ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Εθνικοσοσιαλιστική Φιλοσοφική και Πολιτική Επιθεώρηση «Βορεινός Οίαξ» σε μορφή αρχείου .pdfΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Εθνικοσοσιαλιστική Φιλοσοφική και Πολιτική Επιθεώρηση «Βορεινός Οίαξ» σε μορφή αρχείου .pdf

Στα πλαίσια της προβολής και στήριξης των εξωκοινοβουλευτικών δυνάμεων, μέσα από το ιστολόγιο «Μαύρος Κρίνος» έχουν προβληθεί όλες οι ποιοτικές κινήσεις και ομάδες της Ελληνικής Αντιδημοκρατικής παράταξης. Η προβολή των θέσεων και παρεμβάσεων των αυτόνομων/ανεξάρτητων ομάδων και κινήσεων, ενισχύει την Ιδέα και την Σύνθεση απέναντι σε έναν «καταγωγιακό εθνικισμό» που επιδιώκει να επιβάλλει η αστική ακροδεξιά.


Αρνούμενες να συμβιβαστούν με τα φαινόμενα παρακμής και ιδεολογικής σύγχυσης, οι εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις προβάλλουν ένα κόσμο Αξιών που καμιά σχέση δεν έχουν με διάφορα νοσηρά φαινόμενα και βδελυρά πρόσωπα. Τονίζουμε ιδιαίτερα ότι πέρα από τις όποιες διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν στα θέματα τακτικής και οργάνωσης και τις επιμέρους ιδεολογικές διαφορές που προκύπτουν, θεωρούμε σημαντικό να δώσουμε ελεύθερο βήμα σε όλους αυτούς που συνεισφέρουν θετικά στην οικοδόμηση ενός μετώπου που θα δώσει τον αγώνα για μια Ελεύθερη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη. Ο εχθρός είναι ένας και οφείλουμε ως Αυτόνομοι, Εθνικιστές και Σοσιαλιστές, να είμαστε ενωμένοι, γιατί μόνο τότε έχουμε ελπίδα να νικήσουμε.  


Τον τελευταίο καιρό ο Στέφανος Γκέκας και οι Εθνικοσοσιαλιστές του Άρματος (η επίσημη ιστοσελίδα τους εδώ) εμφανίζονται και πάλι δυναμικά στο προσκήνιο παρά την εκστρατεία λασπολογίας που προέρχεται από πρόσωπα εντός και εκτός του λεγόμενου «χώρου». Υπενθυμίζουμε ότι τον Νοέμβριο του 2008 είχαμε την τιμή να δημοσιεύσουμε μια αποκλειστική συνέντευξη του Στέφανου Γκέκα (1ο 2ο 3ο 4ο μέρος) και τον Δεκέμβριο του 2009 να προβάλλουμε τις απόψεις (σχετικός σύνδεσμος εδώ)  αυτή την φορά ενός μέλους της νεολαίας του Άρματος.


Προσφάτως δημοσιεύτηκε στον «Μαύρο Κρίνο» ένα εκτεταμένο ιστορικό της εν λόγω οργάνωσης (σύνδεσμος εδώ) καθώς και μια ομιλία από το youtube του Στέφανου Γκέκα (σύνδεσμος εδώ και εδώ). Επίσης δεν παραλείψαμε να προβάλλουμε μια συνέντευξη του της 18ης Ιανουαρίου (σύνδεσμος εδώ) εξ αφορμής επικαίρων ζητημάτων που προκάλεσε ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Στην επίσημη σελίδα της Εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης μπορεί εύκολα κάποιος να «κατεβάσει» τα έντυπα τους όπως τα τετράδια Εθνοκοινοτικού Προβληματισμού «Αρμός» τα οποία προβάλλαμε στον σύνδεσμο εδώ.


Η συντακτική ομάδα του «Μαύρου Κρίνου» μετά από άδεια του αρχηγού του Άρματος προχωράει σήμερα στην αποκλειστική προβολή ενός ακόμη οργάνου μάχης των Εθνικοσοσιαλιστών του Άρματος. Πρόκειται για μια φιλοσοφική και πολιτική επιθεώρηση που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2009 με την επωνυμία «Βορεινός Οίαξ» και προωθήθηκε μέσω ενός δικτύου διανομής σε εκατοντάδες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες. 

Στα περιεχόμενα των 66 σελίδων μπορεί να μελετήσει κάποιος τα εξής θέματα:

-Η πλεύσις του «Βορεινού Οίακος»

-Η Έλευσις των Ελλήνων


-Η νομισματική πολιτική ως αφορμή του Β’ Π.Π.

-Συνάφειαι σήψεως και συνοχαί αυθεντικής δράσεως

-Συνέντευξις: Colin Jordan (του Άρη Αρίωνος)

-Ινδοευρωπαϊκός Πολιτισμός και η Αμερικάνικη Ν.Π.Τ.Π.

-Τα απόρρητα στον Πλούταρχο

-Η ανατροπή αξιών του κεφαλαίου (του Horst Mahler)

-1ο Πανουκρανικό Εθνικοσοσιαλιστικό συνέδριο


Για να το κατεβάσετε σε .pdf στον σύνδεσμο εδώ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος31/1/18 11:11 μ.μ.

    Το περιοδικό είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου, και με ιδιαίτερο ιδεολογικό βάθος, όπως άλλωστε και όλα τα κείμενα του ΑΡΜΑτος. Συγχαρητήρια στον Μαύρο Κρίνο για την επιλογή του να το προβάλλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή