Δεν γιορτάζουμε τον ενταφιασμό της Ευρώπης

 του Κωνσταντίνου Μποβιάτσου

Κάθε χρόνο αρχές Μαΐου, η νέα Ευρώπη εορτάζει την λήξη ενός πολέμου που έφερε την “ελευθερία” και την “δικαιοσύνη” ενάντια στις δυνάμεις του “κακού και του σκότους”. Οι κενοί και χυδαίοι λόγοι των σημερινών πολιτικών απατεώνων, μας απομακρύνουν από τις συνήθεις σκέψεις για να υπενθυμίσουν στη συνείδησή μας το τραγικό τέλος του πολέμου εκείνου: Την πολιτική και πνευματική κατάρρευση της Ελλάδος και της Ευρώπης γενικότερα. 

Στην πραγματικότητα καμία περίπτωση δεν είναι πιο ευνοϊκή για να μας επιτρέψει να αξιολογήσουμε επαρκώς την ηθική οντότητα της καταστροφής που είναι οι αστοί  - πρόβατα, που γιορτάζουν μέσα στην φτώχια και την μιζέρια τους μια στρατιωτική ήττα. Εορτάζουν την ομόφωνη χαρά των Ρωσικών και Αμερικανικών κομμάτων, που μετά από τόσα χρόνια συνεχίζουν να εκπροσωπούν τα συμφέροντα των Αφεντάδων τους ενάντια στο Ευρωπαϊκό εθνικό συμφέρον, χωρίς κάποια συγγνώμη για τους βομβαρδισμούς και τις σφαγές καθώς και του εμφυλίου μίσους. 

Γιατί ο πόλεμος του οποίου το τέλος γιορτάζουνε δεν ήταν μόνο ο εμφύλιος και παγκόσμιος πόλεμος, αλλά η ιστορική τραγωδία που οδήγησε στην εκθρόνιση της Ευρώπης και μετέφερε την διοίκηση της από το έδαφος της ηπείρου μας στη Ρωσία και την Αμερική. Με αυτήν την τραγωδία, η παρακμή της Δύσης, που προφήτευσε ο Σπένγκλερ το 1917, γίνεται μια συντριπτική, εμφανής πραγματικότητα.

Ο DrieulaRochelle έβλεπε καθαρά και αναπόφευκτα ότι η Ευρώπη έπρεπε να επιτύχει πολιτική ενότητα για να μην γίνει δορυφόρος ή χειρότερα αποικία των ΗΠΑ και της ΕΣΣΔ. Και όταν τα ξημερώματα του 1945 είδε ότι αυτό το όνειρο δεν ήταν δυνατό, τον τύλιξε η απόγνωση: «Η φτωχή Ευρώπη συγκλονίστηκε και έχασε», έγραψε στο ημερολόγιό του, ίσως δύο μέρες πριν αυτοκτονήσει. Σχεδόν ογδόντα χρόνια έχουν περάσει από εκείνη τη στιγμή και η φιλελεύθερη δημοκρατική Ευρώπη του Schumann και του Spaak δεν έχει δει ακόμη τον εαυτό της, αλλά αντίθετα έχει πεθάνει.

Και όταν όλα κόντευαν να τελειώσουν, με την Ευρώπη βυθισμένη και τους λαούς της διχασμένους και υποταγμένους, οι κροτίδες των λεγόμενων απελευθερώσεων είχαν σκάσει. Οι Ευρωπαίοι είχαν ανακαλύψει την “Aντίσταση”. Η πρωτοβουλία και η θυσία λίγων είχε γίνει αμέσως η επιχειρηματική και προσωπική δόξα πολλών εκατομμυρίων οπορτουνιστών, όπως  η κυριαρχία για τον νικητή, η υποχώρηση, η δειλία, οι ψεύτικες συμφωνίες με τον ‘’προοδευτικό’’ κομμουνισμό και την πολιτική αναρχία. Αλλά όλα αυτά δεν θα εμπόδιζαν εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες από κάθε χώρα, να εκπληρώσουν πλήρως το καθήκον τους να πολεμήσουν, να θυσιαστούν, να πεθάνουν για τις δικές τους ιδέες, να διδάξουν σε όλους ότι ο χειρότερος πόλεμος δεν είναι να τα χάσεις αλλά σημαίνει να τα χάσεις άσχημα, ανόητα και δειλά.

Η ήττα της Ευρώπης το 1945,σήμαινε την αρχή της επιβολής μια νέας ηθικής, ενός νέου τρόπου ζωής ενάντια στην Παράδοση και την Κουλτούρα. Η νεωτερικότητα, κατά τον Junger, ήρθε επιθετικά για να αλλάξει και να καταστρέψει τα πάντα, ήταν μια θύελλα από ατσάλι όπως χαρακτηριστικά έχει πει. Πρώτα με τον πόλεμο και μετά με το πνεύμα. Αυτό ίσως είναι όλο το νόημα. 

Το μάθημα και η διδασκαλία που προέρχονται από αυτό για τον καθένα μας: η πνευματική κληρονομιά που οι νέες ευρωπαϊκές γενιές μια μέρα θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν, να ξαναχτίσουν την πολιτική τους συνείδηση, να κερδίσουν την ανεξαρτησία τους και την πραγματική τους ελευθερία από τον κομμουνισμό και τον φιλελευθερισμό.

 «Ίσως μια μέρα θα φανεί ότι η δημοκρατία με την ισοπέδωσή της, έθεσε τα θεμέλια μιας κοινωνίας όπου μια αστική μάζα θα χρησιμεύσει ως πλατφόρμα για μια νέα αριστοκρατία. Πέρα από τον μηδενισμό, εξακολουθεί να υπάρχει μια πιθανότητα, μια προσδοκία τόσο ζωντανή όσο o βρυχηθμός των κινητήρων. Και οι αξίες των σκλάβων, τα ήθη όσων μιλούν από άνεση ή από φόβο, που ελπίζουν στον παράδεισο του κοπαδιού ή στη βοσκή ευτυχία της κοινωνικής δικαιοσύνης, θα επιστρέψουν στο χώμα από όπου προέκυψαν», είπε ο μεγάλος Αdriano Romualdi. Και εκείνη την ημέρα, μακριά ή κοντά, θα αναγνωριστεί επιτέλους η αξία των πεσόντων για την υπεράσπιση της Ευρώπης από την επίθεση των άλλων ηπείρων.

Ας ξαναδιαβάσουμε όλοι μαζί ένα απόσπασμα που με ανατριχιαστικό τρόπο μας περιγράφει τις τελευταίες ώρες της Ευρώπης μας ...

 

94 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/5/23 4:26 μ.μ.

    Αξίζει ένα μπράβο στο βετεράνο συναγωνιστή που έσκισε την πρόσκληση για το γάμο του βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας και την πέταξε σε κομματάκια στα πόδια του έκθαμβου πρέσβη. Οι νεκροί αγωνιστές της Κύπρου δεν ξεχνιούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/23 5:39 μ.μ.

      για ποιον λες;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/23 5:58 μ.μ.

      Φωτογράφε μεγάλη φαντασία έχεις.

      Διαγραφή
    3. Τα Απόκρυφα Μυστικά της Μασονίας6/5/23 6:00 μ.μ.

      https://www.youtube.com/watch?v=2mlaHF2yZGM

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/5/23 12:07 π.μ.

      🤣😂😆 καλό

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/5/23 1:15 π.μ.

      Αν το έκανε αυτό, πολλά μπράβο του. Συγχωρούνται τα προηγούμενα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος7/5/23 2:22 π.μ.

      Έγινε επίσημη πρόσκληση μέσω της πρεσβείας στον Δούκα του Αλποχωρίου;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος7/5/23 11:17 π.μ.

      Πάντοτε αταλάντευτος ο συναγωνιστής, καταφρονεί Καρόλους και παλάτια, τα έχει απομυθοποιήσει, δεν του προκαλούν καμία εντύπωση. Μόνος του σκοπός η Ιδέα και ο Αγώνας.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος7/5/23 5:41 μ.μ.

      Ρε 1:15 πμ είσαι τόσο βλήμα; Σοβαρά σε ρωτάω και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης. Πιστεύεις ότι τον κάλεσαν στην ορκομωσία του βασιλιά και έσκισε το προσκλητήριο; Αγκαλιά θα είχε πάρει τον Κάρολο αν τον καλούσε.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος7/5/23 7:21 μ.μ.

      Δεν περίμενα κάτι το διαφορετικό από τον Τέλη που υπερασπίζεται Ρουβίκωνες και Ρωμανό. Με πρόσχημα το Κυπριακό χτυπάει τον θεσμό της βασιλείας...Έτσι είναι όμως το DNA ιππέα. Οι Αριστοκράτες με τους Αριστοκράτες και η πλέμπα με τους αριστεριστές σαν και αυτούς που κάνεις παρέα εκεί στο Ιντι-γίδια...Όσα χαρτιά και να σου δώσουνε για βασιλική καταγωγή εκεί στην Ήπειρο, το DNA δεν αλλάζει...Ζήτω ο βασιλιάς Κάρολος!

