Δεύτερη ανοιχτή επιστολή στον Χρήστο Παππά της «Χρυσής Αυγής».




Κύριε Παππά,


Με αφορμή κάποια σχόλια σας τα οποία και δημοσιεύσατε στο προσωπικό σας ιστολόγιο,  θα ήθελα να σας απευθύνω μερικά ερωτήματα.

Δεν περιμένω βέβαια να μου απαντήσετε δημοσίως σε αυτή την ανάρτηση, αφού αρνηθήκατε έως τώρα να το πράξετε στην πρώτη ανοιχτή επιστολή που σας απηύθυνε συναγωνιστής μας μέσα από το ιστολόγιο αυτό.

Θεωρώ φυσική την αντίδραση σας αυτή, αφού ο τοξικός αέρας του κοινοβουλίου επιβάλλει και την ανάλογη συμπεριφορά. Έτσι λοιπόν στο ιστολόγιο σας γράφετε σε ανάρτηση σχετικά με τα σχόλια σας στο alpha radio:



«06.12.2012 11:22 Χρήστος Παππάς (βουλευτής Χρυσής Αυγής): Δεν μπορεί συνειδητά να σήκωσε το πιστόλι (ο Κροκονέας). Άλλοι όπλισαν το χέρι του

06.12.2012 11:21 Χρήστος Παππάς (βουλευτής Χρυσής Αυγής): Ήταν ατυχέστατη στιγμή (υπόθεση Γρηγορόπουλου)



Σας ερωτώ λοιπόν:

Κύριε Παππά, για τα παραπάνω έχετε κάποιες πληροφορίες ή ενδείξεις και αν ναι γιατί δεν προχωρείτε σε δημόσιες αποκαλύψεις ;  Σας υπενθυμίζω ότι όταν αφήνετε υπόνοιες για τόσο σοβαρά ζητήματα οφείλετε πρώτα προς τους οπαδούς και τους ψηφοφόρους του κόμματος σας να υπερασπίζεστε με επιχειρηματολογία τις θέσεις σας. 



Κύριε Παππά, ποιοι είναι αυτοί που όπλισαν το χέρι του Επαμεινώνδα Κορκονέα ; Μήπως υπονοείτε ότι υπήρξε κάποιος «έλεγχος σκέψης» στο εν λόγω πρόσωπο ; Η ανθρωποκτονία ενός άοπλου 15χρονου από έναν ένοπλο υπάλληλο του καθεστώτος  - με δηλωμένο μάλιστα το δημοκρατικό του παρελθόν αλλά και την προσήλωση του σε «σέκτα» της χριστιανοσύνης - είναι απλά μια «ατυχέστατη στιγμή» όπως λέτε, και όχι μια εν ψυχρώ δολοφονία από όργανο του ανθελληνικού Κράτους ; 




Κύριε Παππά, θεωρείτε ότι η  «ελληνική αστυνομία» σήμερα είναι θεματοφύλακας των αξιών της κοινωνίας ; Σας υπενθυμίζω - σε περίπτωση που το αγνοείτε - ότι εκατοντάδες μέλη της ελ.ας τα τελευταία χρόνια έχουν κατηγορηθεί μεταξύ άλλων για σωρεία κακουργημάτων όπως εμπόριο ναρκωτικών, σωματεμπορία, προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά, εκβιασμούς κλπ. 



Κύριε Παππά, ποιος ο λόγος να είστε τόσο ευνοϊκός προς τον Επαμεινώνδα Κορκονέα που διορίστηκε ως ειδικός φρουρός επί ΠΑΣΟΚ, εκπαιδεύτηκε από τους αντιφασίστες Δημοκράτες και μάλιστα ήταν γνωστός στους συναδέλφους του για τον επιθετικό και προκλητικό χαρακτήρα του ; («Ράμπο» και «Βρώμικος Χάρι» τα παρατσούκλια του). 



