Ο Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης για την επίθεση στους συναγωνιστές του ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ.
Η βλάσφημη επίθεση κατά Ελλήνων Εθνικιστών.του Αριστοτέλη Ηρ. Καλέντζη
Ήταν πραγματικά αδιανόητο το μήνυμα που έλαβα, σύμφωνα με το οποίο άτομα που «υπέγραφαν» ως μέλη της «χρυσής αυγής» σήκωσαν το χέρι τους για να χτυπήσουν Κυπρίους Εθνικιστές συμπατριώτες μας μέσα στα Γραφεία τους, υπό την Ελληνική Σημαία και την εικόνα του Γεωργίου Γρίβα - Διγενή !


Όλοι εμείς οι παλιότεροι που αντιμετωπίσαμε μαζύ με τους Κυπρίους αδελφούς μας τους κοινούς εχθρούς νοιώθουμε τον πλέον πικρό αποτροπιασμό προ μιας τέτοιας «ειδήσεως» η οποία επισφραγίζει την εσχάτη παρακμή του ελλαδισμού !


Και επειδή το ποιοτικό «ναδίρ» του συμβάντος μου δημιούργησε ισχυρές αμφιβολίες περί της αληθείας του γεγονότος, βρέθηκα στα Γραφεία των Κυπρίων συμπατριωτών μας για να ακούσω από τους ιδίους ότι, πράγματι, το απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα !


Στο μήνυμα που έλαβα πριν κάποια εικοσιτετράωρα και που με ενημέρωνε για τα «διατρέξαντα» διάβαζα ότι οι δράστες της παρανοϊκής πράξεως προέβησαν στο (απονενοημένο) διάβημα τους επειδή οι Κύπριοι εθνικιστές δεν τους προσέφεραν «ψηφαλάκια» στη τελευταία εκλογική μασκαράτα και λυπάμαι βαθύτατα που το ίδιο πράγμα άκουσα από τα στόματα των Κυπρίων που συνήντησα ότι, πράγματι, αυτός ήταν ο λόγος της ιερόσυλης προσβολής που υπέστησαν !


Οι δράστες της «ύβρεως» κατά τα ων Κυπρίων Εθνικιστών ασφαλώς και δεν μπορεί να εκπροσωπούν … Εθνικιστική Οργάνωση ! Ούτε καν συνοικιακή οπαδική φατρία δεν μπορεί να εκπροσωπούν! Δεν είναι καν Έλληνες ως περιφρονούντες και αυτόν τον Ξένιο Δία !


Το μόνο που μπορεί να «εκπροσωπούν» είναι κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα, διότι η βλάσφημη πράξη τους πέραν του ότι δεν είναι πολιτική είναι καθαρώς παρανοϊκή κι απονενοημένη.Το συγκεκριμένο θλιβερό περιστατικό μαρτυρά ότι οι δράστες τους δεν είναι πολιτικά όντα αλλά αγελαία χωρίς βούληση!


Με την πράξη τους στρέφουν εναντίον του «ό,τι» εκπροσωπούν όλους τους Έλληνες Εθνικιστές - Πατριώτες!


Επιπλέον, εμφανίζονται να μη μπορούν να αντιληφθούν το πόσο πιο χρήσιμη είναι μία ομάδα ατόμων που παραμένει αχρωμάτιστη στη περίπτωση που θα ήθελαν σε κάποια στιγμή ουσιαστική υποστήριξη και όχι απλώς πέντε παραπάνω «ψηφαλάκια»!


Βεβαίως, η παράφραση του γνωστού άσματος: «Το γαρ πολύ των εκλογών γεννά παραφροσύνη γι αυτό και οι πολιτευτές προσφέρουν ευφροσύνη…» μας λέει πολλά, αν ο δε μας προλάβαινε ο εθνικός μας Ποιητής με τους στίχους του:“…ένα εκτύπαε τα’ άλλο χέρι από την απελπισιά.» για να μας επαναφέρει στην οδυνηρή πραγματικότητα!


Δεν θα αποδώσω χαρακτηρισμούς στους απονενοημένους διότι στερούνται καταλογισμού!


Θα απαιτήσω όμως από την «χρυσή αυγή» να καταδικάσει την βλάσφημη ανθελληνική πράξη τους διότι η παράλειψη της καταδίκης θα την εκθέτει αενάως στα μάτια των Ελλήνων!


Επειδή οι προσωπικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν την πλήρη γνώση της «χειμαρρώδους» διαδικτυακής και άλλης ειδησεογραφίας, αν η συγκεκριμένη οργάνωση ήδη έχει καταδικάσει αυτή την ανθελληνική πράξη έχει καλώς , αλλ’ εάν το έχει παραλείψει ας φροντίσει τουλάχιστον για τα αυτονόητα.Στις δύσκολες αυτές ώρες που διερχόμεθα ας θυμηθούμε και πάλι τον Διονύσιο Σολωμό:


«Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί. ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο οπού να νεκρωθεί.»

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ δεν ασπάζεται τον εθνικοσοσιαλισμό και με ξενίζει που τους λένε συναγωνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή