Οι εκλογές και το δικέφαλο τέρας της παγκοσμιοποίησης.

 

γράφει ο Ανέστης Θεοφίλου

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου αποδείχθηκε πως η δημοκρατία έχει τεράστια επιρροή στους φτωχοποιημένους Έλληνες οι οποίοι όντας χτυπημένοι ανηλεώς έδειξαν πίστη στους δημίους τους (παρότι η αποχή είναι μεγαλύτερη)  ενώ το αίμα των νεκρών στα Τέμπη είναι ακόμη ζεστό και η προδοσία του Αιγαίου εν όψη. Το καθεστώς έδειξε την ισχύ του και συσπείρωσε τους θήτες όπου έδειξαν πως η συντήρηση της δυστυχίας τους είναι σημαντικότερη από την απόκτηση της κοινωνικής τους και εθνικής τους ελευθερίας. Οι ψήφοι στον ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη απόδειξαν πως η ανεδαφικότητα κάποιον αυτοαποκαλούμενων ''εθνικιστών'' είναι το χρησιμότερο όπλο του συστήματος ούτως ώστε να συνεχίσει η ηγεμονία του και να ενισχύσει την παρακμή του παλαιοκομματισμού μέσα από την χρεοκοπημένη αριστερά η οποία θα ενισχύσει την άνοδο του ΠΑΣΟΚ έτσι ώστε να εξασφαλίσει το σύστημα την εφεδρεία του και σε μια ενδεχόμενη αναθεώρηση του συντάγματος την δημιουργία μιας συγκεντρωτικότητας ενός δικομματισμού αμερικανικού τύπου.

Από την ανάλυση σαφώς και δεν μπορούν να λείψουν τα κόμματα ''διαμαρτυρίας'' τόσο από την ροζ αριστερά όσο και από την θρησκόληπτη και γραικύλικη ακροδεξιά. Και εδώ έρχεται η εξής διαλεύκανση της υπόθεσης, η παγκοσμιοποίηση είναι ένα τέρας με δύο κεφάλια, το ένα της κεφάλι είναι ευθυγραμμισμένο με την ''πολιτική ορθότητα'' και το άλλο υποδυόμενο το εθνοκεντρικό έχει καταφέρει να έχει σε καταστολή τους ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν κατάρτιση αλλά αγαπούν την πατρίδα τους ενστικτωδώς. Αυτή η κατευθυνόμενη ''αντίδραση'' αποσκοπεί στον εγκλωβισμό των πατριωτών ψηφοφόρων οι οποίοι δείχνουν μια αμφισβήτηση έστω και ανώριμη απέναντι στο σύστημα.

Τα δεξιά κομματίδια που δοξολογούν ολημερίς τον τριαδικό Θεό ενώ ταυτόχρονα θέλουν καινούργια ειλωτία για χάρη των τραπεζών (βλέπε Νατσιός) εξυπηρετούν την νεοφιλελεύθερη πολιτική ή οποία θέλει στα στάσιμα νερά της δημοκρατίας να ελέγχει τους ''φυγάδες'' δεξιούς ψηφοφόρους οι οποίοι ένεκα των ημερών εξελίσσονται σε ανορθολογικά τμήματα της κοινωνίας. Από την άλλη ένα κομμάτι της χρεοκοπημένης αριστεράς θέλοντας να χτυπήσει σαν καλή πατερίτσα την κακή απομίμηση του ΠΑΣΟΚ δεν θα διστάσει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην ΝΔ. Οπότε μια βουλή που επιβεβαιώνει τον Μπραζιγιάκ για την πόρνη δημοκρατία δεν μπορεί να δώσει τις απαντήσεις που επιζητά η εθνική ψυχή, δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στην υδροκέφαλη παγκοσμιοποίηση και πολλώ δε μάλλον απέναντι στην συνεχιζόμενη και μακρόσυρτη παρακμή που έχουν δημιουργήσει οι καπιταλιστές.

Από την άλλη έχουμε και τους χιλιαστές του εθνικισμού οι οποίοι περιμένουν τον Μεσσία από την φυλακή πιστεύοντας έως μεταφυσικά πως με τις ανώτερες ικανότητες του θα σώσει την Ελλάδα και θα μας κάνει να τρώμε με χρυσά κουτάλια. Δεν είναι μομφή προς τους φυλακισμένους εθνικιστές αυτό και αν κάποιος μέμφεται πολιτικούς κρατούμενους τότε αν δεν είναι ανόητος σίγουρα είναι επικίνδυνος, όμως άλλο πράγμα η έλλογη κρίση και άλλο ο Χιλιασμός που αδρανοποιεί τον άνθρωπο που κατά Νίτσε οφείλει να δρα αλλιώς πνευματικά είναι νεκρός. Το συμπέρασμα που βγαίνει παρόλα αυτά είναι πως ο σκεπτόμενος εθνικοεπαναστάτης (και όχι επαναστατημένος) οφείλει να επαγρυπνεί και να εντοπίζει τον εχθρό ακόμα και αν εμφανίζεται με το προσωπείο του ''αμνού''.

Πρέπει να δίνει απαντήσεις στα αδιέξοδα και να βρίσκει φόρμουλες επιβίωσης του έθνους τόσο σε κοινοβουλευτικό (αναγκαίο κακό) όσο και σε κινηματικό επίπεδο. Διότι το κ(υ)νοβουλευτικό σύστημα έχει την μαγεία να αδρανοποιεί και να κάνει τους ανθρώπους επαίτες μιας κατάστασης η οποία διαιωνίζεται και επιπλέει μέσα στην παρακμή της συλλογικής πολυπολικότητας και συν τοις άλλοις να δίνει ''τεχνητές αναπνοές'' σε ένα σύστημα το οποίο  όντας πεθαμένο θα δείξει το χειρότερο πρόσωπο του απέναντι σε κάθε τι που το αμφισβητεί. Πρέπει να δρα ως Άναρχος κατα Ερνστ Γιούνγκερ και όχι σαν πυροτέχνημα που φωτίζει τον ουρανό του συστήματος.

ΔΕΝ εμπιστευόμαστε το σύστημα και τις βαλβίδες του, δεν ξεγελιόμαστε από τα υποκατάστατα του είτε εθνικοφρονικά είτε σοσιαλίζοντα, δεν επιδιώκουμε να σώσουμε αυτή την Χίμαιρα αντιθέτως θέλουμε να την δούμε να γκρεμίζεται, δεν εμπιστευόμαστε τους δειλούς δεξιούς όπως έλεγε και ο Leon Degrelle και σίγουρα δεν είμαστε πιστοί στο κράτος όταν αυτό καταστρέφει την εθνική ψυχή κατά Δραγούμη. Επιδιώκουμε την δημιουργία μιας πραγματικά εθνικής κοινωνίας η οποία θα λειτουργεί οργανικά και πάνω από όλα με δικαιοσύνη και σε τελευταία ανάλυση επιδιώκουμε την εξουσία και όχι την κυβέρνηση.

Ζήτω το έθνος κάτω το κράτος!

 

 

31 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/5/23 5:55 μ.μ.

    Τώρα θα έρθουν ο Go Go, o Ελιάχου και ο Νατσιός να σας βάλουν χέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/23 1:23 μ.μ.

      Ποιος είναι ο Ελιάχου;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/23 12:33 π.μ.

      Είναι γνωστός και με το χαϊδευτικό "Αλγερινός".

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/23 5:32 μ.μ.

      Σχολιάζει εδώ μέσα ο Ηλίας;

      Διαγραφή
  2. Δεν ψηφίζω – είμαι εργάτης...28/5/23 8:42 μ.μ.

    Το φραγκικό εραλδικό οικόσημο σε μαύρο χρώμα και λευκό φόντο τι συμβολίζει; Είναι κάποιας οργάνωσης;

    Κατά τ' άλλα, κλωτσιές σε ΝΑΤΟ-ΕΕ, κλωτσιές και στους εγχώριους υποστηρικτές τους. Για μια τιμή ζούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/23 1:08 π.μ.

      Καλυτερα μην ψηφιζεις... Και για εργατης καλος εισαι.. Ως εκει ομως... Και πολυ σου ειναι!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/5/23 1:17 π.μ.

      Ποια εξουσία βρε φιλε; εδω μια χουφτα ειμαστε και δεν συμφωνουμε ποσο κανει 2+2...πλακα κανεις;
      Η θα συνταχθουμε ολοι με το μεγαλυτερο φορεα του εθνικισμου που ειναι οι "Ελληνες" και θα δούμε τι μπορεί να γινει ή θα είμαστε δυο εδω, τρεις εκεί και με το ζορι δεκατρεις παρα περα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/5/23 3:03 μ.μ.

