσει τη συμπεριφορά του μέντορα και προαγωγού του στη θέση του Ευρωβουλευτή, Κασιδιάρη; Ένας τέτοιος θερμός πατριώτης με μουστάκι και …παράσημα εν καιρώ ειρήνης. Του οποίου κ. Κασιδιάρη – διακτινισμένου μονίμως στις Θερμοπύλες – το ύφος και ο λόγος θα μπορούσε να είναι ring tone για ξύπνημα κατσαρίδας.

Οι χρυσαυγίτες, όταν τους λες ¨ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΙΧΟΣ!¨ πέφτουν πάνω του. Και όταν τους ρωτάς ¨ΓΙΑΤΙ;¨ σου απαντούν: Διότι οι τοίχοι πεθαίνουν όρθιοι! 

Αποτελεί πλέον κουλτούρα της Χ.Α. η παροξυσμικά παρορμητική συμπεριφορά. Και μιας και δεν τους παίρνει πλέον ακτιβιστικά, ευτυχώς γι΄αυτούς (και για όλους μας), περιορίζονται στο φραστικό πεδίο ανόητης παλληκαροσύνης και εξωδοντισμού.

Συγχαρητήρια κύριε Μιχαλολιάκο! Εφηύρατε νέον τύπο εθνικισμού: Χολερικός Πατριωτισμός. 

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/3/16 1:16 μ.μ.

    Δεν έχω καμία συμπάθεια, πλεον για τον επίδοξο αντιφασίστα και τον δημοκρατικό του συρφετό. Παρ'όλα αυτά η στάση του κειμένου αυτού μου φαίνεται εξαιρετικά υποκριτική.
    Το μειλίχιο ύφος, η καταδεκτικότητα όταν ο άλλος σε προσβάλλει εντός των γραφείων σου, απλώς και μόνο διότι είναι το BBC, είναι γνωρίσματα των πολιτικάντηδων. (όχι πως αυτή, η θλιβερή σκιά της Χρυσής Αυτής του Περίανδρου και άλλων εκλεκτών αγωνιστών, απαρτίζεται από τίποτα καλύτερο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/3/16 2:51 μ.μ.

    Αυτά τα άρθρα ξεκατινιάσματος κατεβάζουν πολύ το επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αναμένουμε ανώνυμε φίλε ένα δικό σου άρθρο που θα το ανεβάσει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/3/16 8:38 μ.μ.

      Μαύρε Κρίνε, έως τώρα τα άρθρα σου, ακόμα και αυτά που στηλιτευαν τον ακροδεξιό αντιφασιστικό θίασο είχαν σοβαρά επιχειρήματα και ιδέες. Εν ολίγοις διατηρούσαν ένα υψηλό επίπεδο, σε αντίθεση με τα "κατινίστικα" άρθρα των ακροδςξιών σελίδων.
      Εξέφρασα, λοιπόν την άποψή μου. Ανάθεμα αν για να ασκήσουμε κριτική στο τσίρκο έχουμε φτάσει να σχολιάζουμε ακόμη και το ύφος του κασιδιαρη, και να προτείνουμε να είναι πιο μειλίχιος(!) και καταδεκτικός. Αυτή είναι λογική κατίνας της γειτονιάς.

      Διαγραφή
    3. το εν λόγω άρθρο δεν είναι της σο του ΜΚ. Είναι ενός παλαίμαχου συναγωνιστή ο οποίος ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να γράφει ότι γράφει. Το ότι διαφωνείς είναι θεμιτό για αυτό αφήνουμε το σχόλιο σου

      (ειρωνικά και υβριστικά σχόλια δεν θα ανέβουν)

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/3/16 10:05 μ.μ.

      Απολύτως σεβαστό το Εθνικιστικό παρελθόν του Αγωνιστή (τουλάχιστον τότε) Ροϊδοδήμου Γεωργίου και τα όσα είχε υποστεί τις περιόδους των καραμανλικών διώξεων των Εθνικιστών.
      Όπως σέβομαι το παρελθόν όσων Εθνικιστών εκείνης της εποχής είχανε υποστεί διώξεις και δε λύγισαν, ανεξαρτήτως εάν είμαι αντίθετος με κάποια πράγματα που κάνουν ορισμένοι σήμερα (δεν αναφέρομαι στον κύριο Ροϊδοδήμο).

