Πολλοί Εχθροί Μεγάλη Τιμή: Άρθρο του Άρη Αρίωνος για τα γεγονότα της Σταυρούπολης


Απέναντι στις ρητορείες και τα ψεύδη του συστήματος που βρωμάει δυσωδία και πτωμαΐνη, δεν έχουμε παρά να θυμηθούμε τα λόγια της Φασίστριας ποιήτριας Valeria Marchi αγαπημένης μαθήτριας του D’ Annunzio που πέθανε πολεμώντας. 

Όταν την περικύκλωσαν οι Αμερικανοσιωνιστές σε αγροτική κατοικία λίγο πριν επιχειρήσει ηρωική έξοδο με τα ελάχιστα πυρομαχικά που της απέμειναν φώναξε δυνατά: «Αδιαφορώ εάν αύριο οι αντιφασίστες θα μου εξαπολύσουν επίθεση με όλα τα μέσα. Εγώ θα φωνάζω στους πάντες την αλήθεια».

Γράφει ο Άρης Αρίων

Ήδη εγράφησαν και ελέχθησαν τόσα πολλά για τα γεγονότα στο 1o  και 2ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, όπου είναι περιττό να υπεισέλθω σε μια ανούσια λεπτομερή επανάληψη λίγο ή πολύ γνωστών στοιχείων. Γι' αυτό, στον απόηχο των γεγονότων της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, θα προβώ σε μια συνοπτική αναφορά.

Γεγονότα, διαπιστώσεις και παραδειγματισμός:

Πρόσχημα, η δήθεν "επίθεση" κάποιων μαθητών των ΕΠΑΛ Σταυρούπολης σε Κνίτες φοιτητές που μοίραζαν φυλλάδια, προκειμένου να έχουν δικαιολογία οι κινητοποιήσεις των αριστερών κομματικών προβάτων της διεθνούς καπιταλιστικής άρχουσας ελίτ. Ασφαλώς, δεν γίνονται ολόκληρες οργανωμένες πορείες από το ΚΚΕ ΑΕ και την ΑΝΤΙΦΑ του Τζωρτζ Σόρος, γιατί απλά έτυχε να γίνει κάποιος τσαμπουκάς από κάποιους μαθητές που δεν γούσταραν, οι Κνίτες να προπαγανδίζουν παρανόμως έξω από το σχολείο τους.

Είναι προφανές, ότι οι ρουφιάνοι του αστικού καθεστώτος είχαν εντοπίσει ότι υπήρχαν ομάδες πατριωτών και εθνικιστών στο 1ο και 2ο λύκειο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης που τους χάλαγαν την συνταγή, τουτέστιν, τα ανθελληνικά τσοπανόσκυλα της νεοταξικής νατοϊκής αριστεράς αδυνατούσαν να στρατολογήσουν μαθητές στα κομματικά τους μαντριά.

Όπως γνωρίζουμε η συντριπτική πλειοψηφία που πηγαίνουν στα ΕΠΑΛ, προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό οικονομικό εισόδημα, ενώ οι γονείς τους αγωνίζονται και εργάζονται σκληρά για να μπορέσουν να βγάλουν τα αναγκαία προς το ζειν και να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. Με δυο λόγια είναι φτωχοί προλετάριοι και όχι εύποροι μπουρζουάδες.

Πέραν τούτου, μεγάλο μέρος αυτών των μαθητών προέρχεται από ομογενείς και ξένους μετανάστες (Λευκούς Ευρωπαίους) από χώρες του πρώην σιδηρούν παραπετάσματος της Ανατολικής Ευρώπης και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» με τίτλο ‘’Τι τρέχει στην Σταυρούπολη: Από «κόκκινο κάστρο», μαύρος θύλακας;’’ που δείχνει την έντονη αγωνία κάποιων να μην ζήσουν κάποιον μελλοντικό εθνικό και ταξικό πολιτικό εφιάλτη καθώς και η προσπάθεια της Λιάνας Κανέλλη του ΚΚΕ να θολώσει τα νερά με την αναφορά της στην αγωνιστική συλλογικότητα «Propatria» και την σ.ο. του «Μαύρου Κρίνου» την 7η Οκτωβρίου 2021 σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης προκαλώντας τον γέλωτα στους νοήμονες τηλεθεατές ...

Μαθήματα πατριωτισμού, πολιτικής ιστορίας και κοινωνικής δικαιοσύνης δεν θα δεχτούμε από την κυρία Κανέλλη, που είχε παραλάβει παλαιότερα το βραβείο «Ιπεκτσί» ενώ ως πρώτη παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων της 21ης Απριλίου όφειλε να γνωρίζει ότι όταν κατηγορεί κάποιος έναν πολιτικό αντίπαλο δημοσίως οφείλει να δεχτεί και την ανάλογη απάντηση, εκτός αν θέλει να μας οδηγήσει στα κρατητήρια της κυβερνητικής KGB με συνοπτικές διαδικασίες όπως έκανε το ίνδαλμα της ο Λαβρέντι Μπέρια στα χρόνια της παντοδυναμίας του.