Το εν λόγω πρόσωπο που βρίσκεται στην φυλακή για την εν ψυχρώ δολοφονία του μαθητή καταδικάστηκε σε πολυετή κάθειρξη αφού όλα τα στοιχεία της δίκης έδειξαν ότι πρόκειται για μια ακόμη επίδειξη δύναμης ενός ένοπλου κρατικού υπαλλήλου του δημοκρατικού καθεστώτος. Ως Έλλην Εθνικοσοσιαλιστής αδιαφορώ πλήρως αν το θύμα υπήρξε μέλος του «αντιεξουσιαστικού χώρου» όπως διαδίδουν πολλοί και διάφοροι, ή αν πέταξε κάποιο νεράντζι  ακόμα και κάποιο μικροαντικείμενο (μπουκάλι νερό) προς τους ένοπλους «προστάτες» της κοινωνίας (sic). 




Αυτή η πράξη δεν δικαιολογεί σε καμιά περίπτωση την αντίδραση του κρατικού υπαλλήλου ο οποίος επέλεξε στο κέντρο των Αθηνών και σε μια πολυσύχναστη περιοχή να πυροβολήσει με πιστόλι των 9mm δυο φορές μάλιστα, εναντίον ενός άοπλου νεαρού με αποτέλεσμα να τον πετύχει στο στήθος ! Ο ίδιος μάλιστα στην κατάθεση του δήλωσε ότι δεν ήταν εξοικειωμένος με το ατομικό του όπλο …




Η πράξη του Επαμεινώνδα Κορκονέα είναι μια ακόμη τρανή απόδειξη ότι το ανθελληνικό Κράτος και τα μίσθαρνα όργανα του δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό να χρησιμοποιήσουν τον οποιονδήποτε τρόπο για να επιβάλλουν την παρουσία τους. Οι κινήσεις και η εκδικητική μανία των δυνάμεων καταστολής της σιωνιστικής κυβέρνησης, αποδεικνύουν περίτρανα ότι υπηρετούν πλήρως την δημοκρατική ολιγαρχία που κυβερνάει την χώρα αυτή.




Τέλος για όσους το ξεχνούν, υπενθυμίζω ότι  πάμπολλες είναι οι περιπτώσεις που νεαροί Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές τα τελευταία χρόνια βρέθηκαν στο στόχαστρο των δυνάμεων «ασφαλείας» και διώχθηκαν για την αντικαθεστωτική τους δράση. Κάποιοι μάλιστα συναγωνιστές του εξωτερικού έπεσαν νεκροί από σφαίρες αστυνομικών. Δεν θα είχε κανένα πρόβλημα ο οποιοσδήποτε ένοπλος της δημ(ι)οκρατίας στο μέλλον να πυροβολήσει έναν νεολαίο συναγωνιστή μας πράγμα που το απεύχομαι να συμβεί.



Αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η αντίδραση σας σε αυτή
  την περίπτωση κύριε Παππά …



Σταύρος Λιμποβίσης υπεύθυνος της συντακτικής ομάδας του «Μαύρου Κρίνου».

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/12/12 5:57 μ.μ.

    Η βαλλιστική απέδειξε οτι πρόκειται περι εξοστρακισμου. Η σφαίρα εισήχθη απ το πισω μερος με κλήση και σταματησε καπουστο στηθος. διαφορετικα θα τον ειχε διαπερασει και αυτον και οποιον θα μπορουσε ισως να βρισκεται απο πισω του. Συνεπως ηταν ατύχημα κ οχι δολοφονία. Το αν ηταν σωστο που ο αστυνομικος πυροβόλησε στον αερα για εκφοβισμο σε ενα απειλητικό εξαρχειακο κλιμα που ειναι ολοι οσοι τους στελνουν με το σκατο στην καλτσα κ δεν ξερουν τι τους ξημερώνει ειναι αλλουνού παπα ευαγγελιο. Το περιστατικο ομως δεν παύει να ειναι ενα ατύχημα που εχει τυχει αηδιαστικής εκμεταλλεύσεως απο την σιχαμένη αναρχοαριστεροκουλτουρα. Μην το σκαλίζετε ΚΑΙ εσείς.. Φιλικα Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/12/12 8:41 μ.μ.

    Εχετε κάψει φλάτζες λεβέντες. Χεστήκαμε για το τσουτσέκι τον Γρηγορόπουλο. Ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο ήταν που θεωρούσε μαγκία να βρίζει τους αστυνομικούς. Αν ποτέ περνούσε από το χέρι του θα σας έκλεινε σε γκουλάγκς ως "κακούς φασίστες". Σοβαρευτείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφήνουμε τα σχόλια και των 2 για ευνόητους λόγους ... για το πρώτο σχόλιο ακόμα και αν είναι εξοστρακισμός τι σημαίνει αυτό ... ότι μέσα σε περιβάλλον που συχνάζει νεολαία - την στιγμή που ομολογεί ότι δεν είχε εμπειρία με το όπλο αυτό - έπρεπε να πυροβολήσει 2 φορές ενώ ξέρει ότι κατέχει ένα εννιάρι και όχι νεροπίστολο ;;;

    αν εσείς θεωρείτε τους νέους μελίστες με τα ψυχολογικά τους και την καουμπόικη νοοτροπία συμπατριώτες σας, πρόβλημα σας.

    το ποιος έχει κάψει φλάντζα το βλέπουμε φιλαράκι, σου θίξαμε τους μπάτσους και σε ενόχλησε μάλλον ...

    ξυπνάτε με "συμμορίτες" και κοιμάστε με "γκουλάνγκ" ... για τους κύριους εχθρούς μιλιά δεν βγάζετε ...

    αδιαφορούμε αν είχε λεφτά ή όχι η μάνα του. μιλάμε για έναν νεολαίο που έπεσε θύμα ενός μαλάκα κομπλεξικού και μάλιστα τυπάκι άκρως δημοκρατικό ... με "Χριστιανικό" παρελθόν ...

    όποιος κατάλαβε, κατάλαβε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/12 9:05 μ.μ.

      Δεν με απασχολούν ιδιαίτερα οι αστυνομικοί, αλλά δεν θα υπερασπιστώ και τους ιδεολογικούς εχθρούς μου τα αναρχοπλουσιόπαιδα των ΒΠ.
      Ο νεολαίος αν είχε σωστή παιδεία από το σπίτι του δεν θα βρισκόταν νύχτα σε μια κακόφημη περιοχή και να βριζει τις μάνες των αστυνομικών. Τώρα που θα γίνει κυβέρνηση το κόμμα της αριστερής τρομοκρατίας και των κουκουλοφόρων (ΣΥΡΙΖΑ) και η αστυνομία θα ασχολείται με προληπτικές συλλήψεις "φασιστών" και "ακροδεξιών" θα δούμε πόσο θα συνεχίσετε τις ίδιες παρλαπίπες.
      Aλήθεια κάτι σοβαρότερο δεν είχατε να ρωτήσετε τον Παππά; το αναρχοκωλοπαίδι των ΒΠ σας καίει;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/12/12 3:09 μ.μ.

      Like και για το άρθρο και για την απάντηση.Αν είναι δυνατόν να σκοτώνουμε παιδιά επειδή είναι ''αναρχικοί''.15χρονοι νεολαίοι είναι που χρειάζονται καθοδήγηση κι εθνική γαλούχηση κι όχι σφαίρες από βλαχόμπατσους.

      Διαγραφή
  4. ο συναγωνιστής στην γαλλία που πυροβολήθηκε από μαύρο μπάτσο άνευ λόγου, και ο ιταλός συναγωνιστής που έπαθε το ίδιο μάλλον για εσάς είναι ξεχωριστή περίπτωση ...

    όσοι υπερασπίζεστε τα καθίκια της εξουσίας που διορίστηκαν από την δημιοκρατία σας, και φέρονται 100% δημοκρατικά σήμερα όχι απλά δεν έχετε σχέση με τις εθνικιστικές ιδέες και τον εθνικοσοσιαλισμό αλλά θα είναι καλύτερα για εσάς να γραφτείτε συνδρομητές στην πατσαβούρα του στόκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/12 3:47 π.μ.

      Μαύρε Κρίνε, δεν χρειάζεται να είμαστε συνεπείς προς αυτούς που δεν είναι συνεπείς μαζί μας. Τηρούμε δύο μέτρα και δύο σταθμά, ένα για τους συναγωνιστές μας και ένα για όλους τους υπόλοιπους εχθρούς και αδιάφορους(δλδ έμμεσους εχθρούς). Φυσικά και είναι διαφορετικό ένας μάυρος μπάτσος να σκοτώνει έναν λευκό εθνικιστή από έναν Έλληνα αστυνομικό που καθαρίζει ένα μπασταρδάκι των εξαρχείων. Μην τα μηδενίζουμε όλα, σε όλες αυτές τις πράξεις υπάρχει και συναίσθημα και άποψη και ένστικτο, δεν είναι ρομποτάκια οι μπάτσοι. Αν εξισώνεις τις δύο περιπτώσεις τότε ο μηδενισμός σου ξεφεύγει από τα ρεαλιστικά και πραγματιστικά πλαίσια, εντός των οποίων θα μπορούσε να βοηθήσει την πολιτική σου σκέψη.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος8/12/12 9:09 μ.μ.

    ARIBBA MOUTSATSOS . VIVA LA NATIONALSOSIALISTE LIBERTA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιερομύαξ8/12/12 10:53 μ.μ.

    Επειδή μερικοί παθαίνουν παράκρουση ακούγοντας και μόνο την παραμικρή κριτική για το Κράτος και την αστυνομία και λένε απίστευτες ανοησίες ας βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη.
    1)Ο Κορκονέας, ακόμα κι αν υποτεθεί ότι δέχτηκε επίθεση είτε με πλαστικό μπουκάλι είτε με νεράτζι, γύρισε να κάνει τσαμπουκά ένστολος και οπλοφορώντας, κίνηση εντελώς αψυχολόγητη. Δεν είχε παρά να αποχωρήσει ή να καλέσει ενισχύσεις. Απεναντίας γύρισε για να ανταποδώσει.
    2)Τα επιχειρήματα τύπου ''τί μας νοιάζει για το πλουσιόπαιδο'' ομοιάζουν παραδόξως με αυτά των αναρχο-αριστεριστών και τη λογική τους. Είναι η ίδια λούμπεν αντίληψη που αντικαθιστά ένα συλλογισμό (πχ. Ήταν ή δεν ήταν σοβαρή η στάση ενός εκπαιδευμένου αστυνομικού υπαλλήλου) με μια ασυναρτησία (το θύμα ήταν παιδί πλουσίων, άρα καλά να πάθει). Με αυτή τη λογική αύριο οι αριστεριστές θα μπορούσαν να σφάξουν ή να ''στείλουν'' να καταδιώξουν όποιον κατά την άποψή τους εντάσσεται στις ''προνομιούχες'' κατηγορίες. Συνεπώς αυτοί που έγραψαν το δεύτερο σχόλιο ανθρωπολογικώς (αν και όχι πολιτικώς) είναι από την ίδια πάστα που βγαίνουν και οι σταλινικοί και οι αναρχικοί.
    3)Όποιος θεωρεί ότι έχει δίκιο μπορεί να ''σκαλίζει'' ό,τι θέλει, όσες φορές θέλει. Η λογική του μην κανετε πολλή κριτική γιατί θα μας βλάψει είναι ακόμα μια σταλινικής και αριστερής προέλευσης αντίληψη.
    4)Και τέλος, εάν δεν έχουν υπάρξει στην Ελλάδα θύματα εθνικιστές μέχρι τώρα είναι ακριβώς γιατί το εθνικιστικό κίνημα δεν έχει δώσει δυστυχώς καμιά επαναστατική και ανατρεπτική δράση. Ας δοκιμάσουν τα επίδοξα και κατ'ευφυμισμόν ''τάγματα εφόδο'' να εισβάλλουν σε καμιά τράπεζα, κυβερνητικό κτίριο, μασωνική στοά, σιωνιστική πρεσβεία και τότε θα δουν πόσο καλά είναι τα αδέρφια μας οι μπάτσοι και πόσο αστείες θα είναι απο εκεί και πέρα οι εθνικιστικές διαδηλώσεις. Αυτά για να μην νομίζουν μερικοί ότι μπορούν να πουλάνε και πνεύμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/12/12 5:52 π.μ.

    Μαύρε κρίνε σχετικά με τους ''νεολεους'' των εξαρχείων, κάποτε μου την επεσαν εκει 4 ατομα με αφορμή το εθνόσημο πάνω στο στη φόρμα αθλητικού συλλόγου που φορούσα!!.. και επειδη τυχαινει να κυκλοφορω χρονια εκει και εχω δει πολλα μπορω να μιλαω μεχρι μεθαυριο για παρομοια συμβαντα. Συνεπώς το να κάνει ενας αστυνομικός χρηση οπλου για εκφοβισμό σε αυτους τους δρομους ειναι κατι θεμιτό νομίζω. ΔΕΝ επιχείρω να υπερασπιστώ τον μπάτσο απλά το περιστατικό ηταν ατυχημα και ως τέτοιο πρεπει να αντιμετωπιζεται. Ο τραυματισμός απο εξοστρακισμό είναι μια διαβολικη σύμπτωση που δεν μπορεί να ελεγχθεί και δεν εχει να κανει με την ''εμπειρία'' πάνω σε ενα όπλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καταρχάς καλημέρα, όλα τα σχόλια δημοσιεύτηκαν αφού εμείς σβήνουμε μόνο υβριστικά ή προβοκατόρικα και καλά κάνουμε πιστεύω. οι λογικές του τύπου "κακώς πήγε στα εξάρχεια" και τι γιατί έβριζε κλπ μας θυμίζει κατηχητικό και όχι ιδεολογική άποψη. πράγματι τα εξάρχεια είναι βάση εθνομηδενιστών και σε καμιά περίπτωση δεν έχουμε ανάγκη να τους υπερασπιστούμε. έχουμε δεχτεί επιθέσεις από τέτοια άτομα που τα παίρνουν για να το παίξουν αντιφα, έχουμε ανοιχτό μέτωπο μαζί τους και τώρα και πάντα. όμως άλλο αυτό και άλλο ο καημός σας για έναν τύπο που είναι ένα κομματόσκυλο που διορίστηκε από το πασοκ και επειδή το έπαιζε και βαρυς μανιάτης και κακός σου λέει κάτσε να ρίξω και 2 να γουστάρω ! αυτές οι λογικές είναι που ενισχύουν διαχρονικά την αριστερά ! τρανό παράδειγμα ο κουμής που δολοφονήθηκε από τα ματ στο σύνταγμα, και σήμερα τον τιμάει η κνε την στιγμή που ο άνθρωπος ήταν ενωτικός !!!! (από την κύπρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ναι κατακριτέο που η μάνα του φωτογραφήθηκε σε λαιφσταιλ περιοδικό λες και ο γιος του κέρδισε βραβείο στο τενις, ναι δεν γουστάρουμε όλα αυτά τα τυπάκια που μένουν εκάλη κλπ και το παίζουν "ανθρωπιστές με όρια" αλλά έλεος επειδή το κάτω κεφάλι σας μεγαλώνει όταν βλέπει στολή και επειδή η ακροδεξιά τόσα χρόνια σας μαστουρώνει με δήθεν πατριωτισμό τύπου "στόχου" θα κάτσουμε σε αυτό το παραλήρημα του κάθε βουλευτή που -βγήκε με ψήφους εθνικιστών και πατριωτών - σιωπηλοί ; όχι δεν καταλάβατε καλά κύριοι απευθύναμε πολιτικά ερωτήματα στον κύριο παππά και αναμένουμε απαντήσεις. αν θέλαμε να βλάψουμε την φάση που λέγεται χρυσή αυγή μπορούσαμε να την βομβαρδίζουμε καθημερινά με χίλια 2 σχόλια, επιλέξαμε λοιπόν στον μόνο από τους 18 που αξίζει να απευθυνθείς να του θυμίσουμε κάποια πραγματάκια για την 21η απριλίου και την κατάσταση με τον γρηγορόπουλο. Δεν απάντησε σε οτιδήποτε φυσικά - με τους κακούς στρασσερικούς δεν ασχολούνται οι φουλαριστοί "ορθόδοξοι" - παρόλο που οι αναρτήσεις ήταν στα πλαίσια ευγένειας και πολιτικής κριτικής με το ένα από αυτά να υπογράφετε με όνομα και υπάρχει και δυνατότητα επικοινωνίας για όποιον το αμφισβητεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όχι απλά είχαμε αλλά παραείχαμε να τον ρωτήσουμε χίλια 2 ρον Παππά αλλά βλέπεις