Νέα από την Ουκρανία (όταν οι επιλογές των Εθνικιστών θυμίζουν τα λάθη στην Ισπανία του Φράνκο)
Με απόφαση του Ουκρανικού κοινοβουλίου εκδιώχθηκαν από το Κίεβο οι δυνάμεις του «Δεξιού Τομέα». Είχε προηγηθεί ένοπλο επεισόδιο στο κέντρο της Ουκρανικής πρωτεύουσας με αποτέλεσμα 3 άτομα να τραυματιστούν σοβαρά. Στην συνέχεια με εντολή της κυβέρνησης περικυκλώθηκε από τις ειδικές δυνάμεις του καθεστώτος το ξενοδοχείο «Δνείπερος» όπου είχε εγκατασταθεί το αρχηγείο της εν λόγω οργάνωσης. Μετά από διαπραγματεύσεις αποχώρησαν και μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στα προάστια αφήνοντας πίσω τους σημαντικό αριθμό από όπλα και εκρηκτικά. Πληροφορίες κάνουν λόγο για επιστράτευση των μελών της οργάνωσης με μελλοντικό στόχο την σύγκρουση μέχρι τέλους.

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος2/4/14 12:29 π.μ.

  Ο Γιαρος θα ειναι υποψηφιος στις προεδρικες εκλογες. Τι εχετε να πειτε γιαυτο? Επισης το κομμα ειναι στη βουλη αν δεν κανω λαθος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος2/4/14 12:34 π.μ.

  Ήρθε η ώρα ο Δεξιός Τομέας να ξεχωρίσει από το υπόλοιπο γκρουπ των δυτικόφιλων και να πάρει δυναμική στάση διεκδικώντας τα δίκαιά του πάση θυσία. Κακό που πρέπει να γίνει έτσι, αλλά μάλλον αναγκαίο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος8/4/14 12:31 μ.μ.

  Για να κάνουν την "βρώμικη" δουλειά τους είχαν ανάγκη. Τώρα που υποταχθήκαν στις δυτικές πόρνες της Σιών τους πετούν σιγά σιγά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή