Η κυβέρνηση Τσίπρα προσδένει την Ελλάδα στην αμυντική ζώνη του Ισραήλ.


Μετά την υποδούλωση της Ελλάδος στο τρίτο μνημόνιο με όρους εξοντωτικούς για τον ελληνικό λαό, η κυβέρνηση Τσίπρα μετατρέπει την χώρα σε στρατιωτική βάση του Ισραήλ, με πρόσχημα τον κίνδυνο που διατρέχει από τους ιρανικούς πυραύλους.

Σε κανονικές συνθήκες μόνο η αιτιολόγηση της πράξεως θα έπρεπε να κινήσει τις ψυχιατρικές υπηρεσίες και να κλείσουν επειγόντως τους ψεκασμένους στο Δαφνί. Στο τέλος ο ελληνικός λαός θα συρθεί σε πολέμους των εβραίων και του ΝΑΤΟ και θα πληρώσει με το αίμα των παιδιών του την προδοσία του ελλαδικού πολιτικού κατεστημένου. 

Η κατάπτυστη συμφωνία παράδοσης του ελλαδικού χώρου στους στρατιωτικούς σχεδιασμούς του Ισραήλ, στα πλαίσια του από καιρό σφυρηλατημένου άξονα Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδος θα έχει τραγικότερες συνέπειες για την γειτνιάζουσα στο Ισραήλ, Κύπρο, που θα μετατραπεί σε αμυντικό βάθος του Ισραήλ και κατά ανάγκη θα αποτελέσει στόχο των αντιμαχομένων αραβικών δυνάμεων. 


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/7/15 11:07 π.μ.

    Μάλιστα η "Kαθημερινή" αφού αναφέρει για την συμφωνία ότι " Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας και ο ισραηλινός ομόλογός του υπέγραψαν μάλιστα την Κυριακή συμφωνία για το καθεστώς που διέπει την διαμονή στις δύο χώρες στρατιωτικού προσωπικού κατά τη διάρκεια μετακίνησής του στο πλαίσιο στρατιωτικών ασκήσεων και συνεργασιών" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ "Σημειώνεται ότι το Ισραήλ έχει ανάλογη τέτοια συμφωνία μόνο με τις ΗΠΑ. "-----
    Τα σχόλια περιττεύουν....

    http://www.kathimerini.gr/824352/article/epikairothta/politikh/kammenos-sto-israhl-an-pesei-iranikos-pyraylos-sth-mesogeio-8a-einai-to-telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/15 11:20 π.μ.

    Επίσης από την Ιστοσελίδα του ΥΠΕΘΑ. "Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, που συνοδεύει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας στην επίσκεψη του, θα υπογράψει συμφωνία με τον Ισραηλινό ομόλογο του για τη συνεργασία των υδρογραφικών υπηρεσιών των δυο χωρών. "
    Το Αιγαίο θάλασσα των Σιωνιστών λοιπόν; Πρώτη φορά Αριστερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/15 10:56 π.μ.

    Kαι τέλος Συναγωνιστές ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ στο "απίστευτο" το οποίο μου θύμισε την ανάρτηση του Μαύρου Κρίνου με τίτλο "Σκέψεις για τις τρέχουσες εξελίξεις" (http://www.mavroskrinos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_16.html) στην οποία ο αρθρογράφος Γεώργιος Γιαννακόπουλος προβλέπει διάλυση της Ευρωζωνης και της Ε.Ε. . ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ-Ε.Ε. ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ;
    Προσέξετε λοιπόν τι αναφέρει στην αριστερή εφημερίδα ΠΡΙΝ ο Λ.Β. σχετικά με μελέτη του αμερικάνικου ίδρυματος Στράτφορ...
    ----------------------------------------------------
    Μόλις πρόσφατα το αμερικάνικο ίδρυμα Στράτφορ που διατηρεί στενές σχέσεις με την CIA, δημοσίευσε μια μελέτη για την γεωπολιτική μορφή της ευρωπαϊκής ηπείρου μετά από δέκα χρόνια, που αν κάποιος δεν πρόσεχε την πηγή θα την προσπερνούσε ως θεωρία συνομωσίας ή πρόβλεψη του γέροντα Παϊσιου. Με βάση λοιπόν το ίδρυμα Στράτφορτ σε δέκα χρόνια η ΕΕ θα έχει κατακερματιστεί σε τέσσερα διαφορετικά και ανταγωνιστικά μεταξύ τους κέντρα: Μια δυτική, μια ανατολική με κέντρο ισχύος την Πολωνία, μια σκανδιναβική και μια Ευρώπη των βρετανικών νήσων. Η Ελλάδα κι η Κύπρος θα έχουν προσαρτηθεί σε ένα νέο άξονα που η νότια απόληξη του θα είναι το Ισραήλ κι απέναντι του θα έχει μια σημαντικά αναβαθμισμένη Τουρκία που θα έχει αναδειχθεί σε μείζονα περιφερειακή δύναμη...
    --------------------------------------------------
    http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=21502:psilos-telos-evropis&catid=37:di-evropi&Itemid=172
    ---------------------------------------------------------
    υ.γ. Πώς το έλεγε ο Κοραής ; Δεν είναι Γραικοί ή Γάλλοι μα εν Έθνος Γραικογάλλοι...Μήπως κάτι τέτοιο μας ετοιμάζουν οι Γραικύλοι με όλες αυτές τις συμφωνίες για κοινές θάλλασες κλπ και τα στρατηγικά -όπως τα ονομάζουν- πάρε-δώσε με τους Σιωνιστές;
    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ άξονας Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ Στρατιωτικός, Οικονομικός και...κύριος οίδε τι σε περίπτωση αποκοπής της Ελλάδος από Ευρωζώνη-Ε.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.