      Όσον αφορά όμως τον κύριο Ροϊδομήμο και θέλοντας να κατανοήσω καλύτερα την πολιτική του τοποθέτηση για το σήμερα θα ήθελα να ρωτήσω εάν στις βουλευτικές εκλογές του Μαϊου του 2012 ήτανε υποψήφιος με το "Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας" (το περιβόητο "κόμμα των αποστράτων") ή εάν πρόκειται για συνωνυμία:

      http://taxalia.blogspot.gr/2012/04/blog-post_6579.html

      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/3/16 4:44 μ.μ.

    Από την μια έχουμε την συμπεριφορά του Κασιδιάρη στους υπαλλήλους του bbc,την οποία μέμφεστε.Κατ' εσάς,ο Κασιδιάρης θα έπρεπε όχι μόνο να είναι ευγενικός αλλά να ζητήσει,από τους υπαλλήλους του bbc,να αποκαλέσουν τα σκόπια ως fyrom!!!Το τι σημαίνει fyrom βέβαια ουδόλως σας ενοχλεί,αντιθέτως το προτιμάτε αρκεί να μην σας πουν αγενείς...Μα τι πολιτισμός,τι επίπεδο,τι "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ"!Τέτοιο επίπεδο θα το ζήλευε και ο κοτζιάς...
    Ευτυχώς που την ευγένεια,τον πολιτισμό και το επίπεδό σας δεν το είχαν ούτε ο Λεωνίδας στην Θερμοπύλες,ούτε και ο Θεμιστοκλής.
    Από την άλλη έχουμε την ομιλία του στρατηγού Συναδινού ,ο οποίος,by the way(που θα έλεγε και ο αρθρογράφος),ούτε κυκλοφορεί με τα παράσημα που πήρε εν καιρώ ειρήνης,ούτε και προσποιείται τον κατ'επάνω,αυτά είναι περισσότερο κολλήματα,για να μην πω συμπλέγματα,δικά σας.Κατ'εσάς τι έπρεπε να πει ο στρατηγός;Μήπως θα θέλατε να πει ότι οι τούρκοι είναι φίλοι και σύμμαχοι;Μήπως θα θέλατε να εξυμνήσει την "προσφορά" των τούρκων στον ελληνικό πολιτισμό;Μήπως τελικά θα θέλατε να απαγγείλει τους στίχους του τραγουδιού "Μες του Βοσπόρου τα στενά";Κατά μια έννοια σας καταλαβαίνω,άλλωστε μας έχουν πρήξει με το "η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών".
    Το αντιφατικό της όλης υποθέσεως είναι ότι από την μια σας ενοχλεί η αντίδραση του Κασιδιάρη και από την άλλη σας ενοχλεί η μη αντίδραση του στρατηγού Συναδινού.Αλλά ξέρω,τα πάντα μπορούν να συμβούν αρκεί να γίνει η "δουλίτσα",ο σκοπός αγιάζει τα μέσα,που λένε.
    Για να λέμε και τα καλά,μπορείτε άνετα να πουλήσετε το άρθρο στην εφημερίδα των συμμοριτών.Επειδή όμως η "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ" δεν έχει αδιέξοδα,έχετε και εναλλακτική επιλογή,να το πουλήσετε σε κάποιο μεγκάλο κανάλι για να το διαβάσουν οι παρουσιαστές των ειδήσεων.Μην το παρακάνετε όμως γιατί θα χάσουν την δουλειά τους "έγκριτοι" δημοσιογράφοι όπως η καλογεροπούλου,ο πρετεντέρης,ο ευαγγελάτος και άλλοι.
    Συγχαρητήρια παιδιά δίνετε μάχη για την "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ"!
    Ιάσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ποιους συμμορίτες αναφέρεσαι σε αυτούς του κράτους που σας πρόβαλλαν και μπήκατε στο χοιροστάσιο της βουλής ή σε στους συμμορίτες του παρακράτους με τους οποίους είχατε και έχετε τις καλύτερες σχέσεις?

      Διαγραφή
  4. ευχαριστούμε Ιάσονα για τα καλά σου λόγια. είχαμε καιρό να διαβάσουμε τα αστεία σχόλια σου, και μας είχαν λείψει πραγματικά. τουλάχιστον το κόμμα σου δίνει κανά μεροκάματα ή τζάμπα κουράζεστε να γράφετε βλακείες ...

    - και να μην συμφωνούμε πλήρως με το άρθρο του συναγωνιστή .Γ.Ρ. ο οποίος απέδρασε νωρίς από το μαντρί του Μιχαλολιάκου ... είναι ενδιαφέρον και αν μη τι άλλο σας τα λέει χύμα και τσουβαλάτα που τόσο σας ενοχλεί -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/16 7:17 μ.μ.

      Ε δεν βαριέσαι,ότι δίνεις παίρνεις.Αστεία διαβάζω και αστεία γράφω.Δράσις και αντίδρασις που λένε.Για τα μεροκάματα που λες,δεν ξέρω πως σου ήρθε.Αντικειμενικά είναι ύποπτο που πήγε κατευθείαν εκεί το μυαλό σου,αν και ο Αριστοτέλης το έχει εξηγήσει με το απόφθεγμα "έξις δευτέρα φύσις",απλώς μην μπερδεύεσαι...
      Ναι είναι εξαιρετικά ενοχλητικό να σε μέμφονται επειδή αρνείσαι να χρησιμοποιήσεις το "fyrom",όταν αναφέρεσαι στα σκόπια.Όπως επίσης,εξίσου ενοχλητικό είναι να σε μέμφονται επειδή δεν είσαι ευγενικός απέναντι σε αυτούς που προσβάλλουν την πατρίδα σου και την ιστορία σου.
      Οι συμμορίτες στους οποίου αναφέρομε είναι αυτοί των οποίων τα επιχειρήματα χρησιμοποιείτε όταν καταφέρεστε εναντίον της Χρυσής Αυγής.Όσο δε για την προβολή στην οποία αναφέρεσαι,τα "αντικειμενικά" ρεπορτάζ(ή μάλλον πατινάζ) για την Χρυσή Αυγή έχουν μείνει στην ιστορία!Με την δική σου "λογική",ακόμη και το συγκεκριμένο άρθρο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "προβολή",αν μη τι άλλο δεν διαφέρει από τα προαναφερθέντα "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ρεπορτάζ.
      Για την αναφορά που κάνεις σε παρακρατικούς συμμορίτες,την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν δυο δολοφονημένα αδέλφια,θα έπρεπε να σου απαντούσα "να πας να γα...",θα παραμείνω όμως ευγενής και απλά θα πω ότι θα έπρεπε να ντρέπεσαι.Ποίος όμως έχασε την ντροπή για να την βρεις εσύ;
      Ιάσων

      Διαγραφή
  5. ΝΤΡΟΠΉ στους ακροδεξιούς σαν και του λόγου σου που στηρίζετε το παρακρατικό μαγαζί του θιάσου και έχετε εξευτελίσει κάθε έννοια πολιτικής και ιδεολογίας!

    Δεν είστε παρά μια κομματική στρούγκα που ξέρει καλά να δουλεύει το επικοινωνιακό χαρτί απέναντι σε χαζούς και κομματόσκυλα.

    Συνέχισε τώρα να ξερνάς το χρυσαυγίτικο υφάκι και αν θες μπορείς να μην είσαι ευγενικός πίσω από το πληκτρολόγιο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/3/16 12:11 π.μ.

      Το τι δίνω σε όσους με αποκαλούν ακροδεξιό το έχω αναφέρει σε ένα παλαιότερο άρθρο που είχα σχολιάσει.Το δε "υφάκι" ψάξε να το βρεις στα σχόλια σου.Η αποδόμηση των "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ" "επιχειρημάτων",σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί "επικοινωνιακό χαρτί".Αντιθέτως τα "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" "επιχειρήματα" είναι αυτά που αποτυπώνουν ακριβώς την έννοια του "επικοινωνιακού χαρτιού".Σε αυτό που θα συμφωνήσω και με βάση ότι με το παρόν άρθρο δεν διαφωνώ μόνο εγώ(απλώς εγώ το κάνω με πιο έντονο τρόπο),είναι ότι το "επικοινωνιακό χαρτί" δουλεύει μόνο απέναντι σε χαζούς και κομματόσκυλα(έστω και τύποις)
      Το χειρότερο απ'όλα είναι το ότι ενώ κατάλαβες την βλακεία περί παρακρατικών που έγραψες,δεν έχεις το θάρρος να την παραδεχθείς και να την ανακαλέσεις.Γι αυτόν τον λόγο θα επαναλάβω,ποίος όμως έχασε την ντροπή για να την βρεις εσύ;
      Ιάσων

