Αυτόνομη Παρέμβαση για την στήριξη του αγέννητου παιδιού.


Μετά τις παρεμβάσεις των Αυτόνομων Συντρόφων στην Πελοπόννησο , στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο Κρήτης , στα Τρίκαλα , στο Πέραμα αλλά και στο κέντρο της Αθήνας ( Σύνταγμα , Κυψέλη ) μια νέα πρωτοβουλία του Μαύρου Κρίνου έρχεται να προστεθεί.

Η σημασία της παρέμβασης αυτής κρίνεται πολύ σημαντική και ουσιαστική αφού έχει να κάνει με την ανθρώπινη ζωή και συγκεκριμένα με την προστασία του αγέννητου παιδιού.

Στηρίξαμε με κάθε τρόπο στο παρελθόν και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον έντυπα , ομάδες και οργανώσεις που προσφέρουν σημαντική βοήθεια στους συνανθρώπους μας.




Ο Σύλλογος προστασίας αγέννητου παιδιού ιδρύθηκε για να ενημερώσει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για τα θέματα που αφορούν το αγέννητο παιδί , τις συνέπειες της έκτρωσης καθώς και για να παρέχει πολύπλευρη στήριξη σε μητέρες

Δεν φτάνει να δηλώνεις Φυλετιστής και Σοσιαλιστής. Οφείλουμε όλοι να περάσουμε από την θεωρία στην δράση και να ενημερώσουμε τις νέες κοπέλες για τους κίνδυνους από τις εκτρώσεις και να στηρίξουμε τις μητέρες που έχουν ανάγκη.


Απέναντι στην γενοκτονία των εκτρώσεων κανένας φορέας από το επίσημο ανθελληνικό κράτος του Καραμανλή μέχρι την πλουτοκρατική ηγεσία της ορθόδοξης εκκλησίας δεν νοιάζεται για τις ουσιαστικές κινήσεις που μπορούν να αποτρέψουν τον μαρασμό της φυλής μας.


Κανένα κόμμα και καμιά οργάνωση από την δήθεν πατριωτική άκρα δεξιά μέχρι την δήθεν ανθρωπιστική άκρα αριστερά δεν κάνει το παραμικρό για να σταματήσει η εγκληματική πολιτική του νεοελληνικού κράτους που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια ολόκληρες γενιές στην εξαφάνιση.


Η μόνη λύση είναι η αυτοοργάνωση και η καθημερινή δράση από Συντρόφους και Συντρόφισσες.


Η αλληλεγγύη μας θα πρέπει να είναι ουσιαστική και άμεση και αυτό επιβάλλεται από τις ιδέες μας.


Στα πλαίσια της ενημέρωσης για το αγέννητο παιδί και τις συνέπειες των εκτρώσεων Αυτόνομοι Σύντροφοι μοίρασαν ενημερωτικό υλικό του Συλλόγου προστασίας αγέννητου παιδιού σε εκατοντάδες Ελληνίδες.



Ουδείς ενημερώνει τις Ελληνίδες είτε στο σχολείο , είτε μέσω των ΜΜΕ για τα θέματα αυτά.


Πρέπει να σπάσει η ένοχη σιωπή του κατεστημένου !

Αν δεν κάνουμε κάτι εμείς τότε ποιοι περιμένετε να ενημερώσουν τον λαό μας ;


Για επαφή με τον Σύλλογο :

http://www.unborn.gr/


Για κάθε επείγουσα ανάγκη , μη διστάσετε να μιλήσετε εμπιστευτικά με τις ειδικευμένες κοινωνικές λειτουργούς στο τηλέφωνο 210 8828788.


Το εξώφυλλο του φυλλαδίου που μοιράστηκε :



Καλούμε τους Συντρόφους και τις Συντρόφισσες να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον Σύλλογο άμεσα και αποτελεσματικά.Με μικρά χρηματικά ποσά μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα είδη που χρειάζονται οι μητέρες και τα παιδιά.


Ας θυσιάσουν κάποιοι τα χρήματα που σπαταλούν για τα τσιγάρα μιας εβδομάδας, ή για ένα αναπτήρα Zippo, ας μην αγοράσουν ένα ακόμα μουσικό cd ή ένα ακόμη μπλουζάκι. Με αυτά τα ίδια χρήματα, αν τα δώσουν στον σύλλογο, μπορούν να προσφέρουν τις απαραίτητες βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής σε μια μητέρα και ένα παιδί για έναν ολόκληρο μήνα.

Και τέλος για την ουσιαστική αντιμετώπιση και λύση του προβλήματος, οφείλουμε όλοι να παλέψουμε ενάντια στο πολιτιστικό, πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό υπόβαθρο που ωθεί τις γυναίκες στις εκτρώσεις. Να προβάλλουμε την ανάγκη για μια άλλη κοινωνία που θα προωθεί την αρμονία του ανθρώπου με την ίδια τη φύση του και τους φυσικούς νόμους, να γκρεμίσουμε την καπιταλιστική βαρβαρότητα.


Βοήθησε τη Φυλή σου στην πράξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.