είναι τόσος ο "εθνικισμός" τους, που η αλαζονεία ξεφεύγει από τα όρια και ο ναρκισσισμός είναι σήμα κατατεθέν. πρόβλημα τους, απέναντι στην υπεράσπιση της αλήθειας και την μάχη για ιδεολογική πρωτοπορία ανεξαρτήτως που ανήκει ο καθένας οφείλουμε να αποκαλύψουμε την αλήθεια. όσο για την κυβέρνηση συριζα κλπ φυσικά η άκρα δεξιά έχει συμβάλλει τα μέγιστα για να την προωθήσει στην νεολαία με τις συμπεριφορές και την προώθηση της αγελαίας βίας. μιας βίας που ρίχνει νερό στον μύλο της κουμουνδούρου. η ιδεολογική σκέψη της χα παρόλο την ύπαρξη μέσων - 300.000 ευρω μέχρι στιγμής - παρόλο την άμεση προβολή από τα μίντια τύπου τράγκας και κουρής (!) φτάνει μέχρι την απόδοση τιμών σε ένα σύμβολο που ταυτίστηκε με τον τουρκόφιλο Παπαδόπουλο ! δεν έχουν φτιάξει καμιά ιδεολογική βάση, δεν έχουν κανει καμιά σοβαρή μετάφραση ή έκδοση, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η διάδοση ενός στείρου αντικομμουνισμού και η διάδοση των γραφείων που ενίοτε αποτελούν εύκολη λεία για τους παρακρατικούς αφού άλλωστε τα τοπικά στελέχη τους είναι στην πλειοψηφία τους φιγούρες που μέχρι χτες σύχναζαν σε κομματικά γραφεία. μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο λοιπόν το μόνο που σας μένει είναι να παραληρείτε για "αναρχοπλουσιόπαιδα" και για το πόσο κακό είναι να αργεί κανείς το βράδυ !!! μα καλύτερα να γραφτείτε σε μοναστήρι να μπορείτε να προσκυνάτε όλη μέρα την εικόνα του χριστόδουλου και του παπαδόπουλου παρά να μιλάτε για εθνικισμό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και επειδή κάποιοι θα παρερμηνεύσουν τα σχόλια μας, να εξηγήσω πιο αναλυτικά ότι η χα δεν έχει ανάγκη να της κάνει κάποιος σοβαρή πολιτική κριτική (εκ μέρους των εθνικιστών) σε καθημερινό επίπεδο - γιατί να αναλωθούμε άλλωστε σε κάτι τέτοιο - αφού φροντίζει μόνη της να βγάζει τα μάτια της ! πρόβλημα τους λοιπόν που γελάνε πολλοί με τα "εγέρθητου" και τον κάθε αφελή τύπο, τις δηλώσεις που κάνουν τα στελέχη της και φυσικά γελάει και ο κάθε πικραμένος κλπ. αν επιδιώκαμε την καθημερινή κριτική θα μας κατηγορούσαν για ιδιοτέλεια και ότι θέλουμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό. εμείς απεναντίας βγάζουμε το ψωμί μας με τον ιδρώτα μας και δεν χρηματιζόμαστε από τον κρατικό κορβανά και τα λεφτά των ελλήνων φορολογουμένων. ούτε γραβάτες φοράμε ούτε συνδιαλεγόμαστε με κορυφαία στελέχη της δημοσιοκαφρίλας. αδιαφορούμε πλήρως για το που το πάει η ηγεσία της χρυσής αυγής ... όμως η λαική βάση (νεολαία) που έχει επικοινωνία μαζί μας σε καθημερινό επίπεδο ζητάει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ απαντήσεις και επίλυση αποριών, παρόλο που την βομβαρδίζουν κάποιοι με παραπληροφόρηση και λασπολογία. ε λοιπόν απέναντι σε αυτά τα παιδιά και ΜΟΝΟ οφείλουμε να δείξουμε και τι ήταν πραγματικά για παράδειγμα η 21η απριλίου (ανοιχτή επιστολή 1η) και ποια η θέση μας απέναντι στην δολοφονία του γρηγορόπουλου (επιστολή 2η). ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ιερομύαξ9/12/12 6:59 μ.μ.