      Ναι το βρήκες, ξεφτέρι!
      Να ψηφίσουμε δηλαδή!
      Όλοι οι μπατριώτες!!?!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/5/23 5:58 μ.μ.

      https://youtu.be/HggC4gzJIRU

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/5/23 1:39 π.μ.

      Ναι ρε αητοπουλο... Να ψηφισουμε. Και να ψηφισουμε Ελληνες. Το μεγαλυτερο φορεα εθνικισμου στη χωρα. Οχι θα κατσουμε σπίτια μας σαν και σενα να φερουμε την επανασταση απο το πληκτρολογιο και να σνομπαρουμε οτι μας χαλαει τον εγωισμο.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος30/5/23 5:28 μ.μ.

      Αν θέλω να ψηφίσω το ΑΡΜΑ ή ένα άλλο εθνικιστικό κόμμα και όχι τον Κασιδιάρη με τον Ιερεμία, θα είναι πρόβλημα;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος31/5/23 1:42 π.μ.

      Οχι ρε φίλε. Κανενα προβλημα. Δικαιωμα σου. Εγω γουσταρω Αρμα. Απλα πιστευω οτι η δύναμη ειναι στην στηριξη στον μεγαλο εντός εισαγωγικων φορεα και αν είναι δυνατόν η ενωση με αυτον ολων των εθνικιστων. Τωρα μην πιανεσαι απο Ιερεμίες και κολλας. Πουθενα δεν θα βρεις το ιδανικο. Αγαπα το συντροφο με τα ελατωματα του. Και να σου πω και κατι... Και εγω Αρμα θα ψηφισω αν κοπουν οι Ελληνες

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος31/5/23 6:49 μ.μ.

      Στις εκλογές της 25ης, θα κλειδώσουμε όλους τους γέρους για να μην πάνε να ψηφίσουν. Συνεπώς τέλη μου, η ευκαιρία σου να ψηφίσεις ΑΡΜΑ, χάνεται. Τι να κάνουμε, για το γενικό καλό θα θυσιαστείς κι εσύ.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος1/6/23 3:04 μ.μ.

      ρε ''δεν ψηφιζω ειμαι εργατης'' τι ρολο βαρας τελικα; τι φαση μωρη κουφαλιτσα; θα μας πεις επιτελους; στους ρομαντικους συστηνεσαι ως c και στους απλυτους ως ''καποιος''. και οταν σε πιανει η κλιμακτηριος γραφεις ανωνυμα και λες χοντρομαλακιες προσβαλοντας κοσμο. λεγε μωρη κουφαλα τι φαση; ποιος σε πληρωνει για να τρολαρεις και να περνας γραμμη; τις προαλλες στο αλλο καποιοι σε πηρανε χαμπαρι.. τι δουλεια ειπαμε οτι κανεις και εισαι ολη μερα μπροστα απο ενα pc; ασε ρε.. ΒΡΩΜΑΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος1/6/23 4:34 μ.μ.

      1:42 π.μ. σύμφωνα με το σκεπτικό σου πρέπει μια οργάνωση με είκοσι χρόνια παρουσία στον εθνικοσοσιαλισμό, με μεγαλειώδεις πορείες, με συνεχή κινηματική δράση και υψηλό ηθικό να προσχωρήσει σε ένα κόμμα δύο ετών, ιδρυθέν από ένα παρεάκι πρώην θαλαμηπόλων του χοντρού που μαζεύει τη σάρα και τη μάρα. Ε όχι! Ως εδώ οι φαντασιώσεις.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος1/6/23 7:46 μ.μ.

      1/6/23 3:04 μ.μ.

      Και κάτι άλλο. Σε πείραξε πολύ το κλωτσιές στο ΝΑΤΟ ε; Α μωρή τάνα, τράβα στην τοπική να χτυπήσεις καρτέλα μην χάσεις το χαρτζιλίκι. Βλάκα του Άδωνι. Μετά σε ενοχλούν οι αναρχικοί και οι αριστεροί. Αυτοί, παρά τα κολλήματα, μια χαρά λεβέντες είναι. Σίχαμα...

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος1/6/23 10:17 μ.μ.

      C = Calentzi. Τι δεν καταλαβαίνεις;

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος2/6/23 1:41 π.μ.