      - φοραδοκυνηγός Dies Irae

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος7/5/23 9:44 μ.μ.

      Η αριστοκρατία είναι καταγωγή. Αίμα και βίωμα. Δεν είναι χαρτί που μπαίνει σε κορνίζα, αφελή dies Israel. Είναι κριτήριο αξιολόγησης ενός καθημερινού βίου άξιου προς τις επιταγές των προγόνων. Εξ ου και η ετυμολογία ευ-γένεια. Δεν θα μπορούσε επ' ουδενί να προέρχεται από καλό γένος ο απόγονος εκείνης που εκτέλεσε τους πολεμιστές του κυπριακού αγώνα. Υποθέτω ότι ως απόγονος μιας φυλής σκλάβων που κατά τον έξοχο Μανέθων εκδιώχθηκαν ως λεπροί από την Αίγυπτο δεν διαθέτεις τις πνευματικές προδιαγραφές ώστε να συλλάβεις τα βαθύτερα νοήματα της ιστορίας. Μπορείς να αρκεστείς τώρα σε παρενδυτικές παράτες Βρετανών γρεναδιέρων εξ αποστάσεως τηλεοπτικών παραθύρων. Εν τω μεταξύ οι αληθινή αριστοκρατία συνεχίζει να απαιτεί καθημερινή άσκηση εφ' όρου ζωής.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος8/5/23 12:20 π.μ.

      Πιπη μη τρίβεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη...

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος8/5/23 4:23 μ.μ.

      Ο Δούκας της απάτης !

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος8/5/23 8:07 μ.μ.

      Μα ακριβώς αυτό είπα και εγώ Τέλη. Επειδή σου δώσανε ένα χάρτι που να λέει ότι είσαι Αριστοκράτης από την Ήπειρο, αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι κιόλας αν κρίνω από τις παρέες σου εκεί στο Ιντι-γίδια (δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι)! Ο Κάρολος αντιθέτως είναι, γιατί κληρονομεί βασιλικά γονίδια και ευτυχώς που δολοφονήθηκε η Νταϊάνα γιατί όπως φημολογείται θα γεννούσε τον γιο κάποιου άραβα που την γκάστρωσε. Οι άγγλοι βασιλιάδες ακριβώς επειδή υπηρετούν την πατρίδα τους και όχι άλλο έθνος, από πλευρά τους καλά έκαναν ό,τι έκαναν στην Κύπρο, όπως πολύ καλά έκανε ό,τι έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος απέναντι στους βαρβάρους υπηρετώντας με τη σειρά του το ελληνικό έθνος. Σημείωσε και το καλύτερο τώρα: Ή Έλληνας θα είσαι ή άνθρωπος!!! Δεν είμαστε Μασονικό φιλανθρωπικό ίδρυμα για να λέμε τι κρίμα που ο τάδε βασιλιάς σκότωσε κάποιους σε άλλη χώρα. Αυτά είναι αριστερίστικες μπαρούφες που δεν μπορεί να τις καταλάβει το πλειβιοκρατικό σου πνεύμα για να τις πιστεύεις! Ας μην έκαναν τις αποικιοκρατίες οι εγγλέζοι που τόσο πολύ μισείς και η λευκή φυλή θα ήταν σκλαβωμένη σήμερα σε Σαρακηνούς πειρατές και δεν συμμαζεύεται...Πάψε να σκέφτεσαι ανθρώπινα αν είσαι Έλληνας Τέλη. Αυτά έχει να πει κάποιος που αυτομαστιγώνεται 88 φορές μπροστά στην εικόνα του Χίτλερ φωνάζοντας Dies Irae!!! Ξέρεις εσύ τι εννοώ αφού μας έκανες την τιμή να γράψεις το άρθρο ''Dies...'' στο Καθίδρυμα.

      - φοραδοκυνηγός Dies Irae

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος8/5/23 8:20 μ.μ.

      Για πολλοστή φορά respect στον ιππέα. Έχει τρελάνει στην τάπα τον Χατζή go go και μας προσφέρει στιγμές μεγαλειώδους γέλιου με τον διασυρμό που κάνει στους ακροδεξιούς. Το σκόπιμο κραχτό ορθογραφικό όχι μόνο δεν δουλεύει πια σαν ξεκάρφωμα μα αποτελεί κάτι σαν σφραγίδα της μεγάλης του χώρου τρολοσχολής. Πολύ μπροστά ο άνθρωπος. Που πας και μπλέκεις καημένε φοραδοκυνηγέ? Αφού κάθε φορά σου βγαίνει ξινό το βύσσινο.

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος9/5/23 11:33 π.μ.

      Ο Αλέξανδρος νυμφεύτηκε μη Ελληνίδα και η Νταϊάνα σύναψε δεσμό με Αιγύπτιο απόγονο του αρχαίου έθνους που εκδίωξε ως μιάσματα, πάσχοντα απ'την ασθένεια της λέπρας, τους αρχαίους προπάτορες των σκλάβων που διατάζουν σήμερα μέσω της τοκογλυφικής τους δυνάμεως το βρετανικό θρόνο και τον αγγλοσαξονικό μερκαντιλισμό. Όντας υπηρετικό προσωπικό της φυλής των αρχαίων λεπρών ο φοραδοκυνηγός δεν διαθέτει την λεπτότητα του πνεύματος που χαρακτηρίζει τους αριστοκράτες. Γεγονός που τον καθιστά ανίκανο να αντιληφθεί ότι η Ελλάς αποτελούσε εκ της αρχαιότητος σταυροδρόμι ανάμεσα στον ανατολικό πολιτισμό και την δύση. Ο Έλλην ήταν ανώτερος από τον Ανατολίτη όχι σε πολιτισμό. Ήταν ανώτερος διότι μολονότι διέθετε πολιτιστικά επιτεύγματα δεν καταδεχόταν να υποδουλωθεί στην υλισμό του πλούτου. Ο Έλλην ήταν ανώτερος και από τους δυτικούς διότι εκείνοι διέθεταν την ίδια αγάπη για την ελευθερία μα ήταν απολίτιστοι συγκρινόμενοι με τους άνδρες της ανατολής. Ο αρχαίος δάσκαλος Αριστοτέλης ήταν σαφής σε αυτό τον διαχωρισμό.
      Οι Αγγλοσάξονες είναι τα φυλετικά υποπόδια του Έλληνος, αφελή φοραδοκυνηγέ. Ουδείς έχων τα φρένα ασφαλή δεν θα ήταν σε θέση να αμφισβητήσει το αυτονόητο.

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος9/5/23 6:50 μ.μ.

      O ιππέας μας, αφού αντιφάσκοντας προς τον εαυτό του ταυτίστηκε με Αιγύ(φ)τιους και όχι με εγγλέζους που αντιθέτως ανήκουν στην Αρία Λευκή Φυλή, βάζει το κερασάκι στην τούρτα με σχόλιο που θα ζήλευε κάθε Μασόνος:

      ''Ο Έλλην ήταν ανώτερος από τον Ανατολίτη όχι σε πολιτισμό. Ήταν ανώτερος διότι μολονότι διέθετε πολιτιστικά επιτεύγματα δεν καταδεχόταν να υποδουλωθεί στην υλισμό του πλούτου. Ο Έλλην ήταν ανώτερος και από τους δυτικούς διότι εκείνοι διέθεταν την ίδια αγάπη για την ελευθερία μα ήταν απολίτιστοι συγκρινόμενοι με τους άνδρες της ανατολής΄΄

      Ο Έλλην δηλαδή δεν ήταν ανώτερος πολιτισμικά από τους ανατολίτες, παρόλο που ελληνικοί ναοί και πόλεις είναι αυτοί και αυτές που βρίσκονται κατά εκατοντάδες στην Ανατολή και όχι το αντίστροφο! Οι δε Δυτικοί είναι τόσο ''απολίτιστοι'' σε σχέση με τους ανατολίτες, που οι τελευταίοι ζούνε τριτοκοσμικά σήμερα σαν τα ζώα όταν οι Δυτικοί έχουν ήδη πετάξει στο Διάστημα! Συμπέρασμα: Δεν υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι άνθρωποι και πολιτισμοί σύμφωνα με τον Τέλη, αλλά μια ίση ποικιλομορφία όπως διδάσκουν και οι Μασόνοι:

      ''Από βιολογικής απόψεως στην ανθρωπότητα δεν υπάρχει ρατσισμός. Δεν υπάρχουν ανώτεροι ή κατώτεροι άνθρωποι, αλλά μόνο μία μεγάλη εθνική και πολιτισμική ποικιλομορφία η οποία διαμορφώνει διαφορετικά επίπεδα εξέλιξης των ανθρώπινων κοινωνιών. Όλα τα όντα στον κόσμο από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο είναι αλληλοεξαρτώμενα και μόνο ο άνθρωπος έχοντας συνείδηση ταυτίζεται με το υπέρτατη δύναμη ή την αρχιτεκτονική του κόσμου, σύμβολο της τελειότητας, χωρίς δογματικές προκαταλήψεις''

      Τέλη, σαν αντιρατσιστής και εσύ που λες ότι είσαι, μένει να μας πεις τώρα σε ποια Μασονική Στοά της Μεγάλης Ανατολής είσαι μέλος, γιατί βλέπω ότι έχεις ίδιες αντιλήψεις!

      - φοραδοκυνηγός Dies Irae

      Διαγραφή
    17. Ανώνυμος9/5/23 9:34 μ.μ.

      Είναι προφανές ότι η ανοησία συναγωνίζεται την αχόρταγη εμμονή είσπραξης διαδικτυακών καρπαζιών στην περίπτωση του dies Israel. Οι έχοντες γνώση της παραδοσιακής αντιλήψεως επί των πραγμάτων αντιλαμβάνονται ότι η ιστορία διαθέτει κυκλικό υπόβαθρο. Εν αντιθέσει με τους απογόνους των λεπρών της Αιγύπτου και τους αφελείς χριστιανούς οι οποίοι πιστεύουν στην ευθύγραμμη αβρααμική και αντιπνευματική ιστορική προοπτική της υποτιθέμενης κυριαρχίας του αγγλοσαξονικού μερκαντιλισμού. Εάν είχες αποφοιτήσει από ένα δημοτικό σχολείο παλαιότερων εποχών θα γνώριζες ότι στην αρχαιότητα οι Αιγύπτιοι, οι Πέρσες και οι Ινδοί ζούσαν σε παλάτια ενώ οι δυτικοί Ευρωπαίοι σε κλαδιά δέντρων. Η κυκλική υπόσταση της ιστορίας έχει σημεία ανόδου και πτώσεως. Τίποτα δεν είναι ευθύγραμμα σταθερό. Όλα γίνονται εξακολουθητικώς. Αυτό και μόνο είναι αρκετό ώστε να καταδείξει τις διαφορές αντιλήψεως από τις αερολογίες των τεκτόνων στις οποίες δείχνεις να έχεις εντρυφήσει εναργώς. Η ανατολική σκέψη θα μπορούσε να προσφέρει μια ευκαιρία διαλεύκανσης τέτοιων αντιληπτικών λεπτοτήτων. Εάν και εφόσον επρόκειτο να μελετηθεί από Έλληνα έστω και μετρίας νοημοσύνης. Όμως ευτυχώς εσύ δεν εμπίπτεις σε αυτή την κατηγορία. Θα ήταν καλύτερο να αρκεστείς στα δεδομένα των υπανθρώπων.

      Διαγραφή
    18. Ανώνυμος9/5/23 11:35 μ.μ.

      Dies Irae είσαι υπέρ των Άγγλων και κατά της μασονίας; Πως τα καταφέρνεις να το συνδυάζεις αυτό ρε Παρθενοπίππη; Τι χάπια παίρνεις για να βλέπεις τέτοιο όνειρο;

      Διαγραφή
    19. Ανώνυμος10/5/23 4:49 μ.μ.

      Τι τάπες είναι αυτές, ω Θεοί!!! Χατζηγώγε αν σου είχε μείνει μια σταλιά αξιοπρέπεια στην κρέμασε κορδέλα ο ιππέας. Κρύψου γιατί έγινες ρεζίλι των σκυλιών.

      Διαγραφή
    20. Ανώνυμος10/5/23 6:16 μ.μ.

      Τέλη μπορεί με αυτά που λες να ξεγελάς πιτσιρικάδες στα αναρχικά καταγώγια όπου συχνάζεις, αλλά εμένα όχι. Ψάξε να μάθεις λοιπόν ότι οι Πέρσες εκείνη την εποχή που έφτιαχναν παλάτια όπως είπες, ήταν Λευκοί Άριοι και στην Ινδία επίσης οι Βραχμάνοι που τα φτιάχνανε ζώντας σε μια ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ κοινωνία καστών που δεν άφηνε τους γύφτους που υπερασπίζεσαι να ακουμπήσουν με τα χέρια τους τα δημιουργήματα των Λευκών προγόνων μας. Όταν γυφτοποιήθηκαν λοιπόν εκείνα τα μέρη κάποια στιγμή φυλετικώς, το αποτέλεσμα ήταν τσαντίρια αφρικανικού τύπου που βλέπουμε σήμερα στις χώρες τους. Ας μάθει επίσης ο άλλος ο ξερόλας σχολιαστής, ότι η αγγλική βασιλεία προϋπήρχε της ίδρυσης της Μασονίας που φτιάχτηκε με σκοπό να την καταστρέψει όπως το επιθυμεί και ο ιππέας. Το να ταυτίζεις τους αγγλοσάξωνες με τη Μασονία επειδή ιδρύθηκε στη χώρα τους, θα ήταν σαν να ταύτιζες τους Έλληνες με τους μογγόλους επειδή φτιάξανε Τζαμιά στη χώρα μας. Επίσης, την εποχή που οι Λευκοί πρόγονοί μας έφτιαχναν παλάτια σε Περσία και Ινδία, οι κλιματολογικές συνθήκες δεν επέτρεπαν να συμβεί το ίδιο και στη βόρεια Ευρώπη εκείνη την εποχή, αν έχει δουλέψει ποτέ σε οικοδομικές εργασίες για να το γνωρίζεις αυτό αμπελοφιλόσοφε. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και έπειτα, κατέστη αυτό εφικτό, για αυτό κρατάς αυτή τη στιγμή smartphone στα χέρια και λούζεσαι με ζεστό νερό, αντί γκλίτσα των γύφτων τσομπάνιδων της Ανατολής σου και λάστιχο για να πλυθείς με λασπόνερο όπως κάνουν στις φοράδες σου που κυνηγώ! Το σχόλιό σου Τέλη δεν αναιρεί τη Μασονική διδασκαλία που παρέθεσα παραπάνω. Και εσύ είπες τα ίδια αντιρατσιστικά πράγματα με διαφορετικά λόγια, για όποιον έχει τη στοιχειώδη νοημοσύνη να το αντιληφθεί...

      - φοραδοκυνηγός Dies Irae

      Διαγραφή
    21. Ανώνυμος11/5/23 12:52 π.μ.

      Παραμένει διασκεδαστικότατη η παρουσία του dies Israel. Διότι αγνοεί ότι έξοχος αρχαίος πολιτισμός δημιουργήθηκε και στην Αίγυπτο, σε περιόδους που οι Αιγύπτιοι διέθεταν φυλετικό υπόβαθρο εξολοκλήρου διάφορο από εκείνο των Κελτών και των Σαξόνων. Φυσικά αποφεύγει να εντάξει την Αίγυπτο στις παραληρηματικές νοηματικώς μα διασκεδαστικές κατά τα άλλα παρεμβάσεις του διότι του θυμίζει την προέλευση των λεπρών προγόνων της φυλής η οποία διαφεντεύει τον κόσμο του αγγλοσαξονικού μερκαντιλισμού. Κατά τον ίδιο τρόπο αγνοεί τη διάκριση ανάμεσα σε ιστορικά τεκμήρια και μυθολογικές αφηγήσεις. Εν μέσω συμπλεγματικής κατωτερότητος αδυνατεί ο δυστυχής dies Israel να συγκροτήσει έστω και μία αλληλουχία λογικών σκέψεων. Αίφνης παραλληλίζει την κατασκευή ισλαμικών ναών στην Ελλάδα από τους κατακτητές Οθωμανούς που πρώτος ο αριστοκράτης της Ηπείρου Καλέντζης έτρεψε σε φυγή, με τη συμμετοχή των Άγγλων σε τεκτονικά ιδρύματα η οποία είναι εθελοντική και συγκέντρωσε ολόκληρη τη βρετανική άρχουσα τάξη. Έπειτα από αυτό καθίσταται μάταιη έκαστη απόπειρα αντιπαράθεσης λογικών επιχειρημάτων. Αν μη τι άλλο ένα είναι σίγουρο ότι διδάχτηκε η ανθρωπότητα από εβραϊκό νου. Ότι η βλακεία παραμένει ασυναγώνιστη. Ιδίως εφόσον ο ασυνάρτητος (παρα)λόγος των ανοήτων εκφέρεται σε χώρους προορισμένους να φιλοξενήσουν κατακάθια του πλέον άμορφου όχλου.

