Για τους Πολιτικούς Στρατιώτες της Αντιδημοκρατικής Σκέψης δεν υπάρχουν αυταπάτες: Αποχή από κάθε συστημική διαδικασία - Θάνατος στην Δημοκρατία!


του Αντιδημοκράτη

Για άλλη μια φορά τα πολυπρόσωπα δημοκρατικά πιόνια θα βγουν να μας δηλώσουν με θράσος ότι "κινδυνεύει η πατρίδα" αν δεν επιλέξουμε την ερχόμενη Κυριακή την διπλή παγίδα του συστήματος. Άλλη μια καλοστημένη πλάνη που χτίζουν καθημερινά τα ΜΜΕ και ενισχύουν με πάθος οι βαστάζοι της άκρας δεξιάς και της άκρας αριστεράς. Ξαφνικά οι έννοιες έθνος, πατρίδα, λαός αποκτούν και πάλι σημασία για τους προύχοντες και τους μαυροφορεμένους παπάδες που αγκαλιά με τους τραπεζίτες είχαν μάθει από την ίδρυση αυτού του ανθελληνικού κράτους να περνάνε καλύτερα και από πασάδες σε βάρος όλων μας. Θα σπεύσουν οι εξουσιαστές να μιλήσουν ακόμη και για "εθνική ενότητα" ή να σηκώσουν ακόμη και την γαλανόλευκη αν χρειαστεί κάποια στιγμή, αφού γνωρίζουν ότι συνομιλούν με έναν λαό που μοίρασε δημοσκοπικά αλλά και αυθεντικά "σαραντάρια" στους κυβερνώντες του τουλάχιστον 5 φορές τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ ανέχτηκε  2 έκτακτες κυβερνήσεις που πρόσταξαν οι ξένοι επικυρίαρχοι. Δεν έχουμε να τους χαρίσουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο για την κατάντια τους όταν σέρνονται σαν τα σκουλήκια έξω από τις μπάνκες - των παγκόσμιων βασανιστών που τσακώνονται με τους υπερατλαντικούς ομόφυλους τους - και οι ιθαγενείς των αποικιών δακρύζουν από την απόγνωση. 

Από την εποχή που ούρλιαζαν "ζήτω ο σύνταγμας" το 1843 μέχρι την παρουσία τους στο αεροδρόμιο των Αθηνών το 1974 όπου ανέμεναν τον σωτήρα των Παρισίων με τα κεριά στο χέρι τίποτα δεν άλλαξε στην ψυχοσύνθεση του "κυρίαρχου λαού". Ένας σάπιος μέχρι το μεδούλι όχλος με βλαχοαστική συμπεριφορά που έστειλε το πιο δυνατό του αίμα να σκλαβωθεί στα ορυχεία του Βελγίου και στα σιδηροδρομικά δίκτυα της Αμερικής, ενώ εδώ έμειναν να μας διαφεντεύουν οι χειροκροτητές του Λόντου και του Μαυροκορδάτου, οι μισθοφόροι του Αβέρωφ και του Γιωργάκη. Μια καθημερινή κόλαση που οι δαίμονες της είναι όλοι αυτοί που τάζουν παραδείσους στους νεοραγιάδες με αντάλλαγμα την πώληση της ψυχής τους στον δημοκρατικό Μαμωνά. Και αφού τα χρυσά είδωλα της δημοκρατίας κόπηκαν με το δρεπάνι και πουλήθηκαν σε τιμή ευκαιρίας στα παζάρια της λαικής συναίνεσης αμέσως μετά οι πλάκες του ξένου θεού έσπασαν στα κεφάλια των πιστών. Σήμερα σε μια χώρα χωρίς εφεδρείες αντίστασης αλλά και χωρίς προοπτική, το τοκογλυφικό σύστημα χρησιμοποιεί τόσο τους υπερασπιστές τους όσο και τους δήθεν πολέμιους του για να μας υποδείξει ότι ΠΡΕΠΕΙ να δώσουμε το παρών στο γαιτανάκι της αστικής δημοκρατίας. Περιμένοντας και αυτή την φορά στις ουρές της ντροπής ως σύγγχρονοι σκλάβοι για να χαρίσουν μόνοι τους και πάλι το άλλοθι στο κυρίαρχο σύστημα, τους καλούν λοιπόν στο σύνολο τους για να τους σφραγίσουν με το καυτό σύμβολο του δημοψηφίσματος.

Οι Εθνικοσοσιαλιστές, οι Αντιδημοκράτες, οι Φασίστες, οι ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ δεν έχουν διλήμματα και αυταπάτες, δεν εθελοτυφλούν με πλαστά πιστοποιητικά και συγχωροχάρτια που μοιράζει το καθεστώς αφειδώς μέσα από τα φερέφωνα του, δεν πιστεύουν ότι ένα εσπευσμένο δημοψήφισμα και η συμμετοχή του "κυρίαρχου λαού" μπορεί να δώσει λύτρωση αφού ποτέ δεν πιστέψαμε σε λυτρωτές μεσσίες και σωτήρες. Το κατοχικό καθεστώς είναι έτοιμο να εκμεταλλευτεί είτε το ΝΑΙ είτε το ΟΧΙ αφού αυτό κρατάει στο τέλος όλα τα βέλη στην φαρέτρα. Δεν υπογράφουμε δηλώσεις μετανοίας γιατί απλά δεν είμασταν ποτέ διατεθειμένοι για κάτι τέτοιο και δεν συμμετέχουμε στο κάλεσμα της δημοκρατικής σειρήνας. Η συμμετοχή την Κυριακή είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι είναι μια ακόμη νομιμοποίηση του ανθελληνικού καθεστώτος που έσπευσε στους 5 μήνες διακυβέρνησης με την συνενοχή των γραικύλων και την συνενοχή των "άκρων" να ρίξει τα θεμέλια για το τέμενος των Σαλαφιστών, να ενισχύσει τις εφεδρείες των αλλοφύλων συνεργατών και εποίκων υποστηρικτών του καπιταλισμού και να αποδομήσει για πολλοστή φορά κάθε έννοια συλλογικής ταυτότητας επιτρέποντας τα επικοινωνιακά παιχνίδια μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Ο Άγνωστος Στρατιώτης αν μπορούσε να σπάσει τα δεσμά του ελληνικού μαρμάρου και να πάρει πνοή από τον δικό μας κόσμο θα άρπαζε το όπλο του εύζωνα με την ξιφολόγχη και θα λόγχιζε με μανία τους νεοελληνέζους ραγιάδες που χειρότεροι από γιουσουφάκια ανέχονται εδώ και δεκαετίες τους τέκτονες των στοών της Ευρώπης και τους απόφοιτους του γνωστού κολεγγίου των Αθηνών. Ζούμε για την στιγμή που οι φλόγες της Ιερής Καταστροφής θα τυλίξουν τα πάντα και οι καπνοί θα ερεθίζουν τα παράσιτα της αστικής δημοκρατίας. Αναμένουμε την υπέροχη μουσική των σφαιρών καθώς το καθεστώς θα τρώει τις ίδιες τις σάρκες του και οι καπιταλιστικές ύαινες θα παλεύουν για να μοιράσουν την λειά της δημοκρατικής επικράτειας. Οι Εθνικοσοσιαλιστές δεν έχουν να χάσουν το παραμικρό από την κατάρρευση του συστήματος, απεναντίας ας θυμηθούμε τα λόγια ενός μάρτυρα της Ιδέας και ας είμαστε έτοιμοι για την τελική σύγκρουση: 

"Οτιδήποτε είναι επιζήμιο για την σημερινή τάξη πραγμάτων έχει την υποστήριξή μας. Διότι εμείς επιζητούμε την Καταστροφή. Σε ένα κόσμο που μας έχει περιθωριοποιήσει, υψώνουμε την αρχή της θέλησης για καταστροφή, διότι μόνο η καταστροφή που θα καθαρίσει τα πάντα από το σάπιο φιλελεύθερο σύστημα θα ανοίξει τον δρόμο σε εμάς τους Εθνικοσοσιαλιστές. Γι' αυτό και εμείς παλεύουμε για να επιταχύνουμε την αρχή της καταστροφής του σημερινού συστήματος στηρίζοντας ότι εναντιώνεται σε αυτό και το βλάπτει, όπως κάθε απεργία, κάθε κυβερνητική κρίση, κάθε αδυναμία του Κράτους. Κάθε αποδυνάμωση του είναι καλή, πολύ καλή για μας και πάντα εμείς θα προσπαθούμε να δυναμώνουμε όλες τις παραπάνω δυσκολίες για το κράτος, με πείσμα και με θέληση ώσπου αυτό τελικά πεθάνει".
 
Gregor Strasser

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/7/15 1:05 π.μ.

    Και θα....και θα....και όταν....θα παρελάσουν μαυροντυμένοι....και θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η Γη....απο λόγια χορτάσαμε...ε/σ όμως ακόμα κανείς..
    Λίγο ρεαλισμός δεν βλάπτει...το πρόβλημα το σημερινό δεν πρέπει να το διαχωρίζετε απο την γεωπολιτική θέση της χώρας και τις επιπτώσεις μιας τυχόν νομισματικής ρήξης με ενα οικονομικό κατεστημένο τόσο ισχυρό όσο δεν φαντάζεστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλή η ειρωνεία δεν λέω ... αλλά ούτε για γη που θα τρέμει έγραψε ο σύντροφος ούτε για παρελάσεις. ενοχλήθηκες που προτείνει αποχή;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/7/15 12:37 μ.μ.

    Έλα τώρα.Ας είμαστε λίγο σοβαροί. Είναι δυνατόν να εξισώνεις την εκλογική διαδικασία της νοσηρής βοθροκρατίας με ένα, δημοψήφισμα σαν και αυτό; Ένα δημοψήφισμα για το οποίο η αλήθεια ειναι πως δεν διαφωνούμε όσον αφορά το απατηλό και παραπλανητικό δίλημμα στο οποίο μας βάζει να επιλέξουμε το ''καταστροφικό'' απο το λιγότερο ''καταστροφικό''. Ναι ενοχλήθηκα που προτείνει αποχή χρησιμοποιώντας ως πράδειγμα μια παράγραφο του μεγάλου Στράσσερ για να καλυφθεί η ανυπαρξία του χώρου και να δικαιολογήσει την θέση του. Οι συνέπεις μιας ενδεχόμενης ρήξης θα ειναι ανυπολόγιστες και εδώ δεν χωράνε ΄΄θεωρίες΄΄ και ψευτοεπαναστατικότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέλληνα για να σου απαντώ και να μας διαβάζεις θεωρώ ότι είμαστε "σοβαροί" και οι 2. Το εν λόγω δημοψήφισμα είναι παράγωγο της σκέψης της αστικής δημοκρατίας. Η αποχή είναι πολιτική πράξη με τεράστια ποσοστά τα τελευταία χρόνια και αυτό σημαίνει ΑΡΝΗΣΗ της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και σε επέκταση της ίδιας της δημοκρατίας. Ποτέ δεν πιστέψαμε σε "χώρους" με την έννοια που το λες για αυτό και παραμένουμε μοναχικοί λύκοι. Να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαφωνώ με το άρθρο. Αλλά δεν θα αναλωθώ σε κριτική απο ιδεολογική σκοπιά.
    Αποχή - άκυρο κήρυξαν το ΚΚΕ και ο γεροΠλεύρης (Ελ. Κόσμος). Η λογική και των 2 ως γνήσιοι ΧΑΦΙΕΔΕΣ είναι να ευνοήσουν το ΝΑΙ έμμεσα, αφού οι χώροι στους οποίους απευθύνονται, πρόσκυνται προνομιακά στο ΟΧΙ.
    Ας αναλύσουμε όμως το θέμα πολιτικά.
    Στο δημοψήφισμα συγγρούονται ξένα συμφέροντα δια μέσω αντιπροσώπων - τους συνήθεις υπόπτους.
    Το ζήτημα δεν είναι εάν είμαστε με τους Γερμανοεβραίους, τους Αμερικανοεβραίους, ή τους Ρωσοεβραίους, αλλά τι αποσταθεροποιεί το ντόπιο σύστημα. Το μπλοκ του ναι εκπροσωπεί ένα μπετοναρισμένο σύστημα κομματοκρατίας με βαθιές ρίζες (σε βάθος ...γενεών) κλεπτοκρατίας και πελατειακής συγκρότησης. Την χαλύβδινη ισχύ του συστήματος που εκπροσωπείται απο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ την ζούμε 40 χρόνια τώρα.
    Τα τελευταία 5 χρόνια υπάρχει η ΕΥΤΗΧΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑ για το Έθνος μας το πανίσχυρο αυτό σύστημα να δεχτεί συντριπτικά πλήγματα λόγω της παγκόσμιας κρίσης του διεθνοποιημένου χρηματιστιριακού καπιταλισμού, αφού ως παρασιτική απόφυση και όχι ιμπεριαλιστικό κέντρο, πετάχτηκε απο τα πρώτα στην πυρά (ήταν απο τα πιό ξερά στάχυα). Παρόλα αυτά διαπιστώσαμε αυτά τα 5 χρόνια την ισχύ του διπολικού συστήματος (και των συμφερόντων που εκπροσωπεί), αφού εν μέσω σαρωτικής φτωχοποίησης και ξεβολέματος μαζών που είχαν γαλουχηθεί να διαβιούν ως καταναλωτικά παράσιτα, αυτό συνεχίζει να επιβιώνει.
    Είναι άτοπο κατα τη γν΄ψμη μου να εξισώνεται το μπλοκ του ναι, με τους γιαλαντζί μπολσεβίκους, μόνο και μόνο για λόγους ανθελληνισμού. Το παλαιό καθεστώς χτίστηκε μέσα απο δεκαετίες οικονομικής ευμάριας, εύκολου πλουτισμού και ηδονισμού. Οι Συριζαίοι είναι χαρτιά στον άνεμο που το μόνο που τους κρατάει στην εξουσία είναι η λαϊκή αγανάκτιση και κάποια οικονομικά και ξένα συμφέροντα.
    Δεν έχουν τους πανίσχυρους μηχανισμούς των παλαιών (ακόμα και το ΚΚΕ του 4% έχει πιο δυνατούς).
    Δεν είναι ιδεολογικά συμπαγής πόλος (σε αντίθεση με τους νεοφιλελεύθερους).
    Δεν έχουν ρίζες μέσα στην κοινωνία (θα χρειαζόντουσαν μεγάλο χρονικό διάστημα σε συνθήκες ευμάρειας).
    Τέλος ΔΕΝ είναι επαναστάτες, ουτως ώστε να εκπροσωπήσουν γνήσια την λαϊκή απελπισία.
    Άρα είναι τελείως ακίνδυνοι σε σχέση με το παλαιό σύστημα το οποίο δίνει μάχη πραγματικής επιβίωσης με το δημοψήφισμα.
    Το θέμα δεν θα έπρεπε να είναι το ηθικό επίπεδο του λαού μας, αλλά η χρησιμοποίηση της συγκυρίας, για την υπονόμευση τους καθεστώτος.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να υποτιμάς τον αντίπαλο στην προκειμένη περίπτωση την "νέα αριστερά" του συριζα και των συνιστωσών?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/7/15 11:10 μ.μ.

