Κύριε Δημακόγιαννη … Shalom שָׁלוֹם ;

 



του Σταύρου Λιμποβίση

Αίσθηση προκάλεσε η συνέντευξη του εκδότη Γιώργου Δημακόγιαννη στον «Στόχο» και στον γνωστό Θόδωρο Χατζηγώγο σχετικά με τον ελληνικό εθνικισμό και τις εκλογές. Καταρχάς να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος που πήρε την συνέντευξη δηλώνει φίλος ενός παλαιότερου Αμερικανού πρέσβη και ύπατου αρμοστή της αποικίας, συχνός θαμώνας στα coctail parties της πρεσβείας, φίλος του Ισραήλ και υποστηρικτής της άποψης ότι οι εθνικιστές «πρέπει να ζητήσουν συγνώμη από τους Εβραίους αν θέλουν να δουν μέλλον». 

Ουδείς αγνοεί το γεγονός ότι ο Μανιάτης εκδότης της «Αδούλωτης Μάνης» έχει συμβάλλει στην πατριωτική «παράταξη» όπως αρέσκονται να αποκαλούν οι ακροδεξιοί τον εθνικιστικό «χώρο», όμως η κριτική έχει νόημα όταν υπάρχει μια ξεκάθαρη πολιτική σκέψη και ένας καίριος σχολιασμός σε θέματα ευαίσθητα. Και αν μη τι άλλο το Σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ και ο Διεθνής Σιωνισμός στο σύνολο του είναι θέματα «δύσκολα» προς δημόσια διαβούλευση και τροφή για έναν διάλογο άνευ απαγορεύσεων. Όχι μόνο επειδή υπάρχει η σχετική νομοθεσία αλλά και για τον λόγο ότι πολλοί αποφεύγουν την όποια κριτική σε σχέση με το εβραϊκό ζήτημα. 

Η δεξιά και οι ουρές της είναι γνωστές για την φιλοσιωνιστική πρακτική τους όπως και τα πρόσωπα που την προωθούν είτε πρόκειται για την Ντόρα Μπακογιάννη, τον ένθερμο φίλο του Ισραήλ και αλεξιπτωτιστή … Φαήλο Κρανιδιώτη, τον πρώην συνεργάτη του Κωνσταντίνου Πλεύρη και υπουργό της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και με τελευταίο στην σειρά τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που από το βήμα δεν κρύβει τις φιλοσιωνιστικές απόψεις του.  

Πριν ελάχιστες ημέρες και συγκεκριμένα την 8η Δεκεμβρίου όπως μπορείτε να διαβάσετε - εδώ - ο εκδότης με καταγωγή από την Μάνη, πρώην «κολλητός» του Νίκου Μιχαλολιάκου, γνωστός από την θητεία του σε διάφορα κόμματα της άκρας δεξιάς δηλώνει ευθαρσώς: 

«Επηρεασμένος από τα σχετικά μελετήματα, όπως το «Ας μιλήσουμε για Εβραίους» του Κ. Πλεύρη, ήμουν κι εγώ πολύ αρνητικός λόγω ιστορίας, σήμερα όμως δεν έχω παρά να εκφράσω το θαυμασμό μου για το σοβαρό κράτος του Ισραήλ! Πόσα έχει να μάς διδάξει αυτός ο λαός και αυτό το κράτος!.. Στο κριτήριο επιλογής της ηγεσίας του, στο μέγα θέμα της λαθρομετανάστευσης, στην κατ’ ουσίαν εφαρμογή του δόγματος πολίτη - οπλίτη όπως στην αρχαία Σπάρτη, με επέκταση και στις γυναίκες μάλιστα, στο πώς μια έρημος γίνεται εύφορη γη κλπ, κλπ. Τους επικροτώ και για την θέση τους απέναντι στην απειλή του Ισλάμ στην Ευρώπη!»

Ο φιλοσιωνισμός είναι το χαρακτηριστικό της νέας άκρας δεξιάς και των λεγόμενων «νεοεθνικιστών». Πρόσωπα όπως η Γαλλίδα Λεπέν, ο Ολλανδός Βίλντερς, ο Αυστριακός Στράχε και παλαιότερα ο Ιταλός Φίνι αλλά και άλλοι όπως προσφάτως η Μελόνι έχουν στηρίξει το κράτος αυτό ή έχουν βρεθεί προσωπικά στο Ισραήλ για να προσευχηθούν στο γνωστό «τείχος των δακρύων» και για να λάβουν τα εύσημα από τους Σιωνιστές.  

Το κράτος που χτίστηκε μέσα από τις τυφλές επιθέσεις των πρώτων κρατικών τρομοκρατικών οργανώσεων, το κράτος που επιτέθηκε σε όλα τα Αραβικά κράτη με τα οποία συνορεύει, το κράτος που υποδαύλισε την Συριακή αντιπολίτευση των μακελάρηδων που εξόντωσαν ανάμεσα σε άλλους και χιλιάδες χριστιανούς της Συρίας, το κράτος που έγινε αρωγός ισλαμικών Σαλαφιστικών δικτύων και προέτρεψε μεγάλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις να καταστρέψουν καθεστώτα τα οποία ήταν εχθρικά σε αυτό, είναι το κράτος που θαυμάζει ο κύριος Δημακόγιαννης που σήμερα στηρίζει με την σειρά του τον Ηλία Κασιδιάρη και το κόμμα του. 

