Η δεξιά ο μεγαλύτερος εχθρός μας


 

27 σχόλια:

  1. Τιμολέων24/5/23 2:40 μ.μ.

    Είμαι πολύ προβληματισμένος μετά τις δυσμενείς πρόσφατες εξελίξεις...

    Πως θα βλέπατε την ίδρυση ενός νέου πολυσυλλεκτικού κόμματος με επικεφαλής τον Κ. Πλεύρη; Πολύ φοβάμαι ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ο μόνος στον οποίο μπορούμε να προσβλέπουμε πλέον είναι ο δάσκαλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/23 6:49 μ.μ.

      Εφόσον τον υποστηρίζει και ο ξανθός έχει γίνει η πρώτη συσπείρωση. Γιατί όχι και άλλοι αυτόνομοι;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/23 10:59 μ.μ.

      Απο ΑντιΝατοικος:
      Στο μονο που προσβλεπει το μοστραρισμα του νεου αποκομματος του γεροπλευρη, ειναι το μαντρωμα αντιΝΔ ψηφων, για να μην πανε σε κομματα που μπορουν να μπουν στη βουλη, και του κοψουν εδρες, οπως η ΝΙΚΗ.
      Ειδα την εκπομπη "αντικαθεστωτικη #97" στοι youtube και τον μονο που χτυπαει "εξυπνα" ο γεροπλευρης ειναι ο Τσιπρας, ενω για τον Μητσοτακη και την αθλια κυβερνηση του τσιμουδια....
      Θα ελεγε κανεις οτι ο ρολος του ειναι να προβοκαρει και να κατευθυνει.... τους αφελεις "εθνικιστες", "ε/σ".....
      Μακρια απο γελοιους προβοκατορες....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/5/23 11:53 μ.μ.

      Είναι μεγάλο μείον η στήριξη του Περίανδρου στο γέρο Πλεύρη. Θα σύρει τον εθνικοσοσιαλισμό ξανά στο κάρο της ακροδεξιάς.

      Διαγραφή
    4. Φύγε ρε Χαμαιλέων μπρο από δω...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/5/23 2:31 π.μ.

      Eκλεκτέ συνέλληνα Τιμολέωντα/Έγκριτε/Laura/Aη πέτρο/Γ.Σαιντ/ Ερβίς κοκ πάντοτε ευπρόσδεκτες οι περί ενώσεως του χώρου και πανεληννίου Ε/Σ συνεδρίου τοποθετήσεις σου. Σε έχουμε ανάγκη, υπάρχεις για εμάς.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος25/5/23 10:52 μ.μ.

      Αφήστε τις σαχαλμάρες και συζητήστε σοβαρά. Θα περάσει στο ντούκου η συμμαχία Πλεύρη-Περίανδρου; Ένας ακόμα μπροστινός του εθνικοσοσιαλισμού έγινε ουρά της ακροδεξιάς. Καλά πάμε κατά τα άλλα.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος26/5/23 1:02 π.μ.

      Ανώνυμε 2:31 π.μ. σου διέφυγε και ο των Αιγών ο Αστήρ.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος26/5/23 1:06 π.μ.

      σε περίπτωση που γίνει συνέδριο πρέπει να βγουν και φωτογραφίες
      ωχ, τη βάψανε όσοι πάνε

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος26/5/23 1:27 π.μ.

      Μπράβο ρε 2:31. Επιτέλους ένας που σκέφτεται λογικά. Συμφωνώ κα γω μαζί σου. Με τα χίλια τον πάω τον ιππέα. Χωρίς αυτόν τι να μπω να διαβάσω; Μακάρι να γίνει το συνέδριο των ΕΣ για να τον γνωρίζω από κοντά.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος26/5/23 10:57 π.μ.

      Ο Περίανδρος στηρίζει τάχα τον Πλεύρη, ο Γκέκας θα φτιάξει τάχα εκλογικό σχηματισμό και θα βυθίσει τον Κασιδιάρη. Ο καλέντζης τάχα είναι σοβαρός ναζιστής.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος26/5/23 10:21 μ.μ.

      10:57 υπάρχει τάχα εθνικοσοσιαλισμός στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/23 11:31 μ.μ.