      Διαγραφή
    22. Ανώνυμος11/5/23 2:40 π.μ.

      Ας πούμε ότι τον Αρ Ηρ Καλέ τον ξέρουμε. Τουλάχιστον σε αυτές τις συζητήσεις υποστηρίζει τις εθνικοσοσιαλιστικές θέσεις. Για τον κύριο Χατζηgogo και αυτά που λέει υπέρ της βασιλείας, του καπιταλισμού, του αγγλικού ιμπεριαλισμού η σ.ο. τί γνώμη έχει; Οι υπόλοιποι συνομιλητές, τί πιστεύουν; Είναι εντάξει ο αρχισυντάκτης της πιο παρακρατικής σκατοφυλλάδας να κάνει καπιταλιστική προπαγάνδα με ψευδώνυμα φερετζέδες σε ένα ε/ς ιστολόγιο;

      Διαγραφή
    23. Ανώνυμος11/5/23 12:20 μ.μ.

      Θα περιμένεις πολύ για να σου απαντήσουν συναγωνιστή 2:40 πμ. Αυτό που ζητάς δεν είναι μέσα στις νοητικές τους δυνατότητες.

      Διαγραφή
    24. Ανώνυμος11/5/23 6:54 μ.μ.

      Εντάξει Τέλη μας ''έπεισες''. Από αύριο θα αρχίσω τα σολάριουμ για να αρχίζει να μοιάζει το δέρμα μου με το χρώμα των αιγύ(φ)τιων που μας τους παρουσιάζεις ''πολιτισμένους'' ξεχνώντας να αναφέρεις ότι ο πολιτισμός τους ήταν ελληνικός με Φαραώ ελληνικής καταγωγής (βλ. Άμασις) και με το όνομα της Αιγύπτου να έχει επίσης ελληνική προέλευση! Το πόσο ''πολιτισμένοι'' ήταν οι αιγύ(φ)τιοι, μπορούμε να το διαπιστώσουμε επίσης και από το σπάσιμο των μαρμάρων που έκαναν πάνω στις ελληνικές και μόνο Πυραμίδες εκεί πέρα, τις οποίες αδυνατούσαν και να μετρήσουν! Ξέχασες να μας αναφέρεις και άλλους ''πολιτισμούς'' που ήταν ''ισάξιοι'' με τον ελληνικό σύμφωνα με τους επίσης αντιρατσιστές Μασόνους σαν και εσένα: Τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας όπου κρέμονταν ανάποδα σαν παπ@ρια κάτι αχλάδια, τους κινέζους που τρώνε τα παιδιά τους πέρα από σκυλιά και νυχτερίδες σήμερα και τα ορνιθοσκαλίσματα μεθυσμένης φραγκόκοτας που είχαν για γράμματα εκεί στην Άπω Ανατολή των ''πολιτισμένων'' που για να καταλάβεις τι λένε, θα πρέπει να απευθυνθείς σε αστρολόγο που διαβάζει Ταρώ! Ας ξέχασες να αναφέρεις επίσης ότι στις Μασονικές Στοές πηγαίνουν μέλη από όλες τις φυλές του κόσμου και όχι μόνο οι εγγλέζοι, αλλά για να κατηγορείς μόνο τους εγγλέζους και όχι τους γύφτους για αυτό, την απάντηση στο γιατί μπορεί να τη δώσει παρά μόνο η γενετική επιστήμη στην περίπτωσή σου! Εν κατακλείδι: Δεν υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι άνθρωποι κατά τον Τέλη και την Μασονία επίσης, αφού όλοι οι λαοί κάποια στιγμή στην κυκλική Ιστορία όπως μας λέει ο ιππέας, παρήγαγαν πολιτισμό! Ρητορικό ερώτημα που προκύπτει έπειτα: Γιατί τότε να γίνει κάποιος εθνικοσοσιαλιστής και να μην πάει στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ για παράδειγμα, αφού αντίφα του Σόρος και αναρχοκομμουνιστές διδάσκουν ίδια αντιρατσιστικά και εξισωτικά πράγματα; Τέληηη, σκότωσε τον άνθρωπο μέσα σου όσο είναι καιρός πριν καταλήξεις σε κανά σκλαβοπάζαρο του Μαρόκου όπου θα σε ανταλλάσουν με καμήλες οι γύφτιοι που υπερασπίζεσαι σαν άλλος μπαρμά Θωμάς έναντι των άγγλων, γιατί η συμπόνοια φθείρει τη ψυχή και ο ανθρωπισμός σε σκλαβώνει στον εχθρό! Σύνελθε πριν είναι αργά...

      - φοραδοκυνηγός Dies Irae

      Διαγραφή
    25. Ανώνυμος11/5/23 10:05 μ.μ.

      "που πρώτος ο αριστοκράτης της Ηπείρου Καλέντζης έτρεψε σε φυγή,". Έτσι !!! Να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους !!!
      Χατζη go go πονάς και φταίει ο αλογάς !!!

      Διαγραφή
    26. Ανώνυμος12/5/23 12:36 π.μ.

      Σφάλλει κατ' επανάληψιν ο αξιολύπητος dies Israel. Ουδέποτε ηρνήθην ότι υφίσταται εκ φύσεως ιεράρχηση ανθρώπων και φυλών. Εάν διέθετε την ικανότητα αναγνώσεως ενός μαθητή δημοτικού θα διαπίστωνε ιδίοις όμμασι ότι στις άνωθεν παρεμβάσεις χαρακτηρίζω κατώτερη των κατωτέρων την ψευδοφυλή των απογόνων όσων εκδιώχθηκαν εκ της Αιγύπτου ως λεπροί, σύμφωνα με τα Αιγυπτιακά του υπέροχου Μανέθωνος.

      Ένα σκαλί χαμηλότερα υφίσταται μονάς έχουσα την όψη ανθρώπου η οποία με δυσκολία μπορεί να ταξινομηθεί στα ανθρωποειδή καίτοι διαθέτει εξωτερικά γνωρίσματα ομοιάζοντα σε έλλογο δίποδο. Είναι αυτή (η μονάδα) που υπογράφει με το ψευδώνυμο φοραδοκυνηγός Dies Irae.

      Διαγραφή
    27. Ανώνυμος12/5/23 1:10 π.μ.

      Ακόμα να απαντήσει η "εθνικοσοσιαλιστική" σο τι γνώμη έχει για τις θέσεις που εκφράζει η μασκαρεμένος διευθυντής του Στόχου. Μόνο ο Κασιδιάρης είναι το πρόβλημα;

      Διαγραφή
    28. Ανώνυμος12/5/23 3:56 μ.μ.

      Μόνο σεβασμός και από εμένα για τις τάπες του ιππέα. Στα υπόλοιπα θέματα μπορεί να κάνει νερά. Σε αυτό το νήμα έχει κεντήσει. Χατζηγώγο δεν υπάρχεις. Σε έχει εξαφανίσει από το σύμπαν

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/5/23 6:10 μ.μ.

    Ποιοτικός ο Μποβ όπως πάντα και εύστοχος. Η τρίτη θέση και ο ελληνικός εθνικοσοσιαλισμός πιο δυνατοί από ποτέ!

    Δημήτρης από Πάτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/23 11:18 π.μ.

      Δημήτρη έχεις κάποια σχέση με τον Άη Πέτρο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/5/23 3:17 μ.μ.

      O Δημήτρης πρέπει να έμαθε ορθογραφία στο ίδιο σχολείο με τον Κ. Παπαδογιάννη.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/5/23 9:40 μ.μ.

    Ο Κάρολος Γ Μάουντμπαττεν-Ουίνδσορ ορκίστηκε να είναι υπερασπιστής της Πίστεως στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από που και ως που κάλεσε στη στέψη του τον αντίχριστο και ξεπεσμένο γόνο μιας αριστοκρατικής οικογένειας της Ηπείρου που έχει πάψει να υπάρχει εδώ και έναν αιώνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/5/23 10:22 μ.μ.

    Κύριε ΑΗΚ, απορώ με την επιμονή σας. Είναι δυνατόν να βάλετε μυαλό σε ανθρώπους όπως αυτούς που διαχειρίζονται το παρόν ιστολόγιο; Δεκαπέντε χρόνια προσπαθείτε να τους κάνετε ανθρώπους και δεν αλλάζουν. Τώρα θα το πετύχετε; Αφήστε τους να συναναστρέφονται με τον εστιάτορα και ανάλογης ποιότητας άτομα. Μέχρι εκεί μπορούν.

