ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Εισβολή της αστυνομίας σε σπίτι 86χρονης που αρνήθηκε δημόσια τον επίσημο αριθμό των νεκρών του Ολοκαυτώματος.Μια 86χρονη Γερμανίδα, η Ursula Haverbeck, είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία του εγκλήματος της «ρητορικής μίσους», επειδή συζήτησε δημόσια στην τηλεόραση για το πόσοι Εβραίοι πέθαναν τελικά, στο Ολοκαύτωμα. Η συζήτηση προβλήθηκε από τη γερμανική δημόσια τηλεόραση και μεταδόθηκε σε όλη την Ευρώπη. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος είχε τη δυνατότητα να αμφισβητήσει τον επίσημο αριθμό των νεκρών του Ολοκαυτώματος στη γερμανική τηλεόραση.

Η αστυνομία εισέβαλε και έκανε άνω κάτω το σπίτι της γηραιάς Γερμανίδας, καθώς και τα σπίτια τριών υποστηρικτών της. H εισαγγελία απήγγειλε ήδη τις κατηγορίες. Εάν κριθεί ένοχη θα καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλάκιση.

Η Ursula Haverbeck συζήτησε για την ύπαρξη δολοφονικών θαλάμων αερίων και για τα έξι εκατομμύρια νεκρούς του Ολοκαυτώματος στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό Das Erste, το κύριο δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι στη Γερμανία. Πιστεύεται ότι είναι η πρώτη φορά που το Ολοκαύτωμα συζητιέται σε γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό. Η συνέντευξη αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Das Erste, την οποία η Alexa κατατάσσει ως την 208η πιο δημοφιλή ιστοσελίδα στη Γερμανία. Το Das Erste μεταδίδεται σε όλη την Ευρώπη δωρεάν.

για περισσότερα στον σύνδεσμο εδώ ...

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος6/6/15 4:17 μ.μ.

  Η ηλικιωμένη ''ακροδεξιά'' ή ''ναζίστρια'',το 2007 ενώπιον του Δικαστηρίου στο Ντόρτμουντ είπε : «Δεν ζούμε σε μια πραγματική δημοκρατία, κάτι που μπορεί εύκολα κανείς να δει, καθώς όλοι ζουν με το φόβο''.
  Δηλαδή επαναλαμβάνεται το γνωστό παραμυθάκι ότι αυτά που ζούμε στο δημοκρατικό ανελεύθερο κάτεργο είναι συνέπεια...ψευδοδημοκρατίας !!!
  Αφήστε λοιπόν τη γιαγιά που ψάχνει την...αληθή δημοκρατία να διώκεται δημοκρατικά από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καλώς το αναφέρεις αλλά τουλάχιστον αυτή στα 86 έτη αναγνωρίζει την υπογραφή και τα άρθρα της ...

   Διαγραφή