Οι μαθητές πριν από λίγα μόλις χρόνια διαδήλωσαν μαζικά βροντοφωνάζοντας "Η Μακεδονία είναι Ελλάς". Η συγκεκριμένη πορεία έγινε λοιπόν για όλους τους ανωτέρω λόγους με σκοπό την άσκηση ωμής βίας και απροκάλυπτης τρομοκρατίας εναντίον των ανήλικων μαθητών, προκειμένου να κατασταλεί κάθε αυτόνομη εθνικιστική αντίσταση και για να "παραδειγματιστούν" και οι μαθητές άλλων σχολείων.

Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελαν. Όχι μόνο δεν επέτυχαν τον εκφοβισμό των εθνικιστών μαθητών, αλλά οι μαθητές πέρασαν δυναμικά στην αντεπίθεση και έκαναν τα οργανωμένα αριστερά πιόνια να τραπούν σε άτακτη φυγή ουρλιάζοντας για βοήθεια και συνδρομή της ελ.ας. Μετά τα επεισόδια της πρώτης ημέρας, το διεφθαρμένο κατοχικό κατεστημένο, αποφάσισε να μετατρέψει "τα επεισόδια/κρίση" σε "ευκαιρία" για δημοσιότητα, αστυνομική και δικαστική καταστολή των αδούλωτων εθνικιστών μαθητών, και αντιφασιστική/αντιναζιστική υστερία καθώς και για ξεθάψιμο του νεκρού (;) ακροδεξιού μορφώματος της ΧΑ από την πολιτική ΜΕΘ του συστήματος.

Σε αυτό το θέατρο, συμμετείχαν όλα τα ΜΜΕ, οι μηχανισμοί του κατοχικού κράτους (αστυνομία, υπουργείο παιδείας, υπουργείο δικαιοσύνης και η γνωστή ΠτΔ) και όλα τα κόμματα συμπεριλαμβανομένου του Βελόπουλου, ο οποίος αναίσχυντα αποκάλεσε τους μαθητές στη Βουλή ως "ναζισταριά", ας το θυμάται αυτό κάποιος έμπορος ιδεών δήθεν radical και γνωστός συκοφάντης του διαδικτύου που είχε βγάλει με το δεξί του χέρι και χαμογελαστός μάλιστα μια αλησμόνητη φωτογραφία ...!

Έτσι λοιπόν, η αστυνομία δεν διέλυσε τις επόμενες ημέρες τις παράνομες πορείες τραμπούκων, οι οποίοι σε δημόσια θέα έφεραν κράνη, ρόπαλα, και οι οποίοι εκστόμισαν απάνθρωπη ρητορική μίσους για χαντάκια και πηγάδες εναντίον ανήλικων μαθητών και μάλιστα προέβησαν σε βιαιότητες. Φυσικά, η αστυνομία δεν απέκλεισε τους δρόμους γύρω από τα εν λόγω ΕΠΑΛ. Έτσι ώστε, οι επίδοξοι κατευθυνόμενοι κομμουνιστές να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε αυτά. Η αστυνομία όλες τις ημέρες των επεισοδίων εμφανίστηκε κατόπιν εορτής και όπως ήταν αναμενόμενο δεν συνέλαβε κανέναν από τους κυρίους της ΚΝΕ και της antifa.

Τα λαμόγια του συστήματος, τα είχαν υπολογίσει όλα, εκτός από την αδάμαστη θέληση και την ακλόνητη αποφασιστικότητα της νιότης που ήταν έτοιμη να πολεμήσει σώμα με σώμα για να προασπίσει το ιδανικό της ελευθερίας και της πατρίδας. Το τι συνέβη τις επόμενες ημέρες το γνωρίζουμε όλοι και έλαβε τεράστια δημοσιότητα. Οι νέοι του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, που δεν είχαν διαβάσει Carl Philipp Gottlieb von Clausewitz ούτε καν τον «Τσελεμεντέ του Αναρχικού» ...  για να γνωρίζουν ότι "η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση", το έκαναν πράξη.

Οι μαθητές, έδρασαν αυτόνομα (χωρίς να είναι καπελωμένοι από κάποιο κομματομάγαζο), αυθόρμητα, ενωμένοι με συντροφικότητα και εφάρμοσαν στην πράξη την ιδεολογία του "Ριζοσπαστικού Εθνικισμού" και όλες τις ημέρες επιτέθηκαν με γενναιότητα και νίκησαν τους θρασύδειλους παρακρατικούς αριστερούς μπουρζουάδες. Λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση, οι ανδρειωμένοι εθνικιστές μαθητές του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης για τους μαθητές όλων των σχολείων, αλλά και για όλους μας!

Υ.Γ. Δεν αναφέρθηκα ιδιαιτέρως στην ιταμή και άνανδρη επίθεση από τα ΜΜΕ εναντίον ανήλικων μαθητών. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Εν πάση περιπτώσει, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο ορισμένοι εκ των εθνικιστών μαθητών να είναι Φασιστές ή Εθνικοσοσιαλιστές διόλου κατακριτέον. Κατακριτέον και απορριπτέον είναι η φαύλη κομματοκρατία και η επιβολή ιδεών μέσω βίας και τρομοκρατίας είτε βιολογικής ή και ψυχολογικής.

Κάποτε «Κόκκινος» και «Ερυθροφρουρός» σήμερα «Αυτόνομος» και «Φαιός»: Από τον Λένιν & τον Στάλιν … στην Τρίτη Θέση! (του Χρήστου Χρανιώτη)

63 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/10/21 7:01 μ.μ.

    Η γνωστή Βουλευτής ήταν μέλος και της ΝΔ είχε βραβευτεί με το Ιπεκτσί που ήταν ιδέα του Πολιτάκη και της ελευθεροτυπίας και του ελιαμεπ υπάρχουν και φωτογραφίες με την Γιάννα Αγγελοπούλου αγκαλιά ας ανοίξει το σπίτι της για τους μετανάστες όχι όλη μέρα στασίδι στον ΣΚΑΪ που προάγει τον αντιφασισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/10/21 9:59 μ.μ.

    Συγχαρητήρια, γλαφυρό και ακριβές άρθρο. Οι αριστεροί σε καμμία περίπτωση δεν περίμεναν να αντιδράσουν οι μαθητές στην Σταυρούπολη. Έπαθαν μεγάλη ήττα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/10/21 10:00 μ.μ.

    Η Λιάνα ..... πουλάει αντιφασισμο εκ του ασφαλούς, μασώντας τις παχουλές δεσμίδες όλα αυτά τα χρόνια και ζει άνετη ζωουλα στις πλάτες αυτών που και καλά υπερασπίζεται ενώ στη πραγματικότητα δεν δίνει δεκάρα... Τι να λέμε τώρα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/10/21 11:31 μ.μ.

    Ακόμα τρέχουν τα κομμούνια στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.
    Όλα τα ΜΜΕ και όλα τα κόμματα της Βουλής, έπαθαν μαζική υστερία αντιφασισμού, κατηγορώντας αδιάντροπα ανήλικους 15χρονους μαθητές γιατί ήταν εθνικιστές και όχι κομμουνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή σας διαβάζουν και από το αυθαίρετο του Περισσού, "Σπίτι του Λαού" το λένε αναμεταξύ τους...

    Προς ΚΚΕ Α.Ε.
    - Έχετε αγαστές σχέσεις με τη ψοφοδεξια κυρίως μετά το 74, ειδικά όμως με το Μητσοτακέικο. Σας νομιμοποίησε ο Εθνάρχης, σας στήριζε μπούνια ο Ψηλός τότε, κατόπιν κουβεντουλες φιλικες μαζί του ο καπετάν Γιώτης. Και εσείς φέρατε τη Siemens και τον Κόκκαλη στη πατρίδα μας... Στο μεταξύ τα χρέη που είχατε απ' τις μπίζνες με το Μπλοκ που κατέρρευσε, σας τα κάλυψε ο Ψηλός με λεφτά του ελληνικού λαού... Ή μήπως όχι;

    Ο,τι πιο σιχαμερό υπάρχει στη πολιτική σκηνή είστε σεις και η ψοφοδεξια. Και δεν μιλάω από στείρο αντικομμουνισμό, αλλά πάντα τις κρίσιμες ώρες προδιδατε. Και τη Πατρίδα και το Λαό και τους ομοίους σας. Άντεστε να γλειψετε κάνα κόκκαλο που σας πετάνε κρατικοδιαιτοι τεμπελχαναδες τσίπουροφονιάδες!

    https://www.google.com/amp/s/www.tanea.gr/2013/08/09/politics/kke-megales-mpiznes-ek-toy-perissoy/amp/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/21 10:04 π.μ.

      Αν αυτός είναι ο κομμουνισμός τους, τότε είμαστε τέρμα αντικομμουνιστές...

      Διαγραφή
    2. https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=295241&cid=122

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/10/21 8:21 μ.μ.

      Όχι ότι η πηγή είναι καλύτερη!

      Πράγματι τα κεντρικά γραφεία του Περισσού, θυμίζουν έδρα της CIA και κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει εκεί μέσα...



      Διαγραφή
    4. Gr.nationalist.socialist11/10/21 11:40 μ.μ.

      Ανώνυμος9/10/21 8:21 μ.μ.
      οχι μονο CIA θυμίζει αλλά απόρθητο φρούριο

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/10/21 12:47 μ.μ.

    Με το κείμενο δε διαφωνώ κάπου, απλά στην εισαγωγή χρησιμοποιείτε εικόνα εθνικοσοσιαλιστικού περιεχομένου (από αυτά που εσείς αποκαλείτε "νεοναζιστικό φετιχισμό"..) ενώ αναφέρεστε σε μια φασιστρια. Εφόσον δηλώνετε φασίστες, χρησιμοποιείστε σύμβολα της Ιδέας σας και όχι αυτά που χλευαζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/21 4:28 μ.μ.

      ο καθένας στην φάση μπορεί να δηλώνει ότι θέλει και να μην παίρνει και την άδεια για τα σύμβολα ας κοιτάξουμε την ουσία του άρθρου και όχι αυτά που μας χωρίζουν δώστε βάση στην ουσία τέτοιες μέρες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/10/21 4:33 μ.μ.

      12:47 m.m ο μοναδικός αληθής εθνικοσοσιαλισμός είναι αυτός του στρασερισμού και της Τρίτης Θέσης. Ο Χίτλερ το γύρισε για να γίνει καγκελάριος και Φύρερ.

      Διαγραφή
    3. Η τάση που υποστηρίζεις είναι ο μεγαλύτερος χλευασμός του Εθνικοσοσιαλισμού, η αιτία για την προσωρινή ήττα του.Για αυτό ασε τις υποδείξεις και μείνε στο ότι συμφωνείς με το άρθρο του συναγωνιστή.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/10/21 8:16 μ.μ.

      Αυτά τα σύμβολα,δεν είναι σύμβολα που ανήκουν στο δικό μας πολιτισμός κι ειδικά το μαύρο Ήλιο ουδείς από τους προγόνους μας δεν χρησιμοποιούσαν,σε αντίθεση με το δωρικό χαιρετισμό που χρησιμοποιούνταν από πολλούς λαούς συμπεριλαμβανομένων κι εμάς,οι Γερμανοί ΕΣ θεώρησαν σωστά να χρησιμοποιηθεί για το κίνημα τους μια σειρά από σύμβολα του βόρειου πολιτισμού όπως οι Ρούνοι!

      Το ποιο σωστό λοιπόν είναι κάθε ΕΣ έθνος να αναβιώσει στο κίνημα του σύμβολα του πολιτισμού του κι αφήνοντας τα σύμβολα του βόρειου ΕΣ μόνο ως κοινό στοιχείο των απανταχού ΕΣ κινημάτων για αναγνώριση κι παγκόσμια ΕθνικόΣοσιαλιστική ενότητα των Εθνών...

      Διαγραφή
    5. 4:33 επειδή σε όλα τα άρθρα του παλαίμαχου Συναγωνιστή Άρη Αρίωνος υπάρχουν δεκάδες σχόλια δεν θα επιτραπεί να γίνει η φόρμα πεδίο αντιπαράθεσης. Κρατήστε ένα ποιοτικό επίπεδο διαλόγου σε ιδελογικά θέματα και ζητήματα τακτικής.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος10/10/21 6:31 μ.μ.

      http://myths-of-anarchism.blogspot.com/2007/07/blog-post_1321.html?m=1

      Διαγραφή
    7. Όχι και παλαίμαχος ο Αρίων..... Μια χαρά στην επαναστατική του νιότη βρίσκεται, να είναι πάντα υγιείς να μας χαρίζει την γραφή του να φωτίζει την γνώση μας

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος9/10/21 2:11 μ.μ.

    ΚΚΕ ΑΕ = Κόμμα Της Κεφαλαιοκρατίας και της Εθνοπροδοσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/10/21 3:19 μ.μ.

    Αφιερωμένο στην Λιάνα:

    "Στους μπουρζουάδες Κριτική να κάνουμε αυτό δεν φτάνει Του γουρουνιού του αστισμού Να κόψουμε πρέπει τα πόδια Έτσι πρέπει να γίνει Έτσι θα γίνει Η ελευθερία για θα μας Είναι μια ωραία γυναίκα Έχει υπογάστριο και υπεργάστριο Δεν είναι κάνα χοντρογούρουνο αστικό..." https://youtu.be/Kpy7X7KZ-JM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/10/21 4:10 μ.μ.

    Άργησαν τα γνωστά σχόλια και ανησύχησα μήπως δεν τα βρήκαν στις υπερωρίες Άρης Αρίων για πολλοστή φορά στον ΜΚ πάμε δυνατά για την τρίτη θέση και την αυτονομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η οργάνωση από τα κάτω,η αλληλεγγύη και η συσπείρωση εθνικολαϊκών δυνάμεων είναι ο δρόμος που μας δείχνουν οι μαθητές του ΕΠΑΛ για την δημιουργία εστιών αντίστασης στο πολιτικό κατεστημένο που περιλαμβάνει τόσο την δεξιά/ακροδεξιά όσο και την αριστερά!
    Μακρυά από αρχηγούς και κόμματα μαντριά, η νίκη των μαθητών επιβάλει την έμπρακτη αλληλεγγύη μας με κάθε μέσο και τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/10/21 5:58 μ.μ.

    https://mavreslegeones.blogspot.com/2021/10/nsdap.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/10/21 8:20 π.μ.

    Θέλουμε τη φωτογραφία που έβγαλε με το δεξί του χέρι ο γνωστός συκοφάντης radical nazi του διαδικτύου. Απογύμνωσε τους νεοφιλελεύθερους ...... ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/10/21 8:31 π.μ.


    "Σε αυτό το θέατρο, συμμετείχαν όλα τα ΜΜΕ, οι μηχανισμοί του κατοχικού κράτους (αστυνομία, υπουργείο παιδείας, υπουργείο δικαιοσύνης και η γνωστή ΠτΔ) και όλα τα κόμματα συμπεριλαμβανομένου του Βελόπουλου, ο οποίος αναίσχυντα αποκάλεσε τους μαθητές στη Βουλή ως "ναζισταριά", ας το θυμάται αυτό κάποιος έμπορος ιδεών δήθεν radical και γνωστός συκοφάντης του διαδικτύου που είχε βγάλει με το δεξί του χέρι και χαμογελαστός μάλιστα μια αλησμόνητη φωτογραφία ...!" .... για σένα χτυπάει η καμπάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εστιάτορας10/10/21 12:38 μ.μ.

      Διαμαρτύρομαι. Αυτά είναι ψεύδη και συκοφαντίες. Ουδέποτε έβγαλα φωτογραφία με το δεξί μου χέρι που απεικόνιζε εμένα να χαμογελώ αγκαλιά με συνεργάτη του Βελόπουλου. Το δεξί μου χέρι έσφιξε την παλάμη του συναγωνιστή εθνικοπατριώτη, σε ένδειξη αμοιβαίας εκτίμησης, όπως επιτάσσει η συμβολική της κινησιολογικής παράδοσης του δυτικού μας αστικού πολιτισμού.

      Η φωτογραφία τραβήχτηκε από άλλο πρόσωπο.

      Για μια ακόμη φορά ξεγυμνώνουμε τα ψέματα του Στρασερισμού.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/10/21 1:47 π.μ.

      με ποιον έβγαλε φώτο;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/10/21 8:09 μ.μ.

      Με συνομωσιολογο συντάκτη της ΕΩ, σκληρό fan του Μητσοτάκη. Αργότερα του Καμμένου. Πιο μετά του Βελόπουλου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/10/21 5:33 μ.μ.

      όταν λες συνωμοσιολόγο τι εννοείς; αν κ για να είναι βελοπουλικός δεν μου κάνει εντύπωση.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/10/21 9:50 μ.μ.

      Γιατί ο φιλομητσοτακισμος του και το ότι είναι συντάκτης της Ελεύθερης Ωραςυ δεν έχει σχέση με τη συνομωσιολογια;
      Τεσπά. Απ'όλα έχει το πρόγραμμα του. Ξεκίνησε με διαστημόπλοια αρχαίων πολιτισμών, προχώρησε σε εναλλακτικές έρευνες λαογραφικών στοιχείων, μπήκε στην πολιτική ανάλυση με απόψεις του τύπου οι μυστικοί πράκτορες του κομμουνιστή Πουτιν κρύβονται πίσω από την τρομοκρατία στην Ευρώπη, το ΠΑΣΟΚ ήταν προσωπείο της τροτσκιστικής συνομωσίας για να επιβληθεί κομμουνισμός στην Ελλάδα, ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν άνθρωπος της Σοβιετικής Ένωσης που προσπάθησε να μας βγάλει από το δυτικό κόσμο, οι ΗΠΑ έχουν πατριώτες πράκτορες και στρατιωτικούς αλλά η πολιτική τους ελέγχεται από κλίκες τροτσκιστών κομμουνιστών.
      Θες κι άλλα η αρκούν αυτά;

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος10/10/21 8:33 π.μ.