    Συνεχίστε εσείς τον αγώνα σας και γράψτε άρθρα που θα δίνουν πολιτικές κατευθύνσεις στους νέους συναγωνιστές. Τώρα ειδικά με την απαγόρευση του Κασιδιάρη είστε ο μοναδικός που μπορεί να χαράξει στρατηγική. Βγείτε επιτέλους μπροστά. Αν δεν το κάνετε τώρα, πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/5/23 12:39 μ.μ.

      Δε γίνεται μόνο μπροστά αγώνας. Χρειάζεται και από πίσω εργασία στα παρασκήνια. Χωρίς αυτή το κίνημα είναι γυμνό και εκτεθειμένο σε παγίδες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/5/23 12:56 π.μ.

      Προ παντός εκεί ακριβώς συναγωνιστή 12:39 ο βετεράνος ΑΗΚ, πρίγκηψ Αιβαλίου και πασών των Μογγολλιών, είναι που διαθέτει τα ισχυρότερα χαρτιά, πράγμα που αναγνωρίζεται πια από όλους: Στο μέτωπο από πίσω!
      Έχεις απόλυτο δίκιο, επομένως!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/5/23 12:18 μ.μ.

      Ρε Αντινατοικε βλέπεις ότι γίνονται σοβαρές συζητήσεις στα υπόλοιπα νήματα. Γιατί τις χαλάς με τα σεντόνια σου; Τώρα θα λύσουμε το πρόβλημα πώς θα ονομάζεται ο νέος εθνικοσοσιαλισμός; Προέχουν τα ζητήματα που συζητάνε οι άλλοι σχολιαστές. Μετά θα περάσουμε και σε αυτά που σε προβληματίζουν.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/5/23 1:58 μ.μ.

      Συναγωνιστή 12:56 δεν γνωρίζεις την παροιμία που λέει ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Κάτσε τότε στ αβγά σου και άσε αυτούς που ξέρουν να κάνουν πολιτική να βγουν μπροστά. Μέχρι να γράφεις ανώνυμα σχόλια και να πίνεις τα ποτάκια σου, εκεί φτάνεις.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/5/23 5:35 μ.μ.

      η πονηριά ήταν ελληνική πολιτική αξία από την εποχή που ο Όμηρος υμνούσε τον Οδυσσέα, ανόητε 12:56

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος7/5/23 4:29 μ.μ.

    Απο ΑντιΝατοικος:
    Προς συντακτη του κειμενου. Το 1945 δεν ηττηθηκε καμια "Ευρωπη" αγαπητε Κ.Μπ. Το 1945 ηττηθηκε ο Γερμανικος Σωβινισμος, βαζοντας απο την πισω πορτα τους Αμερικανους (στην Ευρωπη), οι οποιοι ειναι και ηταν οι κυριοι φορεις της μεταμοντερνας πνευματικης παρακμης... Το ανατολικο μπλογκ και η Εσσδ, ηταν πιο "παραδοσιοκρατικες" αλλα και πιο "συντηρητικες"... διοτι απλα ειχαν και αυτοι μια ευρωπαικη κουλτουρα σαν γηγενεις ευρωπαιοι που ηταν... Το ειδαμε αυτο και αμεσως μετα την πτωση του αν. μπλογκ.... ενω στην δυτικη ευρωπη ειχαμε ολα τα παρακμιακα φαινομενα των ΗΠΑ, το πρωην
    Αν. μπλογκ "κρατουσε" καλυτερα....
    Αν παλι σκεφτουμε λογικα, και οχι βαση των "ιδεολογικων μυθων", θα διαπιστωσουμε οτι ακομα και αν επικρατουσαν οι Γερμανοι στον Β'ΠΠ, η μοιρα της Ευρωπης θα ηταν ασχημη! Οι περισσοτεροι λαοι της θα ειχαν γινει δουλοι των Γερμανων, σε ενα δυστοπικο καθεστως που δεν θα ειχε τιποτε να ζηλεψει απο την σημερινη "πλουσιοπαροχη" δυστοπια...
    Παρατηρω επισης οτι πολλοι απο εσας που αυτοπροσδιοριζεσται ως "εθνικοσοσιαλιστες", κανετε ενα τεραστιο λαθος... συγχεεται την τυχη της Γερμανιας και του αποτελεσματος του Β'ΠΠ με αυτο της "Ευρωπης".... "εχασε η Γερμανια", "εχασε η Ευρωπη" αυτο λετε... πραγμα το οποιο ειναι λαθος εκτιμηση η οποια οφειλεται στις ιδεοληψιες ιδεολογηματων οπως ο "εθνικοσοσιαλισμος"... Πρωτα γινομαστε "εθνικοσοσιαλιστες" και επειδη ειμαστε "εθνικοσοσιαλιστες" νιωθουμε "ευρωπαιοι"... εγω δεν ειμαι "Ε/Σ" αλλα νιωθω "ευρωπαιος".... οπως κατανοω και την αναγκη για Ευρωπαικη ομονοια και συνεννοηση αναμεσα στους Ευρωπαικους λαους, διοτι η Ευρωπη ειναι ενα μεγαλο ψηφιδωτο πολιτισμων φτιαγμενο με απολυτη αρμονια σαν ενας πινακας ζωραφικης... ετσι λοιπον αν αφαιρεσεις ενα κομματι του αυτοματως δεν μπορεις να εχεις την ολη εικονα....
    Επειδη ανεφερες και τον Σπενγκλερ, θα σου ελεγα να τον ξαναδιαβασεις.... ειναι αρκετα προφητικος στις πολιτικες του εκτιμησεις ιδιως για την Ευρωπη αλλα και την Ρωσια.... παρολο που κι αυτος, θεωρει οτι η Ευρωπη σαν πολιτισμικος χωρος ειναι μεχρι την Βαρσοβια... δλδ. βγαζει την Ρωσια απεξω απο την "Ευρωπη" του.... πραγμα λαθος για μενα.... αυτη του η εκτιμηση δεν ειναι αντικειμενικη.... ο γερμανικος μυωπικος σωβινισμος που λεγαμε πιο πριν....
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/23 9:16 μ.μ.

      Περι ορεξεως λέει ο λαός..
      Αγαπητέ είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, η Ευρωπη νικήθηκε. Κανένας γερμανικός σωβινισμος. Νέοι απο όλη την ήπειρο μας έτρεξαν να υπερασπίσου την Ευρώπη.. ο πρώτος ευρωπαϊκός στρατός, εθελοντικός. Ας διαβάσεις καλύτερα τον τεράστιο Degrelle, τον Celine, τον Drieh a rochelle, Jean Mabire, Romualdi τον Junger που δεν ήταν εθνικοσοσιαλιστης..Carl Smit, ...απλά μελέτη, ενημέρωση.. και ο καθένας ας πιστέψει όποιον θέλει.Φιλικα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/5/23 7:14 μ.μ.

      Δεν μας λες και ποσοι ηταν βρε αδερφε γιατί εγω ξερω πως ολοι οι νεοι ετρεξαν να υπερασπιστουν τις πατριδες τους. Με καθε σεβασμο στην division Azul και σε καθε μαχητη που πολεμησε αλλα μαλλον τα λες οπως θελεις κολλητε! Οι αριθμοι ειναι μη συγκρισιμοι!!! Μην προσπαθεις να τα παρουσιασεις οπως σε βολευει. Οι νεοι ευρωπαιοι που οργανωθηκαν με τις συμμαχικες δυναμεις εναντια στους εσ ειναι αριθμητικα περισσότεροι με χαοτικη διαφορα. Απο εναν εσ για την παυριδα του και μονο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/5/23 10:11 μ.μ.

      Απο ΑντιΝατοικος:
      Οι διανοητες που αναφερεις ειναι γνωστοι και για τον λογο και για τις πραξεις τους. Εμεις γιατι να υπερασπιζομαστε μια ιδεολογια του θανατου οπως ο Ε/Σ, γιατι ο Ευρωπαισμος μας θα πρεπει να ειναι "μυωπικος"....;;;;
      Ως αναφορα τους "νεους απο ολη την ηπειρο μας που ετρεξαν να υπερασπισουν την Ευρωπη", περαν απο τους τυχοδιωκτες, οι περισσοτεροι ηταν απλα αντικομμουνιστες... και ενταξει ας πουμε καλα κανανε και πηγαν και σκοτωθηκαν για την υποθεση τους, εμεις γιατι θα πρεπει να τους τιμουμε;;;
      Οταν τα "ιδεολογικα πολεμικα ταγματα του Ε/Σ, τα ΣΣ, ισοπεδωναν και αφανιζαν χωρια, "λευκων σλαβων" και αλλων, αυτο το κανανε προφανως μη διακατεχομενοι απο Γερμανικο Σωβινισμο... απλα παλευαν για την ιδεα της "Ευρωπης" ετσι;;;; Γελοιοτητες....
      Γνωμη μου ειναι οτι αν θελουμε να μιλησουμε για "Ευρωπη" σαν ιδεα αλλα και σαν ενιαιο γεωπολιτικο χωρο, το πρωτο που θα πρεπει να κανουμε (κανετε) ειναι να αποταξουμε το φθηνο ιδεολογημα του "Ε/Σ" απο την σκεψη μας - σας...
      Τα γραφει και ο Σπενγκλερ αυτα, ο οποιος θεωρουσε τον Ε/Σ χυδαιο ιδεολογημα (και τον α.χ τραχυ ανθρωπο), που δεν ταιριαζει στους Γερμανους...