Μάλλον ο κύριος εκδότης δεν έχει ακούσει ότι το Σιωνιστικό κράτος αφαίμαξε  ευρωπαϊκές οικονομίες, παρέλαβε παράνομες αποζημιώσεις με σκάνδαλα να στολίζουν τα πρωτοσέλιδα προηγούμενων ετών, έκλεψε τεχνογνωσία από κορυφαίες εταιρείες και εξόντωσε επιστήμονες, αντέγραψε σχέδια πολεμικών σκαφών και αεροπλάνων ή έκλεψε τα πρωτότυπα, κινητοποίησε μυστικές υπηρεσίες για να εξοντώσουν όσους ηγέτες δεν συμφωνούσαν με τα σχέδια των γερακιών του Τελ Αβίβ και χίλια άλλα «καλά» όπως το να διατηρεί σήμερα στην Γάζα την μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου αγνοώντας τις δυσμενείς συνθήκες που ζουν οι Παλαιστίνιοι. 

Για να μην πούμε για τον ρόλο του Ισραήλ στα θέματα σχετικά με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, την σύλληψη τον βασανισμό και την εκδίωξη Ελλήνων ακόμη και σε γεγονότα κομβικά όπως η ανάκριση διαδηλωτών στο Μαβί Μαρμαρά, και δεκάδες άλλες υποθέσεις ανθελληνικών κινήσεων και δράσεων απέναντι στα ελληνικά συμφέροντα! Αυτούς θαυμάζει ο κύριος Δημακόγιαννης. Θαυμάζει το κράτος εκείνο που εμπλέκεται στο μεγαλύτερο εμπόριο λευκής σαρκός, το κράτος που εξοντώνει ξένους ηγέτες και στρατιωτικούς ανεξαρτήτων χωρών και έχει να επιδείξει μια φανατική ανθελληνική πολιτική δεκαετιών, ένα κράτος δολοφόνος που αποτελεί θανάσιμο εχθρό για δεκάδες χώρες και είναι στόχος καθεστώτων που δεν ανέχονται την διεθνή εγκληματική σιωνιστική πολιτική.

Τέλος θα έπρεπε ο κύριος Δημακόγιαννης, να είναι λίγο πιο προσεκτικός ως Μανιάτης και Λάκωνας για να θεωρεί το Ισραηλινό κράτος ως παράδειγμα προς μίμηση. Για τον λόγο ότι από την δεκαετία του ’60 η Mossad σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες και με αρωγό τις πανεπιστημιακές έδρες που ελέγχονται πλήρως, προωθεί ιστορικές απόψεις που κάνουν λόγο για κοινή καταγωγή Εβραίων και ... Κρητών/Μανιατών! 

Σε αυτές τις επιχειρήσεις εμπλέκονται άτομα υπεράνω πάσης υποψίας καθώς και πανεπιστημιακοί κύκλοι του εξωτερικού μαζί με τις υποτακτικές ελληνικές αρχές σύμφωνα με γνωστά δημοσιεύματα δυο από τα οποία ενδεικτικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ. Στα μέσα της δεκαετίας του ’80 υπήρξαν ακόμη και παράνομες αποστολές σε Μάνη και Κρήτη σε συνεργασία με ξένους αρχαιολόγους που προσπαθούσαν να παραποιήσουν την ιστορία, να εξυπηρετήσουν σκοτεινά συμφέροντα και με τελικό στόχο να πλήξουν τον Ελληνισμό.

Καλό θα είναι λοιπόν να προσέχουν κάποιοι, γιατί επιβεβαιώνουν πλήρως τα όσα έχει γράψει η συντακτική μας ομάδα από το 2007 για τον ρόλο του Ισραηλινού παράγοντα στα ενδότερα της ελληνικής άκρας δεξιάς, γεγονός που εξελίσσεται ακόμη και στις μέρες μας.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/12/22 12:49 π.μ.

    μπραβο ρε μαγκα! πες τα γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξεραμε στο τελος. θανατος στον σιωνισμο, θανατος στο ισραηλ, εμεις δεν θα προσκυνησουμε ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/12/22 10:10 π.μ.

    https://www.ellinikisocialistikiantistasi.com/2021/06/blog-post_3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/12/22 3:14 μ.μ.

    Το lykavges wordpress έχει πολύ καιρό να ανεβάσει και ελπίζω να μην έχουν σταματήσει. Πολύ αξιόλογο μπλογκ για θέματα που άπτονται της ινδοευρωπαϊκής αρίας πνευματικότητας, μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/12/22 8:36 μ.μ.

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2022/12/blog-post_195.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.