Η εγχώρια ακροδεξιά αντίδραση με αστραφτερό χαμόγελο και μπύρα (made in Denmark) στο «φεστιβάλ δημοκρατίας» …


του Wolverine

Έσπευσε με υπερηφάνεια η ακροδεξιά κομματική «αυλή» που προωθεί την οικογενειοκρατία και την προβοκάτσια στο όνομα του «εθνικισμού», να προβάλλει στο διαδίκτυο την επίσκεψη του πλουσιοπάροχα αμειβόμενου ευρωβουλευτή Γεώργιου Επιτήδειου στο «φεστιβάλ δημοκρατίας» που διεξήχθη στο νησί Bornholm της Δανίας μεταξύ 11-14 Ιουνίου. Σε μια χώρα που αποτελεί τόσο προπολεμικά όσο και μεταπολεμικά το κύριο προπύργιο του Τεκτονισμού - μετά την Αγγλία - αλλά και μια ισχυρή έδρα των Σιωνιστών συναντήθηκαν εκπρόσωποι διαφόρων πολιτικών ρευμάτων και κάποιοι γνωστοί υπέρμαχοι του καρκινώματος που ονομάζεται αντιφασιστική αστική άκρα δεξιά. Ανάμεσα τους ΜΚΟ και βουλευτές κομμάτων της χώρας καθώς και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης όπως η πρωθυπουργός Helle Thorning-Schmidt η οποία διακρίνεται φυσικά για την φιλοσιωνιστική της οπτική και την σοσιαλοδημοκρατική της πολιτική προέλευση. 


Η νεοφιλελεύθερη εξουσία που επιβλήθηκε στην Ευρώπη με τις εμπρηστικές βόμβες, το νομικό έκτρωμα της Νυρεμβέργης και την γενοκτονία αμάχων μετά τον δεύτερο μεγάλο πόλεμο, δίνει πολλές φορές τον λόγο σε ακροδεξιά σχήματα (τα οποία φαινομενικά εμφανίζονται ως κίνδυνος για την αστική δημοκρατία) αφού γνωρίζει καλά ότι τόσο οι ηγεσίες τους όσο και οι μετέπειτα επιλογές τους δεν αποτελούν μια ουσιαστική απειλή για την ίδια. Από αυτή την «πλουραλιστική» διαδικασία γεμάτη από φωτογραφίες, χαμόγελα και γραβάτες αστών βγαίνει κερδισμένο το ίδιο το σύστημα, ενώ όσοι αποδέχονται τα επικοινωνιακά ψίχουλα από το φαγοπότι των γαμψομύτηδων αφεντικών (τις προσκλήσεις της Ε.Ε. αλλά και του Βλαδίμηρου Πούτιν με το άρωμα Μόσχας) της εξουσίας που εδρεύει στις Βρυξέλλες νιώθουν ικανοποιημένοι που τους δέχτηκαν στους κόλπους τους οι τοκογλύφοι! 

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ελληνική άκρα δεξιά έχει στείλει στην καρδιά της Σιωνιστικής εξουσίας 3 ανθρώπους που δεν αμφισβητούν την κύρια δομή της Ε.Ε σε καμιά περίπτωση, ενώ αποδέχονται πλήρως την «αναγκαιότητα» της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης δηλαδή στην ουσία λένε ΝΑΙ στις επιταγές και στην πολιτική κληρονομιά του δόγματος Kallergi καθώς και του ανθελληνικού Καραμανλισμού. Η σύγχρονη ευρωπαϊκή άκρα δεξιά είναι μια αστική έκφραση γέννημα θρέμμα της εξουσίας που καλυμμένη πίσω από τα εθνικά λάβαρα κάποιες φορές προσκυνάει τον νεοσοβιετικό ιμπεριαλισμό του Πούτιν, ενώ άλλες φορές ζεσταίνει τις τσέπες της με το χρήμα των Βρυξελλών στο όνομα φυσικά του «πατριωτισμού» και των ηλιθίων που την ανέδειξαν. Φυσικά από την ΕΠΕΝ μέχρι την σύγχρονη «Χρυσή Αυγή» η σάπια ακροδεξιά διανόηση προασπίστηκε - και το συνεχίζει και σήμερα - τις νεοφιλελεύθερες θέσεις και απόψεις σε κάθε επίπεδο όταν δεν αναμασά τον στείρο αντικομμουνισμό ενώ σήμερα την βρίσκουμε να έχει «αλώσει» έντυπα και ομάδες που κάποτε διεκδικούσαν τις θέσεις μιας διαφορετικής εναλλακτικής ριζοσπαστικής πρότασης. 