      Διαγραφή
    4. Μποβιατσος9/5/23 4:11 μ.μ.

      Μάλιστα κύριε να σας πω. Σημειώστε λοιπόν, Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Δανοί, Σουηδοί, Ισλανδία, Βέλγοι, Ούγγροι..φτάνουν οξ θέλετε καξ άλλους. Ένα ωραίο ξεσκόνισμα σε μη κατοχικό βιβλία και κυρίως ξενόγλωσσα,κάνει καλο

      Διαγραφή
    5. Μποβιατσος9/5/23 4:13 μ.μ.

      Ας διαβάσεις πρώτα τα τεράστια αυτά πνεύματα, κυρίως τον μη ναζιστής Junger καη μετά κάνουμε χαλαρά λουκέτα χωρίς αερολογίες.. αλλά κουβέντα όχι γραπτά. Πρόσωπο με πρόσωπο, όνομα επίθετο, δημόσια άνετα.. με επιχειρήματα. Στην διαθεση σου.
      Μποβιατσος κων/ος

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος9/5/23 8:03 μ.μ.

      Απο ΑντιΝατοικος:
      Τα ερωτηματα παραμενουν αγαπητε Κων. Μπο. θα περιμενω να τα απαντησεις γραπτα ειτε σε αυτο το ιστολογιο ειτε στο δικο σου με καποιο κειμενο, κι αυτο θα ξεκινουσε εναν εποικοδομιτικο διαλογο. Δεν μπορω ομως να κανω δημοσιο διαλογο με ονομα, επιθετο κλπ...
      Νομιζω οτι καθε λογικα σκεπτομενος ανθρωπος γνωριζει τις απαντησεις. Απλα τα εθεσα δειχνοντας οτι ειναι ανωφελο να επιμενετε σε ενα ιδεολογημα με το οποιο δεν μπορεις να φτιαξεις ενα επαναστατικο πολιτικο κινημα ουτε στην χωρα μας, ουτε στην Ευρωπη.... και σιγουρα δεν νομιζω οτι πιστευεις οτι οι μαζες των νεοελληνων μπορουν να κατανοησουν τον ιστορικο Ε/Σ, το τι πραγματικα αντιπροσωπευε και τις συνθηκες οπου αυτος εμφανιστηκε.... οταν δεν κατανοουν τα υπαρχοντα πολιτικα προβληματα της χωρας....

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος9/5/23 9:57 μ.μ.

      Όλα όσα λέω είναι με καλή διάθεση αγαπητέ και χωρίς ίχνος κακιάς. Έχουμε ανάγκη από διαλόγους, με στοιχεία, οι διαφωνίες είναι υγεία άλλωστε. Θα έχουμε την δυνατότητα να συζητήσουμε. Ανέφερα τα πιο απλα στοιχεια για τον πόλεμο που αφορούν τους χιλιάδες νέους εθελοντές από όλη την Ευρώπη.. μπορείς ξαναλέω να ανατρέξεις σε ιστορικά αρχεία. Επίσης ανεβάζω κείμενα μεγάλων πνευμάτων στο μπλοκ μου έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να ..διαλέξει θα έλεγα, ποια μεταπολιτικη διάσταση τον αντιπροσωπεύει. Μιλάμε για ανθρώπους που είπαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ..Θα είμαστε σε επαφή. Ευχαριστω

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος10/5/23 3:17 μ.μ.

      Απο ΑντιΝατοικος:
      Ναι συμφωνουμε σε γενικες γραμμες, διαφωνουμε σε αλλα ζητηματα, ο διαλογος ηταν αρκετα ικανοποιητικος...
      Νομιζω οτι ενα πρωτο βημα ειναι το να μαθουμε να συζητουμε....
      Υ.Γ: Αγνοηστε τα τρολ και τις ΚΛΕΙΤΟ...ριδες....

      Διαγραφή
    9. Μποβιατσος Κ.11/5/23 12:24 μ.μ.

      Ακριβώς αγαπητέ. Ήρθε, έστω και αργά, η ώρα να αφήσουμε τις παρωπίδες των " λιγων" σε ποιότητα πλέον εθνικιστικων κομμάτων και να αφιερωθουμε σε αλλα. Ας ασχοληθεί οποίος ξέρει με τις εκλογές για να σώσει την Ελλάδα με 5 συνθήματα..σεβαστό.
      Όσον αφορά τον ΕΣ..ειναι μεγάλη συζήτηση. Αυτό το διάστημα διαβάζω κάτι πολύ βαρύ του Ernst Junger, το Ολική Κινητοποίηση που τα έζησε απο κοντα. Σκεψου οτι τωρα αντικρουει τον Βαυαρικο εθνικοσοσιαλισμο μεντον πρωσικο ριζοσπαστικο εθνικισμο,ειμαστε καπου την δεκαετια του 30 μεσα σε μεγαλες αναταραχες.Θα ανεβάσω σχετικά άρθρα καθώς και ένα βιβλίο που ετοιμάζω για αυτόν και που ηα δώσει κάποιες απαντήσεις.. φυσικά οποίος θέλει διαλέγει...

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος12/5/23 2:32 π.μ.

      Απο ΑντιΝατοικος:
      Ενταξει, νομιζω οτι οι εκλογες δεν ειναι σημαντικο θεμα, απο την στιγμη που δεν υπαρχει ενα πολιτικο υποκειμενο που να εκφραζει εστω 5 βασικα πραγματα, τα οποια τα ασπαζεται και τα πιστευει η πλειοψηφια του λαου μας.
      Για τις συγκεκριμενες εκλογες εγω θα τιμησω το "Κινημα 21" αν και μου αρεσει και η "Νικη".... βεβαια, αυτο που μετραει σε εναν εκλογικο αγωνα ειναι οι ψηφοι.... παρολο που γνωριζουμε ολοι οτι ειναι πολυ δυσκολο να ανατραπει το καθεστως με εκλογικες διαδικασιες....
      Θα περιμενω με χαρα τα ιστορικης φυσεως αρθρα που ετοιμαζεις αγαπητε Κων.Μπ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος7/5/23 9:18 μ.μ.

    Αντινατοικε ευγε!!! Εγω προσωπικά θαυμαζω εσ αλλα οχι και να γινει η ευρωπη και η πατρίδα μου σκλαβα... Εσ πρωτα για την χωρα μου και οχι για την
    Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/23 1:46 π.μ.

      Απο ΑντιΝατοικος:
      Το θεμα ειναι τι μπορει να σημαινει η λεξη "εθνικοσοσιαλισμος" σημερα;;;
      Σιγουρα θα θελαμε ολοι ενα κοινωνικο κρατος, πραγματικη δικαιοσυνη για ολους, μια οικονομια οπου τον πρωτα λογο θα εχει ο ανθρωπος και οχι οι μαγειρεμενοι αριθμοι.... ενα κρατος που θα ασκει τα κυριαρχικα του δικαιωματα και θα υπερασπιζεται τα δικαιωματα του Ελληνισμου οπου αυτα παραβιαστηκαν... υπο μια εννοια ενα κρατος εθνικο (εθνικιστικο) και σοσιαλιστικο....
      Θεωρω ομως οτι αυτο δεν μπορει να εχει καμια σχεση με το ιδεολογημα του ιστορικου "Ε/Σ", αν μαλιστα θα πρεπει να αγωνιστουμε μεσα απο ενα πολιτικο κινημα το οποιο θα εχει τα πιο πανω χαρακτηριστικα, δεν θα πρεπει να υπαρχει καμια αναφορα ή και χρηση συμβολων, ρητορικης... που παραπεμπει στον ιστορικο Ε/Σ, για πολλους λογους.
      1)Γιατι οι μαζες δεν μπορουν να κατανοησουν πολλα, οποτε ενα πολιτικο κινημα θα πρεπει να εχει για ιδεολογημα απλες απαντησεις στα συγχρονα προβληματα, που ολοι γνωριζουμε.
      2) Αν σκεφθουμε και τα παραδειγματα της Χ.Α αλλα και μικροτερων "Ε/Σ" οργανωσεων θα διαπιστωσουμε οτι ειναι λαθος να περιμενουμε απο τον "χ αμορφωτο νεοελληνα" να ασπαστει την ιδεολογια του Ε/Σ, οχι τοσο διοτι οι μαζες δεν μπορουν να κατανοησουν ειδικα θεματα αλλα διοτι το συγκεκριμενο ιδεολογημα ειναι απεχθες στην συνειδηση πολλων Ελληνων αλλα και Ευρωπαιων...
      3) Υπαρχει και ενα θεμα στο οποιο πολλοι μπερδευονται, πχ... το να συμφωνησω εγω με εναν που δηλωνει Ε/Σ δεν κανει εμενα Ε/Σ, ουτε βεβαια αυτος που το δηλωνει ειναι και απαραιτητα Ε/Σ... καλο θα ηταν να βγαλουμε ολες τις ταμπελες απο πανω μας...
      Τωρα αν το ζητημα ειναι να κανουμε οργανωσεις των 20 - 50 ατομων και να περναμε την ωρα μας "εθνικοσοσιαλιστικα" ζωντας στον δικο μας κοσμο....ουτε και αυτο ειναι σωστο διοτι καταληγουμαι να κοροιδευουμε τον εαυτο μας....
      Υ.Γ: Διαπιστωση και γνωμη μου: Τα ατομα που συνηθως δηλωνουν Ε/Σ, ή θα ειναι ψυχοπαθολογικες περιπτωσεις, ή θα εχουν ενα ανεπτυγμενο πολιτικο κριτηριο, δλδ, θα ειναι ατομα πολιτικοποιημενα με εντονο το στοιχειο της κριτικης σκεψης, κι αυτο το τελευταιο ειναι πολυ θετικο....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/5/23 4:57 π.μ.

      Ρε Αντινατοικε. Ποσα κατεβατα εχεις γραψει; και τι παπαρια δεν εχεις ξεστομίσει; Οστε ψυχοπαθολογικη περίπτωση οποιος δηλώνει ΕΣ έτσι. Ο φιλοεβραισμός σου δεν σ'αφήνει να κρυφτείς. Προσπαθείς να απαντάς οσο πιο πυκνα μπορείς διότι το μικρο σου μυαλουδάκι πιστεύει οτι ο πυκνός,ορθολογικός,σύγχρονος,
      διακοσμημένος με μπολική δημοκρατικότητα και πλαστική εβραιζον νομενκλατούρα τρόπος μπορεί να σε κάνει μελλοντικά εναν ανώδυνο μπιζνεσμαν πολιτικό σαν ολους αυτους τους μαμουχαλους που μας καμώνονται τα εθνίκια. Ο αισχρος τρόπος που προσβάλεις τους ιδεολογικούς μου προγόνους μαρτυρεί και τις αρρωστημένες φιλοδοξίες που έχεις. Έχεις γίνει σκια του εαυτού σου απο τον ατμό των πολλων ψευδαισθήσεων και μην εκπλαγείς αν σε λίγο μπορεί να περνάς μέσα απο πόρτες. Σωβινιστέ ειστε ολα εσεις τα πουλάκια εδώ,εμείς απ'την αλλη χύσαμε το αίμα μαςγια την ελευθερία όχι μονάχα της Ευρώπης αλλά του κάθε λαού της Υφηλίου. Κατάλαβες τωρα νατοικό κατακαθι;;

      Κλείτος

      Διαγραφή
    3. Παρά - Κλείτε πολέμησες και εσύ στα πολυεθνικά τάγματα του 3ου Ράιχ για το καλό της ανθρωπότητας, μωρέ παιδί; Γνωρίζουμε ότι είσαι λίγο πάνω από τα 70. Για αιωνόβιο δε σε ξέραμε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/5/23 3:16 π.μ.

      20 Dies Israel... 20*

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος8/5/23 11:18 π.μ.

    Μόνο οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές γνωρίζουμε ποιος ήταν αυτός
    https://www.iefimerida.gr/zoi/trelathike-twitter-eikona-haros-stepsi-basilia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/5/23 12:54 μ.μ.

    Τέτοιες μέρες το 1821 έγινε η θρυλική μάχη στο Χάνι της Γραβιάς.
    Πριν ξεκινήσει από τα Τρίκαλα ο Ομέρ Βρυώνης διέταξε τους πιστούς του καπεταναίους της Δυτικής Ελλάδας να μαζευτούν στη Γραβιά Φωκίδος, απ' όπου περνώντας θα τους έπαιρνε μαζί του.

    Στον Οδυσσέα Ανδρούτσο έστειλε ιδιαίτερο αγγελιαφόρο για να του δηλώσει ότι αν ερχόταν με το μέρος του θα τον συγχωρούσε για το φόνο του Χασάν μπέη Γκέκα και θα του έδινε το αρματολίκι της Λιάκουρας.

    Ο μεγάλος Οδυσσέας απάντησε όχι και η ιστορία γράφτηκε όπως την γνωρίζουμε άπαντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/23 12:04 μ.μ.

      Εύστοχη παρέμβαση ικανή να θυμίσει στο αναγνωστικό κοινό του παρόντος ιστολογίου τη γενεαλογία ορισμένων εκ των φερόμενων σήμερα ως ηγετών του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού.

      Διαγραφή
    2. Προς απογοήτευσή σου 12:04, στο μνημείο των πεσόντων ακριβώς έξω από το χάνι της Γραβιάς, υπάρχει το όνομα ''Γκέκας'' καθώς ήταν ένα από τα παλληκάρια του Οδυσσέα που έπεσαν ηρωικά στην μάχη. Αν δεν πιστεύεις καβάλα μια φοράδα και τράβα να φωτογραφήσεις την μαρμάρινη πλάκα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/5/23 6:32 μ.μ.

      Ωρέ Λιάπη τι τάπα ήταν αυτή που έδωσες !

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/5/23 7:31 μ.μ.

      Γιατί του το χαλάς τώρα!
      Καταστρέφεις το ένα και μοναδικό νόημα που έχει βρει στην μιζέρια του, να συκοφαντεί πάνω από όλους τον ένα αυτόν εφιάλτη του, 2.42!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος11/5/23 2:57 μ.μ.

      Μάλλον ξέχασες να μετράς συναγωνιστή 7:31. Που τον είδες τον έναν; Εδώ έχει πάρει σβάρνα όλο το ακροδεξιό κόσμο. Αναρωτιέμαι πόσο καιρό να σχεδίαζε αυτή την ομοβροντία τρολαρίσματος.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος11/5/23 5:21 μ.μ.

      ''Το ακροδεξιό κόσμο''; Μήπως είσαι ο Αλβανός διαχειριστής γνωστής πολυκατοικίας πλησίον της γαδα ; Περιμένουμε φωτογραφία από το μνημείο στο χάνι, πες στο teli.

      Διαγραφή
    7. 5:21 είναι άνακτας και βαστάει από το εκλεκτότερο γένος της Ηπείρου.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος11/5/23 10:38 μ.μ.

      "Το ακροδεξιό κόσμο" παμπόνηρε πειραγμένε "άνακτα" 5:21 και 9:12 όλον μαζί αν πάρεις δεν είναι ούτε το ένα χιλιοστό του μόχθου σου εναντίον του Γκέκα.
      Θα σε ρωτήσω όμως κι εγώ με την ευκαιρία:
      Γιατί ντρέπεσαι για την προσφυγική σου καταγωγή;
      Γιατί τα τόσα αντιφατικά σου παραμυθιάσματα για την καταγωγή σου;
      Η ζωή σου όλη είναι ένα απέραντο κουβάρι ψέμματα, πλεκτάνες και συνωμοσίες!

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος12/5/23 12:03 μ.μ.

      Γιατί νομίζετε ότι περιστρέφεται ο κόσμος γύρω σας, αγαπητέ επικεφαλής των εθνοκοινοτιστών (10:38μμ); Οι συναγωνιστές που σχολίασαν άνωθεν διαπίστωσαν ότι η επικοινωνιακή επίθεση αφορά το σύνολο της άκρας δεξιάς και όχι μιας μεμονωμένης ομάδος. Καταδικαστέα ή μη, η συζήτηση αφορά ευρέως το περιβάλλον της άκρας δεξιάς και όχι αποκλειστικά εσάς. Γιατί διαχωρίζετε τον εαυτό σας;

      Διαγραφή
    10. Είσαι εμμονικός 10:38. Τόσα χρόνια η ίδια ιστορία. Πες μας τώρα πάλι ότι δεν υπάρχω σαν πρόσωπο και ότι με βάζει να γράφω ο μεγάλος φόβος της ομαδούλας σας. Έλα στο χείλη το έχεις.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος12/5/23 2:58 μ.μ.

      Η μομφή στην αρχή αυτού του νήματος είχε ονοματεπώνυμο έστω και πλαγίως. Για ποιά ακροδεξιά τσαμπουνάς; Άσε τις κουτοπονηριές γέροντα. Πήγες στο χάνι για επιτόπια έρευνα; Το ερώτημα παραμένει.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος12/5/23 8:01 μ.μ.

      Ποιές εμμονές βρε Τέλη. Μονίμως επιτίθεσαι σε διάφορα πρόσωπα του χώρου ΠΡΩΤΟΣ, κι όταν σου απαντούν τους καταλογίζεις εμμονές και φθόνο. Έλα σταμάτα, μας έχεις κουράσει.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος13/5/23 12:32 π.μ.

      Παραβλέπω τις απρεπώς εκπεφρασμένες και άστοχες εκτιμήσεις της ηλικίας μου και σας απαντώ ότι εννοώ την ακροδεξιά που αναφέρει ο συναγωνιστής 2:57 μ.μ. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θέλετε να γίνει διάκριση της περιπτώσεώς σας. Εκτός και αν είστε κάτι διαφορετικό.

      Διαγραφή
    14. Θα σου απαντήσω 8:01μμ αν και δεν θα όφειλα. Εσύ δεν είστε μόνο εμμονικός. Έχετε κάποια φοβία με ορισμένα πρόσωπα και τα βλέπεται παντού μπροστά σας. Ακόμα και στον ύπνο σας. Μήπως θες να σου δείξω πάλι την ταυτότητα μου? Δεν το κάνω γιατί δεν ξέρω ποιος ή ποια είσαι και μπορεί να δώσεις τα στοιχεία μου εκεί που δεν πρέπει.

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος14/5/23 6:53 μ.μ.

      Ακόμα περιμένουμε τέλη, τις φωτογραφίες σου από την Λομβαρδία και το χάνι της Γραβιάς. Υπάρχουν;

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος15/5/23 7:42 μ.μ.

      Πως θα τ@ δειξεις παλι την ταυτοτητα σου ρε τελη αφου δεν ξερεις ποι@ ειναι??

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος8/5/23 9:39 μ.μ.

    Τελικά ουκρανική αντεπίθεση περιμέναμε, γενικευμένη τρολοεπίθεση του ιππέα βλέπουμε. Όχι που δε θα έπαιρνε το αίμα του πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/23 2:32 μ.μ.

      Τι τους έκανε πάλι ο άνθρωπος!!! Απορίας άξιο γιατί κυκλοφορούν ακόμα στο χώρο μετά τους αλλεπάλληλους διασυρμούς. Ήθελα να ξερά με τι μούτρα βλέπουν τους φίλους τους έπειτα από το ρεζίλεμα που τους ρίχνει ο ιππέας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/5/23 10:07 μ.μ.

      Ποιους φίλους θες να έχουν ο εστιάτορας και ο Χατζη go go? Με τέτοιους φίλους που να τη βρουν τη ντροπή?

      Διαγραφή
  10. Αργόσχολος9/5/23 5:23 μ.μ.

    Συνεχίστε έτσι δυναμικά. Ο διάλογος που γίνεται κάτω από τις αναρτήσεις είναι υποδειγματικός. Αν εξαιρέσουμε λίγες μεμονωμένες παρεμβάσεις αποπροσανατολισμού γραμμένες εμφανώς από το χέρι του εστιάτορα οι συζητήσεις που κάνουν οι σχολιαστές διακρίνονται για τη γνώση, την ευγένεια και την εμβρίθειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/23 10:56 μ.μ.

      😂😂🤣😭

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/5/23 4:38 π.μ.

      Αλλά και την ανοησία τους. Αυτό θα πρεπει να το θυμάται ο κάθε αργόσχολος

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος9/5/23 8:48 μ.μ.

    Μια χαρά ερχόσουν φωτογράφε στην ... Θυμάσαι ή η γεροντική άνοια σου χτύπησε την πόρτα; Σε δικαιολογώ κάπως, αφού έχεις χάσει το μέτρημα σε πόσα εθνικιστικά στέκια έχεις περάσει. Γυρολόγε παντού έφαγες κλωτσιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτόνομος9/5/23 10:51 μ.μ.

      Ο κύριος ΑΗΚ είναι αγνός εθνικοσοσιαλιστής. Ουδέποτε θέλησε να σκιάσει τις αυτόνομες προσπάθειες νεαρών συναγωνιστών. Απεναντίας έσπευσε αφιλοκερδώς και άνευ ανταλλάγματος να προσφέρει βοήθεια όταν και όποτε του ζητήθηκε από πολλές οργανώσεις δίχως να καταλαμβάνεται από φιλοδοξίες αυτοπροβολής. Εν αντιθέσει με γνωστούς αφιλότιμους παλιάτσους που έχουν το θράσος να κρύβονται υπό τον χαρακτηρισμό του εθνικοσοσιαλιστού και κάνουν τα πάντα για ίδιον εμπορικό όφελος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/5/23 5:28 μ.μ.

      Αυτό να λέγεται, είναι η ενσάρκωση της αγνότητας ο σταυλάρχης!
      Το έχει πια καταλάβει όλος ο κόσμος!
      Τι άλλο θα μας πεις ρε τρολόγερε!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/5/23 1:02 π.μ.

      Έγραψα και το πρωί ένα σχόλιο αλλά η σο φοβήθηκε να το αναρτήσει. Ελπίζω τώρα να το κάνει γιατί είναι απαραίτητο να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη. Είναι ντροπή και κρίμα να γίνεται λογοκρισία σε σχόλια που λένε την αλήθεια και είναι γραμμένα με σεβασμό. Ούτε έβρισα κανένα ούτε έχω σκοπό να το κάνω.

      Επιβεβαιώνω και εγώ την εκτίμηση του 10:51. Υπήρξα μέλος γνωστής πολυμελούς αυτόνομης ομάδας. Τότε που ήμουν μέλος είχε άλλο όνομα από αυτό που την γνωρίζουμε σήμερα. Ο κύριος ΑΗΚ μας συμπεριφέρθηκε υποδειγματικά. Στάθηκε δίπλα μας χωρίς να ζητήσει ποτέ αντάλλαγμα. Βοήθησε με το κύρος και τις γνώσεις του εμάς και Κύπριους συναγωνιστές. Ποτέ δεν επιχείρησε να το παίξει αρχηγός μας. Το ακριβώς αντίθετο έκαναν τα περισσότερα από τα υπόλοιπα γνωστά ονόματα του χώρου. Ο κύριος ΑΗΚ είναι ανιδιοτελής και πρωτίστως ειλικρινής συναγωνιστής. Δεν μπορώ να ισχυριστώ το ίδιο για πολλούς άλλους του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/5/23 9:42 π.μ.

      Τελικά η ομάδα τί απέγινε;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/5/23 10:41 π.μ.

      Παραμένει η αυτόνομη ομάδα με τα περισσότερα μέλη, συναγωνιστή 9:42. Μόνο η ονομασία της έχει αλλάξει.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος15/5/23 11:44 μ.μ.

      Αυτοι που τον βριζουν οπου βρεθουν για τις φωτογραφίες στην Κηφισιά; Τέτοια βοήθεια;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος16/5/23 1:09 μ.μ.

      Αναφέρθηκα στην πολυμελέστατη οργάνωση του αυτόνομου εθνικισμού. Όχι σε μικρές παρέες συναγωνιστών. Γνωρίζετε ποια είναι η οργάνωση που ενδύεται το μανδύα της αυτονομίας και διαθέτει τα περισσότερα μέλη; Εάν τη γνωρίζετε, σε αυτή αναφέρομαι.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος16/5/23 2:45 μ.μ.

      Αφού δεν είναι παρέα ή σέχτα και είναι πολυμελέστατη, γιατί δεν λες το όνομα της; Θα σε κάνουν ντα ντα ;

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος16/5/23 7:09 μ.μ.

      Όποιος τον έκανε παρέα σιχαίνεται και ότι έχουν αναπνεύσει τον ίδιο αέρα. Ποια ομάδες και ιστορίες...

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος17/5/23 2:35 π.μ.

      Ποιος ιππέας και πράσσειν άλογα; Αυτόνομος ήμουν και διαπίστωσα την ανιδιοτέλεια του ΑΗΚ. Ήταν πρότυπο εθνικοσοσιαλιστή. Σας δίνω τρεις ευκαιρίες να βρείτε την ομάδα. Αν δεν τη βρείτε θα την αποκαλύψω.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος17/5/23 2:55 μ.μ.

      Καλά τέλι μη μας κρατάς σε αγωνία με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις σου. Βρες ζωή, ή αποχώρησε !

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος17/5/23 8:53 μ.μ.

      Γιατί σας φοβίζει η αλήθεια;

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος12/5/23 1:32 π.μ.

    Χατζηγώγε κάνεις φροντιστήριο στον Άδωνι για να απαντήσεις; Αμ εδώ βρήκατε το μάστορά σας κακόμοιροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.