    Ο χαρακτήρας της αστυνομίας δεν καθορίζεται ούτε από το τι χρώμα έχουν οι αστυνομικοί ούτε καν από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Αλλά από τον μηχανισμό του οποίου αποτελεί μέρος, δηλαδή του Κράτους. Και εφόσον ένα Κράτος είναι καπιταλιστικό και δημοκρατικό τότε κανείς να μην έχει αυταπάτες πάνω στον πραγματικό χαρακτήρα της αστυνομίας.
    Το βασικό πολιτικό και ιδεολογικό ερώτημα που τίθενται σήμερα στη ΧΑ ( και που λίγοι καταλαβαίνουν) αλλά και σε όλους τους εθνικιστές είναι το αν χρειάζεται ΡΗΞΗ με το καθεστώς, κάτι που σημαίνει εναντίωση στο καπιταλο-δημοκρατικό Κράτος και συντριβή όλων των θεσμών και των μηχανισμών του προκειμένου να αντικατασταθούν από ένα νέο Κράτος. Αυτό προς όσους μας ερωτούν (με τρόμο και αγανάκτηση) τι θα γίνει εάν το Κράτος καταρρεύσει. Τους απαντούμαι ότι όσο υπάρχουν καπιταλιστικά συμφέροντα το Κράτος δεν θα καταρρεύσει, εάν κάποιος το ανατρέψει τότε αυτό θα σημαίνει πως πρόκειται να αντικατασταθεί από ένα άλλο. Επίσης το Κράτος στάθηκε όρθιο κατα τη διάρκεια των πιο σκληρών εθνικών, φυσικών και κοινωνικών καταστροφών χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έκανε και το παραμικρό προς το συμφέρον του Έθνους και του Λαού.
    Η πολιτική ΡΗΞΗΣ απ'την πλευρά της προϋποθέτει έναν ιδεολογικό ΕΠΑΝΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, μια ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ. Και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει κατά την άποψη μερικών από εμάς να απορριφθεί κάθε αναφορά και διεκδίκηση συμβόλων, ιστορικών παραδειγμάτων και αντιλήψεων που ΟΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με τον επαναστατικό φασισμό, αλλά ΟΥΤΕ και ευνοούν τον ριζοσπαστικό εθνικισμό τον οποίο προσδοκούν οι μάζες. Άρα κάθε πομπώδης αναφορά στην 21 Απριλίου ή στην 4η Αυγούστου ανάγεται σε πολιτική ανοησία. Αλλά πώς μεταφράζεται η πολιτικής ΡΗΞΗΣ σε όρους δράσεις συγκεκριμένα; Ε, λοιπόν, σήμερα όλος ο κόσμος γνωρίζει καλά σε τι κατάσταση βρίσκεται η Ελλάδα, συνεπώς το πρώτο, το πιο επιτακτικό, το ύψιστο, το πιο επείγον, το πιο ουσιαστικό καθήκον θα ήταν η εναντίωση στις τράπεζες και η αναμέτρηση με το ληστρικό χρηματιστικό κεφάλαιο, έπειτα η εναντίωση στην κυβέρνηση των ανδρεικέλων με σαμποτάζ και παρεμπόδιση του κυβερνητικού έργου μέσω πολιτικών ενεργειών/διαδηλώσεων που θα ανέβαζαν την όξυνση τόσο σε πολιτικούς, όσο και σε φυσικούς (στρατιωτικούς όρους), ακόμα εναντίωση στους στηλοβάτες της κυβέρνησης μέσω διαδηλώσεων για ακύρωση συμφωνιών. Ας είμαστε ξεκάθαροι τα χτυπήματα σε 1,2, 3.....10......100 μετανάστες δεν είναι λύση. Το εθνικιστικό κίνημα ΔΕΝ θέλησε μέχρι στιγμής να δώσει την πραγματική μάχη, αν και όταν το κάνει θα δει προς μεγάλη τους έκπληξη την αστυνομία να αλλάζει χαράκωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/12/12 11:25 μ.μ.

