«Με το αίμα και την ψυχή μας θυσιαζόμαστε για σένα, ω Μπασάρ!»


του Jihad


Στο πλευρό των Εθνικολαϊκών πολιτοφυλακών και του τακτικού Συριακού στρατού βρίσκονται μέλη της Εθνικοεπαναστατικής Hezbollah, δυνάμεις του κόμματος Baath, αριστεροί Εθνικιστές Παλαιστίνιοι, Νασσερικοί του Λιβάνου και Αρμένιοι καθώς και Ελληνικής καταγωγής μέλη του Σοσιαλιστικού Εθνικιστικού Κόμματος Συρίας


Όλοι αυτοί αδιαφορούν πλήρως για τις επιταγές της Σιωνιστικής εξουσίας και παραμένουν πιστοί στα οράματα της Εθνικής Ανεξαρτησίας! Ξεχωρίζουν κάποιες ιστορίες που συγκινούν όλους αυτούς που νιώθουν ελεύθεροι άνθρωποι …

«...Τραυματισμένος στο κεφάλι από σφαίρα ελεύθερου σκοπευτή και με παράλυση σε μέρος του προσώπου του καθώς και στο δεξιό αυτί προσπαθούσε να αναρρώσει ο μαχητής σε νοσοκομείο της Λαττάκειας. 

Πριν ελάχιστες ημέρες προχώρησε σε μια εγχείριση για να αφαιρέσει τα θραύσματα από το κρανίο του, όμως ξαφνικά μαθαίνει για μια μαζική επίθεση των Σαλαφιστών στην περιοχή του Χαλεπίου. 

Παρόλο την σοβαρή κατάσταση εγκαταλείπει το κτίριο μέσα στο σκοτάδι και φτάνει στο Χαλέπι όπου και υπερασπίζεται σε ένα χαράκωμα με ένα βαρύ πολυβόλο τον λαό της Συρίας. 

Μετά από πολύωρη μάχη μια σφαίρα τον βρίσκει στην καρδιά, και παίρνει την θέση του δίπλα στους Μάρτυρες καθώς πέφτει νεκρός στα χέρια του γιου του, ο οποίος με την σειρά του πίσω από το πολυβόλο  θερίζει τους Σαλαφιστές εισβολείς με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν με βαρύτατες απώλειες...»


υ.γ.  Aφιερώνω ... την παραπάνω αναφορά στους «δημοκράτες», «αναρχικούς», «αριστεριστές», «αντιφασίστες» που νιώθουν αλληλέγγυοι με τον χρηματοδοτούμενο FSA και υπερασπίζονται τους μισθοφόρους που έχουν σφάξει χιλιάδες πολίτες της Συρίας !
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου