Με την στείρα συνθηματολογία της ακροδεξιάς αντίδρασης ή με την Εθνική Αντίσταση ενάντια στους χρηματοδότες των Σαλαφιστών ;

του Imam Abu al - Fascisti

Είναι σίγουρο ότι οι έλληνες εθνικιστές για άλλη μια φορά θα εγκλωβιστούν σε μια στείρα συνθηματολογία η οποία ξεκινάει από το σημείο να «σφάξουν όλους τους μουσουλμάνους στο γόνατο» μέχρι το γνωστό σύνθημα «όχι στο τζαμί». Για το πρώτο σκέλος αναρωτιέμαι αν υπονοούν ότι θα περάσουν από μαχαίρι και τους Έλληνες Μουσουλμάνους Πομάκους που μένουν στην Θράκη αλλά και στην Αθήνα - τους οποίους έχουν ξεχάσει οι πάντες - εφαρμόζοντας μάλιστα τις πρακτικές του ISIS το οποίο απεχθάνονται αλλά αντιγράφουν μετά μανίας στην λεκτική επιχειρηματολογία. 




Βρείτε τις διαφορές: ο Heinrich Himmler υποκλίνεται σε ένδειξη σεβασμού στον σύμμαχο των Εθνικοσοσιαλιστών Μεγάλο Μουφτή της Ιερουσαλήμ Amin al-Husseini ενώ σήμερα μέλος ακροδεξιού κόμματος που στηρίζει αντιφασιστικές θέσεις αντιγράφει τις πρακτικές της Mossad! 

Και επειδή η απόθεση γουρουνοκεφαλής σε χώρο που πρόκειται να χτιστεί τέμενος - και όχι τζαμί για όσους γνωρίζουν την διαφορά - δεν είναι μια έξυπνη πολιτική τακτική αλλά μια 100% προβοκατόρικη ενέργεια που εξυπηρετεί μόνο την προπαγάνδα του ανθελληνικού κράτους, των Σιωνιστικών ΜΚΟ, των Ισλαμικών συλλόγων και των φίλων τους αντιφασιστών καθώς και των συμμάχων του ISIS, είναι καιρός να ξυπνήσουν κάποιοι και να καταλάβουν ότι αν θέλεις να πολεμήσεις την εισροή του Σαουδαραβικού κεφαλαίου και του Καταριανού μηχανισμού στην χώρα δεν προχωρείς σε μια απλή αναπαραγωγή συνθημάτων και μικροαστικού «μίσους» αλλά υπάρχουν πρεσβείες, επιχειρήσεις, πρόσωπα στα οποία χρειάζεται να επικεντρωθούν οι ενέργειες και οι όποιες παρεμβάσεις. 

Γιατί μεγαλύτερη σημασία έχει ποιος χρηματοδοτεί το τέμενος στον Βοτανικό και ποιος θα το διαχειρίζεται όταν θα ξεκινήσουν οι αναλύσεις πάνω στην Σαρία από τους ανθρώπους του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας, από την απλή ανοικοδόμηση στην οποία συνείσφερε μεταξύ άλλων το σύνολο του αστικού πολιτικού κόσμου και το οποίο θα χρηματοδοτηθεί μάλιστα με σημαντικό ποσό και από την τσέπη μας την στιγμή που υπάρχουν δεκάδες άλλοι ανάλογοι χώροι στην Αττική. Οι εθνικιστές στη πλειοψηφία τους προσκολλημένοι σε κινήσεις του παρελθόντος χωρίς να έχουν διαβάσει ουδέποτε τα βιβλία περί πολιτικής προπαγάνδας βλέπουν μόνο το δέντρο και ποτέ το δάσος. Περνάει απαρατήρητη μπροστά τους η εκχώρηση οργανισμών, αθλητικών ομάδων, δασών, νησιών σε πάμπλουτους εμίρηδες της κακιάς ώρας οι οποίοι γνωρίζουν ότι οι ραγιάδες είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα για μερικά ευρώ. 


Και όμως τους εθνικιστές δεν θα τους δεις να προχωρούν σε μποϋκοτάζ προϊόντων της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας ή του Κατάρ αλλά θα σπεύσουν την Κυριακή να στηρίξουν τις ΠΑΕ που έχουν ήδη αγοράσει ή πρόκειται να αγοράσουν οι εμίρηδες τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Τους εθνικιστές (όπως και όλους τους άλλους για να είμαστε ειλικρινείς) δεν θα τους δεις να αναλύουν το φαινόμενο του Ουαχαμπιτισμού και τις συνέπειες της «Αραβικής Άνοιξης» στην γεωπολιτική περιοχή μας αλλά θα τους δεις ευχαριστημένους που για άλλη μια φορά ανέμισαν τα λάβαρα του όποιου ακροδεξιού κόμματος και αμέσως μετά πήγαν νωρίς για ύπνο. Τους εθνικιστές δεν θα τους δεις έξω από τις πρεσβείες των εμίρηδων οι οποίοι και χρηματοδοτούν τους καυκάσιους πολέμαρχους που σφάζουν τον λαό της Λιβύης και της Συρίας αλλά θα τους δεις σε 4 τοίχους να ακούνε τον κάθε βλάκα να τους αναλύει γιατί πρέπει να κάψουν αύριο όλα τα τζαμιά …  μια πρακτική που διαφήμισε πρόβαλλε και επέκτεινε σε παγκόσμιο επίπεδο η Mossad και σήμερα έρχεται να πάρει εργολαβία η ακροδεξιά! 

Τους εθνικιστές δεν θα τους δεις να ενημερώνουν τον λαό στις γειτονιές του Βοτανικού αλλά να υποκύπτουν στις εντολές του κάθε αλαζόνα «αρχηγίσκου» για χαμηλούς τόνους ενόψει δικαστικών εξελίξεων αγνοώντας όμως την ρήση του δαιμονικού Λένιν για τις καθημερινές πολιτικές εξελίξεις για τις οποίες έλεγε «η άμυνα είναι θάνατος»Ανίκανοι στο να πράξουν προς την σωστή κατεύθυνση, αφημένοι στις ορέξεις του κάθε κομματάρχη που προσπαθεί να παίξει το χαρτί ενός στείρου αρνητισμού το οποίο πολλές φορές συμβαδίζει με την φιλοσιωνιστική οπτική για άλλη μια φορά θα μείνουν στην συνθηματολογία απέναντι σε μια κλιμακούμενη εισβολή η οποία πλέον διεκδικεί δικαιώματα περιφρουρεί θρησκευτικούς χώρους και εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις αδυναμίες του «χώρου» και ενός ολόκληρου λαού.

Τέλος, δράττω την ευκαιρία να προσθέσω σχετικά με το προηγούμενο άρθρο μου σε σχέση με τη Υεμένη ότι η εν λόγω χώρα δέχεται εισβολή για 74η ημέρα με τους νεκρούς να ξεπερνούν τις 4.300 ενώ σημαντική είναι η αντίδραση των Λαϊκών Επιτροπών της χώρας οι οποίες και βομβάρδισαν την Σαουδική Αραβία με πυραύλους SCUD. Το αποτέλεσμα ήταν σημαντικές ζημιές στην μεγαλύτερη αεροπορική βάση της χώρας προκαλώντας πανικό στους πρίγκιπες του οίκου των Σαούντ οι οποίοι και εγκατέλειψαν την χώρα βρίσκοντας καταφύγιο στην Ευρώπη!

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/6/15 3:19 π.μ.

    O Χίμλερ, ο παγανιστής αστράτευτος που πρόδωσε τα πάντα λίγο πριν το τέλος. Ο ίδιος που έδωσε έγκριση για το τάγμα των Βόσνιων μουσουλμάνων και το Αλβανικό Σκεντέρμπεη. Ο ίδιος φυγόμαχος που συνελήφθη με πλαστά χαρτιά. Αυτοκτόνησε πριν η CIA προλάβει να τον εντάξει ως πράκτορα, όπως τον Karl Wolff.
    Ο ίδιος υποκλίνεται μπροστά στον Μούφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/15 10:18 π.μ.

      Ναι αλλά επειδή τα πάντα κάποιες φορές έχουν διπλή ανάγνωση πρωτοστάτησε στο πραξικόπημα της μπυραρίας, συνείσφερε στην εσωτερική οργάνωση των ες ες και ίδρυσε τις βοσνιακές δυνάμεις ως αντίβαρο στους σέρβους μοναρχικούς και κομμουνιστές! Ποια CIA δολοφονήθηκε από την MI6 και το πτώμα του διαμελίστηκε απο ραβίννους όπως διάβασα πρόσφατα! Σημασία έχει ο τρόπος προσέγγισης ενός κομματιού του Ισλαμισμού από τους εσ σε αντίθεση με την ακροδεξιά παράνοια! Αλλά τι σου λέω μετά την συναγωγή στα Χανιά κάποιοι παιζούν και στα τζαμιά τον ρόλο της πρεσβείας ... Για να σε πειράζει που υπήρξε και παγανιστής να σου θυμίσω ότι ο Ες και ο Χαουσχόφερ υπήρξαν βουδιστές ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/6/15 12:56 μ.μ.

      Συμφωνώ με τα όσα ανέφερες, μόνο για τη δολοφονία και το διαμελισμο υπάρχουν ενστάσεις καθώς δεν κατοχυρωνονται ιστορικά. Προσωπικά, δεν αποκλείω την περίπτωση δολοφονίας.
      Αναμφιβολως ο Χίμλερ πρόσφερε πολλά άλλα το σύνολο δεν είναι θετικό.
      Δεν γνωρίζω και δεν έχω σχέση με κεντρικά, τζαμια και πρεσβείες. Ούτε εχθρευομαι θρησκευματα.

      Διαγραφή
  2. Μην απαξιώνεις τον αγώνα αγνών εθνικιστών.
    Καλες και οι διαμαρτυρίες στην πρεσβεία αλλα οταν το πρόβλημα το εχεις στην γειτονιά σου κοιτας να το αντιμετωπισεις αμεσα.
    Δεν ξερω ποιον εξυπηρετει η φωτια η τα γουρουνια αλλα δεν μπορω να ειρωνευτω ανθρωπους που ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΕΔΡΑΣΑΝ...
    Ποια διαμαρτυρια σε πρεσβεια,εχετε δει τι κοσμος μαζευετε στις πορειες μας..?ειμαστε λιγοι...
    το να παμε 100 ατομα σε μια πρεσβεια με πλακατ πραγματικα δεν λεει κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/6/15 10:03 π.μ.

    ρε μεγάλε πλάκα μας κάνεις? σας έχουν μείνει τα καπη έχετε φάει 4 πεσίματα σε μαρούσι βόλο κλπ από τους ακροαριστερούς και συνεχίζεις να λες ότι έχεις κόσμο? έχει καταλάβει τι λέει το άρθρο!? δεν αναφέρεται στην χα στο εθνικό μέτωπο κάνει κριτική? η χα ίσα ίσα ουδέποτε ασχολήθηκε καίρια με το τζαμί παρόλο τον όποιο κόσμο έχει! είτε είστε λίγοι είτε είστε πολλοί καταντήσατε πρόβατα όπως στον μελιγαλά που σας έκανε η ουρανία ότι ήθελε και σας μάζευε κατά δεκάδες το μπατσάδικο! ξυπνάτε πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/6/15 10:04 π.μ.

    και εννοείτε ότι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ τι εξυπηρετεί μια τυφλή φωτιά σε όλα τα ΤΖΑΜΙΑ όπως γράφει το υπονοεί ο καλλιτέχνης στην φωτογραφία! αν ξέρατε δεν θα είχατε έναν δειλό αρχηγό και τα κομματόσκυλα να σας κάνουν καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μην προτρεχεις,,το επιθετικο υφος παει τζαμπα..
      Κατ αρχην δεν ειμαι Χ.Α,κατα δευτερον η σημερινη Χ.Α που εχει γινει ειρηνευτικη δυναμη ,,ποτε δεν θα ενεκρινε τετοιες πρακτικες.
      Αυτο που λεω εγω ειναι οτι ολες αυτεσ οι κινησεις γινοντε απο παρεακια που δεν ελεγχοντε απο Χ.Α...
      απο ανθρωπους που επελεξαν να δρασουν αντι να κατσουν στον καναπε τους...
      Οταν ο αλλος τους εχει να μαζευοντε στο τζαμι στην γειτονια του και να πουλανε και νταιλικι λογικο ειναι να αντιδρασει...
      Οταν λεω κοσμο και πορειες,,ΕΝΝΟΩ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ...
      γιατι οατν μιλας για διαδηλωση σε πρεσβεια για να εχει νοημα θα πρεπει να εχει και μια Α συμμετοχη...
      Το να καθομαστε και να το παιζουμε ολοι κριτες αφ υψηλου ειναι πανευκολο,,το να κραζεις ομως καποιον που κανει κατι με κινδυνο να τον δεσουνε και φαει μια 3ετια με το νεο νομο ειναι το λιγοτερο αδικο....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/6/15 4:36 μ.μ.

