Ενάντια στον σύγχρονο κόσμο!



του παλαίμαχου συναγωνιστή Γεωργίου Γιαννακόπουλου

Ουρές ηλιθίων στα ΑΤΜ να συναντούν εκείνες των πανηλιθίων γραικύλων των supermarkets! Η ουσία της σύγχρονης ελληνικής αστικής δημοκρατίας αποτυπώνεται θαυμάσια στο προαναφερθέν "δίπολο" που κυριάρχησε σήμερα στην  επικράτεια! Εσμοί, αποχαυνωμένων από τα ΜΜΕ νεοελλήνων, να συνωστίζονται τρομοκρατημένοι από τους κάθε λογής Πρετεντέρηδες, προκειμένου να επενδύσουν τις λιγοστές τους καταθέσεις τους σε γάλα και μακαρόνια για τις "μέρες της πείνας". Η πνευματική τους ανυπαρξία, τους αποτρέπει από το να λειτουργήσουν, έστω και υποτυπωδώς, ορθολογικά: με τα ΑΤΜ να εφοδιάζονται ανελλιπώς , με την ΤτΕ να μην κάνει τη παραμικρή νύξη για περιορισμό στη κίνηση κεφαλαίων, με τον Δραγασάκη να επισκέπτεται την ΕΚΤ προκειμένου να συνεχίσει η λειτουργία του ELA και την ερχόμενη εβδομάδα, με τους εκπροσώπους των Θεσμών να αυτογελοιοποιούνται προσπαθώντας να δραματοποιήσουν με θεατρικό τρόπο το παζάρεμα των απαιτήσεων τους, οι οποίες τελικά θα διαμορφωθούν στα όρια  των κόκκινων γραμμών της υπερήφανης ελληνικής «αριστεράς» ... και η πλάκα καλά κρατεί! 

Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος που γνωρίζοντας τα παραπάνω πείθεται από το κακοστημένο σκηνικό ρήξης που έστησε ο Τσίπρας με την αγαστή συνεργασία των Ευρωπαίων εταίρων; Δημοψηφίσματα, "κυνο"βουλευτικές κόντρες και το κυριότερο (ίσως και το μόνο άξιο λόγου) οι συνεχείς επικλήσεις Τσίπρα και λοιπών "κομματικών κοπρόσκυλων" στο πατριωτικό αίσθημα. Εκεί ακριβώς βρίσκεται και η ουσία της σημερινής κωμωδίας. Η συμφωνία με τους δανειστές είναι δεδομένη καθώς και η παραμονή μας στο ευρώ και στην Ε.Ε. Δεδομένη είναι επίσης και η επικείμενη "βουλγαροποίηση" μισθών και συντάξεων. Το Ευρωπαϊκό χρηματιστικό κεφάλαιο αφού αφαίμαξε επί δεκαετίες τη γηραιά ήπειρο μετακινείται από ετών σε νέες αγορές (Κίνα, Ινδοκίνα και εσχάτως Αφρική) αφήνοντας κοινωνικά συντρίμμια στο πέρασμα του. Οι συντάξεις σε όλη την Ευρώπη θα διαμορφωθούν σε σημερινά επίπεδα των 300 - 400 ευρώ ενώ και οι μισθοί θα κινηθούν αντίστοιχα. Πολύ απλά το μόνο που ενδιαφέρει πλέον τους Ευρωπαίους κεφαλαιοκράτες είναι η μείωση του κόστους απαξίας του εργατικού τους δυναμικού και η κατά το δυνατόν συμπίεση του κόστους αναπαραγωγής του. 

Σ΄ αυτή τη κατεύθυνση πρέπει να ειδωθεί και η σημερινή κωμωδία Τσίπρα: Tα νέα μέτρα κατά πολύ σκληρότερα των προηγούμενων, μοιραία θα προκαλέσουν τη κοινωνική έκρηξη. Το πολιτικό σύστημα, εν πολλοίς ήδη απόνομιμοποιημένο, διαθέτει ως τελευταία γραμμή άμυνας  τον ΣΥΡΙΖΑ. Πέραν αυτού κανένας αστικός πολιτικός σχηματισμός δε μπορεί να διαχειριστεί την επικείμενη λαϊκή οργή. Το αύριο του αστικού κράτους, αν καταρρεύσει πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται στη μορφή ενός κράτους "εκτάκτου ανάγκης", κάτι που σε καμιά περίπτωση δεν συνάδει με τις πολιτικές επιλογές του Ευρωπαϊκού υπεριμπεριαλισμού και του οικονομικού του μοντέλου. Λόγω ακριβώς της ανυπαρξίας πολιτικών εφεδρειών η προστασία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ζήτημα κομβικής σημασίας για τα ευρώ αφεντικά και τους ντόπιους ατζέντηδές τους. Ο Τσίπρας θα προστατευθεί με κάθε τρόπο και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα καθώς μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας θα έχει βρεθεί λύση αποδεκτή και από τις δύο πλευρές. Λύση που θα συνεχίζει το στραγγαλισμό μισθωτών και συνταξιούχων  αλλά ταυτόχρονα θα προβάλλεται και ως εθνική νίκη. Στο σημείο αυτό θα επικεντρωθεί και η προσπάθεια ΣΥΡΙΖΑ να εγκαλέσει το πατριωτικό - εθνικό αίσθημα της ελληνικής φτωχολογιάς προκειμένου να δικαιολογήσει τη γενίκευση της φτωχοποίησης της. 

Επικαλούμενος «σκληρές» μάχες εναντίον των στυγνών  εκπροσώπων των θεσμών, εθνική υπερηφάνεια που απορρίπτει την ταπείνωση του λαού  και άλλα φληναφήματα θα επιχειρήσει να εμφανιστεί ως υπέρμαχος του εθνικού κράτους - προστάτης των αδύναμων κοινωνικών τάξεων. Έτσι θα διαφοροποιηθεί στη συνείδηση των μαζών από τους "εχθρούς των Βρυξελλών" αρθρώνοντας  επίπλαστη εικόνα "Ρομπέν των φτωχών". Παράλληλα δαιμονοποιώντας  τους Σόιμπλε/Μέρκελ ως συνεχιστές της επάρατης «Ναζιστικής» παράδοσης (…) αφ ενός θα απαλλάξει τον Ευρωπαϊκό υπεριμπεριαλισμό των ευθυνών του - πάγια τακτική των ψευτοαριστερών κάθε είδους που προκειμένου να προστατεύσουν την "ιερότητα" της αστικής δημοκρατίας αιτιολογούν την εκφορά σταθερών δομολειτουργιών της, δηλαδή κάθε μορφή κοινωνικής καταστολής ως «φασιστική εκτροπή» λές και βρίσκεται στην εξουσία το NSDAP - και αφ ετέρου θα προσδώσει έναν επίπλαστο πατριωτικό χαρακτήρα στο κόμμα του. Στη βάση των νέων πατριωτικών χαρακτηριστικών του θα προσεταιριστεί κοινωνικούς χώρους και ομάδες των οποίων η πολιτική εκπροσώπηση είναι ελλιπής λόγω της ανυπαρξίας ενός Εθνικοσοσιαλιστικού πολιτικού φορέα, ικανού να συμπυκνώσει στα πολιτικά του προτάγματα τα κοινωνικά τους αιτήματα. Ακόμη μια φορά θα δούμε δυστυχώς να επαληθεύεται η θέση του Gregor Strasser ότι "ο εθνικισμός αποτελεί αντικείμενο καπηλείας  του καπιταλισμού", ακόμα μια φορά θα δούμε τον εξαθλιωμένο πνευματικά και οικονομικά Ελληνικό λαό να σέρνεται δέσμιος αστών πολιτικών απατεώνων. 

Για όσο καιρό ο Εθνικοσοσιαλισμός θα κινείται κυρίως στη σφαίρα του διαδικτύου αποκομμένος από τη πραγματική ζωή με τις εξαιρέσεις να βρίσκονται μόνο στις αυτόνομες πρωτοβουλίες, οι κάθε λογής Τσίπρες, Βορίδηδες, Αδώνιδες και λοιποί «πατριώτες» θα μπορούν να αλωνίζουν ανενόχλητοι, εξαθλιώνοντας σε κάθε επίπεδο τις μάζες. Για  όσους δεν αρκούνται σε επικλήσεις νεκρανάστασης ηρωικών ιστορικών μορφών που σήμερα επιβεβαιώνονται σε όλα ο δρόμος είναι ένας: ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ» ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Ορισμένοι εξ ημών ας αφιππεύσουν, ορισμένοι εξ ημών ας ξεπεράσουν τις αναίτιες φοβίες τους, έτεροι ας υπερβούν τα "χρυσαυγουλίτικα - ακροδεξιά" σύνδρομα που ταλανίζουν επί μακρόν το χώρο και όλοι μαζί ας προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των Εθνικοσοσιαλιστών ιδεολόγων προγόνων μας. Μέχρι τότε οι ηλίθιοι των ΑΤΜ και των supermarkets ας κοιμούνται ήσυχοι, αναμένοντας επικείμενα δημοψηφίσματα και υπερήφανες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα: και αύριο και μεθαύριο, έστω και χωρίς ευρώ στη τσέπη, θα παραμείνουν στη ζώνη του ευρώ όσο και αν αυτή τους πνίγει! Πανηλίθιοι, αν ήθελαν πραγματικά να σας πετάξουν εκτός Ευρώπης θα το είχαν κάνει ήδη από το 2011, όταν και ξεφόρτωσαν από τις Β.Ν.Ρ και DEUTSCHE BANK ελληνικά ομόλογα αξίας 110δισ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΛΑΩΝ!

Ένας Αμετανόητος Στρασσερικός


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/6/15 11:17 π.μ.

    Δύο παρατηρήσεις;
    1.Όταν χρησιμοποιείς τον όρο ''νεοέλληνες'' στο δεύτερο συνθετικό θα βάζεις εισαγωγικά.
    2.Όταν αναφέρεσαι στην αριστερά δεν θα χρησιμοποιείς εισαγωγικά,εκτός και αν πιστεύεις ότι η αριστερά πρεσβεύει κάτι καλό...ως στρασσερικός που είσαι ενδέχεται να συμβαίνει αυτό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/6/15 12:20 μ.μ.

    το ακριβώς αντίθετο σημαίνουν τα εισαγωγικά, ότι η ελληνόφωνη αριστερά δεν έχει καμιά σχέση με σοσιαλισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/6/15 6:20 μ.μ.

    Ολοι προετοιμαζονται με τροφιμα αξιας 150-300-500 ευρω. Φανταζομαι οτι σε αυτα τα τροφιμα θα συμπεριλαμβανονται και τα ελιτ τροφιμα που εχουν συνηθισει. Το θεμα ποιο ειναι; Οτι αυτα που τρεχουν να προμηθευτουν σε τοσες μεγαλες ποσοτητες ειναι για εναν μηνα. Το μεγαλο θεμα ειναι τι γινετε εαν σε μια αληθινη καταρευση της χωρας, παραμεινουν οι νεοελληνες για 2-3-4 κτλ χωρις τα απαραιτητα. Ποιο ειναι το νοημα; Οτι ακομα και αυτος που δεν πηγε να εφοδιαστει, οταν θα ερθει η καταληλη στιγμη θα βρει τα απαραιτητα για να βγαλει τον μηνα του. Ισως και χωρις λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το άρθρο αποκαλύπτει το "κακοστημένο σκηνικό ρήξης" Τσίπρα-Δανειστών όπως σωστα το ονομάζει. Επιπροσθέτως θα έλεγα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σαφώς την στήριξη ισχυρών κύκλων των ΗΠΑ στην "όποια" διαπραγμάτευση ειδικά για το κομμάτι που αφορά σε κούρεμα του χρέους και "αναπτυξιακό πακέτο" (κρατείστε το αυτό). Αλλωστε ήταν ο κ.Λιού ,ΥΠ.Οικονομικών των ΗΠΑ, που είπε στον Τσίπρα σήμερα το πρωϊ :βρείτε τα για το χρέος και προχωρείστε σε μεταρρυθμίσεις" που σημαίνει στηρίζω κούρεμα του χρέους (που θα το χρεωθεί ο Σόιμπλε έτσι κι αλλιώς) αρκεί στις μεταρρυθμίσεις (δηλαδή στο ξεπούλημα του δημοσίου-εθνικού σας πλούτου) να είμαι μέσα !!! .....Για αυτό και ο Τσίπρας κατηγορεί μόνο τον Σόιμπλε...επειδή ο τελευταίος είναι αυτός που αρνείται κούρεμα και καλά κάνει και αρνείται διότι τα δικά του τα αφεντικά είναι αυτά που χάνουν ,ενώ τα αφεντικά του Λιού και της Λαγκάρντ δεν χάνουν μιάς και η δανειοδότηση του ΔΝΤ προς την Ελλάδα είναι της τάξεως μόνο των 25 δις ενώ της ΕΚΤ και της Γερμανίας 5πλάσια. Όσο για την Μέρκελ αυτή εάν δεν είναι άμεσα εξαγορασμένη από την CIA όταν η τελευταία εξαγόραζε μαζικά το 1991 ανατολικογερμανούς πολιτικούς, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα από την " Pravda" τότε πιθανότατα εκφράζει τους προσδεμένους με τις ΗΠΑ οικονομικούς ολιγάρχες της Γερμανίας (σε αντίθεση με τον Σοιμπλε των "αντι" ΗΠΑ Γερμανών καπιταλιστών).
    Συνεπώς ο Τσίπρας παίζοντας με τις αντιθέσεις των ως άνω κύκλων προσπαθεί να πάρει κάτι για την πάρτι του (να επιβιώσει πολιτικά δηλαδή) και ταυτόχρονα να μείνει και τα κάτι για τα ντόπια αφεντικά που τον στηρίζουν (βλέπε "αναπτυξιακό πακέτο") και όπως είπαμε και αρχικά και για τις ΗΠΑ που στηρίζουν το αναπτυξιακό πακέτο (για να πάρουν και αυτοί κάτι) και σε αντάλλαγμα πουλάνε στήριξη για το κούρεμα του χρέους (που έτσι κι αλλιώς δεν τους αγγίζει) .
    Φυσικά και η Κυβέρνηση έχει δωράκια για τις ΗΠΑ βλέπε πρόταση Καμμένου για νέα βάση στην Κάρπαθο. ΑΥΤΑ
    Πάντως το πρόβλημα στην μεγάλη μας Πατρίδα που κινδυνεύει να μετατραπεί σε λαϊδιο των βαλκανίων (όπως έλεγε ο Μαρξ για κάποιους άλλους το 1850) είναι κατά την κρίση μου το εξής: ότι η κάθε επαναστατική συνιστώσα της χώρας μας βλέπει την λύση σε ένα Μέτωπο...με τον εαυτό της. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ονειρεύομαι το ΦΑΙΟΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ για την Εθνική και Κοινωνική Απελευθέρωση
    Με τιμή
    Γειά σας και συγχαρητήρια για το άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.