      Διαγραφή
    2. η ηγεσία της ακροδεξιάς που προσκυνάς είναι 100% παρακρατική. συνέχισε ...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος20/3/16 12:12 π.μ.

    ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΑΡΧΗΓΟΥ" ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ......Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ Η ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ,ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ......Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ,ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ......

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΛΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.....ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΟΣΟ ΟΡΘΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ.......Ο ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ,ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΦΥΛΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΕΙΡΟ ΑΝΟΥΣΙΟ ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΙΣΜΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/3/16 2:43 μ.μ.

    Η συμπεριφορά Κασιδιάρη και Συνοδινού - αν και είναι διαφορετικές περιπτώσεις - έχουν ως κοινό παρανομαστή την ακροδεξιά ΔΕΙΛΙΑ καιτην πολιτικάντικη θεατρινίστικη υποκρισία για καιροσκοπική δημοσιότητα.
    Δυστυχώς, η διεφθαρμένη ακροδεξιά, όχι μόνο δεν συμβάλει έστω και στο ελάχιστο για την επίλυση των τόσο σοβαρών εθνικών θεμάτων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, αλλά αντιθέτως ενισχύει τις ανθελληνικές δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ DIRLEWAGNER88

    φίλτατε μην ψάχνεις για περίεργα ψευδώνυμα. ο τρόπος γραφής σου σε εκθέτει για μια ακόμη φορά. δεν ανεβάζω το σχόλιο διότι είναι στην κατηγορία υβριστικά και μάλιστα έτσι δεν θα έγραφε ούτε ο τελευταίος αντιφας.

    αλλά ας είναι. κάποιοι επιλέγουν ονόματα νεκρόφιλων και βιαστών ενώ παρουσιάζονται παράλληλα ως αυθεντίες του εθνικοσοσιαλισμού (...) και κάποιοι άλλοι χτυπούν την ακροδεξιά σαπίλα από το 2007.

    αναρωτιέμαι η αναφορά σου σε αλβανούς ... αν έχει να κάνει με κάποια έμμεση υπόνοια ενάντια σε αρβανίτες/αλβανούς κλπ. Ποια η θέση σου για αυτό το θέμα ...

    ο Μαύρος Κρίνος δεν θα γίνει αρωγός της αγωνίας σου να δείξεις εμπάθεια και ύποπτο προβληματισμό επί των θέσεων της σ.ο. αν νομίζεις ότι βγαίνει κάτι με τα διαδικτυακά σας παιχνίδια και εσυ και άλλοι είστε απλά γελασμένοι.

    υ.γ. εξαίρεση στον κανόνα περί υβριστικών σχολίων είναι ο γνωστός Ιάσονας και ο γνωστός Μιχόπουλος. Και οι 2 περσόνες της ακροδεξιάς και μόνιμοι θαμώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/3/16 1:55 μ.μ.