    Κι όμως, η αποχή που ευλογούσε το LCC έφερε τον τωρινό θρίαμβο της δεξιάς.
    Εντάξει δεν αλλάζει κάτι με τις εκλογές αλλά 40% πάει πολύ.
    Εξάλλου στην Ελλάδα ζούμε, δεν είμαστε περαστικοί τουρίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/5/23 12:46 π.μ.

    Τι εικονίδιο είναι αυτό ρε παιδιά; Ίδιος ο ιππέας φαίνεται. Άντε φτιάξτε ένα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/23 5:16 μ.μ.

      Καλά ρε ιππέα, το έχουμε πια εμπεδώσει ότι έχεις τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου!
      Δεν βαρέθηκες να λιβανίζεις τις φανταστικές σου ιδιότητες;
      Να είσαι βέβαιος ότι όλοι οι άλλοι το έχουμε σκύλο βαρεθεί!
      Αει στα τσακίδια πια!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/5/23 6:57 μ.μ.

      Μόνο η χωρίστρα θυμίζει. Κατά τα άλλα, ο ένας ήταν Άνδρας ο άλλος τρολ.

      Διαγραφή
  4. Gr. Socialist - Nationalist26/5/23 6:47 μ.μ.

    Εκτός από την δεξιά ο μεγαλύτερος εχθρός είναι και η ακροδεξιά να μην το ξεχνάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/5/23 9:45 μ.μ.

    Εντάξει έχει καταντήσει κουραστικό, το ιστολόγιο είναι πλέον μονοθεματικο και αφορά αποκλειστικά τον ιππέα. Σταματήστε το πια, αν είναι δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/23 10:34 π.μ.

      Πες το στον Τιμολέωντα/Τέλη αυτό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/5/23 12:08 μ.μ.

      Τον αφορά επειδή συνεχώς τρολάρει εδώ μέσα ο γνωστός παρενδυσίας. Είναι και κάποιοι που τον βλέπουν και εκεί που δεν είναι μερικές φορές.
      Το βασικό πρόβλημα είναι το τρολ, όχι αυτοί που τον ξεγυμνώνουν, μην αντιστρέφεις το πρόβλημα

      Διαγραφή
  6. Χρόνια γράφω και ξαναγράφω και το λέω και σε ζωντανές συζητήσεις: Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! Οι Θεοπάλαβοι/χρήσιμοι ηλίθιοι της αριστεράς (ο χαρακτηρισμός για όσους δεν είναι συνειδητοί πράκτορες), δεν ήταν/είναι πρόβλημα. Αυτοί σ' Εθνικό κράτος καταρρέουν σε μια εβδομάδα. ΟΜΩΣ...Ακόμα και στην βρώμα την Γ Ελλαδική δημοκρατία, οι ασυναρτησίες τους και ο μαρασμός που κυρρήτουν, θα χρησίμευαν σαν υλικό για κωμωδία, αν δεν ήταν στην μέση η πουστοδεξία που α) τους προσκυνάει β) εγκλωβίζει τους απολιτίκ "νοικοκυραίους" γ) στήνει παραμάγαζα.
    Αν πέσει η ΝΔ, πέφτει η Μεταπολίτευση κύριοι κ κυρίες! Καλή κ θεμιτή η ανάλωση (τουλάχιστον μεχρι πρόσφατα) της πολεμικής του όποιου "χώρου" (και με τα πενιχρά μας μέσα δυστυχώς) στην αριστερά, αλλά σε αρκετό βαθμό χάσαμε χρόνο.
    Το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής μας, οι ενέργειες μας (δρόμος/προπαγάνδα) πρέπει να στοχεύουν στην καταστροφή της Lactoνουδούλας (που λέει και ο Δέλτας😂).
    Για να γράψω κ κάτι ευχάριστο :κατά την γνώμη μου τα τελευταία χρόνια πολλοί συναγωνιστές αρχίζουν και ξυπνάνε εκμεταλλευόμενοι και το άφθονο υλικό που δίνει η ΝΔ. Πρώτα με το εμφανίζεται διαρκώς ο όρος "Mεταπολίτευση" που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας κάποιων να το περάσουμε και μετά να επικεντρώνονται στην ΝΔ.
    Παρατηρώ και το εξωτερικό ότι συμβαίνει το ίδιο με πολλούς αντι-συμβατικούς κύριως στο UK & στις ΗΠΑ να μιλούν και να εξηγούν για το RIPO δηλαδή Republicans In Name Only (δεν συμφωνώ, μιας και αυτή ειναι η δεξιά μεταπολεμικά, αλλά έστω) ή τους Συντηρητικούς που συντηρούν το τίποτα.
    Πρέπει να πέσει η ΝΔ. Το στήριγμα της Μεταπολίτευσης. Βλέπω στα social απόψεις "σοβαρών" "ορθολογιστων" "καθώς πρέπει" μπαντριωτών κατά τ' άλλα, που δηλώνουν και "αηδιασμένοι από την παρακμή και τον πολιτισμικό μαρξισμό" που κάνουν και "κριτική" στην lactoNoυδούλα και προεκλογικά μόνο που δεν έγλυφαν τα κωλόχαρτα του Κούλη!
    Τους απεχθάνομαι περισσότερο από έναν Αντώνη Λιάκο, Νικο Φίλη ή μια Θάλεια Δραγώνα.
    Ξεφτιλισμένα ανθρωπάκια κομματόσκυλα που πατάνε στο δεξιό και καλά πρόσημο της ΝΔ και τις "αρχές του ιδρυτή" του αρχικίναιδου, λιποτάκτη του 40, δις νεκροθαφτη της Κύπρου, ιδρυτή της σοσιαλμανίας στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης.
    Πολιτικοί δεξιοί μπαντριώτες τύπου Παναγιωτόπουλου, Σαμαρά, Νίκ. Καραχάλιου, Κυρανάκη ή ο και καλά μπαντριώτης Βούδας της Ραφήνας κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στην χώρα από τον εσμό του πολιτισμικού μαρξισμού.
    Κατουράω την αριστερά....Ψόφο στην ΝΔ να ζήσει το Έθνος! Η δεξιά είναι ο κύριος εχθρός & διώκτης των Εθνικιστών. στην Ελλάδα. Η Δεξιά είναι η Μεταπολίτευση. Αυτήν να γκρεμίσουμε και θα τα πούμε καλά με τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τιμολέων27/5/23 7:19 μ.μ.