    Μαύρε Κρίνε, είμαι 15 χρονών, σπουδάζω στο .... ΕΠΑΛ στο ...... και είμαι εθνικιστής. Συμφωνώ με όλα όσα γράφει ο Άρης Αρίων στο άρθρο. Μετά τα γεγονότα στη Σταυρούπολη, ανέβηκε κατακύρυφα το ηθικό μας και μάλιστα βρήκα στο σχολείο και άλλα δυο παιδιά που έχουν τις ίδιες ιδέες. Τώρα πια είμαστε ενωμένοι ενώ πριν είμασταν σκορπισμένοι και ο καθένας αλλού. Έτσι φτιάξαμε έναν άτυπο εθνικιστικό πυρήνα από 7 άτομα και έχουμε αρχίσει να κάνουμε παρέα και να βγαίνουμε μαζί κι εκτός σχολείου. Όλο αυτό τελικά μας βοήθησε πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/21 10:06 π.μ.

      Δεν χρειάζονται λεπτομερείς πληροφορίες
      στο διαδίκτυο,είδαμε που οδηγούν οι ανεξέλεγκτα ποζερικες φωτογραφίες του ινσταγκραμ,οι σοβαροί ΕΣ χτυπούν αθόρυβα, όμως τα χτυπήματα προκαλούν ισχυρούς θορύβους!

      Ζήτω οι Νέοι!

      Διαγραφή
    2. Εστιάτορας11/10/21 8:20 μ.μ.

      Αγαπητέ 8:33 εφόσον ξεκινήσατε να βγαίνετε μαζί, κάποια στιγμή θα χρειαστεί και να γευματίσετε.
      Μην ξεχνάτε ότι τα εστιατόρια και τα ταχυφαγεία του χώρου θα είναι πάντοτε ανοικτά. Έτοιμα για να σερβίρουν εξαίσιες ιδεολογικές σαλάτες, γεύματα γερμανικής κουζίνας και αμερικανικά μπιφτέκια που πασπαλίζονται με ινδικά καρυκεύματα.
      Απομακρυνθείτε από τους τεκέδες του Στρασερισμού και μυηθείτε στον γευστικό κόσμο της αλύσου των εστιατορίων μας.
      Μοιράζουμε και εκπτωτικά κουπόνια.
      Για να εισέλθετε στο άβατον της κουζίνας μας είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος10/10/21 4:13 μ.μ.

    Εμπρός όλοι μαζί ενωμένοι μια γροθιά στον αυτόνομο ριζοσπαστικό εθνικιστικό δρόμο που άνοιξαν τα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/10/21 5:20 μ.μ.

    Ο παλαίμαχος συναγωνιστής Άρης Αρίων έχει απόλυτο δίκιο σε όλα όσα γράφει.

    Αυτή την φορά, οι κομμουνισμένοι πήραν το μάθημά τους από ανήλικα παιδιά...!

    Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί για νέους αγώνες για το Λαό και την Πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/10/21 10:40 π.μ.

    Περίλαμπρον παράδειγμα η εξαίρετως αντίδρασις των νεαρών μαθητών της Σταυρουπόλεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/10/21 7:37 μ.μ.

    Όσοι δεν προλάβατε να δείτε την εκπομπή της Αντικαθεστωτική επειδή την έριξε το Youtube μπορείτε να την δείτε εδώ
    https://rumble.com/user/ANTIKATHESTOTIKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/10/21 2:17 μ.μ.

      Η ΕΣΑ περιμένει κανένα σχόλιο στον Μαύρο Κρίνο για να διαφημιστεί η εκπομπή της. Δεν μπορούν να μας ενημερώσουν με τρέιλερ στο Youtube, με ανάρτηση στο μπλογκ τους ή με λογαριασμό στα ΜΚΔ. Όταν είσαι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν τι ιδεολογικό έργο να παράγεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/10/21 5:32 μ.μ.

      έχει γίνει ποστ στο μπλογκ της, στα ΜΚΔ καθώς κ στο youtube πέφτει λογοκρισία.

      Διαγραφή
    3. Η σ.ο. δεν έχει κόψει ποτέ σύνδεσμο μη κομματικό ακόμη και αν υπάρχουν καίριες διαφωνίες με πρόσωπα και τακτικές. Σημασία δεν έχουν οι αποκλεισμοί αλλά μέσα από την διαφωνία ίσως και να βρούμε την συμφωνία ή έστω κάποιο πεδίο συννενόησης. Με δεδομένο την υψηλή προβολή και το ενδιαφέρον για το θέμα συγκεκριμένων εκπομπών των εξωκοινοβουλευτικών αποτελεί μικρότητα ο αποκλεισμός του εν λόγω συνδέσμου. Απάντηση σε απορία ενός αναγνώστη. Ο διάλογος είναι ή θα πρέπει να είναι βασική αρχή των αντιδημοκρατών.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος11/10/21 8:51 μ.μ.

    Μάγκες ο Περίανδρος θα βγάλει βιβλίο, να είστε stand by

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/10/21 1:55 μ.μ.

      Ναι θα τρέξουμε μην χάσουμε το κελεπούρι

      Διαγραφή
    2. Ας βγάλει ότι καλύτερο αλλά το θέμα δεν είναι απλά να εκδοθεί ένα βιβλίο, σημασία έχει τι θέλει να πει πίσω από τις λέξεις και σε ποιους απευθύνεται. Μετά την ενδιαφέρουσα ομιλία του στην Λάρισα ουδείς γνωρίζει αν θέλει να πράξει ή να ιδιωτεύσει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/10/21 7:59 μ.μ.

      Ελπίζω να μη συνεργαστεί πάλι με τον ταβερνιάρη που βρίζει τον Αντώνη πίσω από τη πλάτη του... Ελπίζω...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/10/21 3:04 μ.μ.

      Τον βρίζει ενώ τα κονομαει απο το βιβλιο που είχε γράψει ο Αντώνης το 2012; Ποσο πιο χαμηλά θα πεσει ο μέντορας του Ιανού;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/10/21 7:08 μ.μ.

      Ερωτηση απο εθνικοσοσιαλιστη που ειναι εκτος φασεως και απλα παρακολουθει: η ΕΣΑ με αυτο που αποκαλείτε "εστιατοριο" εχει τσακωθεί ή διατηρεί επαφές?

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος14/10/21 8:52 μ.μ.

      Μην το εκδώσει κανένας φουκαρρας και πέσουμε όλοι από τα σύννεφα

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος16/10/21 12:58 μ.μ.

      Έχει πέσει και πολύ πιο χαμηλά... Εδώ τα κονομάει από όλους-ες όσους έχει τσακωθεί ιδιωτικά ή δημόσια. Αν είναι "φουκαράς" Θα τον στηρίξουμε!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος16/10/21 3:51 μ.μ.

      7:08 λίγη σημασία έχει. Αυτό που μετράει είναι ότι λένε σχεδόν τα ίδια.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος16/10/21 9:00 μ.μ.

      Με όλο τον χώρο έχει τσακωθεί το εστιατόριο. Εδώ και μεταξύ τους σπάσανε σε χίλια κομμάτια. Τώρα αυτά τα χίλια κομμάτια σπάνε σε άλλα χίλια. Άνθρωποι που λένε ακριβώς τα ίδια και δεν μπορούν να μείνουν ενωμένοι και κατά τα άλλα με έπαρση και αλαζονεία κάνουν κηρύγματα. Είναι τυχαίο το ότι η γνωστή οργάνωση στα τόσα χρόνια ύπαρξης της δεν έχει αφιερώσει μια εκπομπή για να αναλύσει σε τι πιστεύει και όχι σε τι δεν πιστεύει; Να αναλύσει ποια είναι ιδεολογία της και ποια η κοσμοθεωρία της; Εντάξει για τους ακροδεξιούς τα έχουμε πει χίλιες φορές, τα έχουμε καταλάβει, τα έχουμε αποστηθίσει ορισμένοι, γνωρίζουμε όλοι πόσο σάπιοι είναι. Θα μας πεις όμως εμείς τι θα κάνουμε; Μάλλον όχι κάθε τρεις και λίγο θα σχολιάζεις για τον Δραγούμη, τον Μεταξά και τον Γιαννόπουλο. Ωραία το γκρεμισμα αλλά πρέπει και να χτίσεις. Αν θες να γκρεμίσεις αλλά δεν μπορείς να χτίσεις έχεις θέμα.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος16/10/21 9:13 μ.μ.

      Είναι γνωστό ότι ο βασικός της ΕΣΑ, παλιά τον αποκαλούσε "δάσκαλο"!Οπότε...

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος17/10/21 9:32 π.μ.

      Σωστός ο 9:00. Όμως οι wanna be ε/σ του χώρου είναι απλώς ακροδεξιοί που δεν έχουν καμία ουσιαστική ιδεολογική διαφορά από τους υπόλοιπους, απλώς παλεύουν να ανοίξουν δικό τους μαγαζί. Είναι όλοι κλώνοι του Ν. Γ. Μ

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος17/10/21 11:51 π.μ.

      στον κλάδο τους ο δάσκαλος προσφωνείται master σεφ

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος17/10/21 4:03 μ.μ.

      Έχοντας διαβάσει όλο το νήμα των σχολίων εξάγω το συμπέρασμα ότι το εστιατόριο είναι το μίασμα του χώρου.

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος17/10/21 6:05 μ.μ.

      Τα δικά σου σημεία αναφοράς ποια είναι 9:32?

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος17/10/21 7:32 μ.μ.

      Γιατί λέτε ότι δεν δίνουν ιδεολογικό στίγμα οι "χιτλερικοί"; Δεν εξυμνούν τον Παύλο Γύπαρη και τους φιλελεύθερους κατσαπλιάδες; Δεν έχουν σε εικόνισμα τον Ελευθέριο Βενιζέλο; Δεν καλούν στις εκπομπές τους Σπίνο, Πανούση, Χατζηγώγο; Κάργα δεξιά είναι οι άνθρωποι.

      Διαγραφή
    16. Εστιάτορας17/10/21 8:53 μ.μ.

      Γεια σας και πάλι. Εκ μέρους της διεύθυνσης του καταστήματος σας ενημερώνουμε ότι η περαιτέρω παραμονή σας στο παρόν άρθρο θα χρεωθεί με επιπλέον κουβέρ. Το πρόσθετο κόστος θα είναι εμφανές στην απόδειξη πληρωμής που θα παραλάβετε.

      Αυστηρή υπενθύμιση: Οι εκπτώσεις που αναγράφονται στην προσφορά αφορούν το προσφερόμενο μενού ημέρας και όχι τα υπόλοιπα πιάτα.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος11/10/21 9:32 μ.μ.

    Ανέβηκε η ψυχολογία όλων μας στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, αλλά μάλλον χλωμό το βλέπω να γίνει κάτι ανάλογο σε κάποιο άλλο σχολείο.
    Όπως νάχει εμείς σαν μαθητές, συνεχίζουμε την αντίστασή μας κόντρα στη δολοφονική κόκκινη τρομοκρατία της κεφαλαιοκρατικής αριστεράς. Ευχαριστούμε τον Άρη Αρίωνα, το Μαύρο Κρίνο και όλους τους συναγωνιστές για την υποστήριξή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/10/21 8:19 π.μ.

    Σήμερα οι νεολαίοι που είναι γεννημένοι μαχητές εθνικιστές και διψόυν για πεζοδρομιακή δράση αν δεν αυτο-οργανωθούν, αν δεν δράσουν πλήρως αυτόνομα με απόλυτη εχεμύεια και εξυπνάδα..., θα καταλήξεουν να γίνουν οι μελλοντικοί χρήσιμοι ηλήθιοι του συστήματος και τα ανεγκέφαλα θύματα των ακροδεξιών απατεώνων και παρακμιακών της ακροδεξιάς σαπίλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος12/10/21 12:43 μ.μ.

    https://regasakraios.blogspot.com/2021/10/blog-post_31.html

    με αυτά και με αυτά βλέπω να τρέχει πάλι για έκτακτη συνέλευση ο Ρουβί και ο Γιώργος τέλος πάντων έχει και δικαστήριο μπροστά του εμείς δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους να ζητάμε την ενίσχυση της κρατικής δικαιοσύνης απέναντι στον ιδεολογικό αντίπαλο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος13/10/21 2:49 μ.μ.

    Εύστοχο το άρθρο του συναγωνιστή Άρη Αρίωνος.
    Τα πολιτικά πράγματα ειδικά στην πατρίδα μας είναι πάρα πολύ δύσκολα και η ιστορία της Σταυρούπολης είναι μια αισιόδοξη ηλιαχτίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος17/10/21 1:32 π.μ.

    Τα πράγματα για τα γεγονότα στη Σταυρούπολη τα εξέθεσε περίφημα ο παλαίμαχος συναγωνιστής Άρης Αρίων.
    Εκείνο που με προβληματίζει προσωπικά είναι, πως η όλη δυναμική που προέρχεται από την μαθητιώσα νεολαία δεν θα πάει χαμένη; Αφού όλοι γνωρίζουμε το πόσο διεφθαρμένος είναι ο "χώρος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος18/10/21 10:40 π.μ.

    Τώρα θέλεις ολοκληρωμένη ιδεολογική ανάλυση στα σχόλια του Μ.Κ; Αλλά άντε και να σου έγραφα. Τι σε ενδιαφέρει τι πιστεύω εγώ; Αν διαφωνείς σε αυτό που λέω εξήγησέ μας ποιές είναι οι διαφορές τους. Εγώ σου λέω ότι οι βασικότερες ομοιότητες τους είναι ότι ασχολούνται μόνο με μυτες και αυτιά, δεν έχουν καμία κοινωνική αναφορά και τα περιθωριακά ενδιαφέροντα τους αφορούν μόνο ομάδες ........ Η κριτική τους ενάντια στο σύστημα εξαντλείται στον κοινοβουλευτισμό και το πολύ να κράξουν και τους μπάτσους για να φαίνονται εξεγερσιακοί. Γι αυτό και κατά καιρούς ήταν παρεούλα με ακροδεξιούς στόκους που μετά έκραζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.