      Αυτό με τα "υβριστικά" σχόλια το έχεις ξαναγράψει για εμένα.Αφενός θα πρέπει να μάθεις να διακρίνεις τα ΕΙΡΩΝΙΚΑ σχόλια από τα υβριστικά.Ακόμη και στο σημείο που ξέφυγα λίγο,φρόντισα και δεν ξέφυγα τελείως.Το αστείο της όλης υποθέσεως είναι ότι ενώ ξεκινάς προσπαθώντας να μου απαντήσεις με το ίδιο ειρωνικό ύφος,κάπου το χάνεις και ξεπέφτεις πάλι στις ίδιες ανούσιες "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" καραμέλες.Δεν απελπίζομαι όμως,πιστεύω ότι κάποτε θα καταφέρεις να απαντήσεις με σοβαρά αντεπιχειρήματα.
      Για να πω την αλήθεια,το να "αναγνωρίζεις" ως υβριστικά,τα ειρωνικά μου σχόλια,μου θυμίζεις τον βαρεμένο του συριζα.Ο Κασιδιάρης,που λες,σε μια ομιλία του έκανε λόγο για αυγά,τομάτες και γιαούρτια.Ο δε βαρεμένος,ως πρόεδρος της βουλής,"είδε" προτροπή σε ένοπλη βία...Τώρα θα μου πεις,περσόνα της αριστεράς ο βαρεμένος,περσόνα της "εθνΟΙκιστικής αριστεράς" εσύ,όπως και να το κάνεις κάπου συναντιέστε και θα συμφωνήσω.
      Υ.Γ. Με το η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι 100% παρακρατική,που μου έγραψες,συμφωνεί σύσσωμο το "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ"...ήτοι και η εφημερίδα των συμμοριτών.Για δε προσκυνητές απευθύνσου στον καθρέφτη σου.
      Ιάσων(ο γνωστός)

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος21/3/16 4:07 μ.μ.

    Εγώ Μαύρε Κρίνε θεωρώ ότι δεν πρόκειται περί απλής Δειλίας Κασιδιάρη/Συνοδινού, αλλά περί ενσυνείδητης ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής.
    Η αποφυγή καταγγελίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Αντι-Λευκή ρατσιστική πολιτική και προσχεδιασμένη Γενοκτονία του Ευρωπαϊκού πληθυσμού από τον Συνοδινό..., ο ποίος απλώς επετέθη εναντίον των Τούρκων που ενεργούν προς ωφέλεια της Τουρκίας και η διακοπή από τον Κασιδιάρη της συνέντευξης στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο του BBC σαν να στερείτο σοβαρών επιχειρημάτων ότι η Μακεδονία είναι ελληνική και η Σκοπιανή προπαγάνδα είναι εντελώς αβάσιμη - αποδεικνύουν περίτρανα ακροδεξιά ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    Εθνοπροδοσία με υποκριτική δήθεν ευθυξία για δημοσιότητα: "το τερπνόν μετά του ωφελίμου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κάτι περισσότερο από γνωστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ DIRLEWAGNER88

    μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις γιατί απλά δεν μπορείς. τα σχόλια σου περιορίζονται από τα εξάρχεια μέχρι τον περίανδρο. έχεις μια άγνωστη κατάσταση στον εγκέφαλο σου. όταν απευθυνθείς με κόσμιο τρόπο θα σου απαντήσω και εγώ και άλλα μέλη της σο δημοσίως. έως τότε μπορείς να συνεχίσεις το παραλήρημα σου

    Σ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ξεκατινιασματα ελεεινου επιπεδου απο αυτον που το εγραψε , παροτι η κινηση αυτη του κασιδιαρη δεν ειδα κανεναν ουτε καν αριστερους να πουν τιποτα , αντιθετα μεχρι και μπραβο απο μερικους .... ωστοσο για σενα ηταν λαθος .. αμα τους πλακωνε , θα λεγες αλλα , απυθμενη ζηλια διακρινω ισως ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κ. Σολωμού αν νομίζετε ότι η πολιτική κριτική σημαίνει ζήλια δεν νομίζω ότι υπάρχει περιθώριο διαλόγου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω απορω πως μερικοι πιανονται κοτσοι απο τα διαφορα επικοινωνιακα τρικ Κασιδιαρη Συνοδινο και αλλων και στην ΕΕ και αλλου.
    Και τους υποστηριζουν τοσο ενθερμα.

    Αντι να κατσουν να αναλογιστουν οτι θα υπηρχαν απειροι τροποι να προβληθει το προβλημα και να υπαρξει οργανωμενη αντιδραση.

    Υ.Γ Και μενα μου χαλαει την αισθητικη μου και δεν με τιμαει να βλεπω τον αρχηγο ενος ''εθνικιστικου'' κομματος οπως αυτοπροσδιοριζεται η ΧΑ (αφου στο ελλαδισταν εισαι οτι δηλωσεις) να μοιαζει περισσοτερο με Αραβα του Κολπου παρα να συμφαδιζει με το ελληνικο φυλετικο προτυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.