Δεν εκπλησσόμαστε όμως στο ελάχιστο από τις επιλογές της ηγεσίας της «Χρυσής Αυγής» η οποία εδώ και χρόνια διολισθαίνει σε θέσεις που προκαλούν σκέψεις τόσο στους οπαδούς της όσο και στους ψηφοφόρους της, περισσότερο όμως είναι η αλήθεια σε αυτούς που την αντιμετωπίζουν ως τον «Περισσό» του λεγόμενου «εθνικού χώρου» και οι τελευταίοι προς τιμήν τους αρνούνται να υποκύψουν στην πολιτική κληρονομιά του Πλεύρη και του Μιχαλολιάκου. Καλό θα είναι λοιπόν οι υποστηρικτές της να γνωρίζουν κάτι το οποίο δεν τόνισε κανείς, ότι στην ίδια εκδήλωση της «μοντέρνας» ακροδεξιάς στην Δανία παρευρέθηκε μεταξύ άλλων ο Geert Wilders για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ. Προσφάτως ο εν λόγω μοντέρνος … «εθνικιστής» τον οποίο θαυμάζουν και οι συντάκτες του καθεστωτικού «Στόχου», διοργάνωσε στο Τέξας των ΗΠΑ (…) έκθεση με σκίτσα ενάντια στον Μωάμεθ και χρηματικό βραβείο για τον σκιτσογράφο που θα προσβάλλει τον θεό του Μουσουλμανικού κόσμου! 

Τηρώντας λοιπόν πλήρως τις προβοκατόρικες ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών που συνεχίζουν το «θεάρεστο» έργο τους μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Ένας πιστός άνθρωπος των Ισραηλινών συμφερόντων στην ίδια εκδήλωση με τον Γεώργιο Επιτήδειο, ένας υπερασπιστής του δολοφονικού Σιωνιστικού κράτους και του κατοχικού Ισραηλινού στρατού, που η πορεία του και κυρίως οι δηλώσεις του θυμίζουν σε πολλούς τους εν Ελλάδι «διανοητές» Νίκο Χιδίρογλου, Φαήλο Κρανιδιώτη, Μάκη Βορίδη, Άδωνη Γεωργιάδη, Χρήστο Γούδη για να γίνει πιο αντιληπτή η σύνθεση της dream team στην εγχώρια και φυσικά 100% αντιφασιστική άκρα δεξιά. Η κοινοβουλευτική άκρα δεξιά της χώρας μας όπως και το σύνολο του αστικού κόσμου ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε για τις ασκήσεις μεταξύ Ελλήνων και Ισραηλινών στρατιωτικών στο Αιγαίο, πρότεινε για πρωθυπουργό της χώρας (!) -χωρίς ίχνος ντροπής για τους Μάρτυρες της ΕΟΚΑ- μέσω του δελφίνου Ηλία Κασιδιάρη τον Τέκτονα sir Μαρκεζίνη ο οποίος είναι «κολλητός» της μοχθηρής βασίλισσας της Αγγλίας και ουδέποτε εναντιώθηκε (ποια η αντίδραση του ΕΛΑΜ ...) στην παρουσία των εβραϊκών εταιρειών στα παράλια της Μεγαλονήσου δηλαδή στα κοιτάσματα πετρελαίου που βρίσκονται εκεί. Αυτή η έκφραση του δημοσίου λόγου που δίνει καίρια θέση σε τοπική οργάνωση εργατικής περιοχής στον Ρουπακιά … και σήμερα προσπαθεί να σωθεί από την διάλυση συσπειρώνοντας προσφάτως σε οδομαχίες τα μέλη της μετά από μια σειρά συνεχών οδυνηρών ηττών κομπάζει για τις σχέσεις της με τις φιλελεύθερες δομές και προβάλλει τις κατευθυνόμενες συστημικές διοργανώσεις! 