      σοβαρα; απο ποτε εγιναν ''λεβεντες'' οι χρησιμοι ηλιθιοι της παγκοσμιοποιησης και οι εμμισθοι του σορος; αλλα μας ελεγες δυο χρονια στην γνωστη σφιγκοφωλια. αλλιως μας τα ελεγες καποιε. ας το, δεν το σωζεις. λυπαμαι τα χρονια σου, δεν εχω κατι αλλο να σου πω. οσο για ''σιχαμα'' κοιταξου στον καθρεφτη. τεσπα..

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/5/23 10:50 μ.μ.

    Απο ΑντιΝατοικος:
    Δηλαδη πες μας βρε συντακτα του κειμενου... Πως να αγωνιστουμε;;;; Πως να γκρεμισουμε την κοινοβουλευτικη δικτατορια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/23 8:21 μ.μ.

      Εσύ πώς θα γκρεμίσεις την κοινοβουλευτική δικτατορία ; Ποια είναι η δική σου άποψη ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/23 1:42 π.μ.

      Απο ΑντιΝατοικος:
      Μπορουμε να την γκρεμισουμε ολοι μας... εφοσον γινουμε δημιουργοι ενος επαναστατικου πολιτικου κινηματος, που θα εκφραζει εναν μορφωτικα επεξεργασμενο πατριωτισμο, διαφωτιζοντας τις μαζες, μορφοποιωντας τα πιστευω της συντριπτικης πλειοψηφιας του λαου μας... και που φυσικα θα συμμετεχει και στο εκλογικο παιχνιδι....
      Σειρα σου τωρα....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/23 1:43 π.μ.

      Ασε ρε πονηρε... Που ζεις; δεν γκρεμιζεται τελεια παυλα... Αυτα παλιά. Τωρα ειναι απιθανο εως αδύνατο. Σκοπος ειναι να παρεις την εξουσία με νομιμο τρόπο. Αρα με εκλογες. Τα υπολοιπα ειναι ιστοριες για αγρίους

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/5/23 12:42 π.μ.

    «Αυτοί οι καταραμένοι οι Εθνικοσοσιαλιστές» του Γιόσεφ Γκέμπελς

    https://mavreslegeones.blogspot.com/2023/05/e.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/5/23 2:53 μ.μ.

    Δεύτερη φορά ταμείο μέσα σε λίγες μέρες. Έπαιξα νίκη του Ερντογάν στο δεύτερο γύρο σε συνδυασμό με over το Southampton- Liverpool. Ένα πενηντάρι στην τσέπη και την ευγνωμοσύνη μου στον ιππέα. Ερντογάν, σώσε τον Έλληνα τζογαδόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/23 7:48 π.μ.

      Όλοι οι πραγματικοί Έλληνες υποστηρίζουν τον Ερντογάν.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/5/23 11:27 μ.μ.

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/i-niki-o-restis-to-oikopedo-fileto-tou-orfanotrofeiou-ston-laimo-vouliagmenis-kai-oi-rosoi-epixeirimaties/

    Έλληνες Εβραίοι και επιχειρήσεις μοναστήρια και ακροδεξιά κόμματα όλοι μια χαρούμενη παρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/5/23 4:52 π.μ.

    Την ημέρα που ο αντινατοϊκός θα σταματήσει να σχολιάζει σε αυτό το μπλογκ ο χώρος θα γίνει ένα πιο φιλικό μέρος για τον σκεπτόμενο άνθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλέπω έχουμε εξελίξεις στον πατριωτικό χώρο, ένωση Εμφιετζόγλου - Μπογδάνου με τους Ελέυθερους Ξανά του Βόβολη , το κίνημα 21 και το κόμμα Τ.ΟΛ.ΜΑ συν κάποια άλλα κόμματα που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες είπε ο Βόβολης.

    https://www.youtube.com/watch?v=Q4aERxOnb9U

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/6/23 2:18 π.μ.

    https://m.youtube.com/watch?v=lidQcRog3V8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/6/23 9:32 π.μ.

    Η επανά στάση από το καναπέ, βλάπτει σοβαρά τη τηλεόραση, απαγορεύεται η γονική συναίνεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/6/23 9:32 μ.μ.

    Τώρα που ο Κασιδιάρης θα στηρίξει τους Σπαρτιάτες στις εκλογές, θα κάνει επιτέλους εκπομπή και ο Χάρης μιας και βρήκε επιτέλους θέμα να ασχοληθεί. Να κράξει Κασιδιάρη. Είχαμε καιρό να δούμε εκπομπή του. Βρήκε θέμα να ασχοληθεί. Άραγε θα βαράει και το χέρι στο τραπέζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.