      Μαυρε κρινε εσυ τι πιστεύεις οτι το συριζα θα συνεχιση το αριστερο φιλελευθερο προσωπειο η θα εφαρμοσει το μαρξιστικο λενινιστικο τυπο

      Διαγραφή
    3. είναι ευρωκομμουνιστές με σοσιαλοδημοκρατική οπτική. χειρότεροι από όλους, με εξαίρεση τους φιλελεύθερους. επιβλήθηκαν από τις ΗΠΑ ...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/7/15 11:05 μ.μ.

      alex fil μάλλον εννοείς "χρηματιστικό" κεφάλαιο δηλ.συγχ.τραπεζικό+βιομηχανικό+
      εφοπλιστικό και όχι χρηματιστιριακό. Κατά Cordoba (θα τη χαρακτήριζα και κρατούσα επιστημονική αντίληψη)στο μοντέλο κέντρου-περιφέρειας δεν υπάρχουν παρασιτικές αποφύσεις αλλά διαδικασία μεταβίβασης παραγόμενης υπεραξίας. Γιαννακόπουλος Γιώργος

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος9/7/15 3:44 μ.μ.

    Ποσο επικαιρη η τριτη θεση του εθνικοσοσιαλισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/7/15 5:45 μ.μ.

    Φυσικά και επιβλήθηκαν από τις ΗΠΑ μιας και η διάσπαση του ΚΚΕ σε κκε-εσωτερικού έγινε από αυτές μέσα στη Χούντα(1968) !!! Παρεπιμπτόντως τότε ακριβώς ιδρύθηκε και η ΟΣΕ (νυν ΣΕΚ)...Συμπτώσεις βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/7/15 10:01 μ.μ.

    Άλλο κομμάτι των εθνικοσοσιαλιστών τελικά έκανε αποχή, άλλο κομμάτι άκυρο/λευκό
    και άλλο κομμάτι ψήφισε ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.