Να σημειωθεί τέλος ότι είχε παρευρεθεί ο Επιτήδειος μετά από πρόσκληση του Δανού Daniel Carlsen ο οποίος το 2011 μετανοημένος για το Εθνικοσοσιαλιστικό του παρελθόν δήλωσε πίστη στην αστική δημοκρατία (που αλλού) και στον «μοντέρνο» ή ΔΙΕΘΝΗ εθνικισμό. Και αν όλα αυτά προκαλούν κάποιους στο να ξερνάνε από ΑΗΔΙΑ για την δημοκρατική ευαισθησία κάποιων που μέχρι χτες δήλωναν ότι ένιωθαν ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, να τους θυμίσουμε και πάλι τις διαχρονικές αριβιστικές επιλογές της εγχώριας ακροδεξιάς οι οποίες ξεκινούν από την συνεργασία με το ΛΑΟΣ το 2002 μέχρι το γεγονός ότι οι σημερινοί «αλεξιπτωτιστές» Ευρωβουλευτές έχουν υπηρετήσει επί σειρά ετών στον αστικό δημοκρατικό στρατό χωρίς να διαμαρτυρηθούν στο ελάχιστο για καμιά πολιτική επιλογή όλα αυτά τα χρόνια, ενώ παράλληλα θαυμάζουν τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ και έχουν κρατήσει ένοχη σιωπή για τον ρόλο των Σαλαφιστών στην κρίση της Συρίας και του Ιράκ.


Έχει υπηρετήσει σε Μονάδες του Όπλου του, και ως Επιτελής στο ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ. Επίσης διετέλεσε Υποδιοικητής Mεραρχίας, Διοικητής της Σχολής Πυροβολικού, Διευθυντής Διευθύνσεως και Διευθυντής Κλάδου στο ΓΕΕΘΑ. Επίσης υπηρέτησε ως Επιτελής στο Στρατηγείο των Συμμαχικών Δυνάμεων της Ευρώπης (SHAPE), το Διεθνές Στρατιωτικό Επιτελείο του ΝΑΤΟ (IMS)  και ως Διευθυντής του Τμήματος Τρεχουσών Επιχειρήσεων και Χειρισμού Κρίσεων του Στρατιωτικού Επιτελείου της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (EUMS). Χειρίσθηκε επί πολλά έτη θέματα ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής Ενώσεως (Σχέδια Επιχειρήσεων, Χειρισμό Κρίσεων, Δόγματα, Πολιτική, Ασκήσεις καί Επιχειρησιακή Διοικητική Μέριμνα). Εκπροσώπησε την χώρα μας ως ανώτερος Εθνικός Αντιπρόσωπος στις συσκέψεις γιά τη σχεδίαση των Ασκήσεων, του Δόγματος καί την Επιχειρησιακή Διοικητική Μέριμνα του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/6/15 12:35 μ.μ.

    Είναι ευκολο να κρίνεις με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Όποιος υπηρέτησε στο ΝΑΤΟ ειναι ..., όποιος βρέθηκε στο ίδιο μέρος με τον Wilders ειναι ...
    Γιατί όμως δεν είναι ... και όποιος αγοράζει Σιωνιστικά προϊόντα, όποιος πήγε σχολείο με παιδιά Νεοταξιτών, όποιος διασκέδασε στο ίδιο μπαράκι με Νατοικούς, όποιος εργάστηκε στη δουλειά κάπιταλιστή κ.λ.π.
    Μήπως γιατί ανάμεσα σε αυτούς θα είσαι και εσύ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλαιολόγος18/6/15 12:28 π.μ.

      Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και σύγκρινε τα ατυχέστατα παραδειγματά σου με το "υπηρέτησε στο ΝΑΤΟ"
      "Όχι σε ΝΑΤΟ και Αμερική
      Ελεύθερη Ελλάδα εθνικιστική"...
      Σου λέει κάτι αυτό το σύνθημα; Το φώναζαν κάποτε κάτι αγνά παιδιά που ανήκαν στο κόμμα σου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/6/15 1:29 μ.μ.

    είσαι άτυχος τελικά ... έμαθες από την σαπίλα του περιβάλλοντος σου και θέλεις όλοι οι άλλοι να μοιάσουν στα κολλητάρια σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/15 1:39 μ.μ.

    Δηλαδή ο Χίτλερ δεν κατέβηκε στις εκλογές? Δεν υποκλινόταν μπροστά στον Χίντεμπουργκ? Δεν ήταν στη βουλή και αντιμετώπιζε κοινοβουλευτικα συναδέλφους πολιτικούς? Ο ίδιος που στο βιβλίο του κατακεραυνωνε την βουλή και το σύστημα?
    Υποκρισία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/15 6:32 μ.μ.

      Συγκρίνεις το επαναστατικό NSDAP με την γελοία ακροδεξιά κουστωδία; Μιλάς για υποκρισία την στιγμή που ο Επιτήδειος δεν αρνήθηκε προοπτική συνεργασίας με την ΝΔ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/15 11:02 μ.μ.

      Όχι δεν συγκρίνω τη ΧΑ με το NSDAP, ούτε τον Μιχαλολιακο με τον Χίτλερ. Παραθέτω πως εφόσον δεν υπάρχει πίστη στην αξία του στρατού και στο πατριωτικο φρονημα των στρατιωτικών για κατάληψη της εξουσίας με βία, τότε ένα κόμμα, οποιοδήποτε κόμμα, πρέπει να περάσει μέσα από το σύστημα.
      Και εδώ σε ερωτω, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Πως μπορεί να γίνει μια αλλαγή? Ο στρατός δεν σας αρέσει και έχετε αληθώς σοβαρά επιχειρήματα, η ΧΑ όντως έγινε μέρος του συστήματος (αν δεν ήταν ήδη προτού μπει στη βουλή) και συμφωνούμε σε αυτά. Ποιο είναι το παρακάτω κομμάτι? Να πάρουμε τα όπλα να πάμε στα βουνά? Και αν ναι πόσοι και ποιοι?
      Τι προτείνετε εσείς οι ψαγμενοι για αλλαγή?
      Εντάξει με την χρυσή αυγή κάποιοι το ήξεραν κάποιοι άργησαν να το καταλάβουν. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει σοβαρός Έλληνας που να μην έχει καταλάβει τι γίνεται. Από εκεί και πέρα?
      Ο χώρος είναι κυριολεκτικά διαλυμενος και έχουν φτάσει εθνικιστες να ψηφίζουν συριζα. Αναζητουμε λύσεις ενώ ο εχθρός μας διαλύει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/6/15 10:28 π.μ.

      οι "εθνικιστές" είναι στην πλειοψηφία τους πρώην κομματόσκυλα που είδαν φως και μπήκαν .... τα παράπονα σας στην κομματική δεη

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος20/6/15 1:46 π.μ.

    https://www.facebook.com/526069287564881/photos/a.526106270894516.1073741828.526069287564881/533022973536179/?type=1&theater τι είναι τούτοι πάλι?υπερασπίζονται την ευρωλιγουρικη νεοφιλελεύθερη συγκεντρωση ανεγκέφαλων μέχρι και τον πολιτικό απατεώνα αδωνη υπερασπίζονται σε άλλο ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/6/15 3:47 μ.μ.

    Ο πατέρας του Επιτήδειου ήταν στα Τάγματα Ασφαλείας. Επίσης, πολλά νυν και πρώην κορυφαία στελέχη της ΧΑ είχαν συγγενείς στα Τάγματα, στην Χ, στην ΕΑΟΚ, στις ΜΑΥ και στην Χωροφυλακή . Πολλοί δε πολέμησαν τον Δεκέμβριο του 44 στην μάχη των Αθηνών.
    Οι Μαυροκρινίτες φτύνουν τις παραπάνω οργανώσεις μαζί με τους στρατιώτες τους διότι ήταν ακροδεξιοί και όχι εθνικοσιαλιστές και επειδή οι απόγονοι τους είναι στην ΧΑ.
    Όταν τα Τάγματα Ασφαλείας πολεμούσαν με λύσσα τον εχθρό και θυσιάζονταν, η Poulos Verband ταξίδευε με τους Γερμανούς.
    Αγόρια, έχετε ξεφύγει τελείως, νομίζετε πως είστε αληθινοί ή περισσότερο Έλληνες επειδή διαβάσατε τρία τέσσερα βιβλία που σας πασάρανε.
    Σε πολλές περιπτώσεις μόνον Έλληνες δεν είστε, ίσως μιγάδες με λευκά στοιχεία και πιστεύετε ότι έχετε κάτι κοινό με τους Βορείους λόγω των Ινδοευρωπαϊκών θεωριών που πάλι σας πασάρανε. Έχετε γίνει κριτές των πάντων και μοιράζετε πιστοποιητικά Ελληνικότητος. Με αφορμή τον εξευτελισμό της ΧΑ βρήκατε ευκαιρία να χύσετε όλο το πύον σας εναντίον της Ελλάδος. Πολλοί απο εσάς δεν έχουν καν υπηρετήσει και είναι ανάλογοι των αναρχικών με τους οποίους τσακώνεστε.
    Προκαλώ οποιονδήποτε από εσάς να μας πει τι έχετε προσφέρει στην Ελλάδα και στο Έθνος, να απαριθμήσει μια ενέργεια σας που απέδωσε κάτι. Το μόνο που έχετε να προτείνετε είναι κάτι λίστες που βρήκατε απο Ολλανδούς και Αυστραλούς σκινχεντάδες χεβιμεταλάδες περί κοινωνικού αγώνα.
    Εαν κάποιος μελετήσει το ιστορικό των αναρτήσεων σας θα καταλάβει περι τίνος πρόκειται. Το 80% των αναρτήσεων είναι για τη ΧΑ και πόσο προδότες είναι και οι υπόλοιπες περι Αζόβ, ξένα τραγούδια, Συρία, Υεμένη και γενικότητες περί ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η γελοιότητα σου βαράει κόκκινο κ.ανώνυμε. από πότε έγινε σημείο αναφοράς η ένταξη στα Τ.Α.? έχεις διαβάσει το άρθρο μας για τον Στούπα που αμφιβάλλω αν τον γνωρίζεις καθώς και το τι υπήρξαν ακριβώς τα μέλη τους, οι περισσότεροι εξ αυτών βενιζελικοί και κάποιοι βασιλόφρονες με μόνο κοινό γνώρισμα τον αντικομμουνισμό. Και ο πατέρας του Τατούλη ήταν στα Τ.Α. αυτό σημαίνει ότι θα δεχτούμε τις επιλογές του γιου του? Για τον Πούλο φυσικά και δεν γνωρίζεις το παραμικρό ανώνυμε κριτή διότι νομίζεις ότι τα πράγματα είναι όπως στα είπαν. Μιλάς για την θεωρία των Ινδοευρωπαίων και δέχεσαι τις επιλογές του Σαρακηνού αρχηγού σου. Γράφεις γελοιότητες και είναι φυσικό αφού υποστηρίζεις την ακροδεξιά και το συνάφι της. Άλλαξε πλευρό και ετοιμάσου ψυχολογικά για το τέλος στο παραμυθάκι που στήσατε εις βάρος της ιδέας και των νέων παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/6/15 11:08 π.μ.

    Διαβασα προσεκτικά το άρθρο αλλά και τα σχόλια πιο κάτω.
    Δεν θα σας πω πολλά, ένα μόνο.
    Αφηστε τα όλα κατά μέρος και να ενωθεί ολος ο πατριωτικος εθνικιστικος χωρος διοτι χάνουμε το πολυτιμότερο πράγμα, την πατριδα μας.
    μας διαλυουν και εμεις τρωγομαστε για διάφορες χαζομαρες.
    σήμερα η αριστερα είναι στα επανω της, διότι δεν υπάρχει κάποιος να τους σταματησει.
    Αυτό ως συμβουλή από κάποιον που δεν ανήκει πουθενά πάρα μόνο στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/6/15 12:01 μ.μ.

    Αγαπητέ ανωνυμε Μαυρε Κρινε, είναι προφανές πως έχεις δυσπεψια στην κριτική. Η ΧΑ εκπορνευτηκε αλλά για εσάς, η συνεχής παρουσίαση της κατρακύλας έχει γίνει εμμονή και σκοπός ζωής.
    Περί Πουλου, Στουπα και όσων λοιπών κανείς άλλος δεν γνωρίζει παρά μόνον εσύ, σε παρακαλώ διαφώτισε το αυτόνομο αναγνωστικό κοινό σου. Και εάν έχεις στοιχειώδη αξιοπρέπεια αποκάλυψε πόσα μέλη σου είναι απογοητευμενοι πρώην χρυσαυγιτες και με τι φυλετικα κριτήρια δεχεστε νέα μέλη. Γιατί φαντάζομαι πως δεν έχετε σαρακηνους στον ΜΚ ούτε μαυροκεφαλους Έλληνες, μόνον νορδικους ινδοευρωπαιους αριστους.
    Για όποιον νοημονα αναγνώστη του ακτιβιστικου μπλογκ σου, η ομάδα σας αποτελείται από μισελληνες που βλαστημουν την ώρα και την στιγμή που γεννήθηκαν Έλληνες και όχι 'βόρειοι άνθρωποι'. Δήθεν ψαγμενοι ινδοευρωπαιοι με ανθρωπολογικες γνώσεις και ιδεαλιστες. Απευθυνεστε στα βληματα της ΧΑ, στους ηλιθιους που νόμιζαν πως γιναν άντρες ως σεκιουριτι του Μιχαλολιακου και προσπαθείτε να τους στρεψετε προς το αληθινό φως: την αυτονομία. Στείλτε τους να πολεμήσουν με την Αζοβ για μια νέα Ευρώπη, μεταινδοευρωπαικη ή οργανώστε κάποια εκστρατεία ενάντια στο Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν υπήρχε δυσπεψία δεν θα είχαν δημοσιευτεί τα σχόλια σου παρόλο που υπάρχει παράβαση του κανόνα ότι δεν δημοσιεύουμε υβριστικά και ειρωνικά σχόλια. Αλλά για ανίατες περιπτώσεις ακροδεξιάς "διανόησης" θα κάνουμε μια εξαίρεση. Φυσικά και εκπορνεύτηκε εδώ και πολλά χρόνια και όλοι εσείς που έχετε πρόβλημα με την αυτονομία, τους ινδοευρωπαίους, την αζόφ κλπ δεν κάνετε τίποτε άλλο παρά να της κρατάτε το φανάρι ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/6/15 7:21 μ.μ.

      Κανένας αντιφας μπετοβλακας είναι πάρε καμιά πρέζα να ηρεμήσεις βλακα afa

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος22/6/15 8:32 μ.μ.

    Μαύρε Κρίνε μην στρίβεις τόσο απότομα.
    Σας αναγνωριζεται όντως ότι είστε το μόνο μπλογκ ή ιστοσελίδα που αφήνετε ανοικτά τα σχόλια. Αλλά δεν έβρισα κανέναν, απλώς άσκησα κριτική με σαφείς αιχμές προς συγκεκριμένα, θέματα και παρέθεσα ερωτήματα που δεν απαντήσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.......ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΄΄ΧΩΡΟ΄΄ .....ΞΕΦΤΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τ.ο. καλαμάτας? μάλλον τρώγονται και μεταξύ τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.