    Κρίνε καταντάς πολύ κουραστικός με το να χαρακτηρίζεις μπατσόκαβλους/βασιλοχουντικούς/ακροδεξιούς/στόκους/χριστοδουλικούς κλπ όποιον διαφωνεί μαζί σου. Αυτές οι τακτικές θυμίζουν αριστερά που αποκαλεί ακραίο και παρανοϊκό όποιον διαφωνεί μαζί της και μέσα από προσωπικές επιθέσεις προσπαθεί να ακυρώσει το λόγο του αντιπάλου.

    Για να τελειώνουμε, δεν με απασχολεί ούτε η αστυνομία ούτε ο ψυχικά προβληματικός Κορκονέας. Τον οποίο είμαι πεπεισμένος επίτηδες τον κράταγαν στα εξάρχεια για να φλιπάρει και να κάνει ότι έκανε ώστε να βρεθούν αφορμές για ταραχές.

    Αλλά δε θα βάλω και τα κλάμματα για το αναρχοπλουσιόπαιδο που αν πέρναγε από το χέρι του θα με εκτελούσε. Στον εμφύλιο που έρχεται "παιδάκια" σα το τσουτσέκι που καθάρισε ο Κορκονέας θα είναι οπλισμένα και στην άλλη πλευρά, το ότι θα είναι κατά ένα κωλοπαίδι λιγότερα με χαραποιεί και δε με θλίβει.

    Επαναλαμβάνω αν το τσουτσέκι ψόφησε από ναρκωτικά ή απο τη σφαίρα του Κορκονέα δε με απασχολεί καθόλου, το ότι δεν θα ζήσει να πολεμήσει εναντίον μου μου αρκεί.

    Σε τελική ανάλυση είναι προτιμότερο να παραδεχθείτε πως υπερβάλατε στο θέμα παρά να συνεχίσετε αυτή την ανόητη εμμονή στο ότι όποιος διαφωνεί μαζί σας διαβάζει στόκο και έχει σεξουαλικές ανατάσεις βλέποντας μπλε στολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καμία προσωπική επίθεση δεν έγινε. εμείς έχουμε και όνομα και πρόσωπο και δίνουμε παρών όπου κρίνουμε αναγκαίο, εσυ μέσα στην ανωνυμία σου προσπαθείς να μας πείσεις ότι το μαύρο είναι άσπρο.

    έχεις απόδειξη ή ξέρεις κάτι για το θέμα κορκονέας ; μήπως είσαι το πρόσωπο που αναμένουμε επίσημη απάντηση αλλά τελικά προτιμάει την σιωπή ;

    ταραχές θα υπάρξουν έτσι και αλλιώς διοτί πολύ απλά ζούμε σε καπιταλιστική σκλαβιά, και όπως έλεγε και ο έζρα πάουντ "η κρίση στο σύστημα, είναι το ίδιο το σύστημα".

    ναι συμφωνώ ότι τα μμε έπαιξαν έναν ρόλο αλλά ζούμε σε μια χώρα με τεράστιες κοινωνικές και εθνικές εκρήξεις και κάποια στιγμή το ηφαίστειο ήταν να εκραγεί !

    ποιος να πολεμήσει εναντίον σου ; ο μικρός στα 15 από το ψυχικό που μέχρι λίγο πριν πεθάνει έβγαζε φωτογραφίες με ελληνικές σημαίες στα χέρια ;; σοβαρολογείς ;; βλέπεις φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν ...

    φυσικά και η πλειοψηφία της αριστεράς θέλει να μας δει νεκρούς, αλλά άλλο αυτό το γεγονός και άλλο να βγαίνει ο νο2 του κόμματος που παίρνει 7% και να λέει έμμεσα ότι "κάτι παίζει" με τον κορκονέα κλπ ... έναν τύπο που στην τελική δεν του χρωστάει κανείς στον χώρο, ουδέποτε είχε ιδέες κοντά στις δικές μας, και άνετα θα καθάριζε εκείνο το βράδυ ένα "εθνίκι" αν τύχαινε να είναι στην θέση του αλέξη.

    ακόμα και αν δεν διαβάζεις στόκο ή όποια άλλη φυλλάδα της άκρας δεξιάς η λογική σου είναι ίδια με τους συντάκτες του εντύπου ...

    δεν υπερβάλλουμε καθόλου λέμε ξεκάθαρα πράγματα που εκφράζουν πολλούς και αναμένουμε διάλογο με τον οποιονδήποτε ...

    (σβήστηκαν υβριστικά σχόλια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.