Τελετή Μνήμης - Ίμια 2017

Σήμερα συμπληρώθηκαν 21 χρόνια από την μαύρη επέτειο της προδοσίας των Ιμίων, 21 χρόνια Εθνικής ταπείνωσης και γκρίζων ζωνών. Όπου ο τουρκικός επεκτατισμός συνεχίζει να απειλεί την ελληνική ακεραιότητα και κυριαρχία σε Αιγαίο και Θράκη, πιο αποθρασυμένος από ποτέ. Οι Ελληνικές κυβερνήσεις με την ενδοτική τους στάση, τροφοδοτούν συνεχώς όλες αυτές τις διεκδικήσεις συμβάλλοντας στην όλοένα αυξανόμενη αμφισβήτηση της Εθνικής μας κυριαρχίας. Μιας κυριαρχίας η οποία αποκτήθηκε με τους αγώνες και το αίμα των προγόνων μας ανά τους αιώνες, και ξεπουλιέται από καρεκλοκένταυρους πολιτικούς και διπλωμάτες.
Αρνούμενοι να δεχτούμε αυτό σαν δεδομένο, και τιμώντας στο ελάχιστο την παρακαταθήκη των Ηρώων του Έθνους μας, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να μην περάσουν στην λήθη, οι θυσίες και το αίμα όσων πολέμησαν και έπεσαν υπέρ βωμών και εστιών, ορκισμένοι να φυλάττουν Θερμοπύλες. Γιατί Ίμια είναι η κάθε γωνιά της Ελλάδας, κάθε σπιθαμή γης όπου μας άφησαν οι πρόγονοι μας και δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν και για τίποτα  απ’ αυτά. Πορευόμενοι με σεβασμό στην τιμή και στα όπλα των νεκρών του Έθνους μας.
Σε μια λιτή τελετή Τιμής και Μνήμης η μαχητική κοινότητα Propatria, ο Κύκλος Ιδεάπολις η Ελληνική Νεολαία σε Δράση-Καλαμάτα και ανεξάρτητοι συναγωνιστές, τιμήσαμε  τους τρείς πεσόντες αξιωματικούς εν ώρα καθήκοντος την μαύρη εκείνη νύχτα των Ιμίων, αναφωνώντας «ΠΑΡΩΝ».
για περισσότερα στον σύνδεσμο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου