Μέσα στην μπουζουκλερί, υπέρ των Η.Π.Α. η Χρυσή Αυγή: Ο Μιχαλολιάκος της "Χρυσής Αυγής" υποστηρίζει δημοσίως τον Σιωνιστή Trump!

7 σχόλια:

 1. Ανώνυμος7/2/17 2:09 μ.μ.

  Ένας απατεώνας φιλοσιωνιστής μέχρι αηδίας είναι ο Τραμπ,αλλά ένα περίεργο πράγμα,σε όλη την προεκλογική του καμπάνια,ολόκληρο το μιντιακό κατεστημένο τον έβριζε...Όπως είπα,ένας Σιωνιστής είναι,η άλλη όψη,αλλά χαίρομαι όταν βλέπω φιλελέδες και φεμινίστριες να έχουν λυσσάξει..Το μόνο θετικό απ'την εκλογή του,είναι ότι μερικές μη πολιτικά ορθές απόψεις που εξέφρασε (δεν πιστεύω να τις εννοεί βέβαια) βρήκαν απήχηση στον Μέσο αμερικάνο πράγμα απίστευτο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος7/2/17 2:13 μ.μ.

  Μεγάλη ξεφτίλα του ακροδεξιού δηλωσία Νίκου Μιχαλολιάκου που υποστηρίζει τον πολυδισεκατομμυριούχο Εβραιοσιωνιστή Ντόναλντ Τραμπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος7/2/17 9:28 μ.μ.

  Ποτέ στην νεότερη ελληνική ιστορία δεν βρέθηκε ούτε ο πιο "τελειωμένος" δεξιός ή ακροδεξιός πολιτικάντης, να γλύφει δημοσίως με τέτοιο επαίσχυντο τρόπο κάποιον Σιωνιστή πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Η δουλοπρέπεια του ακροδεξιού δηλωσία Νίκου Μιχαλολιάκου, ξεπερνά κατά πολύ την δουλοπρέπεια του δεξιού δηλωσία Άδωνι Γεωργιάδη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος8/2/17 1:17 π.μ.

  Στο δίλημμα κλίντον-τράμπ,η απάντηση ήταν -προφανώς- τράμπ. Και αυτό για έναν πολύ απλό λόγο: Πιθανή εκλογή της κλίντον σήμαινε συνειδητή επιλογή του ΕΚΠΕΦΡΑΣΜΕΝΟΥ φαύλου.(γι αυτο και λύσσαξαν όλα τα έκφυλα όντα να βγεί η κλιντον). Στην περίπτωση λοιπόν που ο τράμπ αποδειχθεί κλίντον ν.2, θα είναι μεν επίσης φαύλος, πλέον όμως ως απατεώνας. Ειναι όπως το δημοψήφισμα Τσίπρα όπου αν η απάντηση ήταν ΝΑΙ (όπως και προωθήθηκε) τα αποτελέσματα θα ήταν μάλλον χειρότερα αφου το καθεστώς επι τη βάσει της δημοκρατικής νομιμότητος θα νομιμοποιούνταν να στοχοποιεί οποιαδήποτε αντίθετη φωνή ως αντίθετη προς την άμεση έκφραση της λαϊκής βούλησης. Ενώ τώρα όσο στόμφο και να επιστρατεύσει κοάζοντας για "δημοκρατία", το προηγούμενο που δημιουργήθηκε με την προδοσία του 62% κονιορτοποιεί με την ίδια ευκολία την όποια σοβαρότητα της δημοκρατικής εκλογής Τσίπρα που ακολούθησε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος8/2/17 12:29 μ.μ.

   Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ Κλίντον και Τραμπ. Αμφότεροι είναι ξεπουλημένοι στον Σιωνιστικό παράγοντα.
   Όσον αφορά το "δημοωψήφισμα" του κατοχικού πρωθυπουργού Τσίπρα, ήταν παράνομο, οπότε για ποια νομιμοποίηση μιλάς;
   Οι δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια από μόνα τους είναι αντισυνταγματικά, γιατί αφάνισαν την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία.
   - Δημήτρης

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/2/17 11:25 μ.μ.

   Δημήτρη, το δημοψήφισμα ήταν προβληματικό και μάλιστα από πολλές απόψεις, από τη διαδικασία με την οποία τέθηκε εως το περιεχόμενο του ερωτήματος. Όμως ακόμα και έτσι δημιούργησε πρόβλημα στο καθεστώς το οποίο έβαλε λυτούς και δεμένους (αμίλητους πολιτικούς, στρατιωτικούς κλπ) να πείσουν για το ΝΑΙ, το οποίο εν τέλει καταποντίστηκε και επειδή "η δημοκρατία δεν έχει αδιεξοδα" ο Τσίπρας ανέλαβε να υλοποιήσει αυτό που εξαρχής ήθελε παρά την αντίθετη απάντηση. Αναφέρομαι λοιπόν στην ηθική νομιμοποίηση των επικαλούμενων τη δημοκρατική νομιμότητα η οποία πήγε περίπατο με το ΟΧΙ=ΝΑΙ. Τόσο την εκλογική αναμέτρηση "τράμπ-κλίντον" όπως και το δημοψήφισμα δεν τα αντιμετωπίζω συναισθηματικά, αλλά καθαρά τεχνικά, ελπίζω να είναι σαφές.

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος8/2/17 10:08 μ.μ.

  Προκαλεί αηδία, η αστική ακροδεξιά δουλικότητα στον δισεκατομμυριούχο Εβραίο Τραμπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή