Σβάστικες στην γη της Παλαιστίνης

 

του Αλεξόπουλου Στέλιου

Αμέσως μετά την καταδρομική επίθεση της Hamas στο εσωτερικό του «κράτους δολοφόνου» που ονομάζεται Ισραήλ, κάποιοι στην φωλιά του κτήνους που ονομάζεται ΗΠΑ πανηγύρισαν για αυτή την εξέλιξη. 

Δεν δίστασαν να τυπώσουν μπλουζάκια που ανέγραφαν «F@@k Israel» και είχαν δίπλα σκίτσα των μασκοφόρων μαχητών που το πρωί της 7ης Οκτωβρίου επιτέθηκαν από πολλαπλά σημεία στις δυνάμεις της IDF

Δεν ήταν όμως Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα αλλά Λευκοί Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές που είδαν την επίθεση ως μια τιμωρία του Διεθνούς Σιωνισμού ενώ παράλληλα είναι ενάντια σε κάθε εμπλοκή του στρατού των ΗΠΑ υπέρ του Ισραήλ.

Σε διάφορα σημεία της χώρας φυλετικές ακτιβιστικές ομάδες με ανακοινώσεις στο διαδίκτυο πανηγύρισαν για την σύρραξη και εξέφρασαν δημόσια τα συναισθήματα αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους μαχητές. 

Δεν προκαλεί έκπληξη το συγκεκριμένο γεγονός αν σκεφτεί κανείς ότι είχε προηγηθεί δημόσια ανακοίνωση ένοπλης πολιτοφυλακής η οποία υποστήριζε ότι σε δημόσια εκδήλωση της παρέστη μέλος της Hamas το οποίο έβγαλε και λόγο. 

Μιλώντας για μια περιοχή που έχει μετατραπεί στην μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου δεν μπορεί να αδιαφορήσει κάποιος για το ιστορικό παρελθόν. 

Ξεκινώντας από την μεγάλη μορφή του Μουφτή της Ιερουσαλήμ ο οποίος άφησε το ανεξίτηλο στίγμα του στην σύγχρονη ιστορία, μένει κάποιος έκπληκτος αν αναλογιστεί ότι μετά το Κοράνι τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία στις περιοχές των Αράβων και κορυφαία σε πωλήσεις είναι αυτά που έχουν να κάνουν με τον Εθνικοσοσιαλισμό. 

- Την 14η Αυγούστου του 2021 κάτοικοι του χωριού Bayta στην περιοχή της Σαμάρειας άναψαν με κηροζίνη ξύλινη κατασκευή που είχε την μορφή της Σβάστικας. 

- Στο χωριό Bayt Umar κοντά στην Χεβρώνα την 25η Σεπτεμβρίου του 2021 ένα ανάλογο περιστατικό έλαβε μέρος. Από τα καλώδια της ηλεκτρικής ενέργειας μια Σβάστικα κυμάτιζε περήφανα. Ο Ισραηλινός στρατός έσπευσε να πυροβολήσει την σημαία ενώ το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και τον Ιούλιο του 2014. 

- Σε κεντρικό δρόμο νότια της Ναμπλούς την 22η Οκτώβρη του 2021 άγνωστοι σχημάτισαν γκράφιτι με Σβάστικες σε τσιμεντένια κατασκευή προκαλώντας οργή στους Εβραίους. 

Αυτά είναι όμως μόνο ένα μικρό δείγμα των συναισθημάτων μιας μερίδας του Παλαιστινιακού λαού για τα σύμβολα και την ιστορική συνεισφορά των Εθνικοσοσιαλιστών. 

- Την 29η Ιουνίου του 2021 οι δηλώσεις ενός μικρού παιδιού υπέρ του Χίτλερ σε συνέντευξη μέσα από στρατόπεδο της φιλοιρανικής «Ισλαμικής Τζιχάντ» προκάλεσε συζήτηση σχετικά με τον «αντισημιτισμό» της Παλαιστινιακής πλευράς. 

- Σε παιδικά βιβλία που τυπώθηκαν από την Παλαιστινιακή Αρχή και στην σελίδα του fb της Φατάχ έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί και αναρτηθεί άρθρα υπέρ του Εθνικοσοσιαλισμού. 

- Προσφάτως οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ έκαναν λόγο για τα κηρύγματα των τζαμιών όπου οι μουφτήδες τελείωναν τα λόγια τους με την προτροπή «να τελειώσουμε την δουλειά των Γερμανών». 

- Είναι αλήθεια ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της Δυτικής Όχθης χρησιμοποιούν τον εθνικοσοσιαλιστικό χαιρετισμό σε τελετές ορκωμοσίας. 

Όλα αυτά τα συμβάντα αποδεικνύουν στην πράξη ότι η ιστορική κληρονομιά του Εθνικοσοσιαλισμού γοητεύει ακόμη τον καταπιεσμένο λαό της Παλαιστίνης που μάχεται με λύσσα τους Ταλμουδιστές, οι οποίοι σκοτώνουν με βόμβες φωσφόρου μικρά παιδιά και ξεκληρίζουν ολόκληρες οικογένειες χωρίς κανείς να αντιδρά στο μακελειό που λαμβάνει χώρα.



42 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/11/23 2:04 μ.μ.

    Ποιος τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/11/23 3:58 μ.μ.

    Φαηλος.Μια ζωή με το σύστημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/11/23 5:17 μ.μ.

    Διαλέξτε μάγκες.
    Ή με τους δυτικονατοϊκούς Ουκρανούς και Ισραηλινούς,ή με τον άξονα της αντίστασης Ρωσίας-Παλαιστινης.
    Και με τον Μπάιντεν και με την Χαμάς δεν γίνεται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/23 7:01 μ.μ.

      Στον ίδιο "άξονα αντίστασης" είναι και η αγαπημένη σου Τουρκία πάντως...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/23 10:12 μ.μ.

      Πεστα ρε φίλε. Τα ιδια λεω λαι εγω... Με τους εβραιους στην Ουκρανία, ενάντια στους εβραιους στο μεσαανατολικο.
      Οτι να ναι. Και στο κατω κατω το να παιρνεις αναφανδόν θεση υπερ του ενος ή του αλλου οταν συμβαίνει κατι καπου μακριά απο την πατριδα μας ειναι πολιτικα ανωριμο και επικινδυνο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/11/23 12:33 π.μ.

      Εγώ διαλέγω Αζόφ , Χαμάς και Χεζμπολάχ , όλες τις εθνικοεπαναστατικές οργανώσεις δηλαδή .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/11/23 1:52 μ.μ.

      Τι ψάχνεις και εσύ ρε φίλε. Αν πραγματοποιηθεί η ευχή τους και το ΝΑΤΟ επικρατήσει στην Ουκρανία με την Ρωσία να γίνεται ακόμα ένα δυτικό vassal state (ευτυχώς για εμάς τέτοια πιθανότητα μάλλον πλέον δεν υπάρχει) ας δούμε πόσους μήνες θα αντέξει η Συρία, το Ιράν, η Χεζμπολάχ κτλ στο νέο κόσμο της απόλυτης αμερικανικής κυριαρχίας.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/11/23 7:43 μ.μ.

      Εθνικοεπαναστατική είναι η Χαμάς και η Χεζμπολάχ.Οι άλλοι που γράφεις είναι το ένοπλο τμήμα του ατλαντισμού και του νατοικού γεωπολιτικού στρατοπέδου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος4/11/23 9:41 μ.μ.

      Ο Axis of Resistance είναι Ιράν, Συρία, Χεζμπολάχ, Χαμάς, Χούθι, ιρακινοί σιίτες.

      Η Τουρκία, Φώτη, είναι με Αζερμπαϊτζάν και Ισραήλ.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος5/11/23 7:48 π.μ.

      Η Τουρκία είναι στο ΝΑΤΟ και στο δυτικό μπλοκ 7:01 μην διαβάζεις βήμα και καθημερινή

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος5/11/23 4:35 μ.μ.

      Αν γράφεις στα ελληνικά ή "Άξονα της Αντίστασης" θα τον πεις ή αν θες οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις ξενικό όρο θα πρέπει να το κάνεις με την γνήσια περσική ονομασία (محور مقاومت). Να χρησιμοποιείς το αγγλικό "Axis of Resistance" σε ελληνόγλωσσο σχόλιο είναι γελοιότητα. Είναι σα να χρησιμοποιείς νορβηγικές ονομασίες για τα ονόματα ομάδων της premier league.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος5/11/23 4:55 μ.μ.

      9:41ξέχασες Ρωσία του Πούτιν,Λευκορωσία του Λουκασένκο,Βόρεια Κορέα του Γιονγκ Ουν και αρκετά ακόμα μέλη των BRICS που αντιστέκονται στον δυτικό λεβιάθαν και τους Σαουδάραβες φίλους τους .

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος6/11/23 6:00 μ.μ.

      Δεν μας χέζεις κι εσύ ρε μπαμπινιώτη 4:35.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/11/23 7:28 μ.μ.

    Λευτεριά στην Παλαιστίνη

    https://nazionaleanticapitalista.wordpress.com/2023/10/19/%ce%b7-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-roger-coudry-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b1%ce%b3%cf%8e%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bd%ce%ad%cf%89%ce%bd/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/11/23 9:03 μ.μ.

    Με Χεζμπολάχ, με Φρουρούς της Επανάστασης, με Βάγκνερ.

    Με όσους έσπασαν τα κόκκαλα της Δύσης σε Συρία και Ουκρανία.

    Με τους μάρτυρες Mughniyeh και Soleimani, αλλά και με τους ήρωες Μοζγκοβόι και Χοντακόφσκι.

    Με τους Χούθι της Υεμένης και με την Παλαιστινιακή Αντίσταση, αλλά και με τα παλικάρια της 58ης Ρωσικής Στρατιάς που έχουν σμπαραλιάσει το οπλοστάσιο του ΝΑΤΟ στις πεδιάδες της Νοβορωσίας.

    Οι πόλεμοι του σήμερα είναι αλληλένδετοι. Ήττα Ρωσίας σημαίνει περικύκλωση Ιράν, και ήττα Ιράν σημαίνει εξαφάνιση Παλαιστίνης.

    Στην αρχή του Α' π.π. ο Λένιν αποσύρθηκε σε ένα σκοτεινό γραφείο στη Ζυρίχη και διάβασε τη Διαλεκτική του Χέγκελ. Οι σύντροφοί του τον κορόιδευαν, καίγεται ο κόσμος κι εσύ διαβάζεις Χέγκελ. Κι όμως μέσα από την "ενότητα και πάλη των αντιθέτων" εξήγησε τα τεκταινόμενα και πήρε τις σωστές αποφάσεις όταν χρειάστηκε να μεταφέρει τη θεωρία στην πράξη μετά το 1917.

    Σήμερα τα αντίθετα έχουν ήδη σχηματιστεί και ήδη παλεύουν. Αν οι "εθνικιστές" της Ουκρανίας αποφάσισαν να γίνουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι του ΝΑΤΟ, πρόβλημά τους. Ο Άξονας της Αντίστασης τούς τσάκισε, και θα τσακίσει χωρίς έλεος όποιον ΝΑΤΟικό βρεθεί στο διάβα του, ανεξαρτήτως ιδεολογικών φτιασιδωμάτων.

    Όποιοι θέλουν να πολεμήσουν για το δολάριο, ας το κάνουν. Εμείς τον δρόμο μας, αυτοί τον δικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/23 5:31 μ.μ.

      Από πότε είναι χρήσιμοι ηλίθιοι του ΝΑΤΟ όσοι υπερασπίζονται την πατρίδα τους ρε καημένε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/23 8:17 μ.μ.

      Γράφεις: "Εμείς τον δρόμο μας, αυτοί τον δικό τους."

      Ποιοι είμαστε "εμείς";Εκτός από την εναντίωσή μας στο νατο υπάρχει και κάποια "ιδεολογία" ή δεν χρειάζεται;Δηλαδή ποιος είναι ο βασικός λόγος να θέλουμε να ηττηθεί το νατο;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/11/23 8:38 μ.μ.

      Δηλαδή εσύ εκτός από την εναντίωση στο νατο ανήκεις κάπου ιδεολογικά;Ή θεωρείς ότι δεν πρέπει να το αναφέρεις για να μη σπάσει το μέτωπο με τους αντινατοϊκούς αριστερούς (αν είσαι ε/σ) ή με τους αντινατοϊκούς εθνικιστές (αν είσαι λενινιστής);

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/11/23 4:11 μ.μ.

      8:38 μ.μ. Για να με βλέπεις συνέχεια στον Κρίνο, τι άλλο θα μπορούσα να είμαι εκτός από αμετανόητος στρασσερικός; Ως στρασσερικός εθνικιστής παλεύω με όλους τους αντιΝΑΤΟικούς συντρόφους ενάντια στον κοινό εχθρό.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/11/23 8:36 μ.μ.

      Ήρεμα με τα σχόλια, Φώτη. Τρία έκανες. Μάθε να βάζεις κενό μετά τα ερωτηματικά. Καρφώνεσαι, ανελλήνιστε.

      Το γιατί πρέπει ο Σατανάς με τις 752 βάσεις να ηττηθεί το έχω πει χιλιάδες φορές εδώ μέσα. Ένας κόσμος χωρίς παγκόσμιο μπάτσο αλλά με πολλά ισοδύναμα κέντρα εξουσίας είναι ένας κόσμος πιο ευεπίφορος για εθνικο-απελευθερωτικές επαναστάσεις. Αλλιώς θα έχεις τον θείο Σαμ να βομβαρδίζει την κάθε γωνιά της γης. Εσύ βέβαια Φώτη αυτό θες, αλλά είπαμε, εσύ το δρόμο σου, εμείς τον δικό μας. Πάντως, μέσα σε αυτή τη δεκαετία, όσες φορές συναντήθηκαν οι δρόμοι μας, η δική σου πλευρά έφαγε βρωμόξυλο.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος6/11/23 12:06 μ.μ.

      Δεν είμαι αυτός που σε ρωτάει για ιδεολογία και δεν πατάει spacebar αλλά βρε συναγωνιστή για χαμήλωσε λίγο τα ντεσιμπέλ. Γράψε ότι θες για τα σπασμένα κόκκαλα Νατοϊκών (εδώ μαζί σου) χωρίς να επιτίθεσαι σε όποιον βρεις. Για να ξημεροβραδιάζεσαι στον ΜΚ και σε άλλα ιστολόγια του χώρου εθνικιστής θα είσαι. Κανένας δεν στο αμφισβητεί. Εκτός αν είσαι ο μπριγιαντίνης και μας δουλεύεις όλους που δεν το πιστεύω. Όμως για μάζεψε το ζωνάρι σου.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος7/11/23 10:32 μ.μ.

      Ως Έλληνων ΕΣ, καθήκον μας είναι πρώτιστα να είμαστε με το δίκαιο. Το δίκαιο είναι πάντα με αυτόν που πολεμάει υπέρ βωμών και εστιών. Αν κάποιες φορές τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών συνευθειάζονται προς στιγμήν, και συμπτωματικά, με αυτά των εθνικών μαχητών, αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να χάνουμε τον πρώτο και βασικό μας στόχο.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος4/11/23 2:32 μ.μ.

    Τότε γιατί το ΚΚΕ και οι παραφυάδες του,υποστηρίζουν την Χαμάς και ενδεχομένως την Χεζπολλάχ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/23 8:34 μ.μ.

      Το ΚΚΕ έχει όντως στηρίξει την Χεζμπολάχ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/23 9:35 μ.μ.

      Επειδή το Κομμουνιστικό Κόμμα Λιβάνου πολέμησε το 2006 τους σιωνιστές στο ίδιο χαράκωμα με τη Χεζμπολάχ.

      Και επειδή το Δημοκρατικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (οι Παλαιστίνιοι κομμουνιστές) συμμετέχουν τώρα στην Καταιγίδα Αλ-Άκσα.

      Όπως και στη Συρία το σοσιαλεθνικιστικό SSNP και οι κομμουνιστές (όπως και η Χεζμπολάχ) είναι με Άσαντ.

      Στον αραβικό κόσμο εθνικιστές και κομμουνιστές πολεμούν χέρι-χέρι.

      Εσύ από τον Πρετεντέρη ακούς μόνο για Χαμάς και Χεζμπολάχ, αλλά στην πραγματικότητα αγωνίζεται όλο το Παλαιστινιακό και Λιβανέζικο εθνικοανεξαρτησιακό κίνημα.

      Όπως στον αγώνα για τσάκισμα του ουκρανικού νατοϊσμού, ο κομμουνιστής Μοζγκοβόι και ο τσαρικός Στρελκόφ μάχονταν χέρι-χέρι, έτσι γίνεται και στη Μέση Ανατολή.

      Κοίτα Φώτη. Το ξέρουμε ότι υποστηρίζεις Ισραήλ και δεν μπορείς να το πεις. Καλά κάνεις. Στην πλευρά που σε ταΐζει είσαι πιστός. Αλλά άσε τις κουτοπονηριές. Δεν περνάνε εδώ.

      Διαγραφή
  7. Αρχέγονος4/11/23 6:18 μ.μ.

    Από τα καλύτερα άρθρα. Συγχαρητήρια στον κύριο Αλεξόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/11/23 10:17 μ.μ.

    Σήμερα το Ιράν γιορτάζει την "Εθνική Ημέρα Αγώνα κατά του Παγκόσμιου Ιμπεριαλισμού", με τεράστιες διαδηλώσεις στην Τεχεράνη και σε ολόκληρη τη χώρα σε περισσότερες από 1.200 πόλεις. Οι διαδηλωτές κρατούν παλαιστινιακές σημαίες και φωτογραφίες του μεγάλου μαχητή κατά της διεθνούς τρομοκρατίας, του μάρτυρα στρατηγού Σουλεϊμανί.

    Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη βάρβαρη εισβολή των ισραηλινών τρομοκρατών στη Γάζα, οι διαδηλωτές έκαψαν τις σημαίες των καθεστώτων του Ισραήλ και των ΗΠΑ.

    Στο ημερολόγιο της Ισλαμικής Δημοκρατίας, η 4η Νοεμβρίου χαρακτηρίζεται ως Ημέρα των Φοιτητών και Εθνική Ημέρα Αγώνα κατά του Παγκόσμιου Ιμπεριαλισμού, σε ανάμνηση τριών σημαντικών γεγονότων στην ιστορία της χώρας που έλαβαν χώρα την ημέρα αυτή το 1964, το 1978 και το 1979.

    Στην πρωτεύουσα, η τελετή ξεκίνησε στις 9:00 π.μ. τοπική ώρα στην πλατεία Παλαιστίνης, απ' όπου τεράστιες μάζες ελευθερόφιλων Ιρανών, πρωτοπόρων του σύγχρονου αγώνα κατά του ιμπεριαλισμού, θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το κατασκοπευτικό κρησφύγετο των ΗΠΑ (πρώην πρεσβεία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/11/23 10:27 μ.μ.

    Μερικοί που λένε ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι μια ιδεολογία μόνο για λευκούς τι έχουν να πούνε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/11/23 11:08 μ.μ.

    Ο απαλός εκδότης , ο Στόκος , ο Φαήλος και ο Τέλης στο πλευρό του Ισραήλ σε αυτή την πολεμική αναμέτρηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/23 12:14 μ.μ.

      καλά με τον τέλη είναι να γελάμε έχει ξεφύγει εντελώς αν δείτε τι ανεβάζει στο καθίδρυμα θα καταλάβετε μιλάμε για κλινική περίπτωση

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/11/23 3:35 π.μ.

    Και σαν σήμερα, 5 Νοεμβρίου 2017, δυνάμεις του Συριακού Αραβικού Στρατού, μαζί με επίλεκτες μονάδες της Βάγκνερ, καταλαμβάνουν το οχυρό Deir ez-Zor σε μια από τις πιο πολύνεκρες μάχες του πολέμου, σηματοδοτώντας την οριστική συντριβή του αμερικανοκίνητου ISIS στη Συρία.

    Σε αυτή τη μάχη εναντίον της διεθνούς τρομοκρατίας μαρτύρησε ο ήρωας αντιστράτηγος Issam Zahreddine, της Συριακής Προεδρικής Φρουράς (προσωπικός φίλος του Άσαντ) και ο Ρώσος υποστράτηγος Valery Asapov, ο πιο υψηλόβαθμος Ρώσος αξιωματικός που σκοτώθηκε στον πόλεμο για την απελευθέρωση του συριακού έθνους.

    Αιώνια τιμή και δόξα σε όσους έδωσαν και δίνουν τη ζωή τους στον αγώνα κατά της υποκινούμενης από τη Μοσάντ και τη CIA διεθνούς τρομοκρατίας, για την απελευθέρωση των εθνών της Μέσης Ανατολής από τον αμερικανοσιωνιστικό ιμπεριαλισμό.

    ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/11/23 1:22 μ.μ.

    https://www.newsweek.com/ukraine-volnovakha-donetsk-family-murdered-1839403

    για δείτε και αυτό όσοι είστε τόσο φανατικά με τον Ρώσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/11/23 8:49 μ.μ.

    Κατασκευάσματα όπως "Ισραήλ" και "Ουκρανία" δεν κατανοούν τον δρόμο των διαπραγματεύσεων. Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισής τους είναι τσάκισμα χωρίς έλεος.

    Ο Νάσερ σε όλη τη δεκαετία του '60 ζητούσε ειρήνη από τους Εβραίους, αυτοί του επιτέθηκαν πισώπλατα το '67.

    Ο Αραφάτ έκανε ειρήνη με τους Εβραίους, του επιτέθηκαν κι αυτουνού πισώπλατα και τον δολοφόνησαν.

    Η Αίγυπτος το 1973 διάλεξε τον μόνο δρόμο που φοβίζει τους σιωνιστές, το δρόμο των όπλων, και πήρε πίσω τη Χερσόνησο του Σινά και τη Διώρυγα του Σουέζ (και τη Γάζα τους έδιναν στο Camp David, τόσο χεσμένοι ήταν οι σιωνιστές τότε, για να καταλάβετε).

    Η Χεζμπολάχ το 2006 τους αντιμετώπισε με τα όπλα στο χέρι και από τότε οι σιωνιστές φοβούνται να κάνουν το παραμικρό στο Λίβανο.

    Ο Πούτιν το 2014 έκανε ειρήνη με το τερατούργημα του Κιέβου, με αποτέλεσμα να τον προδώσουν.

    Ο Πούτιν το 2022 επέλεξε το δρόμο των όπλων, και τώρα η Μαριούπολη και ολόκληρη η Νέα Ρωσία είναι ελεύθερες.

    Ο δρόμος του Νάσερ, του Αραφάτ και της Ρωσίας του 2014 είναι αυτοκτονικός όταν έχεις απέναντι τέτοια τέρατα.

    Ο δρόμος της Αιγύπτου το 1973, της Ρωσίας το 2022, της Χεζμπολάχ και της Χαμάς είναι ο δρόμος της νίκης. Τσάκισμα στα ψευδοκράτη που φυτεύει ο αμερικάνικος αυτοκρατορισμός. Τσάκισμα χωρίς έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/11/23 9:58 μ.μ.


    Και σαν σήμερα, 6 Νοεμβρίου 1917, τα σκυλιά του Kerensky προσπάθησαν να κλείσουν την εφημερίδα των μπολσεβίκων "Rabochiy put". Την επομένη η στρατιωτική επαναστατική επιτροπή των μπολσεβίκων ανακαταλαμβάνει το τυπογραφείο και δίνει το σύνθημα της επανάστασης.

    Σήμερα εμείς, οι αιρετικοί εθνικοσοσιαλιστές και "κόκκινοι" φασίστες, τιμούμε την αυταπάρνηση των Ρώσων μαχητών που τσάκισαν χωρίς έλεος αστούς και ιμπεριαλιστές. Ο κόκκινος Οκτώβρης ας φωτίσει τους αγώνες μας για εθνικιστική αναγέννηση και σοσιαλισμό.

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κρίνο που μας δίνει καθημερινά βήμα να εκφραστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/23 10:12 μ.μ.

      Φώτη γιατί προσπαθείς να με μιμηθείς αποτυχημένα; Ποιον νομίζεις ότι θα πείσεις;

      Δεν είμαι με τον Οκτώβρη, μην ανησυχείς.

      Με όσους κομμουνιστές ή εθνικιστές, σε Ρωσία, Ουκρανία, Συρία, Παλαιστίνη ή οπουδήποτε πολεμούν ενάντια στα νατοϊκά αφεντικά σου, με αυτούς είμαι.

      Πονάς και φαίνεται από το ότι προσπαθείς αποτυχημένα να με μιμηθείς και συκοφαντήσεις ως κομμουνιστή αφού δεν μπορείς με επιχειρήματα να με αντικρούσεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/11/23 12:20 π.μ.

      Λάθος. Η σ.ο. έπρεπε να ευχαριστεί εσένα, αφού της γράφεις το 90% των σχολίων. Ήθελα να ήξερα ρεπό δεν παίρνεις ποτέ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/11/23 9:24 π.μ.

      "Ρωσοι μαχητές" εννοείς τα εβραϊκά μπολσεβίκικα σκυλιά του συφιλιδικού Λένιν;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/11/23 2:53 μ.μ.

      12:20 π.μ. Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι, Φώτη. Θα είμαι πάντα στις επάλξεις να σε ξεφτιλίζω χωρίς ρεπό και ξεκούραση.

      Εγώ με Στράσσερ, με Ρεμ, με Γκαίμπελς, με Μουσολίνι, με Μπομπάτσι, με Χίτλερ πριν προδώσει τον εθνικοσοσιαλισμό, με Χεζμπολάχ, με Φρουρούς της Επανάστασης, με Βάγκνερ, με Χούθι, με Παλαιστινιακή Αντίσταση. Και εσύ με ΝΑΤΟ και πρεσβεία.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος8/11/23 12:41 μ.μ.

      2.53 ξέχασες Καντίροφ,ISIS και Μαύρους Πάνθηρες αντιδυτικέ ρωμιέ

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.