      Δημήτριε το κλειδί βρίσκεται στην σύμπηξη των δυνάμεων του ευρύτερου πατριωτικού χώρου υπό έναν πολύπειρο ηγέτη με ρητορική ικανότητα, πολύτιμες νομικές γνώσεις, μακροχρόνια εκδοτική παρουσία, αλλά και πλούτο ιστορικών γνώσεων.

      Σύντομα θα δημοσιευθεί πλήρης, επικαιροποιημενη λίστα με το σύνολο των φορέων που συγκροτούν το πατριωτικό τόξο προκειμένου να γίνει το πρώτο βήμα για την στρατηγικά απαραίτητη ένωση.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/5/23 10:43 π.μ.

      Κατάλαβα ποιο πρόσωπο φωτογραφίζετε. Είναι ο διαχειριστής ιστοσελίδας με τίτλο που παραπέμπει σε παλιό εστιατόριο. Το βρήκα;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/5/23 11:10 π.μ.

      Διαφωνώ κάθετα. Ο ηγέτης που θα συσπειρώσει τις δυνάμεις του χώρου πρέπει να έχει αποδείξει την αφοσίωση στις ιδέες μας μέσα από τις σκληρότητερες δοκιμασίες. Δεν θέλουμε ρήτορες και πολυλογάδες. Χρειάζεται κάποιος που μπορεί να αντέξει τις μεγαλύτερες πιέσεις. Να παραμένει αταλάντευτος ακόμα και στην φυλακή.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/5/23 12:32 μ.μ.

      Ο πολύπειρος αυτός ηγέτης να είναι και φου-καράς γλείφτης πότε του άλφα πότε του βήτα πασχίζοντας να αναρριχηθεί σαν γυμνοσάλιαγκας;
      Η φαντασία σου και πάλι οργιάζει, Αλέκο....

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος28/5/23 2:22 μ.μ.

      Τιμολέων τη λίστα θα την στείλεις πρώτα στο indymedia για έγκριση;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος28/5/23 7:47 μ.μ.

      Ο Αλέκος φουκαρρας δεν διαθέτει νομικές γνώσεις. Στραφείτε σε παλαιότερο εκδότη.

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.