      καλά μην περιμένετε εγκέφαλο από εθνίκια τύπου χα ή "ανένταχτους" μαλάκες. όλοι αυτοί δεν έχουν ιδέα τι εστί τζαμί και πολυπολιτισμός. ο χώρος για κανά χειροκρότημα είναι και να βάζει παλαμάκια στον πλεύρη άντε και κανά μπλουζάκι από τον παναγιώταρο. ντάξει πρακτικές παίζουν πολλές μην περιμένετε να γραφτούν εδώ, το άρθρο λέει σωστά πράγματα που κανείς δεν τολμάει να γράψει και δίνει και 5 συμβουλές. άλλο αυτό και άλλο να δίνεις φάτσα κάρτα σύνθημα και φάτσα σε σύνθημα που είναι σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό βούτυρο στο ψωμί του κάθε παπάρα προέδρου πακιστανού κλπ. διαβάστε κανά βιβλιαράκι περί προπαγάνδας ... και μη ξεχνάμε η πρεσβεία στην κύπρο από την εοκα β κάηκε ... άντε γιατί με την χρυσαυγίτικη νοοτροπία μερικοί ευνουχίστηκαν σε πράξεις και ιδέες και βαράτε το σαμάρι στην τελική

      Διαγραφή
  5. ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ.....ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ" ΤΟΥ INTERNET.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/15 4:29 μ.μ.

      καλώς μπαίνουν αυτά τα άρθρα ο ΜΚ είναι ο μόνος που θέλει την αυτοκριτική και προβάλλει αντίθετες απόψεις

      Διαγραφή
  6. θα αναιβει το μυνημα μου..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/6/15 1:51 μ.μ.

    Ο Himler εκτός του ότι πρόδωσε τον Hitler την τελευταία στιγμή προσπαθώντας να συνάψει ειρήνη με τους Δυτικούς με αποτέλεσμα να δώσει εντολή ο Hitler να συλληφθεί, ήταν και από τους βασικούς συντελεστές της "νύχτας των μεγάλων μαχαιριών" μαζί με τον Εβραίο Heydrich! Κακό παράδειγμα βρήκατε ειδικά αφού ισχυρίζεστε ότι είστε και Στρασσερικοί, αν λέτε ακόμα ότι είστε... Γενικά ήταν γλείφτης του Hitler και ουδέποτε ύψωσε ανάστημα σε οποιοδήποτε θέμα επομένως είχε την τάση να σκύβει γενικώς ... Με το γενικότερο πνεύμα της μη εναντίωσης σε κάθε μουσουλμάνο που δεν ενοχλεί συμφωνώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/15 4:27 μ.μ.

      καταρχάς ο εθνικοσοσιαλισμός είναι σύνθεση ιδεών και όχι στείρος αρχηγισμός. κατά δεύτερον σωστά όσα γράφεις σε σχέση με το εν λόγω πρόσωπο αλλά δεν νομίζω να χρειαζόμαστε και πιστοποιητικά για το τι είναι ο καθένας στην φάση. καλώς κάνει ο ΜΚ και προβάλλει αυτές τις απόψεις ακόμη και αν διαφωνεί κ ο ίδιος με αυτά που ανεβάζει. αυτό δείχνει ιδεολογική άνεση και κλίμα ανοχής μέσα στον χώρο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/6/15 10:07 π.μ.

      Σε παρακαλώ μπορείς να με παραπέμψεις στις πηγές των ισχυρσιμών σου περι εβραϊκότητας του Heydrich αλλά και περι συμμετοχής του στην 'Νύχτα των μεγάλων μαχαιριών?

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος13/6/15 2:55 π.μ.

    Σε παραπέμπω στον Βεργίδη για τη νύχτα των μεγάλων μαχαιριών και στο βιβλίο Flight from terror του Otto Strasser το οποίο μπορείς να βρεις δωρεάν στο διαδίκτυο όπως και τα περισσότερα καλά βιβλία αρκεί να γνωρίζεις Αγγλικά. Όσον αφορά τον Heydrich μπορείς να διαβάσεις πάλι σε pdf το βιβλίο "Ο πόλεμος του Hitler" του David Irving! Μάλιστα έχει και ευρετήριο ονομάτων στο οποίο μπορείς να βρεις εύκολα το αντίστοιχο κομμάτι στο βιβλίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/6/15 11:07 π.μ.

    Το άρθρο του ΜΚ, ανταποκρίντεται πλήρως στην αλήθεια και γι'αυτό ενοχλήθηκαν οι ακροδεξιοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.